Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dynamic
Igen, voltak változások, de voltak fix pontok, amelyeknek pont amiatt nem kellet volna fix pontoknak maradni, hogy korábban máshogy cselekedtem. Még ha az csak annyi is volt, hogy mondjuk egy mondattal kevesebbet beszélek ébredés után az őrmesterrel.
Kicsit érthetőbben fogalmazva: pl. a csatamezőn mindig rázuhant az űrhajó a fickóra, holott nem is biztos, hogy be kellett volna következnie, hiszen ha visszamegyek a múltba, és nem cselekszem mindig hajszálpontosan ugyanazt, akkor ez hatással van a környezetemre, ergo nagy valószínűséggel el sem fogunk oda jutni, hogy a fickó mindig pont(!) ott áll és az űrhajó is pont(!) oda lezuhanjon.
A Butterfly Effect is jól illusztrálja azt, amiről itt most makogok 😊
mulli1986
De így hogy írsz meg egy sztorit? Sehogy. BTW valamelyik ilyen jellegű filmben pont az volt, hogy tök mind1 mit csinálsz, így is úgy is megtörténik. Példa okáért a srác egy csajt akart megmenteni, de sose sikerült, akárhányszor ment vissza, akár mit csinált, előbb utóbb mindig meghalt a lány. Szóval ha ezt a vonalat követjük, akkor se vagyunk előrébb. Az ilyen dolgokat nem tudhatjuk. Fikció az egész, találgatás. Ha valahol ezt a koncepciót találták ki a filmre, akkor azt kell végigvinni. Neked meg el kell fogadni, mert egyelőre te se tudod hogyan is működik az időutazás 😊

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

IMYke2.0.0.0
És nem is ugyanúgy történt minden... mindig voltak változások. Még a beszélgetésekben is .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dynamic
Mondjuk már eleve ott megbukott az egész ismétlődős dolog, hogy mindig minden ugyanúgy történt meg. Holott amikor visszamegyek a múltba, mások a szavaim, mások a mozdulataim, amik hatással vannak a környezetemre (pillangó hatás, ugyebár), ergó kizárt hogy a későbbiekben minden pont ugyanúgy történjen, amit már korábban átéltem.
IMYke2.0.0.0
Amit üvegkupola fedett...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

QuippeR
egy összedőlt épület alatt...

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Csakhogy nappal a vízben sem lehet sötét mert a fény 200 méterre is lehatol, az Omega meg max. 20 méter mélyen trógerkodott.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

akyyy
Mostnéztem meg: Likvidálva (the expatriate).
5/5ös film
Nincs túl bonyolítva, mégis mnegfelelően izgalmas,
lehet, hogy tipikuson egyszer nézhető valakinek, de ez a jobb fajtából.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

LasDen
A széle a holnapnak

Jó volt. Szimplán jó. Az elején volt 1-2 rosszabb pillanat, de aztán a végéig tükör simán lehozták a filmet. Van, amibe bele lehet kötni, de a jó dolgok ellensúlyozzák. Egyszerűen jó volt 😄

7/10

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sir Quno Jedi
Izé, az uccsó menet az elsőre ment, még senki sem tudta mi lesz előre. Sem ők, sem a monszták. Így kb. az volt a valós harc, amiben részük lett volna a harctéren is. Csakhogy ők már iszonyat mód felgyúrták addigra magukat, egész végig ezt csinálták, edzettek. Mert hiába tudták az előző harcokban mi lesz, ha nem lettek volna képesek fizikailag kivitelezni. Gyakorlatilag hétpróbás veteránok voltak már a végére, akik mennek előre mint a gép és cseppet sem izgatja őket, ha ebbe belehalnak (meghaltak 1000x már, a legfájdalmasabb módokon). No-fear mod.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Riddick21
Ja, hát mindenre van valami duma. Nem gyanús, hogy mindig a filmek végén vannak ezek a jelenetek? 😄
Elfogy a pénz, ezen spórolnak. Olvastam még valami interjút is erről filmesekkel, de már több éve, hogy ezen fogják a pénzt. Érdekes, a F&F6-ban is kurva fontos volt éjszaka játszódnia a végső, kifutópályás akciónak, hogy tompítsa a gagyi CGI részeket 😊
De biztos szebben ragyog az Omega, csak az pont olyan szépen ragyogott volna nappal is, mert a víz alatt volt a faszban 😄

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Bokafix2
Aki nem moziban nézi vagy nem bírja kivárni a jobb minőséget annak rontja inkább a sötétség az élményt... HD-ban nem volt az olyan tré... ezenkívül a sötétség szépen kiemelte az idegenek által kibocsátott fényeket és az Omega kékesen ragyogó auráját.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

ZilogR
Mert az volt Demóna varázslata, hogy mindenki szeresse, aki ránéz. ("Cseperedj nagyra és légy gyönyörű. Szeressen mindenki, akivel találkozol."😉

