31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#6006 LoL -
#6005 Nem. Kiesett Hien a megasztárból. -
#6004 szar napod volt:S nem indult el a wow vagy mi?:\ -
#6003 SZISZI HEEEE
simán verné ezt a két pisist -
Daza500 #6002 -
#6001 kús, #5986 [erre értette]
#5998-ban javítanék: áradásul --> ráadásul
#6000: -
#6000 -
#5999 Először is: Már egyszer leírtam egy másik hsz.-ban, hogy szar napom van, ilyenkor mindenkinek beszólok, bocs. De láttam hogy nem tud olvasni, mert nem fogta fel amit írtam(vagy el sem olvasta?), és ezért emlékesztettem rá, majd megjegyeztem hogy analfabéta. Nem kértem bocsánatot. Látom te meg nem olvasátál vissza. -
#5998 de az elég gáz amúgy, hogy beszólsz valakinek aztán (áradásul UGYANABBAN a hszben) bocsánatot is kérsz, mentegetőzöl -
#5997 már csak szisz hiányzik ADS_:DAS_:D_:ASasd -
#5996 Mondtam, hogy szar napom volt, és olyankor mindenkinek beszólok valamit, de látom te analfabéta vagy, nem tudsz olvasni-.-. -
#5995 hát jolvan,ha te mamára,akkor én dragonkára,vagy takonykára fogadtam. a küzdelem ON -
#5994 mamára
takonyka (vagy dragonka, tökmind1) butább :( -
#5993 melyikre fogadsz ?:D 5 rugo a tét -
#5992 úristen. összecsap a két 10 éves.
-
#5991 Beszóltál kicsi srác? -
#5990 NINCS NAGY B. -
#5989 omg -
#5988 "bőgtem, ls remeg a kezem" na mama! asziszem dragontól még kapni foxxx! és akkor lesz bőgés, meg kézremegés... -
#5987 hát az. nem birja felfogni hogy senki se kiváncsi rá:( -
#5986 "igaz, hülyeség volt"
Meg az is hülyeség volt, hogy megszült anyád...(Bocs, de ideges vagyok, bőgtem, ls remeg a kezem... Ilyenkor beszólok mindenkinek. Bocsi!) -
#5985 Jah igaz.. :P a SuperB külön modell :) csak unokatesómnak Octavia-ja van és a szélvédőre az volt írva hogy SuperB :D de most már tudom h külön modell:P
:) igaz, hülyeség volt :D:D -
#5984 lol -
kocsisgabor9999 #5983 Patkányok Közt -
Miskolc88 #5982 "Scoda Octavia SuperB" rémlik ? XD -
#5981 Lol, azé me azoknak a faszlámáknak hülye választ adok? tudod, hülye kérdésre hülye válasz..^^
mama, tudsz olvasni ?:) király. -
#5980 Hát ha te mondod.
Ja és Dragon: A hozzászólásodhoz még annyit hozzá fűznék: Ahogy az aláírásodban is van: Köszönjük Emese. -
Miskolc88 #5979 dragon nálad is hülyébb ezt már sok topikban bizonyitotta...
-
#5978 Gondoltam hogy ez jön:D. Nem, nincs tapasztalatom, nem vagyok b*zi. Csak hülyéskedni próbáltam, de ezek szerint nem sikerült... -
#5977 Te má tudod ,igaz? =) -
#5976 És az miért baj?:D háromasban a legjobb:D... -
#5975 de már ketten is voltak olyanok, akik elküldték őt a fenébe -
#5974 Rájöttem valamire, amit ha nem lépnek meg csalódni fogok a forgatókönyv íróban:
Tibi buzipajtása az a fazon aki lenyomta Imit. Ezért nem akart Tibi segíteni Imrének. -
#5973 lol :D:D:D:D
ameddig az öltöztetője le nem vetkőzteti! -
#5972 Szerintetek Imi hány napig fogja még hordani ezt a vagina feliratú pólót? -
#5971 amilyen hülye vagy, neked is befognak:( -
Miskolc88 #5970 de ez nem ugyanaz volt -
adamboro #5969 Imi meg az új csaj nem tudják a rokkant autós rendszámát, hogy feljelentést tegyenek. Kár, hogy az előző részben a nő hangosbemondóként adta közre a rózsában, és az Imi is hallotta. -
#5968 Iminek jól behúztak:D! -
#5967 Miki nagy spíler, Taxi-val jön betörni és telefonról zárcserélőt hív. Több tanút márcsak pár perc ordítozással érne el... :)