106843

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Akkor te nem vagy normás, állítolag, ahogy megmondta a tutit valaki, pedig de. 
Tudod itt megnevették Svarci tevés leütését, hogy milyen hiteltelen és ördögnek való. De itt már nem gáz egy 200-al szááguldó autóról lerepülni egy kamionos ütközésnél, úgy ráadásul, hogy a nyakában egy kanül és a keze ráláncolva az autóban ülönek, de még a keze se szakadt le.
Érdekes én ugyanúgy eltudom fogadni, mindkét korban levő túlzást, hiszenez csak egy film, de számomra nem lehet tökéletes akkor egy film, ha nincs története, nincs éppkézláb szinészi játék benne, csak látványelem.
Azok helyén voltak a zene is király volt, de az összkép már távolról sem egetverő. -
:D SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://i.imgur.com/pLksjqM.png -
Mad Max (2015)
Hiába volt látványos, kicsivel több sztorit elviseltem volna.
6/10-et akartam adni de a film vége felé még izgalmasabb lett.
Így 8/10, egyszer meglehet nézni, maga az őrült világot jól megfogták a készítők de kicsit mégis hiányérzetem van.
-
Lehet ezért lett Immortal Joe mert még egy kamion sem fog rajta. 
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.05.25. 20:09:30 -
Ez nem maga Toecutter, csak ugyan az a színész játsza, más a karakter. -
Szerintem egész türhető a látvány 3D-ben is. -
:D! -
Csak most olvastam, hogy ez maga "Toecutter"! Bár sokat nem látunk a fasziból ilyen eltorzult testtel és maszkkal, de jó tudni, hogy ezek szerint túlélt egy kb 200 km/h frontális kamion összeütközést is, ahol a kerekek alá kerülve még totálisan ki is lapították! 
Viccet félre, tényleg nem tudtam. -
A RealD 3D verziót látta valaki ( Mad Max ) ? Már rég voltam 3D-s filmen, ez vagy a sima verzio inkább? :)
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.05.25. 15:07:49 -
SzinesGeza #89449 Ja, mint két tojás. -
En szegyellem a pofamat, hogy vegigneztem xD -
Rony94 #89447 Elkészült a Star Wars előzetesnek a svédelt változata. Hatalmas! A USB-n rendesen szakadtam. :D
-
El Gigante #89446 Mad Max olyan volt mint egy Rammstein koncert:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Rony94 #89445 A Mad max előtt komolyan leadtak egy Witcher 3 reklámot? Pontosan melyiket, be tudja valaki linkelni? -
StrikeFor #89444 -
Charlize Theron-ról Sir Hammerlock jut eszembe a Borderlands-ból.
-
Mad Max
jó isten tudja/10
egyelőre fel kell dolgoznom ezt a 120 perces kőkemény 1000 fokon égő zúzást -
Ja, igaz :) -
Nincs mit tenni, ennyire jó. Az év filmje - eddig. Én már tegnap óta ezt hallgatom, és lehet hogy ma újranézem :)
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2015.05.24. 13:49:34 -
muszáj, mert az nem normális aki kevesebbet ad... le lett írva
-
Itt valami anomália van ,hogy mindenki 8-10 pontokat dobál a MM-re. Ilyen nincsen, pláne ebben a topicban! :D -
1 nappal a film megnezese utan inkabb 9/10 :D
Utobbi evek egyik legfaszabb filmje. A templomos resz meg mindent visz :D -
Before I go to sleep
Amnéziás csaj. Rohadtul sejthető a vége. Untam is.
5/10
Doktor Zsivágó 1965
Most láttam először. Nem olyan rossz film, nem éreztem unalmasnak.
Egyszer vagy talán kétszer is meglehet nézni.
8/10
Fácángyilkosok
Egész jó kis krimi/thriller.
8/10
Kingsman
Nagyon nem jött be az egész.
6/10 az 1-2 látványosabb jelenet miatt.
Mortdecai
Szomorú hogy az egyik kedvenc színészem már évek óta szar filmekben játszik. Jogos az IMDB 5,5-ös pontszáma. -
Mad Max 2015.
Wow! Nem gondoltam volna, hogy "GM és társasága" tud olyat mutatni manapság, hogy pislogni se merjek, mert egy másodpercet se akarok kihagyni a filmből! Ez mestermű! Olyan a látványvilág, ami semmihez nem hasonlítható.
Talán egy icipici sztori Max és/vagy valaki más életéből jöhetett volna, de az sem lényeges.
