Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Két nyári scifi blockbustert néztem meg nálam így vizsgáztak

Edge of Tomorrow

Utobbi 5 ev egyik legjobb scifije. Izgalmas sztori, hibatlan latvany es nem tulzasba ejtett humorfaktor. Remelem Tom Cruiset sokszor latom meg scifiben a Kulonvelemeny, Feledes es ez utan a film utan szerintem jol all neki ez a mufaj.

9,5/10

Transformers 4

Megfogadtam hogy negyedszerre mar nem hagyom hogy moziban dugjak le ugyan azt a torkomon. Annyira megint kihagyott ziccernek erzem ezt a filmet. Minden adott hozza hogy jo legyen, de a vazat keptelenek ertelmes szereplokkel es tortenettel egybetartani. Sulytalan az egesz foldet fenyegeto veszely tematika ha az egeszet poenos szituaciokkal probaljak elbagatelizalni... Ezt lenne mar jo vegre ha felismernek, komolyabb hangvetelu osszeszedettebb tortenettel, lehet izgalmasabb lenne a vegtermek, igy azonban inkabb vigjatek, mint akcio scifi.

5/10
The Protector
Nekem is ez jött le a végéből.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Blasta
Akkor csak az én verziomban volt hirtelen életben minden addig elhalálozott fontos mutáns, ezzel jelezve, hogy ami az X-1-2-3-ban tortént az kivan torolve? Es amugyis ugy sut a nap és mindenki hiperboldog és szipiszupi a mutánsélet...... BROÁF

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

davidka003
Transformers: Age of Extinction

Hát szar volt. Utolsó 5-10% tetszett meg 1-2 jelenet.
5/10
Mi a francért volt ez ilyen hosszú?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

"hirtelen mutánsbarát szuperhaver lett"

Ezt honnan vetted? A film végén semmi ilyesmi nincs.

mulli1986
Az egyetlen amin össze lehet, hogy mindkettő küldi az agyad, csak a faun jobban 😊

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Bokafix2
Nézd meg az ázsiai változatot is... (The Sniper 2009)

Szerintem ráver erre pár lapáttal.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Sir Quno Jedi
Shooter (2007)

Korrekt orvlövészes akciófilm. Tetszett. Vannak benne nyilván hüleségek is, de azé egész tűrhető lett, sőt.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Mindenképp tervezem újranézni. Arra is kíváncsi vagyok, hogy vajon melyik segítője is volt, aki
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tartotta a falat
,
meg amúgy is, már csak foszlányokra emlékszem. Azt tudom, hogy hullámzó kedvvel jöttem ki a pécsi Petőfiből, mert a film érzelem hullámvasútja hatott rám.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

cylonflatus
Kb ugyanolyan idős lehettem a Krull bolygónál, bár inkább 12 mint 14. Sőt, biztos, hogy 12-nél nem voltam több. Én is szerettem, a suliban arról beszéltünk egy hétig, hogy hű az a dobócsillag, és há amikor jött a szörny 😊 Viszont most nem merem megnézni, félek, hogy csak illúziórombolás lenne. Esetleg ha megnézted, megírhatnád milyen volt.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

IMYke2.0.0.0
Signalt nem láttam - a Faun viszont valóban nagy film. Olyan krétát én is akarok 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

cylonflatus
Össze se lehet hasonlítani a két filmet, egyszerűen nem egy pályán játszanak. A Signalt egyszer meg lehet nézni, a Faun Labirintusa meg zseniális. Legalábbis szerintem.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

IMYke2.0.0.0
OFF
Hú, de jó gyerekek! 12-14 éves lehettem, amikor ezt moziban láttam, haveri társasággal: "Támadás a Krull bolygó ellen" (1983)
Szerettem.
S most már meg lehet nézni BD minőségben is, újra 😊
ON

//Szerk.: S most nézem, hivatalosan valóban 1986-ban adták le nálunk. Akkoriban ugye nem volt ritka, amikor évekkel később kapott pár kópiát Magyarország egy-egy filmből.

