106887
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sephi
    Annak mi a cime mert meg nem lattam?
  • I.C.ram
    Áhh onnan lerángatni egy filmet, hónapok kérdése. Max overdriveot kb. félévig szedegettem.
  • Loál János #18845
    Díszíplászplász.
  • Bandew
    Feltétlen, csak tudnám valahonnan megszerezni őket. :-)
  • Loál János #18843
    Remélem Ramza is elmondja véleményét, Ő mindig olyan okosakat szokott mondani (1-2-8-3291294 kivétellel :OD).
  • Loál János #18842
    :DD Én viszont visszajövök zoNbiként, és bosszúból meggyilkolok minden hitetlent! :D
  • Loál János #18841
    Elnézésedet kérem, ez dícséretes, ha teheted, nézd meg ezeket a filmeket.
  • Loál János #18840
    Szerintem meg mindkét műfajnak a rettegésben tartás a fő célja, csak éppen más eszközökkel.
    Ha egy horror(-nak mondott)filmben nincs mitől féljek, akkor ott bizony gáz van...
    Biztos létezik konkrét definíció a 2 fogalomra, lehet, hogy azokat kéne megvizsgálni, illetve azt, hogy mennyire éles a határ a két műfaj között, mi alapján sorolható egyikbe, vagy másikba az adott film.
    Olyan film, ami meg egyetlen kategóriába fér be -főleg manapság- szerintem elég ritka.
    Az imdb-n is ha megnézed egy filmnek az összes műfaját, amibe besorolják, megőszülsz, ráadásul vannak néha akkora ökör besorolások, hogy még ki is téped az ősz hajadat. :D
  • repro
    János: megnemértetten fogunk meghalni :)
  • Bandew
    Ez nem igaz, mindig úgy nézek meg egy filmet, hogy a lehető legjobban megpróbálom magam beleélni. Ez persze csak akkor megy, ha nincs körülöttem valamelyik gyökér ismerősöm, aki végigpofázza a filmet. :-D
    Bár igaz nem láttam az általad felsoroltakat, csak az újakat.
  • I.C.ram
    Akkor azok a filmek is horror thriller hibridek :)

Thriller nincs nyomasztás nélkül, míg horror simán lehet: Elm utca, max overdrvie, stb..
  • Loál János #18836
    Akkor inkább nézz meg egyet! :D

(Előre megmondom, hogy nem fogsz ilyet találni, ha eleve elutasítod az egész témát, felesleges próbálkozni.)
  • Bandew
    Én nem tudok elképzelni nyomasztó zombifilmet.
  • Loál János #18834
    Ja, és ezek csak a zombifilmek, van még 100 más jellegű, amiktől elmegy az életkedved, ha megnézed.
  • Loál János #18833
    Így ijesztgetni a thrillerekben is szoktak, hatásvadász szarság, a legbénább eszköz, amit használnak filmekben (szvsz).
  • Loál János #18832
    Jézus!
    Fizess elő VIP-re, és akkor visszavonhatsz ilyen kommenteket! :DD

Javaslom, nézd meg pl. az eredeti Dawn of the Dead-et ('78), a Beyond-ot ('81), az eredeti Night of The Living Dead-et ('68), és gondold át a hozzászólásodat.
  • I.C.ram
    Ja meg az sem mindegy, hogy mennyire néz ki félelmetesnek az a manó.
  • I.C.ram
    Hát szerintem a horror az az ijesztésre épül, hirtelen kiugrik a gonosz manó a wcból, stb.
  • Loál János #18829
    Nem az általad behatárolt műfaji meghatározást kifogásoltuk, hanem azt a kijelentésedet, miszerint a thriller alapköve a nyomasztó hangulat, nem a horroré.
  • I.C.ram
    Utánanéztem. IMDB szerint a Grudge: Genre: Horror / Thriller / Mystery ennyit erről.
  • I.C.ram
    Horror szerintem főleg a látványra épít, és utána jön csak a nyomasztás. Szerintem neked nem kell mesélnem, hogy a régi horrorokban semmi, de semmi nyomasztás nincs :)
  • I.C.ram
    Grudge hibrid volt szerintem. De inkább thriller mint horror.
  • Sephi
    Arrol ne is beszjunk :DDD
  • Loál János #18824
    És ha kakilnod kell?

sry
  • Sephi
    Alig keltem es meg csunyat is almodtam... maskor igerem nem irok csak azutan hogy kimentem pisilni oksa?
  • Loál János #18822
    Valahogy sejtettem, de nem találtam sehol. :D
  • Sephi
    Tolem. Latszik hogy most keltem fol ejeli muszak utan?
  • Loál János #18820
    Az idézett mondatok honnan?
  • Sephi
    Lost Junction -

"A fil megylanyrol szol aki talakozik egy pasival akinek a kocsija lerobant az uton es amig a azt megjavitja a helyi szerlo addig a pasi nala alszik. Kozben a csaj kivesz a bankbol 350.000 dollart es el akar menekulni."

Hat oo nagyon teccet a szereplok energiaja mert mindegyiknek nagyon eros volt a kulon szemelyisege. Vegig nem lehetett tudni hogy a lany kamuzik e vagy tenyleg ilyen buta. A szerelmi szal is nagyon utos volt. Sot egy jelenetnel meg egy konyt is elveszitettem :D
  • Blasta
    Ááááááááááá.
    Már többször beigazolódott, hogy nem vagy valami nagy filmesztéta.
    Szvsz most is elég banális dolgot írtál, de majd a horror fan-ok kijavítanak...
  • Blasta
    Nem, nem az
  • Loál János #18816
    Akkor a horroré micsoda?

[FÉL, HOGY EDDIG ROSSZUL NÉZET HORRORFILMEKET]
  • Laalee
    galaxy quest

első reklámnál átkapcsoltam dvdre és azon folytattam :D nagy kedvenc
  • fifi
    Ha leírnám rombadönteném a sztorit.
    Katonákról szól azon belül egy hősről. A hősről és ami mögötte van... :)

Aki látta javítson ki ha helytelenül írtam...
  • I.C.ram
    A mandzsúriai jelölt miről szól? mi a témája?
  • I.C.ram
    szvsz a thriller alapköve a nyomasztás, nem a horroré, és szerintem a grudge nem horror, hanem hibrid thriller horror.
  • I.C.ram
    amcsi persze.
  • artschi
    így van :)
  • Bandew
    Múltkor néztem volna, meg, de elmaradt és helyette a Young Adamet vetítették. Na majd 20-án. :-)
    Jajj, ez a jó kis helyi mozi... :-D
  • artschi
    Kitűnő tanulók (Hymypoika)
    finn játékfilm
    itt a kritika
    Nem is fűznék hozzá többet, nézzétek meg a filmet.
    7/10