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Tyler1
Godzilla most csak rólad ugrott be, a filmhez nincs köze, ízlésről sincs szó, csak azért hoztam fel azt, mert annál temérdek hasonló "nem törődöm" logikai hibát lehetne felróni, és furcsa hogy ha abban nem volt zavaró, akkor az EoT-ban miért pont egy ilyen - én szerintem csekély - tényező rontotta az élményt.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Riddick21
A film következetességét kérdőjeleztem meg: az elején használt koncepciót a végén besöpörték a szőnyeg alá egy kis sablonakciózás kedvéért. Az egyszerűbb megoldást választották. Nem tudom, hogy jön ide a Godzilla, de ízlésről már nem vagyok hajlandó vitatkozni. Én ugyanis pont azon röhögtem hatalmasat, hogy az Edge of Tomorrow-ra röpködtek a 9|10-ek, a Godzilla meg mindenkinél szar volt.
Nem vagyunk egyformák, szerencsére. Mert ugye milyen unalmas lenne már 😊

Tyler1
Engem nem zavart, mégpedig azért nem, mert mindezt úgy csinálták, hogy egy másodpercre sem kapcsolt el az agyam az aktuális jelenetből. A vége a film bizonyos pontján kiszámítható válik, viszont ezt a sablonkihasználást tökéletesen oldották meg, ami kicsit sem rontott az élményen.

És igazából nem értem miért pont te feszegeted az esetleges logikai hibáit , mert ha jól emlékszem te pl. a Godzillát itt szétajnároztad, pedig az aztán pont az a film, ami legalább annyira hülye is, mint amennyire unalmas.

mulli1986
Azt a sötét jelenet dolgot én is nehezményeztem a kritikámban, de annyit nem vett le az élményből. A mázlis akciójelenetet a végén meg le tudtam rendezni azzal, hogy fejlődtek, nem egy húsdarálóba mentek és hogy nem ismerték egymás lépéseit a küzdő felek. 😊

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Riddick21
Óóó, elengedtem én, kapott egy 6|10-et, mert addig nagyon jó volt és a dizájn is kiemelkedő szerintem, legalábbis a páncélok és az a kard! Meg szeretem TC-t és Bluntot is, illetve szórakoztató volt. A befejezés viszont lehúzta keményen. Azt pedig továbbra sem értem, hogy miért kell az éjszakai finálékat erőltetni, amikor lófasz sem látszik. Mármint a spóroláson kívül...

mulli1986
Csatatéren is azért haltak bele, mert a Mimikek tudták a lépéseket (mindkét oldal csítelt).
Am valamilyen szinten igazad van, de messzemenően túlreagálod. Engedd el...

genndy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Is, meg közben megtanulták hatékonyan ölni a mimiceket. Hiszen begyakoroltak szinte minden létező szituációt ahogyn támadhatták őket. Meg ott voltak a társak, a csapatszállító. Igen, nagy adag mázlijuk is volt.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Riddick21
Végig azért éltek túl mindent, mert tudták, mibe halnak bele legközelebb. Persze, jobbak lettek, nyilván, de valójában azért tűntek profinak, mert tudták, mi fog történni. A végén is kurva sok ellenfél volt.

genndy
Az elején egy csatamezőn voltak millió ellenséggel (akik ugyanúgy tanultak mint ők), a vége viszont csak egyszer játszódott le, az ellenség nem tudta hogy hol lesznek és mit fognak csinálni. És addigra már gyakorlottak lettek.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Riddick21
Akkor még egyszer:
A film utolsó fél órájában a képességük nélkül is pont úgy képesek túlélni, mintha ezredszerre harcolnák az adott harcot. MINDEN szart túlélnek egy teljes csatán keresztül úgy, hogy azt megelőzőleg egy rossz lépésbe 10-szer belehaltak.

IMYke2.0.0.0
Miért is kéne, amikor az elején elmondtak mindent.
Ha nem teszik: emberiségnek lőttek.
Ezért írtam, hogy nem figyeltél...

Riddick21
Szerintem te nem értesz engem. Az utolsó 20-25 percről beszélek, ott semmi nincs magyarázva.

IMYke2.0.0.0
Csukott szemmel és befogott füllel nézted a filmet?
Annál jobban már aligha magyarázhatták volna el, ahogy tették...

Riddick21
Tehát akkor az sem zavart egyáltalán, hogy
egy filmben, ami arról szól, hogy több száz (ezer?) alkalommal neki kell futniuk ugyanannak az ütközetnek, hogy egyáltalán túléljék, megjátsszák azt a végén, hogy miután elveszítik a képességüket, ugyanúgy harcolnak tovább és túlélnek minden szélsőséges szart? Komolyan? Egyszerűen a fejemet fogtam, akkora szánalom, saját magukat basszák seggbe. Esnek-kelnek, minden robban, mindig épp nem veszik észre őket... végigmákolják azt, amibe korábban végtelenszer belehaltak. Szánalom.

