Barátok Közt (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na ma beleneztem, epp mokas volt mert valaki bevallotta hogy triperje van 😊 de nagy rakas shit ugy egeszebe véve...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Kibe esik bele a Danika a Nagynénikéjébe????
Fura lenne!!!
Fura lenne!!!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Tripper A'La Palika!!
Hurrá!!
Eszterke szája biztos herpeszes lesz! Utána meg majd a cicikéje esik le!! :-((((

Hurrá!!
Eszterke szája biztos herpeszes lesz! Utána meg majd a cicikéje esik le!! :-((((

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
akkor nemis nemetorszagban volt eddig hanem a GAlvolgyinel? :-)
akkor vele Baby Sister-ezett.....
akkor vele Baby Sister-ezett.....
A csajra nem emlékszem, csak arra, ahogy mutatta a Gálvölgyi, hogy hogy jön ki a traktor a trágyából.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
A Gálvölgyi Show szilveszteri műsorában Traktort vett a pasijával,mármint a csajszi! Nagyon gáz, emlékszik rá valaki???

na elokerult a rokon,
hat eleg gagyi
bar miutan a Vicus összekócolta jobb lett :-)
amugy eleg svindlisnek tunik a picike
hat eleg gagyi
bar miutan a Vicus összekócolta jobb lett :-)
amugy eleg svindlisnek tunik a picike
Jaja, és előtte úgyis szólnának:
Figyelem !
Most következő műsorunk bizonyos jelenetiben
levő agresszió sértheti egyes nézőinket erkölcsi
meggyőződéseiben, és elősegíti a szív és
érrendszeri betegségek kialakulását.
Megtekintését semmilyen korosztálynak nem
ajánljuk...
Figyelem !
Most következő műsorunk bizonyos jelenetiben
levő agresszió sértheti egyes nézőinket erkölcsi
meggyőződéseiben, és elősegíti a szív és
érrendszeri betegségek kialakulását.
Megtekintését semmilyen korosztálynak nem
ajánljuk...
Na akkor lenne valamire való egy ilyen idióta
"fiataldivatbuziság" sorozat, ha egyszercsak a gyerek szájbakúrna egy eladónénit, mert történne valami ugyan bántóan brutális, de vicces és érdekesb, mint az átlag sorozatszínvonal. Nameg nem hinném hogy a mostani szint alá tudna süllyedni a színvonal. Ha ilyet csinálnának, talán én is elkezdeném nézni...
"fiataldivatbuziság" sorozat, ha egyszercsak a gyerek szájbakúrna egy eladónénit, mert történne valami ugyan bántóan brutális, de vicces és érdekesb, mint az átlag sorozatszínvonal. Nameg nem hinném hogy a mostani szint alá tudna süllyedni a színvonal. Ha ilyet csinálnának, talán én is elkezdeném nézni...
az a legjobb csaj a sorozatban :-)
de en mar esztike megcsalasat es az uj rokont varom mar
helyette Hofferek csaladdramait kell neznem...
de en mar esztike megcsalasat es az uj rokont varom mar
helyette Hofferek csaladdramait kell neznem...
Danyikáéknak jól szájba kellett volna kúrniuk az eladónénit, oszt' egyből visszavette volna az a göncöt 😊
shit happens
Bezzeg régen, amikor még az életről szólt...
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Megáll az eszem, hogy az 5 forgatókönyíró micsoda faszságokat képes kitalálni. Ez a sorozat már lassan nem is az életről szól...
shit happens
Ezt a ruhát másodszorra is vissza fogják vinni a boltba!!
Egy kicsit már régota folyik a DANI-TILDA-IMRE harc-szinte azóta hogy TILDA Belépett, Lassan bekellene felyezniük
Egy kicsit már régota folyik a DANI-TILDA-IMRE harc-szinte azóta hogy TILDA Belépett, Lassan bekellene felyezniük
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Szegény danika nem kap a papától egy 30-ast kabátra, amikor már van neki így is 5. Nagyon tudom sajnálni szegény kölköt...
A tilduskának is a 100000Ft-ból egyből egy 30000-res göncöt vesz neki a drága nagypapa. Ezek aztán tudnak spórolni...
A tilduskának is a 100000Ft-ból egyből egy 30000-res göncöt vesz neki a drága nagypapa. Ezek aztán tudnak spórolni...
shit happens
jolenne 😊 mondjuk az igazi az lenne ha kitornek a nyakukat ;P
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me