Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Edge of Tomorrow
Utobbi 5 ev egyik legjobb scifije. Izgalmas sztori, hibatlan latvany es nem tulzasba ejtett humorfaktor. Remelem Tom Cruiset sokszor latom meg scifiben a Kulonvelemeny, Feledes es ez utan a film utan szerintem jol all neki ez a mufaj.
9,5/10
Transformers 4
Megfogadtam hogy negyedszerre mar nem hagyom hogy moziban dugjak le ugyan azt a torkomon. Annyira megint kihagyott ziccernek erzem ezt a filmet. Minden adott hozza hogy jo legyen, de a vazat keptelenek ertelmes szereplokkel es tortenettel egybetartani. Sulytalan az egesz foldet fenyegeto veszely tematika ha az egeszet poenos szituaciokkal probaljak elbagatelizalni... Ezt lenne mar jo vegre ha felismernek, komolyabb hangvetelu osszeszedettebb tortenettel, lehet izgalmasabb lenne a vegtermek, igy azonban inkabb vigjatek, mint akcio scifi.
5/10
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Hát szar volt. Utolsó 5-10% tetszett meg 1-2 jelenet.
5/10
Mi a francért volt ez ilyen hosszú?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ezt honnan vetted? A film végén semmi ilyesmi nincs.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Szerintem ráver erre pár lapáttal.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Korrekt orvlövészes akciófilm. Tetszett. Vannak benne nyilván hüleségek is, de azé egész tűrhető lett, sőt.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
meg amúgy is, már csak foszlányokra emlékszem. Azt tudom, hogy hullámzó kedvvel jöttem ki a pécsi Petőfiből, mert a film érzelem hullámvasútja hatott rám.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Hú, de jó gyerekek! 12-14 éves lehettem, amikor ezt moziban láttam, haveri társasággal: "Támadás a Krull bolygó ellen" (1983)
Szerettem.
S most már meg lehet nézni BD minőségben is, újra 😊
ON
//Szerk.: S most nézem, hivatalosan valóban 1986-ban adták le nálunk. Akkoriban ugye nem volt ritka, amikor évekkel később kapott pár kópiát Magyarország egy-egy filmből.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.22. 14:17:38
És nem csak az ő számuk volt a hajón, hanem volt rajta vagy ezer másik körlet/egység, mindegyik ilyen azonosítóval ellátva.
Az hogy mi a motiváció az idegeneknél, meg ne kelljen már a néző szájába rágni. Azért csinálták, mert. Kísérletezgettek, mint mi az egerekkel, csak ők nem labirintust építenek, hanem egy földi területet, épületet. És nem világító sejteket ültettek be az embereknek mint mi az egerekbe, hanem robot alkatrészeket. Mondjuk az tényleg hülyeség, hogy ilyen erős implantátumokkal látták el őket (lehetett volna gyengébb is), hadd rúgják verjék szét a kísérleti területet.
Ezen kívül nem tudom mi volt még, ami lógva maradt, már eltelt egy hét, sok részlet nem maradt meg a filmből 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Én is csak nemrég láttam, de nagyon tetszett. (nem gondoltam volna, hogy ilyen a film, kellemesen csalódtam)
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
--------------------------------------------
Kozel nem jott be annyira mint azt vártam vagy reméltem. A First Class sztem sokkal jobb volt, poénbol és utos jelenetsorbol is tobbet pakoltak abba. Arrol már nem is beszélve, hogy tele van baromsággal.
Emlithetném pl. a film végi szuperrozsaszin lezárást, broáf.
Teljességgel kizárt, hogy az emberiség hirtelen mutánsbarát szuperhaver lett volna CSAK AZERT mert az egyik pont nem lott le egy embert azon napon, csak eppen egy masik mutans ellenuk forditotta az osszes letezo fegyveruket és nem mellesleg egy stadiont pakolt a feher hazra. Megnyugtato erzes lehet ez az embereknek nagyon...Na hagyjuk ezt a baromságot.
