Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
végig megvan a feszültség és nem túl gusztustalan szal aki nem horror fan az is végig tudja nézni:p aki horrort akar az inkább ezt nézze mint ilyen köröket meg pulzusokat. az eredetit holnap nézem😛
7/10
Shaun of the Dead
nagy film😄
9/10
Hot Fuzz
a Shaun of the Dead brigád új filmje. az elsõ óra kicsit lassú de van egy hangulata ami miatt nem unalmas. van jó pár hangosan röhögõs poén de fõleg az utolsó fél óra miatt érdemes megnézni
7/10
V9ykn8_TZL0
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
10/10
Otthagyott engem nagyon.Zseniális film (Ashton mondjuk nem).
Next
4/10
Nem igazán tetszett,elég uncsi film,a trükkök is gagyik.Meglepi mondjuk nem volt,mert számítottam rá.És akkor minek néztem meg?...tetszett a plakát.
Zene nélkül mit érek én?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Csak most sikerült megnéznem és egész türhetõ volt. Tetszett benne, hogy a nézõt próbálja minél tovább bizonytalanságban tartani és a végkifejletet csak a film egészen vége felé találhatjuk ki. 8,5/10
A félpont azért mert csak 😉
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
BHD-ban az az extra hogy valamelyest realista, mivel megtörtént, persze ott is voltak hõs jelenetek, de az akcio az jo volt, nyilván a minõség miatt A kategoria, a történetet az élet irta, nincs happyend....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
de a kettõ össze se hasonlitható...amugy azt ne mond már te is hogy jo a shooter 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Sztem, te rossz terembe ültél be. 😊
Kúva szar. Nem szól semmirõl és kukkra semmi értelem nincs. Az ididóta gimis Arthur, meg a lökött vénember Merlin kb. annyira hiányoztak bele, mint lecsóba a mákostészta. AZ elsõ két részt számtalanszor láttam, de ez, ez kritikán aluli... (tényleg)
Legalább keresztlányom jól szórakozott, de neki ha a helyszínelõkben zöld Shrek-kosztümben mászkálna a fõszereplõ, az is tetszene. 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ez valami nagyon komoly, ma is aktuális téma, sõt egyre inkább az...terry gilliam nagyon jo 😊
nyarlathotep, ez is akcio, vhogy mégis jobb volt 😊
Teljesen korrekt, sokhelyen drámai hangvételû magyar film. Talán ez az elsõ film, amiben Koltai nem az eddig minden filmben alakított, gagyi idiótát játsza, és meglepõen jól megy neki. Végre egy filme, aminek van mondanivalója, kicsit mélyebb tartalma.
Hozzáteszem, hogy elfogultan nem szeretem a cirkuszt, a bohócokat, és mindent ami ehhez kapcsolódik, a film elsõ néhány perce ebben a témában mozog, de gyorsan vált.
9/10
a befejezéssel nagyon nem értek egyet. jobb lett volna idejében abbahagyni, és az utolsó 5 percet elhagyni.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
bocs, de akkor elmondom, kb az elsõ öt percig tudtam élvezni, utána jöttek a párbeszédek, a menoben sétálok a hangárbol hátam mögött az amcsi lobogo gyagyi beállitások, rambozás az FBI ugynok társammal akit fél nap alatt mesterlövésszé képeztem, kommandosok tucatja nem birta el kapni egy házban ami igazán könnyu célpont lett volna stb....hagyjuk 😊 egy BHD azért kicsit komolyabb, nekem az az A kategoria, és ott viszont tényleg jo volt a hang, még szobrot is kapott....
Choke off
PSN ID.: Beegabor
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Nekem nagyon tetszett, akárcsak az elsõ rész, csak sajnos elég rövidke lett. Remélem lesz harmadik rész is! Ebben is iszonyat jó volt a Stan Lee poén! 😊
Pont az amit vartam. Se tobb , se kevesebb. Jobb volt mint a masodik.
annyira emlékszem, hogy volt két gyerekbanda, valami barlangban volt az egyik. az egyik bandavezér neve "pók" volt... és ilyenek voltak náluk, hogy palackozott böfögés pl...
na ennek mi volt a címe?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
10/3
-Zene szar (magyar embör csinálta pedig)
-Story szar
-Megjelenés szar
-szereplõk szarok
-hangok néha jók (vagy 3szor)
-Unalmas az: eleje, közepe, vége. Meg a kimaradt jelenetek is biztos unalmasak lennének.
-öszhatás okádék
Szóval csak ajánlani tudom...
...hogy ne nézd meg!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Na azért a Shooter és Chuck Norris kb mint Bill Gates és a templom egere!
Zene nélkül mit érek én?
Csizmáskandur / Szamár 10 / 10
A film meg elment egynek, a második után se volt nagy eresztés...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nagyon jó film, izgalmas! A végén David Beckham a film hõse ofkosz...
10/10
nah. most kedvet is kaptam hogy meglessem ujra.😄