31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#6206 A macskás részen én is röhögtem, kutyát, patkányt már láttunk a sorozatban, de macskát még nem (nem emlékszem) -
cargame #6205 Mert jo a latasa :DDDvajon a macska berci rokona?? -
#6204 Az hagyán, de hogy hallja meg a macskát? -
#6203 JA:D -
#6202 örök titok -
Daza500 #6201 De hogy a fenébe kerül egy macska egy lépcsőházas épületbe azt ő se tudja. -
#6200 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddddddddddddd -
#6199 Vagy 10x visszanéztem ezt a részt:"Jó estét az uraknak"Zsolt karaktere/stílusa a legjobb szerintem.:P -
cargame #6198 De lool benez es mondja h csak egy macska :DDDD -
Suffering #6197 pajszermatyi ugy dumál h egy mukot nem hallok amit mond. -
#6196 "utólagos engedelmeddel, egy kicsikét előre dolgoztam...." /0.25-0.28/
gondolom, míg miklós kefélte az indiánlányt, addig pajszermatyi megoldotta a rózsa ajtaját!!! -
Suffering #6195 Rózsa ajtaja éjszaka is mindig nyitva van? ugy mentek be oda mintha fényes nappal lenne... meg nem volt nekik gyanus hogy nyitva van a rozsa és a Bartha ajtaja? vicces lenne ha mindig igy tárva nmyitva lenebn éjszakára. -
Daza500 #6194 A másik meg már csücsörít... -
#6193 húúúúúúú, de pöpec is volna!
amúgy miki meleg lett... itt a bizonyíték... az a nézés....
-
#6192 1 megabit a feltöltési sebességem, két rész 180 mega körül van, 30 perc alatt feltölti -
#6191 nagyon köszi
Mi a pálya urak? Csak nem kedvetek támadt egy hajnali kávézáshoz? -
#6190 Noname, ha jó a feltöltőkéd /mármint sebességileg/, akkor data.hu is elég jó nekünk :P feldarabolod, mi meg lelpojuk! :D
kösz amúgy.... ezt a jelenetet nem lehet eléxer megnézni!!!! -
#6189 Jó estét az uraknak... -
#6188 Bazze, amikor közelről mutatták először Zsolt arcát, olyan volt, mint a fűrészbe a gyilkosé:D. És ahogy ott ült az is:D.
TommyG: Ha nektek lehet, nekem is lehet. -
#6187 találó lenne ha kiderülne a csajról, hogy férfi:D (lehet tul sok kés/alatt:D) -
#6186 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#6185 -
#6184 A mai Barátok közt utolsó 2 perce.
Saját feltöltés, ha akarjátok, az egész részt fel tudom tölteni a Vimeo-s tárhelyemre, hetente 500 megát lehet, de regizek még egyet és minden héten minden részt feltölthetek. Mit szoltok hozzá? -
karajjj #6183 geccc, ez a mai rész ütött, végre valamit villantottak az írók sok év után :D -
#6182 hihh! most értem haza melóból! zsolt ismét nagyot húzott... nemhiába a legkedvencebb karakterem az egész filmben! /pl gézáék lagzija is jogosan dőlt dugába!/ isten ez a csóka! a gáz az, h nem tom mennyire ilyen a való életben... remélem azért némi párhuzam van a karakter és a karcsi valós énje közt!
szinkronszínészként is szerettem /Foxxxxxxxx Mulder/ de ez a Zsolt aztán bőven túltesz mindenen!
más... vanda megérdelemte a tejszínt! botond hülye ha ezt is csak 1 kufircra használja...
miki egy igazi lúzer! a sittes csókával együtt! géza hozza a balfasz formáját...
már csak imire, meg a nagy f@x orrú nő románcára lennék kíváncsi, de sztem a héten alakul a dolog!
a piros pöttyös sapkánál már majdnem bekapcsoltam a gépet, h írok ide azzal kapcsolatban, h anno 1874-ben még nem volt színes fotó magdi sapkájáról... de a bajszos véncsóka lelőtte a poénomat... pedig már épp akartam szidni a dramaturgot! :D:D -
#6181 ja vedd má ki azt a logót -
#6180 a tiedről szó sem volt :) -
#6179 nekem már pár hónapja ez van, mielőtt az enyémet is le tömegcuccoznád :DDD -
#6178 mama te gyökér már nekd is gta-s logód van? annyira tömegcucc lett nem is menő -
#6177 miért is nem? megvan box-ra -.- -
#6176 mekkkora rész wááááz csak ezt a pár másodpercet részletet nyomja fel vki youtube-ra. Best BK moment ever!!
"hajnali kávézás..." :D:D:D:d.D.SDasdsa -
#6175 Nem GTA-ztal-.-... -
#6174 vagy ha valakinek meglesz holnap, pls döltse fel datára, és küldj el pm-ben, vagy rakja be spoilerben a topikba thx -
#6173 Mi volt a második részben? :D gta-ztam -
cargame #6172 Ereztem h ott lesz :D de telleg, mert azert mondta h ott a szefben :D -
#6171 Legyen kövi rész. MOST!!! -
#6170 ááááá ez nagy volt,zsolti bá ott ült :DDDDDDDDDD -
#6169 PÁZZEEEEEEK!!!!:D:D:D:D:D:D:D
Zsoli a király:D!!! Ezt a lebukást aztarohadt:D! -
#6168 briliáns csapda :D -
cargame #6167 aaaaaaaaaa beszarok :DDDDDD milyen pofat vagott Miklos XDDDDDDDD
Ez am a pofara eses bazzzzzzzz:D:D:D