106882

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
:DD Én viszont visszajövök zoNbiként, és bosszúból meggyilkolok minden hitetlent! :D -
Elnézésedet kérem, ez dícséretes, ha teheted, nézd meg ezeket a filmeket. -
Szerintem meg mindkét műfajnak a rettegésben tartás a fő célja, csak éppen más eszközökkel.
Ha egy horror(-nak mondott)filmben nincs mitől féljek, akkor ott bizony gáz van...
Biztos létezik konkrét definíció a 2 fogalomra, lehet, hogy azokat kéne megvizsgálni, illetve azt, hogy mennyire éles a határ a két műfaj között, mi alapján sorolható egyikbe, vagy másikba az adott film.
Olyan film, ami meg egyetlen kategóriába fér be -főleg manapság- szerintem elég ritka.
Az imdb-n is ha megnézed egy filmnek az összes műfaját, amibe besorolják, megőszülsz, ráadásul vannak néha akkora ökör besorolások, hogy még ki is téped az ősz hajadat. :D -
János: megnemértetten fogunk meghalni :) -
Ez nem igaz, mindig úgy nézek meg egy filmet, hogy a lehető legjobban megpróbálom magam beleélni. Ez persze csak akkor megy, ha nincs körülöttem valamelyik gyökér ismerősöm, aki végigpofázza a filmet. :-D
Bár igaz nem láttam az általad felsoroltakat, csak az újakat. -
Akkor azok a filmek is horror thriller hibridek :)
Thriller nincs nyomasztás nélkül, míg horror simán lehet: Elm utca, max overdrvie, stb.. -
Akkor inkább nézz meg egyet! :D
(Előre megmondom, hogy nem fogsz ilyet találni, ha eleve elutasítod az egész témát, felesleges próbálkozni.) -
Én nem tudok elképzelni nyomasztó zombifilmet. -
Ja, és ezek csak a zombifilmek, van még 100 más jellegű, amiktől elmegy az életkedved, ha megnézed. -
Így ijesztgetni a thrillerekben is szoktak, hatásvadász szarság, a legbénább eszköz, amit használnak filmekben (szvsz). -
Jézus!
Fizess elő VIP-re, és akkor visszavonhatsz ilyen kommenteket! :DD
Javaslom, nézd meg pl. az eredeti Dawn of the Dead-et ('78), a Beyond-ot ('81), az eredeti Night of The Living Dead-et ('68), és gondold át a hozzászólásodat. -
Ja meg az sem mindegy, hogy mennyire néz ki félelmetesnek az a manó. -
Hát szerintem a horror az az ijesztésre épül, hirtelen kiugrik a gonosz manó a wcból, stb. -
Nem az általad behatárolt műfaji meghatározást kifogásoltuk, hanem azt a kijelentésedet, miszerint a thriller alapköve a nyomasztó hangulat, nem a horroré. -
Utánanéztem. IMDB szerint a Grudge: Genre: Horror / Thriller / Mystery ennyit erről. -
Horror szerintem főleg a látványra épít, és utána jön csak a nyomasztás. Szerintem neked nem kell mesélnem, hogy a régi horrorokban semmi, de semmi nyomasztás nincs :) -
Grudge hibrid volt szerintem. De inkább thriller mint horror. -
Arrol ne is beszjunk :DDD -
És ha kakilnod kell? 
sry -
Alig keltem es meg csunyat is almodtam... maskor igerem nem irok csak azutan hogy kimentem pisilni oksa? -
Valahogy sejtettem, de nem találtam sehol. :D -
Tolem. Latszik hogy most keltem fol ejeli muszak utan?
-
Az idézett mondatok honnan? -
Lost Junction -
"A fil megylanyrol szol aki talakozik egy pasival akinek a kocsija lerobant az uton es amig a azt megjavitja a helyi szerlo addig a pasi nala alszik. Kozben a csaj kivesz a bankbol 350.000 dollart es el akar menekulni."
Hat oo nagyon teccet a szereplok energiaja mert mindegyiknek nagyon eros volt a kulon szemelyisege. Vegig nem lehetett tudni hogy a lany kamuzik e vagy tenyleg ilyen buta. A szerelmi szal is nagyon utos volt. Sot egy jelenetnel meg egy konyt is elveszitettem :D -
Ááááááááááá.
Már többször beigazolódott, hogy nem vagy valami nagy filmesztéta.
Szvsz most is elég banális dolgot írtál, de majd a horror fan-ok kijavítanak... -
Nem, nem az -
Akkor a horroré micsoda?
[FÉL, HOGY EDDIG ROSSZUL NÉZET HORRORFILMEKET] -
galaxy quest
első reklámnál átkapcsoltam dvdre és azon folytattam :D nagy kedvenc -
Ha leírnám rombadönteném a sztorit.
Katonákról szól azon belül egy hősről. A hősről és ami mögötte van... :)
Aki látta javítson ki ha helytelenül írtam... -
A mandzsúriai jelölt miről szól? mi a témája? -
szvsz a thriller alapköve a nyomasztás, nem a horroré, és szerintem a grudge nem horror, hanem hibrid thriller horror. -
amcsi persze. -
így van :) -
Múltkor néztem volna, meg, de elmaradt és helyette a Young Adamet vetítették. Na majd 20-án. :-)
Jajj, ez a jó kis helyi mozi... :-D -
Kitűnő tanulók (Hymypoika)
finn játékfilm
itt a kritika
Nem is fűznék hozzá többet, nézzétek meg a filmet.
7/10 -
Volt benne Ludditák? 
Lehet, hogy mégis megnézem. :-P -
Ramza #18806 Nyócker - itt (is) elég rendesen le lett osztva emlékeim szerint, pedig nekem egész kellemes meglepetés volt, sokkal rosszabbra számítottam.
Montjuk még egy adaggal több poént elbírt volna simán, kevés volt az olyan, amin visítottam volna (bár a Bukarestes ilyen volt).
Nem pontozom, de szerintem nézhető. A Ludditák számtól pedig meghökkentem :) -
Pedig egyszeru lelapozni :D -
nem tudok visszalapozni néha amíg nem írok be valamit
VALAMIT -
az nagyon jó film...