Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem fogsz csalódni, igazi angol hülyeség 😊 Talán még jobb is, mint a Hot Fuzz, meg a visszautalások így fel fognak tûnni, ha ismét összeakadsz vele.
Hello,

Mivel nem láttam kifejezetten ilyen topikot, és ezt ismerem(tudom, hogy sokan néztek gépen filmet, meg pörög is ez a topik), ezért itt teszem fel, hátha valaki tudja.

Azt szeretném kérdezni, hogy miért lehet az, hogy a filmek lejátszásánál a hang más és más erõsségû?
Az egyiket rendesen (jól)hallani egy bizonyos hangerõn, másokat pedig nem hallani...

Alaplapi 5.1-es hangkártya van a gépben (Abit KN9S), amihez a gyári driver van feltéve (AC97, meg Realte HD Audio). A kimenetbe egy közösítõ jackkel van bedugva egy sztereo RCA kábel, ami pedig megy a hifibe sztereóként (Technics - sajnos csak sztereo line-in van rajta).

A hangerõ mindenhol maxra van véve (WinXP hangerõpanel, VLC vagy MPlayer), mégis soxor fel kell tekernem a hifit, hogy halljam a filmet...
Mi lehet a gond? Driver? Egyéb?

Pheaper
nem , pl az epic moviet 2/10 re értékeltem :|

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

te minden szart 8 fölöttire értékelsz amit csak látsz? .||

BUDA > miskolc.

Kmarha
Hát mi egyszer végigszenvedtünk. Legközelebb szerintem vasvillával sem lehetne rávenni 😊 De izlések és pofonok 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Pheaper
Peddig nem rossz film az :-)

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

SASboy
többször nézhetõ? tegnap este néztem meg én is, de már alig vártam, h vége legyen.

nice legs. what time to open?

z0ty
Oké, #31681 után nem az eredeti, hanem a rövidebb (113 perces). -.- 165 perceset nem láttam.
Nade mostanában néztem is valamit, asszem.

Kiss Kiss Bang Bang . 7/10
olyan érdekes hangulata van, néha nem tudom eldönteni, hogy milyen mûfajú film akar lenni -.-

Hot Fuzz . 8/10
Eleje vontatottabb, de igazából talán ez kell is, hogy nagyobbat üssön a vége... Elképesztõen zseniális baromság a film második fele. Shaun of the Dead-et még ma megnézem, kiváncsi vagyok ott mit alkottak Simon & Edgar. -.-

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

z0ty
Szerintem is sokkal jobb az eredeti(?), rövidebb változat.

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

Pheaper
Bele a semmibe - Gone (USA - 2006)

hát nem rossz film csak kicsit unalmas 1-2 helyen majd nem elislaudtam :-)

8/10

AntiHero
Donnie Darko 8/10
Valahogy nem az igazi, de mégis megfogott...
Igazén nem értem most hogy akkor mivan? De valahogy mégis ámulatba ejtett a film.
Meg kell néznem még párszor hogy felfogjam.
MA megnézem a Rendezõi változatot hátha okosabb leszek.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Pheaper
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hogy van 1 srác akit sokszor lecsuknak és 23 évesen asszem újrakinnt van a börtönbõl de kiderûlt h meghalt az a biró aki mindig lesitelte és megtudja h van neki egy fia és õ veszi majd át a helyét tesz róla h a fián bosszulja meg amit az apja csinált vele elintézi h börtönbe menjen majd utána megy ugyanabba a börtönbe .... jó kis film:-)

AntiHero
miról szól?

Pheaper
Let's Go to Prison 9/10 jó kis film többször nézhetõ

desigo
<#papakacsint>
Sephi
Jovanna csak poen volt 😄DDD <#law><#puszi>

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Dynamic
Nézõpont kérdése.Annyira elcsépelt már ez az alapmû kifejezés, hogy sosem tudom, hogy kell érteni. Az én értelmezésemben olyan filmet jelent, amit mindekinek látni kell mert korszakalkotó, egyedi és megismételhetetlen.Van aki mindenre rámondja, hogy alapmû ami már egy kicsit jobb az átlagonál, és van aki egy stíluson belüli legismertebb filmet ért alatta, mint ebben az esetben.
Szal, mittudomém...a Kék Villám, vagy pl. a Tûzmadár akció lehet, hogy legjobb vagy legismertebb film a helikopteres film kategóriában, de az én értelmezésemben nem alapmû, azaz nem olyan filmek amit mindeképp látni kell😊
Pheaper
apocalypto az jó film(Y)

DoctorJohnson
loál

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

ProGabe
ezentúl majd nem fogsz 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Shaun of the Dead
Hot Fuzz

Simon Pegg és Nick Frost munkásságát már a Spaced második évada óta követem (az elsõt is ledaráltam egyben), bár ez a sorozatuk egy kicsit még elvontabb volt, ami persze az élvezhetõségébõl semmit nem vesz el. A filmek egy kicsit másabbak, könnyebben nézhetõek, és mindkettõ remek alkotás.
Amit fontos megjegyezni, hogy nem árt hozzá egyfajta filmes ismeret, mivel úton útfélen kikacsintásokkal lehet találkozni. Pl a virághurcolás, a "Forget it. This is Sandford" vagy akár az irodában felhangzó õsrégi machintos boothang. Efféle filmes ismeretek hiányában a poénok mintegy harmada elveszik, és találkoztam már olyannal, aki épp ezért közepes, szombat esti szórakozásnak titulálta a filmet.
Mindenesetre mindenkinek ajánlani tudom a megtekintését, bármikor nézhetõ filmek, és ha valakinek nem is tetszik annyira, -eddigi tapasztalatok szerint- az se bánja meg, hogy legalább egyszer rászánta az idõt.
SASboy
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nice legs. what time to open?

desigo
ez nem lesz benne...