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.22. 14:17:38

Kmarha
Azért használtak arab számot, hogy el tudd olvasni 😊)

És nem csak az ő számuk volt a hajón, hanem volt rajta vagy ezer másik körlet/egység, mindegyik ilyen azonosítóval ellátva.

Az hogy mi a motiváció az idegeneknél, meg ne kelljen már a néző szájába rágni. Azért csinálták, mert. Kísérletezgettek, mint mi az egerekkel, csak ők nem labirintust építenek, hanem egy földi területet, épületet. És nem világító sejteket ültettek be az embereknek mint mi az egerekbe, hanem robot alkatrészeket. Mondjuk az tényleg hülyeség, hogy ilyen erős implantátumokkal látták el őket (lehetett volna gyengébb is), hadd rúgják verjék szét a kísérleti területet.

Ezen kívül nem tudom mi volt még, ami lógva maradt, már eltelt egy hét, sok részlet nem maradt meg a filmből 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

n000rbi
<#eljen>

Én is csak nemrég láttam, de nagyon tetszett. (nem gondoltam volna, hogy ilyen a film, kellemesen csalódtam)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Blasta
X-men - Days of future past
--------------------------------------------
Kozel nem jott be annyira mint azt vártam vagy reméltem. A First Class sztem sokkal jobb volt, poénbol és utos jelenetsorbol is tobbet pakoltak abba. Arrol már nem is beszélve, hogy tele van baromsággal.

Emlithetném pl. a film végi szuperrozsaszin lezárást, broáf.
Teljességgel kizárt, hogy az emberiség hirtelen mutánsbarát szuperhaver lett volna CSAK AZERT mert az egyik pont nem lott le egy embert azon napon, csak eppen egy masik mutans ellenuk forditotta az osszes letezo fegyveruket és nem mellesleg egy stadiont pakolt a feher hazra. Megnyugtato erzes lehet ez az embereknek nagyon...Na hagyjuk ezt a baromságot.

Amugy nem volt eppen szar film, QuickSIlver jelenete volt kb. az egyetlen amiért érdemes volt várni erre a filmre, a tobbi az nagy kozepes nekem.
6 pontnál tobbet ez nem ér, de még így sem rossz, csak az elvárásaimhoz képest gyenge.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

mulli1986
Faun Labirintusa 8/10
Hát ha a signal brainfuck volt, akkor ez a film, szintén. Van egy nagyon jó sztori, valami gyerekfilm jelleggel és olyan horror jelenetekkel van az egész film tele, hogy hihetetlen... Annyi embert ölnek meg benne, hogy esküszöm egy akció vagy horror film is megirigyelné. A mesebeli karakterektől meg felállta a hátamon a szőr is. Szabály szerűen horror filmbe illők voltak a hangok is, a kinézetük is. Egyébként lehet pont ez a kettősség az ami miatt összességében jó ez a film. Mondjuk volt egy olyan jelenet, ahol azt mondtam, hogy nyád, faszért kell ezt csinálni és a kiscsaj is többször tenyérbemászóan hülye, de simán többször nézős.

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

ProGabe
A Signalban az a legérdekesebb, hogy ilyenekből az esetek 90%-ban csak egy rövidfilmet forgatnak. Valami pénzembernek nagyon megtetszett a koncepció, úgy tűnik. Mondjuk pont azért is volt nézhető számomra, mert úgy fogtam fel, hogy egy ilyet, egészen pontosan egy vizsgafilmet nézek, amihez hozzácsapódott egy jó operatőr (a fényképezés csodaszép!) és pár CGI-mester.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

mulli1986
Gondolkoztam hogy csak 6-ot adjak, de jó passzban vagyok 😄

genndy
Én csak hatot adnék rá, messze nem volt akkora durranás mint amire számítottam. A CGI mondjuk meglepően jó volt. Nem rossz, egyszer nézhető, legalább nem teljesen agyatlan látvány sci-fi, én már ezt is megbecsülöm manapság.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

mulli1986
Signal
Hát, nem tudom, szerintem annyira nem volt nagy brainfuck, bár tény hogy így sikerült fent tartani az érdeklődésemet. Végén kicsit csalódtam, mert maradtak lyukak a sztoriban. Egyszer nézhető 7/10

