106877
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sephi
    Miert hasznalsz idegen betuket magyar forumon? Azt akarod hogy ne tudgyam mit irtal? Mindgyart felhijom Dek-Han Takoda baratomat oszt majd o leiforditsa jol.

Hua'!
  • Loál János #18996
    Punisher tényleg elég... sz@r.

Inkább nagyon.
  • Sephi
    Hellbos vagy Hellboy? Mert az utobbi nekem oszinten jobban teccet mint a X-men.
  • I.C.ram
    Nem tudom felfogni, hogy mi a fene olyan jó a Punisherben :) Szerintem még egy Z kategóriás Hellbos is bünteti azt a filmet.
  • Ramza
    Ong-Bak milyen?
    Érdemes vele foglalkozni?
    Annak tudatában, hogy szeretem a keleti filmeket és a thrillereket is.
  • nemcsakfeel
    Áz!
    Olyan szar filmet láttam..
  • Ramza
    Nem figyeltél jól, a benzinkutas farkasember volt!!!4
  • nemcsakfeel
    Duna TV-n most lett vége egy tök jó lengyel filmnek.
    Benzinkút a határnál című, nem horror, egy kellemes kis krimi.
    , 2001 es , vmilyen filmfesztiválon nyertes film volt
  • Bandee1987
    Most volt az Europa Europán a Vesztesek és Győztesek című olasz film, igaz, csak feliratozva, de sztem jó film.
  • nemcsakfeel
    Igen, sajnos észrevettem hogy nincs túl sok jó film, eddig ezt a gyárakra fogtam, mostmár magamba fordulok :D
    Még szerencse hogy léteznek filmek, amik ezeken az izgalmas elemeken kívül tartalmaznak értékelhető dolgokat. Azért nem érzem elég "komolynak" , közelállónak ezt a témát ( szellem, sátán, farkasember ) mert már lejárt kicsit.. a sci-fis, ufós, technikais horrorokban jobban bele tudom élni magam.
    Nyilván másnak meg mástetszik.
  • LezLee
    Nem értem a két dolog közt az összefüggést. Azért nem értékelhető, mert szellemekről, meg sátánról szól? LOL. Továbbá még lehúztad a vámpíros és farkasemberes filmeket. Hát rossz hírem van: a horrorfilmek jóval több, mint a fele, sőt közel háromnegyede szerintem ezeket a témákat dolgozza föl, úgyhogy én a helyedben nem mondanám, hogy szeretem a horrorfilmeket.
  • nemcsakfeel
    Dehogynem. Szeretem a horrort/thrillert, ami jobban értékelhető, amit nem kötnek össze szellemekkel, meg sátánnal :DDDD
    pl. Saw.
  • Mike
    szerintem sem kötődik

a 22 évente sőtétséget többször is láttam, és tetszett is

ez a Riddick ellenben nem
  • Loál János #18984
    Pitch Black
  • Nyiri
    Nincs neki... Mert kurvara nem kotodik az "elso" reszhez.
    22 evente sotetseg a cime amugy. Az jo film volt.
  • Sil3nt
    chronick of riddicknek melyik az előző része?
  • Sephi
    Vuuuhaaa! Es volt rajtad olyan strecs ruci feher?
  • Alien
    Hellboy:

Van benne pár jó jelenet ami bejött, jók a karakterek (hellboy, az a halszerü izé meg az a sebészeti mániás :D)de összeségében annyira nem jött be a film, a története se valami eredeti, szerintem elég sablonosnak tűnik. Hamár képregényadaptáció akkor Punisher, simán leveri.

Chronicles Of Riddick:

Baromi látványos, nekem tetszett az előző rész is, ezzel sem voltam másképp.
  • Blasta
    Negatív!
    ÉN ADTAM ELŐ :-D
  • Sephi
    Aha szoval lattad az eloadast! Lebuktal jol!
  • Rafaelo
    énizsutáloma horrorokat
  • Blasta
    Akkor minek nézed?????

Én sem ülök be balettelőadásra, hogy aztán netes fórumokon lehúzzam az előadást, hogy "milyen fasság már, ugrálnak, meg 15 percig haldoklik a hattyú, közben meg táncol ugyanmá"...

Szal érted. Nem bírod a horrort, thrillert, nem kell nézni.
  • Loál János #18975
    Ezek szerint semmilyen horrorfilm nem jön be Neked.
    Kár erőltetni. :)
  • nemcsakfeel
    Ez a spirituális baromság, a szellemek, ugyan annyira rémísztőek mint pl. vámpír vagy farkasember mesék. Engem ez nem hat meg.

Még egy mozzanat amiért azt a 3 pontomat megkapta a film:
    az elején, amikor homályosan lát ki a fejéből a nő, akkor az öregasszony megrémített.
  • Nyiri
    Kung Fu Hustle - Nagyon jo. Ajanlom mindenkinek.
  • LezLee
    Nem jönnek be a japó filmek? Akkor nem értem, mért nem tetszett a Szem, mivel az kínai :)))) Amúgy ha így állsz hozzá a "szellemes", keleti horrorokhoz, akkor kár volt elindítanod a filmet. Ja és hidd el, nem véletlenül dícsérik annyian... Persze ettől még Te gondolhatod, hogy szar a film.
  • nemcsakfeel
    azért 3 pont, mert -- spoiler -- azért a végén megint megvakul a csaj.
  • nemcsakfeel
    A szem.

Erről is mennyit hallottam hogy akkora film. Az eleje még jól is kezdődik aztán negyed óra utána bejönnek a spirituális fasságok.. lál. Sosem tudtak meghatni az ilyen "szellemeket látok és jajj" típusú filmek. Japán filmek amúgy se bejövősek. Ha már lejött nem törlöm le egy darabig hátha megnézi tesóm is, de amúgy nem ér meg fél órát tölteni sem.
    3/10
  • Sephi
    Kutfurast valalok!
  • Rafaelo
    nemrómai hanem valamlyik provinciáról való putrifészekből :)
  • Ramza
    tucatthriller :)
  • Mike
    Hogy Arthur római?

a történelem és egy legenda nem ugyanaz
  • Blasta
    ..és ennek az embernek nem alapfilm a Közönséges bűnözők :-)
  • akos
    Saw... hát, a csavar yo volt a végén - vagy inkább poénnak nevezném. Amúgy nem nagy etvasz - egy kis hetedik + kocka.
  • Ramza
    És ez az ember kritizálja a Dead End-et :)
  • Blasta
    Persze.
    Egész jó volt.

Az "Arthur mondakörhöz sok köze nincs" pedig marhaság.
    A legutolsó történészeti leletek szerint ez a lehitelesebb -természetesen hálivúdi- verziója Arthur történetének...
  • Mike
    láttad?
  • Blasta
  • Mike
    King Arthur

4/10

mesefilm
    de ez is olyan semmilyen
    szabadság duma túlérőltetve, kicsit szájbarágós
    Arthur mondakörhöz sok köze nincs
  • Mike
    Riddick

2/10

azért nem karó, mert van ennél szarabb film is

felejtős darab, nagy katyvasz az egész, az embernek nem számít ki él, ki hal, a szereplők olyan semmilyenek