Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a barátok közt vmi szappanopera ? vagy mi ...ha rosszul gondolom irjátok + , mi is az...bár mintha láttam vona 1 fél/fél részt , de +untam.
de meg lehet tél ujra
amugymeg beirod pl a google.com on hogy barátokközt vagy hasonlo
de ha megnezel egyket erotikus magyar oldalt biztos ott is van
amugymeg beirod pl a google.com on hogy barátokközt vagy hasonlo
de ha megnezel egyket erotikus magyar oldalt biztos ott is van
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
keress rá... és azért vagyok elhavazva, mert naptárilag március 1.-ig, csillagászatilag meg márc.24ig tél van 😊
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
a neten elkezdtek kerengeni erotikusan túlfütött történetek a BK szereplöivel... egyeseknek mennyi szabadideje van ilyeneket irogatni...
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
en pont forditva vagyok :-)
szerintetek Berenyi hogy intezi el? :-)
szerintem a Geza noje miatt csinalja
szerintetek Berenyi hogy intezi el? :-)
szerintem a Geza noje miatt csinalja
bazz vége van😞((((((((((((( esküszöm számomra most kezd érdekessé válni ez a dolog!!!😊 várom hoyg berényi beszéljen a köcsög fejével..
nehéz döntés de szvsz legjobb 2 nő a réka és a tímea.. a legjobb második nő a barbara és egy hangyányit leamardva a veronika utcsó az anita...
az a baj hoyg itt csak fejalapján tudsz dönteni..mellileg a barbi a lenagyobb de közel sem áll olyan feszesen mint a timié...😞
fejileg réka..de az a baj hogy engem a fenék és comb és tájéka😊 jobban érdekel mint a mell..legyen formás és ne tul kicsi! hogy mondjak egy példát: shobert norbi barátnőjének tőkéletes segge van!!! a tv ben szokták adni ahogy rolereznek vagy mi a szart csinálnak...
az a baj hoyg itt csak fejalapján tudsz dönteni..mellileg a barbi a lenagyobb de közel sem áll olyan feszesen mint a timié...😞
fejileg réka..de az a baj hogy engem a fenék és comb és tájéka😊 jobban érdekel mint a mell..legyen formás és ne tul kicsi! hogy mondjak egy példát: shobert norbi barátnőjének tőkéletes segge van!!! a tv ben szokták adni ahogy rolereznek vagy mi a szart csinálnak...
Baaaaamzeg! Rájöttem ki az új csaj. Háát, én vmi tinipicsára számítottam, erre jön egy ilyen korosodó. Na jó, nem öreg, csak nem az ideálom. Félreértés ne essék, nincs bajom vele. :-P
jo jo de hol marad a nosztalgi és a régi szép emlékek felidézése... emlekszel amikor ákos meg azt mondta hogy... ? 😊
orommel jelentem hogy szombat delutanknet BK maraton nezheto😊))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
hat nemtom nekem nem jon be az arca
nem mintha okoskatae bejonne
de az uj rokon allitolag allati :-)
nem mintha okoskatae bejonne
de az uj rokon allitolag allati :-)
szerintem ez a Tilda nem egy jo no
bar ketsegkivul fejlodik, mert az elejen kb egy baranyhoz hasonlitott :-)
bar ketsegkivul fejlodik, mert az elejen kb egy baranyhoz hasonlitott :-)
mi NAAAAAAGYON jók vagyunk, és SEMMMMMI de SEMMMMMI szûkség ízelítôt küldeni belôle! én meg már amúgy is láttam pár részt, szóval elôre megbûnhödtem az el sem kövtetett bûneimért!
Tildáról jut eszembe: múltkor az egész (volt)sulim arról beszélt, hogy az egyik csávó járt a Tildával (vagy kivel)! szóval hirtelen mindenkit érdekelt a sorozat! más kérdes, hogy igaz volt-e a hír, de egyesek látni vélték ôket együtt, szal...
Tildáról jut eszembe: múltkor az egész (volt)sulim arról beszélt, hogy az egyik csávó járt a Tildával (vagy kivel)! szóval hirtelen mindenkit érdekelt a sorozat! más kérdes, hogy igaz volt-e a hír, de egyesek látni vélték ôket együtt, szal...
mitok? :-)
en szoktam nezni es szeretem de ha nem erek ra nezni nem esek ketcsegbe es csak neha kapcsolom be a video-t :-)
en szoktam nezni es szeretem de ha nem erek ra nezni nem esek ketcsegbe es csak neha kapcsolom be a video-t :-)
minek nezni, ha egyszer szar... csak azert hogy villogjon? ha van jo film azt meg kell nezni, de hogy csak nezem az tök felesleges.
jovanna,lehet fikazni de akkor ki mit nez?? jobb az amerikai filmcsoda ahol a neger srac atoltrozik tekegolyo-men-nek oszt megmenti a vilagot?? vagy mittomen, ezek a tvfilmek mind szarok, ritkan van olyan film amin akkorakat tudok rohogni mint a bk-n. persze ujsagot megvenni aze mar orultsegnek tartom en is, de szerintem a sorozat az ubernagyonlyo
optikai tuning?
de most komolyan szinten naprol napra nagyobb :-)
szinte alig latszik mas a képernyőn :-)
Amugy az egybe tiz resz tenyleg gyorsitva reklamok nelkul megy :-)
En bevallom hogy nezem, de a mexikoiakat azert ense szoktam.
A MOdell csajrol tenyleg nem tudtok semmit?
de most komolyan szinten naprol napra nagyobb :-)
szinte alig latszik mas a képernyőn :-)
Amugy az egybe tiz resz tenyleg gyorsitva reklamok nelkul megy :-)
En bevallom hogy nezem, de a mexikoiakat azert ense szoktam.
A MOdell csajrol tenyleg nem tudtok semmit?
hát azért nem....
vagy lehet de akkor egy full optikai tuning eszter melle
vagy lehet de akkor egy full optikai tuning eszter melle
Barátok közt? FOS!!!
nemis