Érdekes amit írsz arról, hogy a végén van magyarázat arra mai a The Signalban történik, mert mindenki más pont arra panaszkodik, hogy szinte semmire sincs magyarázat. Nekem meg pont azért tetszett, már amennyire.
Viszont elég vicces, hogy amikor a végén már tudni véltem, hogy ...
... végig igaza volt a srácnak és ezek földönkívüliek, az utolsó képkockákon beúszik a szám ami a karjára van tetoválva. Na most a földönkívüliek miért is használnak arab számokat? És miért is van az a szám a hatalmas csillaghajón? A filmben történt zavaros és fura dolgokra meg semmilyen magyarázatot nem adnak. Arra sem miért "javították meg" a srácokat, mitől romlottak el?

CSOCSO
Kb ez az elso ertelmes hozzaszolas az edge of tomorrowal kapcsolatban. a tobbinel csak fogom a fejem.
CSOCSO
Edge of Tomorrow
A korhazi jelenet utan nem mentek vissza harcolni a partra. Azonnal neki vagtak a Louvrenak. Ott meg egy eselyuk volt es ment nekik. Se Omega se TC nem tudta mi lesz.
mulli1986
Good Will Hunting. 8/10
Nagyon jó kis filmecske. Karakter felépítése és személyes problémái megfogók. Együtt lehet érezni vele az egész film alatt.

yepp 😛
IMYke2.0.0.0
Szerintem, helyénvaló meglátás. Főképp az Omegával és az utolsó jelenettel kapcsolatban.

ZilogR
Edge of Tomorrow: Na, akkor mégsincs meg, h mi mikor is történt. Le kell rajzolnom a timeline-t, mert rohadtul nem értem az egészet...

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Roy Manson
Repeaters

Totti5
Transformers: Age of Extinction

Nem gondoltam volna hogy a 3. rész után képesek megújulni. Wahlberg nagyon jó választás volt, ugrott az emberi szál színvonala és egyben háttérbe is szorították, csak 3 húscafat voltak a robotok zúzása közben, alatt, felett, rajtuk akik mindent túlélnek... na mindegy, ezen túl kell lendülni. A robotok közti csaták voltak a középpontban, amiből rengeteg volt a 2ó40 perc alatt, bár a story konkrétumokkal nem jött elő, hogy miért estek megint egymásnak. 1 mondatban lezavarták és annyi elég is volt hogy atomjaira zúzzák megint a földi városokat és népességét. Új autobot autómodellek gyönyörűek voltak. Megatron-transformium + Dinobot! Na igen a Dinobot szerepe látványtól eltekintve semmit nem adott hozzá a dolgokhoz. Persze bele lehet köpni sok dologba amiket valszeg sosem fog sikerülni levetköznie a sorozatnak, de az irány jó. Bár csak lenne egy 3 órás rész ami nem a földön játszódik!

Hogy a fenébe lehet ez kevesebb imdb pontszám mint a rettenetes unalmas és szánalmas emberi FŐszálas 3. rész?!

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.21. 09:24:38

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

akyyy
kolónia című film

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

extra sensory
Sajna nem tudom megmondani a címét... mikor kijött nem is volt magyar címe így csak a cselekményre emlékszek. De olyan másfél két éve láttam.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Jim Morrison
Na megnéztem én is az Edge of tomorrowt😊
Szerintem jó kis film vol, kifejezetten élveztem, poénok is helyükön voltak. Valami oknál fogva még néztem volna, amit idén eddig nem sokszor éreztem.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

davidka003
Az melyik film volt?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

extra sensory
Pedig a film koncepciója nem újszerű, több filmben ellőtték már ezt a poént. Egyik ami tetszett pár fiatalról szólt akiknél mindig újraindult a nap. Csak itt nem kellett meghalni hozzá hanem lefeküdtek aludni és reggel ugyanaz a nap következett. A végén már olyan bátrak voltak hogy betörtek üzletekbe raboltak fosztogattak hisz másnap reggel meg nem történtté válik az egész... a végén már egymást is ölték... aztán egyszer csak már nem indult újra a nap... szopás.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Kongy
Látjátok, mégis tud valamit ez az Edge of Tomorrow, ha ennyit lehet róla beszélni 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Dynamic
Vajon miért is?
mulli1986
Igazatok van, tényleg!

