31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#5086 Értem, nagyon szépen köszönöm! -
Hymtozis #5085 1. Kingás ügy. A rabló bácsi (aki b*ssza meg állandón bikázik) még mindig ott tartja. Géza Botondal megszerezte Tamás atyától, a paptól Helga elérhetőségét, közbe beavatták Tildát is. Magdika meg kitalálta, h Kinga terhes, mert az a fedősztori, h rosszul van, azért nincs ott. Aztán kb itt van, ott lett vége, h Géza telózik Helgával.
2. Zsolti elvitte a "lányát", egy darabig, aztán kiette, mert idegesítette a kiscsaj, h hasonlít a homlokuk, meg jó matekosok, meg... szval kitette, de a kiscsaj adott neki egy telószámot, h azon elérheti, ezt Zsolti bácsi eldobta, de utána visszament, és eltette. Aztán rácsörgött Zsófi, h Klaudia kib*szta őt a villából, menjen érte. Mert Klaudia megkattant, és minden kidobált, meg szemetesszatyorba tuszkolva pakolt ki (plusz az irodából is ki kell "költöznie" Zsófinak). Végül Zsófi cuccaival együt átkerült Zsolthoz. Ennek úgy lett vége, h "felejtsük el a gondjainkat" (Klaudiát, meg azt, h Kinga egész nap nem volt bent, meg a kiscsaj, meg bla-bla), csók, és tette fel a bárszékre, cuccokat lelökte, és uccu neki.
3. Zsuzsa részesedése a cégből. Mikinek adott egy ötletet Laci, h tegye feketelistára a hitelezőknél/bankoknál, és akkor nem tud kölcsön felvenni, így nem tud annyit licitálni majd. Ennek Miki papa megörült, de utána megjött András és mondta, h rácsesztek Klaudiával együt, mert ő veszi meg a részesedést. Erre Miki kötözködött volna, de András mondta, h Emma ad az örökségéből annyit, amennyit csak kér. Mert h nem akarja, h az ő, v Kaludia kezére kerüljön a cég... András meg közbe Kristóftól megtudta, h azért megy el, mert Miki megzsarolta Eriket, h küldje el Kristófot.
Azt hiszem nagyjából ennyi. :D -
#5084 Mi volt a tegnapi 2részben? sry, de parkettáztam.. -
Hymtozis #5083 Oan rendszáma van, mint a Taxi-ban, csak épp beragadt a gomb... -
#5082 minden bk-s autónak a rendszáma GMO, ha megfigyeled :)
csak azt hiszem Miki Jaguarjának van valami más. -
zotja #5081 bakit vetetm észre :P Zsolt az első részben mikor állt be a kocsival a parkoloba bmw-197 volt tán a rendszáma most amikor jött a csajért Gmo- nemtudom mi volt -
#5080 na, ma lesem ezt a fost...
remélem kingát mekkkkkeféli a tag!!!! -
#5079 talált...
...süllyedt. -
#5078 Besz*rás... Tildának udvarol egy "kigyúrt" srác, aki aerobikra jár...
Biztos buzi. -
#5077 Ja. Baj? -
ugot2know #5076 nemá mama,ezt is nézed?! -
#5075 Sztem az rtl oldalán fenn van..:D a BK(Barátok Közt) oldalán. -
#5074 van egy ötletem, minden részt feltöltök majd a vimeo.com oldalra. De csak hétvégétől tudom kezdeni. Mit szóltok hozzá? -
#5073 há' de honnnnnnan? :D -
#5072 3-4 mert nem akarják túl húzni, mert 1hangú lenne a sorozat..
lemongrass: Nem sok történt..:D töltsd le^^ -
#5071 Szerintetek hány részig cúszik el Kinga megtalálása?:D -
#5070 na bazz, lemaradtam a 6-1 miatt az első részről... vki informáljon pleeeze!!!! /amúgy nem vagyok fradista... csak már kimennék egy jó UTE - Fradi meccsre!!! ehhez meg az kéne, h végre NB1-es legyen a zöld-fehér gárda! hajrá lilák!!! :D:D/
sry az off-ért!!! -
#5069 ;-) -
#5068 na, még meglesem a fradi meccset, aztán BK!!!!! :D:D -
#5067 Linda azt hiszem. -
#5066 jee mátol ujra bk -
#5065 Mi az igazi neve zsolt lányának?? -
#5064 Hétfőtől. -
#5063 hétfőn. -
#5062 Mikor is kezdődik meg újból? -
#5061 Télleg?XD -
#5060 nem, bk maraton lesz:D -
#5059 az olimpián? xD -
#5058 vasárnap maraton -
#5057 Biztos h. nem Zsolt bácsi lánya lesz.^^ -
#5056 rtl klub honlapján nézz utána. -
adsa #5055 azt láttam. de nekem csak a lehetséges folytatások kellenének, ebben a videóban összevannak vágva -
#5054 #5049 -
adsa #5053 vki tudna adni egy linket ahol meg lehet nézni a lehetséges folytatásokat? előre is köszi -
#5052 aha.. sry -
#5051 inkább megnézem rtlhireken -
#5050 Mi a f*sznak nevezed át b+? Ez menő? -
#5049 Fókusz: Hogyan folytatódik a Barátok Közt? [48,9 Mb, avi] -
Code92 #5048 mert csűnya, öreg, ráncos és már senki sem akarja se felszedni se megcsalni, vagyis így műr nem illik bele a sorozatba ezért miklós úgydönt h. lelövi és nagyokat kacag h. hű de jó neki -
#5047 Most melyik verziók vannak?
amikor lelövi Miklós Klaudiát, a másik amikor Géza megmenti Kingát?:D