ForzaInter
sztem jó volt, bár valóban nem kiemelkedő, olyan 6-7 pont. nem igazán értettem ezt a nagy fika áradatot kritikusi és nézői oldalról. aki szereti a family guy-t és szerette a ted-et annak mindenképp ajánlott. ugyanazok az ostoba, alpári poénok vannak ebbe is, persze nem mindenki vevő erre.
a vissza a jövőben és a django jelenet óriási volt😄

Yo, Bitch!

Tyler1
Nyilván ennek nem az Idétlen időkiggel kell versengenie, a téma azonos, a műfaj teljesen más. A District 9-on kívül nem emlékszem ilyen jól megcsinált inváziós scifi-re az elmúlt 25 évből, sőt nálam most azt is veri. De cáfoljon rám valaki, ha nem jól emlékszem.

DarkHorSe
Ugy ugy, enis ahhoz viszonyitottam 😊

Swedish people are albino monkeys

QuippeR
én valahogy többet vártam. a témát nagyon szeretem, az Idétlen időkig például betonstabil top 10-es film, de erre szerintem pár év múlva már nem fogok emlékezni.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Tyler1
Edge of Tomorrow

Közel tökéletes.

Nekem az ezüstbányászos fingós rész tetszett, meg 1-2 kurvás poén, meg a birka a tetőn és kb ennyi is a film.
LasDen
igen. Én is sok esetben jött valami poén, de csak sóhajtoztam mintsem vicces lett volna. Főleg a random halálok voltak ilyenek. Meg az elején Albert monológja, hogy mi mindentől meglehet halni. Eröltetett volt...
De a vége felé a Mark Twaines az jó volt 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Párszor felnyerítettem rajta, de én ettől azért többet vártam volna, kicsit unalmas volt inkább, mint vicces.
IMYke2.0.0.0
Köszönöm. Feltettem a "sohasem nézem meg" listámra.

LasDen
Egy millió út, hogy meghalj a nyugaton

Meh. Nem volt rossz, volt sok jó poén, de nem elég. Főleg ezeket a szar altesti poénokat ki lehetett volna hagyni. Nem értem miért kellenek, a humor legalja. A másik, hogy kicsit rövidebben jobb lett volna.

6/10

stargatelost
A sorozatot se hagyd ki! A 2012-.es film annak a nem hivatalos befejezése.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

dartonite
Hm nem lattam egyik folytatast sem,de ezek utan potolni fogom.Koszi!
Sir Quno Jedi
Nekem mindegyik tetszett a maga módján.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Shep
Nekem a 2. is tetszett azzal a horror iránnyal.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Az első film jó de második valami iszonyathulladék az első film meggyalázása.

A 2008-es Maraduer talán TALÁN megüti a szinted de az azért elég sokat elmond róla, hogy a 1998! as fimben ezerszer jobba a rovarok CGI-je.

A 2012-es Starship Troopers: Invasion viszont szerintem egy egész pofás, pörgős CGI film lett. Azt ajánlom megnézésre.
Sir Quno Jedi
A 2. volt a leggyengébb ez tény, azt rögtön videóra is szánták. Viszont a három, a marauder az pofás.

LasDen
a 2. részt láttam meg az animációs folytatást it. Az HBO adta többször régebben a 2. részt és bár nem eegyben az elejétől végéig láttam, de az egy hatalmas faszság volt...

Sir Quno Jedi
Szentem jó volt benne a csaj. Olyan fura volt, de pont ezért volt jó. Az ember szívesen pofán csapkodta volna és ez ide pont illett is.

Jut eszembe a második és harmadik részt láttátok?! Mert példának okáért a három egész faja lett! Már a lehetőségekhez képest.

A negyedik meg animációs, de az is jóféle lett.
Utoljára szerkesztette: Sir Quno Jedi, 2014.09.17. 10:33:14

dartonite
Az Edge of Tomorrow arra inspiralt hogy ujranezzem a Starship Trooperst.(1997)
Ez meg mindig kurvajo film,bar Denise Richards bantoan tehetsegtelen meg ezekhez az akkor nagyon fiatal szineszekhez kepest is.Kivancsi lennek hogyan kapta meg ezt a szerepet,bar azert sejteseim vannak 😊
8/10
Synchronous
A jel (The Signal) 2014

Sima hackerkedésnek indul a film, két kocka el akar kapni egy illetőt aki betört a főiskolájuk szerverére, aztán keményen átlendül sci-fibe, aztán durva akció jön, a vége pedig egy orbitális mindfuck. Csak pislogtam.

8/10

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

extra sensory
Miért kell beerőltetni a politikát egy filmes topikba? Volt már itt elég off az elmúlt időszakban.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Kongy
Mindenhol Orbánt kell felhozni mint antikrisztust? Kicsit fárasztó ez már gyerekek.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ezzel menj az Indexre.