Amugy nem volt eppen szar film, QuickSIlver jelenete volt kb. az egyetlen amiért érdemes volt várni erre a filmre, a tobbi az nagy kozepes nekem.
6 pontnál tobbet ez nem ér, de még így sem rossz, csak az elvárásaimhoz képest gyenge.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Hát ha a signal brainfuck volt, akkor ez a film, szintén. Van egy nagyon jó sztori, valami gyerekfilm jelleggel és olyan horror jelenetekkel van az egész film tele, hogy hihetetlen... Annyi embert ölnek meg benne, hogy esküszöm egy akció vagy horror film is megirigyelné. A mesebeli karakterektől meg felállta a hátamon a szőr is. Szabály szerűen horror filmbe illők voltak a hangok is, a kinézetük is. Egyébként lehet pont ez a kettősség az ami miatt összességében jó ez a film. Mondjuk volt egy olyan jelenet, ahol azt mondtam, hogy nyád, faszért kell ezt csinálni és a kiscsaj is többször tenyérbemászóan hülye, de simán többször nézős.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Hát, nem tudom, szerintem annyira nem volt nagy brainfuck, bár tény hogy így sikerült fent tartani az érdeklődésemet. Végén kicsit csalódtam, mert maradtak lyukak a sztoriban. Egyszer nézhető 7/10
Viszont elég vicces, hogy amikor a végén már tudni véltem, hogy ...
Nagyon jó kis filmecske. Karakter felépítése és személyes problémái megfogók. Együtt lehet érezni vele az egész film alatt.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Nem gondoltam volna hogy a 3. rész után képesek megújulni. Wahlberg nagyon jó választás volt, ugrott az emberi szál színvonala és egyben háttérbe is szorították, csak 3 húscafat voltak a robotok zúzása közben, alatt, felett, rajtuk akik mindent túlélnek... na mindegy, ezen túl kell lendülni. A robotok közti csaták voltak a középpontban, amiből rengeteg volt a 2ó40 perc alatt, bár a story konkrétumokkal nem jött elő, hogy miért estek megint egymásnak. 1 mondatban lezavarták és annyi elég is volt hogy atomjaira zúzzák megint a földi városokat és népességét. Új autobot autómodellek gyönyörűek voltak. Megatron-transformium + Dinobot! Na igen a Dinobot szerepe látványtól eltekintve semmit nem adott hozzá a dolgokhoz. Persze bele lehet köpni sok dologba amiket valszeg sosem fog sikerülni levetköznie a sorozatnak, de az irány jó. Bár csak lenne egy 3 órás rész ami nem a földön játszódik!
Hogy a fenébe lehet ez kevesebb imdb pontszám mint a rettenetes unalmas és szánalmas emberi FŐszálas 3. rész?!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.21. 09:24:38
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Szerintem jó kis film vol, kifejezetten élveztem, poénok is helyükön voltak. Valami oknál fogva még néztem volna, amit idén eddig nem sokszor éreztem.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Per Aspera Ad Inferi.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Nem, a nőnek nem kiképzése volt, hanem gyakorolt.
Egy kis magyarázat azért elkelne a
Nem tudni, hogy milyen korban, milyen évben, de valahol a világűrben, a Földtől messze, a Marson túl kering egy ellátó űrállomás - számos szakemberrel, és családtagjaival a fedélzetén. Az állomásra érkező alparancsnok nő felkavarja az állóvizet, és lassan kirajzolódnak a lakók jellemei, kapcsolatai. A feloldás pedig érdekes.
Morbid és fanyarul humoros jövőképbe helyezett jellemdráma. Nem volt rossz.
Liv Tyler továbbra is jó nő. A filmbeli karakterének meg nem derült ki a titka. Vannak tippjeim. Lehet, hogy be kéne szerezni az alapot szolgáltató művet.
A játék(ok?) ismerete nélkül láttam, ettől függetlenül: jó volt ez, még kissé klisés is. Grafó itt-ott olyan volt, mintha egy játék motorjával készült volna, máshol meg - elsősorban a közelieknél - kifejezetten szép látványt nyújtott
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.