31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#6166 LOL, ez igen jó rész volt!!!:) mindenki nézze meg..:D jó 2 rész volt. -
#6165 majdnem igazad van a széffel kapcsolatban csak másra bízza:D -
#6164 nekem egy bellboy kéne!!! :D:D -
#6163 ok -
pista89 #6162 akkor Zsoltot lefizetem hogy lopja el a SIM kártyádat és beszélje le az összes pénzt ami rajta van !:D -
#6161 most megsértödtem :[ -
pista89 #6160 ó
kúrva :C -
#6159 elloptam :[ -
pista89 #6158 há hol á limuzin?! -
#6157 :D EZ kéne Győzinek... -
#6156 ezt a more aranykát agyonkéne verni! :D /bocs az offért/ -
#6155 Jó ez a sorozat, de a nők kibas*ottul idegesítenek benne. Tilda és Kinga inkább nyomjanak le egy lezbi show-t, de ne dumáljanak annyit...
Na majd a Győzike... -
#6154 lehet hogy megnyomja. -
#6153 nem emléxem -
#6152 nem láttad a bemutatót? : alex elszontyolodva ül a lift padlóján, emma meg ráesik, amikor a lift megremeg! :D:D -
#6151 csak szeretnéd... -
#6150 lift, alex, emma.... jó lesz! :P -
#6149 azt csak hiszed... -
obsession #6148 Én speciel havonta egy adást nézek meg, és mégsem maradok le semmiről. -
#6147 én mos tnéztem meg a tegnapi részt háhá -
pista89 #6146 mért nincs béká hétvégén is :C -
Daza500 #6145 -
#6144 attól még az msn partnereim közt ott lesz! :P -
Daza500 #6143 Csak régen volt szép. Bár már akkor se túlzottan...
A napra lehet nézni, de már nem. -
#6142 " annyira hülye idióta... "
szépség hátránya ?:D -
#6141 Hétfőig kitalál valami faszságot Nórának, mert az mindent benyal, annyira hülye idióta... -
#6140 "Nem tudni, mi lesz a betegeskedés vége, de annyi biztos, hogy a színész a Barátok közt tízéves jubileumára a napokban megjelent kiadványában arról beszél: elérkezhet az idő, amikor Mikinek búcsút kell vennie társaitól."
Most így elolvasva a cikket nem mondják konkrétan hogy ki fog lépni, sőt semmi konkrétum nincs, szerintem csak egy cikket akartak írni amire felfigyelnek az emberek.
Semmi konkrét nincs benne, csak feltevések! Lehet kamu az egész és nem is fog kilépni.. Akkor szerintem már a Fókusz biztos 600 interjút készített volna vele, nem pedig ilyen félig kamu bulvárlap írna tele 4 oldalt. -
#6139 Az álmodozás az élet megrontója... -
#6138 én azt halottam ez a mama 2 elhagyja az SG-t! -
#6137 Naná -
#6136 Miklós amikor betört Claúdia házában, és Zsófi megzavarta, visszatudta cserélni a gyógyszert? -
#6135 Imi és az a csaj (akinek van neve) majdnem elestek a szobába tartva...
És egy kis előrevetítés ill. ötlet a forgatókönyv írónak...
A következő részek tartalmából:
-Emma teherbe esik Alextől, ezért nem hordhat orvosa javaslatára a lakásban körömcipőt
-Miklós feltöri Zsolt széfjét a sim kártya miatt
-Imit kidobja ez a csaj is
-Juli majmot szül és kiderül, mégis András az apja
-Vili bá' a sarkára áll, de Magdi megjön és gyorsan leteremti
-Bandika levágatja Lindával a haját, de annyira rosszul sikerül, hogy elhagyja a sorozatot
-Tibi megvígasztalja Imit, Imi rájön, hogy eddig rossz nemhez vonzódott
-Klaudia megszerzi Miklóstól Zsuzsa tulajdonrészét, de addigra tönkremegy a kft
-Noémi felöltözik rendesen és nem ismerik meg otthon
-András összebarátkozik Alexel és elmennek mackófelsőben sörözni
-Zsolt elhagyja Zsófit Angelina Jolie-ért és vele él tovább a Mátyás király téren
-Zsófi összejön Alexel Emma háta mögött, majd elötte is
-Klaudiának elvonási tünetei jelentkeznek és ismét elkezdi szedni azt az epilepsziás gyógyszert, ezúttal szándékosan
-Orsi okoskodik megint, erre Laci pofán veri. A bíróságon Nóra képviseli Orsolyát -
#6134 Miklósnak árnyék van a tüdejében... -
#6133 Nem egyértelmű a távozás... -
#6132 borsos cikk.... -
Daza500 #6131 Majd olyan lesz, mint a Vészhelyzet, teljesen más szereplőgárda. :) -
cargame #6130 Hat ha kilep akkor fel is ut le is utt de mar nem lesz olyan nepszeru a BK...... -
#6129 Én úgy tudtam hogy csak Erik meg a Tilda lépnek le a sorozatból. Bakker Berényi is lelécel? Mi lesz itt... még a végén Magdi anyus is kilép, akkor vége, lehúzhatják a rolót. -
#6128 rád emlékeztet :D -
#6127 fú az az arc a végén :Dd