9.5/10 -
StrikeFor #89434 mi van humorérzék nélkül keltetek? aludjatok akkor vissza még kicsit inkább...........:) Tudjátok vannak olyan szavak amiket nem kell konkrétan a jelentésük szerint értelmezni ha egy bizonyos mondatkörnyezetben vannak elhelyezve........... -
Legalább megtudtuk hogy te normális vagy. És ez igazán megnyugtató. -
te fiam buta vagy.... -
StrikeFor #89431 MAD MAX Fury Road
10/10 ! aki 8 alatt pontoz az nem normális már elnézést és remélem egész életében a CGI bullshit HollyWood-i tejbegrízt fogja csak nézni!
mestermunka, 2 óra nyálcsorgás...a moziban olyan kuss volt mint még soha,mindenki a vászonra és a székhez szögezve ! Bitang ez a film! Majd még alszom rá,most még sokkhatás alatt vagyok! remélem utat mutat a rendezőknek és bevállalósabbak lesznek ! -
Mad Max 3
6.5/10
Egyszer nézhető, de nem a filmek csúcsa. Meg a nagymama kommandó és hasonló oktalanságokat, nem kellett volna erőltetni a készítőknek. -
Kingsman
Porgos, fasza, kemeny, jo beszolasok, utos poenok, egybe volt a film nagyon, szerintem ilyennek kell lennie egy tokos akciofilmnek.
Eros 8/10
Utoljára szerkesztette: zaki, 2015.05.23. 20:47:09 -
hiper KOCKA #89428 Ahogy így először rápillantottam a kommentedre, azt hittem csak pontozva van a film, de látom lejjebb írtál kritikát is. -
Azt ugye tudod, hogy ez a film egy zsáner paródia(!!!) volt?:D
Colin Firth és Sam Jackson beszélgetése a mekis kaja mellett ajánlott újranézésre. Nagyon jól összefoglalja a film komolytalan, ámbár mégis piszkosul szórakoztató világát.
És most egy kis szubjektivitás:
A harci jelenetek számomra egyenesen Tarantino szájízt hagynak maguk után. (Bár ez a Kick-Assnél is így volt.) Magas szintű brutalitás, halál laza, vagy legalábbis pofátlanul elütő, és annál inkább üdítő betétdalokkal tálalva. Csak ezek miatt simán megér minimum 5 pontot a film.:D -
Engem nem érdekel, hogy te min "lol"-ozol.
A Watchmen sem tetszett példának okádék. S képzeld, ott sem olvastam el az összes képregényt.
De mondok jobbat: az összes Pókembert, Batmant. stb. sem olvastam.
A képregény-feldolgozás filmek nem azoknak szólnak, akik comic books gyíkok.
//Pol.korr.szerk.jav: filmek nem csak azoknak
//Durva anyagi csőd is lenne mindegyik.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.05.23. 13:41:06 -
Lol ez most kicsit olyan volt mint a Watchmen-t az eredeti forras nelkul ertekelni.. -
Engem az sem érdekelne, ha eposz volna, vagy maga a Kalevala - ha nekem nem tetszik, akkor teszek az eredeti forrásra. Én ilyen vagyok. -
Azt tudod, hogy kepregenyfilm volt, tehat azzal dolgozott ami megadatott neki.
The Secret Service (comic) -
viizo #89421 Mad Max 2015
A zseniális trélerek és a hatalmas elvárások után épp csak egy picit volt csalódás, ami főként a gyenge szinkronnak, és az amúgy nem rossz, de teljesen felesleges 3D-nek volt köszönhető. Akciók terén messze az utóbbi évek simán legjobbja: volt olyan akciószekvencia, amit bizony tátott szájjal néztem végig. A elgagyisodó Transformersek és a súlytalan Marvel akciók után egyszerűen hihetetlen, hogy itt mennyivel intenzívebb és komolyabb a látvány, és a kritikusok mellett én is nagyon bízom benne, hogy a hasonló jellegű, old-school akciók hamarosan visszatérnek a vászonra.
10/8.5
A karcos eredeti hangokkal, 2D-ben pedig már előre is megajánlom a 9.5-öt. -
Rettentően ingerlő volt, hogy egy majdnem jó felütés után [gyakorlatilag ~10 perc után] szép lassan átment a film és történet amerikaiba (pejoratív).
A kötelező nőnemű pl. A szuperképességekkel kallódó srác pl. A gonosz egysíkúsága. A rosszul tálalt sznobizmus. A fizikai lehetetlenségek. Sorolhatnám még, de nem idegesítem magam a film felidézésével, mert egyszerűen törölni akarom az emlékeimből is. -
Mad Max 2015
Ez a film megfog, kicsavar és belepakol a betonba majd utána jól meg is tapos. Kb. ilyen hatást vált ki a látvány és akció. Az egyetlen film mostanában ami megéri két mozijegy árát is, és érdemes beülni a következő előadásra is.
Nathan Jones mekkora volt... :D Rictus Erectus. :D Több filmben kellene ennek a hegyomlás méretű baromnak feltűnni... de a főbb szereplők is jók voltak... mélységekre annyira nem voltam kíváncsi a személyiségükben mivel itt a zúzásé a főszerep.
9,5/10 -
Mondjuk o mar a 70-es evektol rendez is, de amit az utobbi 10-15 evben letett az asztalra, az nem semmi. Eljen legalabb 100 evig az oreg.