106887

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Annak mi a cime mert meg nem lattam? -
Áhh onnan lerángatni egy filmet, hónapok kérdése. Max overdriveot kb. félévig szedegettem. -
Díszíplászplász. -
Feltétlen, csak tudnám valahonnan megszerezni őket. :-) -
Remélem Ramza is elmondja véleményét, Ő mindig olyan okosakat szokott mondani (1-2-8-3291294 kivétellel :OD). -
:DD Én viszont visszajövök zoNbiként, és bosszúból meggyilkolok minden hitetlent! :D -
Elnézésedet kérem, ez dícséretes, ha teheted, nézd meg ezeket a filmeket. -
Szerintem meg mindkét műfajnak a rettegésben tartás a fő célja, csak éppen más eszközökkel.
Ha egy horror(-nak mondott)filmben nincs mitől féljek, akkor ott bizony gáz van...
Biztos létezik konkrét definíció a 2 fogalomra, lehet, hogy azokat kéne megvizsgálni, illetve azt, hogy mennyire éles a határ a két műfaj között, mi alapján sorolható egyikbe, vagy másikba az adott film.
Olyan film, ami meg egyetlen kategóriába fér be -főleg manapság- szerintem elég ritka.
Az imdb-n is ha megnézed egy filmnek az összes műfaját, amibe besorolják, megőszülsz, ráadásul vannak néha akkora ökör besorolások, hogy még ki is téped az ősz hajadat. :D -
János: megnemértetten fogunk meghalni :) -
Ez nem igaz, mindig úgy nézek meg egy filmet, hogy a lehető legjobban megpróbálom magam beleélni. Ez persze csak akkor megy, ha nincs körülöttem valamelyik gyökér ismerősöm, aki végigpofázza a filmet. :-D
Bár igaz nem láttam az általad felsoroltakat, csak az újakat. -
Akkor azok a filmek is horror thriller hibridek :)
Thriller nincs nyomasztás nélkül, míg horror simán lehet: Elm utca, max overdrvie, stb.. -
Akkor inkább nézz meg egyet! :D
(Előre megmondom, hogy nem fogsz ilyet találni, ha eleve elutasítod az egész témát, felesleges próbálkozni.) -
Én nem tudok elképzelni nyomasztó zombifilmet. -
Ja, és ezek csak a zombifilmek, van még 100 más jellegű, amiktől elmegy az életkedved, ha megnézed. -
Így ijesztgetni a thrillerekben is szoktak, hatásvadász szarság, a legbénább eszköz, amit használnak filmekben (szvsz). -
Jézus!
Fizess elő VIP-re, és akkor visszavonhatsz ilyen kommenteket! :DD
Javaslom, nézd meg pl. az eredeti Dawn of the Dead-et ('78), a Beyond-ot ('81), az eredeti Night of The Living Dead-et ('68), és gondold át a hozzászólásodat. -
Ja meg az sem mindegy, hogy mennyire néz ki félelmetesnek az a manó. -
Hát szerintem a horror az az ijesztésre épül, hirtelen kiugrik a gonosz manó a wcból, stb. -
Nem az általad behatárolt műfaji meghatározást kifogásoltuk, hanem azt a kijelentésedet, miszerint a thriller alapköve a nyomasztó hangulat, nem a horroré. -
Utánanéztem. IMDB szerint a Grudge: Genre: Horror / Thriller / Mystery ennyit erről. -
Horror szerintem főleg a látványra épít, és utána jön csak a nyomasztás. Szerintem neked nem kell mesélnem, hogy a régi horrorokban semmi, de semmi nyomasztás nincs :) -
Grudge hibrid volt szerintem. De inkább thriller mint horror. -
Arrol ne is beszjunk :DDD -
És ha kakilnod kell? 
sry -
Alig keltem es meg csunyat is almodtam... maskor igerem nem irok csak azutan hogy kimentem pisilni oksa? -
Valahogy sejtettem, de nem találtam sehol. :D -
Tolem. Latszik hogy most keltem fol ejeli muszak utan?
-
Az idézett mondatok honnan? -
Lost Junction -
"A fil megylanyrol szol aki talakozik egy pasival akinek a kocsija lerobant az uton es amig a azt megjavitja a helyi szerlo addig a pasi nala alszik. Kozben a csaj kivesz a bankbol 350.000 dollart es el akar menekulni."
Hat oo nagyon teccet a szereplok energiaja mert mindegyiknek nagyon eros volt a kulon szemelyisege. Vegig nem lehetett tudni hogy a lany kamuzik e vagy tenyleg ilyen buta. A szerelmi szal is nagyon utos volt. Sot egy jelenetnel meg egy konyt is elveszitettem :D -
Ááááááááááá.
Már többször beigazolódott, hogy nem vagy valami nagy filmesztéta.
Szvsz most is elég banális dolgot írtál, de majd a horror fan-ok kijavítanak... -
Nem, nem az -
Akkor a horroré micsoda?
[FÉL, HOGY EDDIG ROSSZUL NÉZET HORRORFILMEKET] -
galaxy quest
első reklámnál átkapcsoltam dvdre és azon folytattam :D nagy kedvenc -
Ha leírnám rombadönteném a sztorit.
Katonákról szól azon belül egy hősről. A hősről és ami mögötte van... :)
Aki látta javítson ki ha helytelenül írtam... -
A mandzsúriai jelölt miről szól? mi a témája? -
szvsz a thriller alapköve a nyomasztás, nem a horroré, és szerintem a grudge nem horror, hanem hibrid thriller horror. -
amcsi persze. -
így van :) -
Múltkor néztem volna, meg, de elmaradt és helyette a Young Adamet vetítették. Na majd 20-án. :-)
Jajj, ez a jó kis helyi mozi... :-D -
Kitűnő tanulók (Hymypoika)
finn játékfilm
itt a kritika
Nem is fűznék hozzá többet, nézzétek meg a filmet.
7/10