LasDen
a végén az omega pusztulásával ugyan annyit ugrik vissza az időben, mint a csata idején, csak mivel az omegát a csata előtti estén pusztítják el, azért kel fel a helikopterben.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RatBaG
london is ugyanúgy az első napon játszódik.

Per Aspera Ad Inferi.

mulli1986
A csajjal ugyanez történ valami másik csatában és ott fejlődött fel ilyen kardos ninja csajjá, nem? Angol felirattal néztem, lehet félre értettem valamit? Utána valamikor érkezik időben TC, első nap kiképzés, aztán csata. Mikor tréningezik a csajjal, akkor az az első nap, utána csata, azután London, aztán elveszti a képességét és utána jön az omega. Aztán megint keveredik az omegával és egészen a helikopteres jelenetig még utoljára visszamegy az időben.

IMYke2.0.0.0
A támadás előtti napon van.

ZilogR
OK, akkor a gyakorlása a nőcinek az időben mikor is van?!?? Lehet megnézem megint, de nem sok kedvem van hozzá ( 😊 a Tom gyerek is így érezhetett... 😄 ).

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

IMYke2.0.0.0
"kiképzése a nőcinek"

Nem, a nőnek nem kiképzése volt, hanem gyakorolt.

ZilogR
The Signal: Na, ne mán! 3/10

ZilogR
Edge of Tom Cruise: Mindenki tudja már a spot-ot, nem fogom elspoilerezni, asszem. Engem az zavart csak, hogy mindig egy ember van ilyen, akinek ez a képessége van. Ha lenne mondjuk kettő, akkor mi történhetne?! Más: ezek szerint mindenre egy nap volt csak... Nem rossz, gyorstalpaló úgy, hogy
a csaj sohasem emlékezett, hogy az előző alkalommal hol rontotta el. Érdekessége volt a sztorinak, hogy mivel ez vele megtörtént, tudta, hogy mi zajlik, míg a többi ember nem.

Egy kis magyarázat azért elkelne a
támadás mikor is volt, az omega mikor is purcant ki és amikor leszáll Tom a végén, már vége az omegának, de a csata még csak most jön - akkor most a kiképzése a nőcinek az még a csata előtt van?

IMYke2.0.0.0
<2014> - Space Station 76 - 7/10

Nem tudni, hogy milyen korban, milyen évben, de valahol a világűrben, a Földtől messze, a Marson túl kering egy ellátó űrállomás - számos szakemberrel, és családtagjaival a fedélzetén. Az állomásra érkező alparancsnok nő felkavarja az állóvizet, és lassan kirajzolódnak a lakók jellemei, kapcsolatai. A feloldás pedig érdekes.
Morbid és fanyarul humoros jövőképbe helyezett jellemdráma. Nem volt rossz.
Liv Tyler továbbra is jó nő. A filmbeli karakterének meg nem derült ki a titka. Vannak tippjeim. Lehet, hogy be kéne szerezni az alapot szolgáltató művet.

IMYke2.0.0.0
<2014> - Heavenly Sword - 7/10

A játék(ok?) ismerete nélkül láttam, ettől függetlenül: jó volt ez, még kissé klisés is. Grafó itt-ott olyan volt, mintha egy játék motorjával készült volna, máshol meg - elsősorban a közelieknél - kifejezetten szép látványt nyújtott .

vérpocok
Öregkorodra már lehet nem is kell kommentelni, mert csak egy halom pixel leszel a rendszerben. 😄 A technika és az internet már ma is annyira magába szippantja a népet, hogy lehet te is úgy jársz mint Depp a Transcendence-ben, hogy feltöltik a tudatodat a hálózatra és lesz csupa öröm és bódottá. <#hehe>

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.