Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(nem, nem tetszett. Akkor már inkább Pacific Rim meg Transformers, pedig azok se sokkal jobbak)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Holott a CGI nagyon is példás volt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tetszett ebben is hogy nem nonstop eksön és poéngyár. Jó volt a story, karakterek kifejtésére jutott idő. Természetesen a látvány ahol kellett itt is csúcs volt. Fassbender és Jackman remek volt most is. Ja igen majd elfelejtettem, időutazás 😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Én is szúrós szemmel szoktam filmeket nézni, ugyanakkor, hagyom néha szórakoztatni is magam. Az utólagos rágódás
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A szellemnek ott meg kellett tanulnia megérintenie tárgyakat, nem belesüllyedni a talajba stb.
Tehát: ha a történet / film alkotói úgy gondolják, hogy az ő történetükben a szellemeknek / időutazásnak ilyen-olyan korlátai és előnyei vannak, akkor mik vagyunk mi, hogy kétségbe vonjuk ezt? Meg tudjuk változtatni a filmet? Nem.
Helyette csámcsogni a semmin, csak azt tudunk.
Én meg inkább kihagyom az efféle feleslegességet, és élvezem a filmet. Ha néha fenn is akadok valamin, mindig próbálom eszembe juttatni, hogy ez film, egy mese, egy történet, amit így adtak elő nekem. Nem mondom, hogy mindig könnyű elfogadni, de igyekszem.
Hogy ez a te szemedben mit jelent, engedd meg (de ha nem teszed, akkor is úgy lesz), hogy ne izgasson engem 😊
Egyébként ez a (nem-)gondolkodásmód kb. olyan mint amikor a filmbéli szellem nem tud fizikai kapcsolatba lépni semmivel, nem tud megfogni semmit, nem tud belerúgni semmibe, ettől függetlenül járkál a földön, fel tud menni a lépcsőn, le tud ülni, holott az előzőek tudatában ennek nyilván fizikai képtelenségnek kéne lennie. Ez nyilván egy logikai bukfenc, nyilván nem kell hozzá a szellemek létét bizonyítani, míg te elintézed azzal, hogy nem sikerült a szellemek létét bizonyítani, tehát lehetséges.
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2014.09.19. 10:55:16
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha az időutazás úgy működik, hogy abban a pillanatban újrakezdődik egy nap amint meghal az illető, akkor az első alpha felrobbanásakor simán nem lett volna idő hogy összevérezze TC-t, egyből vissza kellett volna álítódnia a napnak.
Amikor a csaj vért kap, honnan tudja hogy elvesztette az időutazós képességét? Igen, ez közvetve meg van magyarázva annyival hogy TC "érzi" hogy elvesztette...
Egyébként tényleg baromi jó a film, tátott szájjal bámultam végig.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.09.19. 10:30:49
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Elborult egy film volt, konkrétan egy másfél órás agymenés. De végig lekötött (bár néhol, főleg az elején, rettentően lassú tempóval csordogált előre). Természetesen majd minden kérdésre csak az utolsó másodpercekbe kapunk választ, nem mintha nem lehetne kitalálni már a közepén történő vizsgálatok alatt, hogy mi is ez az egész. Így a csavar, nem is csavar, csak nyugtázod hogy "igen, tudtam, köszi". Plusz kapunk némi érdekes/szép látványt, és kész.
A történet annyira faék egyszerű, hogy egy mondatba le lehetne írni, így valószínűleg nem fog sokáig megmaradni az ember fejébe. Ettől függetlenül másfél órát rá lehet szánni. Az imdb-s 6.3 körüli pontozás teljesen jogos.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Her.Tetszett.Jó volt.Sok kérdést felvet.Mitől kapcsolat egy kapcsolat,mi kell hozzá stb..........
Így neveld a sárkányod2.NA ez eddig a mostanában jött legjobb animációs film minden téren.Nekem nagyon tetszett.Felénél meg kellett állítanom mert észrevettem h barátnőm elaludt.Azt mondta h nem is,szerintem meg csukott szemmel nem lehet filmet nézni.Nekem tetszett a film de lett volna jobb dolgom is minthogy vele ezt nézzem.A büntetés nem maradt el ahogyan a pain and gain-nél megszokhatta már.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
El kell fogadni a "settinget" és kész.
*** = tudósoknak is csak quantumokat, fotonokat, fotonokat (vagy csak valamelyiket) sikerült "időutaztatni".
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.18. 15:19:51
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.09.18. 14:47:40
mondjuk lehetett volna rosszabb is, ganye west, esetleg black eyed peas...
Per Aspera Ad Inferi.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.09.18. 13:28:20
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.09.18. 13:15:00
Meg nem kell ahhoz fegyver, egy ökölcsapással felnyomja az orrát az agyába. Más kérdés, hogy akkor az egész csatát fogdában tölti. Ezért próbálta már a harctéren megmenteni.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Szerk.:
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.18. 11:43:23
Nomeg eleinte ő túl kis pont ahhoz, hogy ilyen horderejű cselekményeken változtatni tudjon. Hiába próbált bármit, kiröhögték. Ha meg apróbb változásokat kezdeményezett saját maga, általában a következőbe bele is halt és így tovább. Aztán szép lassan addig próbálgatja a különböző utakat, míg rálel a (látszólag) helyes útra, társakra és módszerekre. Csakhogy ugye az egész csapda volt és pont azt tette(ték), amit elvártak tőle(lük) (legalábbis eljutottak Omega vélt rejtekhelyéig stb.). 😄
A lány is mondja, hogy anno, mikor győztek, valami 300x halt meg, aztán 1xcsak MÉGIS győztek (és pont ez nem volt a csaj érdeme valójában, csak hősnek feltolták, mert kellett egy jelkép). Deee ugye az már akkor is csapda volt jó előre és az egésznek ez volt a lényege, hogy elhitessék az ellenséggel, hogy legyőzhetőek és azok megkezdjék a szárazföldi inváziót.
Az egész film lényege, hogy a tag a végére erős lett, igazi hazafi, korrekt, hősies és önfeláldozó, az ügy 1000%-os elkötelezettje. Nomeg olyan mélyre került vissza az időben, hogy már módja volt alapjaiban megváltoztatni mindent, mert megtarthatta a rangját stb. Az egész film a karakter személyiségének fejlődéséről szól. Így lett ő kis sikamlós, gyáva, önző geciből igazi tiszteletreméltó férfi és felelősségteljes tiszt, aki törődik az embereivel és kész habozás nélkül az életét áldozni a győzelemért (és aki mögé maguktól odaállnak a többiek és meghalnak a parancsára, ha kell). Kevesen kapnak második esélyt...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2014.09.18. 11:01:19
S mivel az Omega pörgeti vissza UGYANODA, és az eseményeket nem tudja befolyásolni Cruise: csak betanulni képes, változtatni nem. A változtatás egyetlen módja: megölni az Omegát, s ezzel a teljes pusztulást, és a saját halálát is elkerülni.
A dialógusokbeli nüanszok pedig annak köszönhetők, hogy Cruise karaktere erősödik-türelmetlen-stb. lesz.