REALista
Ezen beszartam!😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Sephi
Figyelj en amikor leulok megnezni egy jo kis akcio filmet , akkor nem ugy akarok nekifogni hogy mar tudom milyen fegyvereket fognak hasznalni.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

desigo
Vicces vagy <#pardon1>
Van még benne kb 30 féle fegyver.

Most már aztán szinte elmondtam az egész történetet
Sephi
"Durva,hogy nem tudtak tenni a rendõrök az AK-k ellen..."

Elloted hogy van benne AK... ez mar eleg spoiler.

Paprika[/p]

Jó kis Anime, a "szokásos" dolgokkal, amitõl imádom a sítlust:
- Nem egyértelmûek benne a jó és rossz, hála iIstennek nem fekete-fehér karakterek vanna benne. Bár ebben a filmben nagy árnyalás nem volt.
- Kötelezõ a karakterfejlõdés, akár jó, alár rossz irányban. Itt megvan szerencsére.
- Nem rágják az ember szájába, hogy mi történik, történt mint amcsi filmeknél, itt illik gondolkodni, és soha nem válaszolják meg az összes felmerülõ kérdést.

Egy laboratóriumból ellopnak egy DC-10 nevû ketyerét, amit a labor dolgozói azért fejlesztettek ki, hogy az arra kiképzett terapeuta be tudjon lépni a pácinse álmaiba ... És innentõl kezdve elkezdenek megzakkani az embere, az elnök pedig be akarja záratni a labort. A film témájához illõ elmebeteg soundtrack csak hab a tortán. 😊

9/10

desigo
Semmi spoiler nem volt benne amit leírtam...
Sephi
SPLIR>...........

Davidus
Land of the Dead

ebböl sokkal többet ki lehetett volna hozni... azért 1x nézhetõ

4/10

V9ykn8_TZL0

AntiHero
Kérlek ne fikázd le BE mert nem rosz film. Tudom én hogy Ashton utálod😄

desigo
44 Minutes: The North Hollywood Shoot-Out

Nagyon jó film,tetszett.
Durva,hogy nem tudtak tenni a rendõrök az AK-k ellen...

Ami nem tetszett a filmben az az,hogy az események közben a szereplõket bevágják és úgy beszélnek mint aki mindenen túl van lelõve ezzel,hogy ki marad életben...
1: Füstölgõ ászok: többet is ki lehetett volna hozni belõle, de igy is kellemes szórakozás lehet 7/10
2:Sziklák szeme 2: nekem bejött, néhol kissé idegesitõ a katonák bénázása, de a trancsirok elég jok 7/10
3:Fehér zaj 2:hát igaz, hogy b kategóriának mondják sokan, de szerintem az elsõ résznél jóval jobban sikerült 7/10
4: Péntek 13 1-10 (sokadjára) rangsorban, kezdve a legjobbal: 3,1,2,4,6,7,X,5,8 a 9. a jason goes to hell olyan szar hogy azmár fáj
Bucser
legalább olyan színvonalas mû lesz mint anno az Europa Express?

VGagy éppen az új "rém rendes család Budapesten??"

Förtelem... elõre félek... Pláne ha Stohlnak köze van hozzá...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Malakai
Donnie Darko A rendezõi nekem kevésbé tetszik, más meglátásba helyezi a történetet, nekem az se tetszett annyira, de amit sztem igazán elrontottak azok a zenék...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Jah, meg annyi, hogy a mozi verzió 113 perc, a rendezõi 133, az eredeti amit 2001-ben a Sundance-on vetíttetek pedig 165 perc!

Több mint 20 percel hosszabb! sajna nem lehet nálunk kapni ezt a verziót dvd-n, pedig tuti vétel lenne számomra!

desigo
nem a rendezõit láttam😞
hány perces az?Mert akkor leszedem és rászánom magam megint...

de most komolyan ilyenektõl álmodok rosszat😊

Na ne már! A Donnie Darko csak 8? Ohh! A rendezõi verziót láttad?

desigo
Epic Movie ---> 1/10
Donnie Darko ---> 8/10
Kids ---> nem láttam
Apocalypto ---> 9/10
barnie1990
Ma úgyis programon van:
Epic Movie
Donnie Darko
Kids
Apocalypto

...kíváncsi vagyok mindre.

Zene nélkül mit érek én?

desigo
Ez lol
Mi lesz benne? Megmentik Gyurcsányt a terrosristák elõl? pfff😊))
Sir Quno Jedi
Áááááááááááááááááááááá...

Készül_a_24_magyar_verziója

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

fifi
miért is?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Az eredeti "Dawn of the Dead"-en szét fogod röhögni magad! 😊

DoctorJohnson
"jeee madöfakõõr..."
😄DDDDDDD

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

fifi
azért ez kicsit túlzás...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Riddick21
Majd nézd meg a Donnie Darko-t.
A Butterfly Effect egy túlhypeolt, logikátlan baromság, amibõl egy gondolkodni képtelen generáció kultfilmet csinált. A század szégyene.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Pheaper
Shrek 3 8/10
Ezt éld túl 10/10 nagyon nagy film(Y)
dejavu 8/10
Blood diamond 7/10 vége nem tetszett
A Karib Tenger Kalozai 2,3 2 õ jobb volt sztem 9/10 és 8/10
Motel 2 6/10 nem sikerült olyan jól
Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer (2007) hát igy felirat nélkül nem értettem 1-2 dolgot de jó film lett 😊