106887

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Volt benne Ludditák? 
Lehet, hogy mégis megnézem. :-P -
Ramza #18806 Nyócker - itt (is) elég rendesen le lett osztva emlékeim szerint, pedig nekem egész kellemes meglepetés volt, sokkal rosszabbra számítottam.
Montjuk még egy adaggal több poént elbírt volna simán, kevés volt az olyan, amin visítottam volna (bár a Bukarestes ilyen volt).
Nem pontozom, de szerintem nézhető. A Ludditák számtól pedig meghökkentem :) -
Pedig egyszeru lelapozni :D -
nem tudok visszalapozni néha amíg nem írok be valamit
VALAMIT -
az nagyon jó film... -
Hat a Jacobs Ladder nekem nem teccet.
A Mandzsúriai jelölt az jo film? -
Nem a horror-vonalat, és nem csak a legfrissebb kínálatot tekintve:
Donnie Darko, Memento, Saw, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Fight Club.
Számomra ezek emelkedtek felül sokkal a többi filmhez képest, biztos van még pár, hirtelen ennyi jutott eszembe.
A Jacob's Ladder-t nem láttam a mai napig. :/ -
válaszolnék helyette:
pl a Mandzsúriai jelölt
vagy mondjuk a Donnie Darko/bukott is amcsiban.../ -
Horror témánál, meg Halivúdnál maradva nekem legelőször a csak nemrég megsasolt Jacob's Ladder jut eszembe, mint kivétel. Alapmű. Mondjuk 90-es film, talán akkor még nem szenvedtek akkora ötlethiányban az amcsik, mint most. -
Mondanál ilyen kivételt. Mikre gondolsz? -
Hálivúd száksz!
Tisztelet a rettentően kevés kivételnek. :) -

Pont azt akartam írni, hogy a horror-film egyik alapköve a nyomasztás, bár lehet, hogy valaki ezzel nincs tisztában. :D
Megértem én azt is, hogy valaki abszolút nem fogékony erre, de akkor miért néz ilyen filmeket? Azért, mert sokan mondták, hogy jó? Én is ezrével hallom, állandóan cseszegetnek, hogy nézzem meg a Shrek 68-at, a Toy Story 25-öt, mert iszonyatmegagigahyperszupik, mégsem teszem, mert tudom, hogy rühellem őket, mint a... Nem állok neki olyan stílusú filmeknek, amikről tudom, hogy soha nem fognak élményt/örömöt okozni, inkább messze elkerülöm őket.
Legalább magunkat ne büntessük emberek!
:O)))))
Horror, B-múviz rulez, Hálivúd száksz!
-
Az eredeti Ju-On szépsége pont a nyomasztó hangulatában van, szóval egy horrornál szerintem ez abszolút nem hátrány.
Kövezzetek meg, de nekem az eredeti japánok is tetszettek, meg az amcsi remake is. Az amcsi sokkal pörgősebb, viszont kivették az agymozgató részeket, hogy szegény nézőknek véletlenül se kelljen gondolkozni. Ja meg a buszos jelenet az akkor is nagyon ott van... -
en lattam az eredetit felig. az ugyanennyire nem fogott meg...
sooot az amerikai sokkal szinesebb.. a japan meg nyomasztobb volt szerintem. -
koszonom koszonom koszonom...
azert szerintem irto ciki ha egy egesz csalad elalszik egy filmen.. a felen tul.. loller elegge.. -
Ramza #18792 Argó - nagyjából valami ilyesmire számítottam. Nézhető, rossznak semmiképpen sem nevezném, de ugyan már, ne hasonlítsuk Guy Ritchiehez és Tarantinohoz Árpa Attilát...
6/10 -
Fehaborito! -
Jaja, azé mondom én is. -
Sztem az origiről nem lenne ennyire rossz véleménnyel...
[gondolja] -
Áz!
Egyébként ugye az amcsirimék Grudge-ról beészl itt mindenki?
[BIZTOS BENNE, CSAK IZÉ] -
Oldboy -
3/10 -
Megnéztem a Grude-ot. Elég nagy szar... Kb. olyan mint a Kör, csak mégszarabb :) Már a főszereplő csaj is sejtette velem, hogy ezvalami szarság lesz, mert ez a csaj nem arról híres, hogy nagy filmekben játszik, hanem ocska fos tinihorrorkban. -
Melyik film ez? -
Ezt nem én írtam, hanem a másik énem:) -
[SOKKOLVA VAN, ÁTGONDOLJA AZ ÉLETÉT] :DD -
Most lett vége.
Hátőőő...
Még be kell fogadnom rendesen a filmet, de 8 alá tuti nem megy, inkább a 9 felé hajlik. Ha feldogoztam, és tiszta fejjel tudok értékelni, akkor megteszem. :D
Rettenet, nagyon tetszik. Minden nagyon ott van a fimlben. Durva, erőszakos, szomorú, vicces, nemnormális, .....
Hát nem bántam meg, az tuti.
Ramzának oda is adom majd!
[RENDES] -
menekülő svarci :) -
Tényleg, nem tudjátok, hogy mi az a zene, amire nyomták a táncoscsajok, és az volt a játék bevezető zenéje? -
Marko001 #18778 Érdekes, minket a haverommal lekötött a film az elejétől a végéig. Egyáltalán nem fosadék. De ízlések és pofonok... -
Én is megnéztem, sztem nem rossz film, bár egy-két helyen elég bénán van megoldva a film. -
SZENTSÉGTÖRÉS!!! :-D -
Ramza #18775 Vagy 15 éve meg akarom nézni :)
MOst végre sikerül, de iszonyatosan szomorú vagyok, hogy szinte SEMMI köze nincs a regényhez :( -
LOL --Swárci ott IS nagyot alakított 

-
MTV-n kezdődik a Menekülő ember!!!
Alapfilm! :-D -
azert hozzatennem hogy az enyem nem szereti az ilyen filmeket.. es megis bealudt rajta.
ja a nem szeretit ugy ertem hogy nemigazan birja.. kicsit izgulos meg ilyenek... -
koszonom! -
Nyiri #18770 Veres Munka (Blood Work) - Clint bacsi filmje. 2002. Nem rossz film csak az volt a gond, hogy az elejen tippeltem ki a gyilkos es az lett. :( -
[SKIZOFRÉN]hat figyelj en mondtam hogy megprobaltam vegiglesni de egyszeruen nem birtam...egyszeruen bealudt rajta az egesz csalad...szal nem csak en allitom hogy fosadek a film...mondjuk ha mar a fele is ilyen szar akkor nem valoszinu hogy valami hudejo film kerekedik ki belole...meg egy film elejetol a vegeig kosson le ne csak 10 perc legyen benne amit erdemes meglesni.
[/SKIZOFRÉN] -
Láttad a felét + a végét áttekergeted = fosadék film.
Grat!