Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
Dawn of the Dead(2004)

végig megvan a feszültség és nem túl gusztustalan szal aki nem horror fan az is végig tudja nézni:p aki horrort akar az inkább ezt nézze mint ilyen köröket meg pulzusokat. az eredetit holnap nézem😛
7/10

Shaun of the Dead

nagy film😄
9/10

Hot Fuzz

a Shaun of the Dead brigád új filmje. az elsõ óra kicsit lassú de van egy hangulata ami miatt nem unalmas. van jó pár hangosan röhögõs poén de fõleg az utolsó fél óra miatt érdemes megnézni
7/10

V9ykn8_TZL0

zaki
Ellenség a kapuknál. Mondjuk az 2. vh-s... 😊

Tikal
tudsz más sniperes filmet? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

barnie1990
The Butterfly effect

10/10

Otthagyott engem nagyon.Zseniális film (Ashton mondjuk nem).

Next

4/10

Nem igazán tetszett,elég uncsi film,a trükkök is gagyik.Meglepi mondjuk nem volt,mert számítottam rá.És akkor minek néztem meg?...tetszett a plakát.

Zene nélkül mit érek én?

PetruZ
Ezt akartam én is mondani. 😊
Bucser
Ebben a kategóriában mindenféleképpen.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Dynamic
Na most a Tom Berenger-ös Sniper az alapmû? Háát...
12 majom

Csak most sikerült megnéznem és egész türhetõ volt. Tetszett benne, hogy a nézõt próbálja minél tovább bizonytalanságban tartani és a végkifejletet csak a film egészen vége felé találhatjuk ki. 8,5/10
A félpont azért mert csak 😉

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Tikal
ha figyeltél volna pont irtam hogy a sniper sokkal jobb volt 😊
BHD-ban az az extra hogy valamelyest realista, mivel megtörtént, persze ott is voltak hõs jelenetek, de az akcio az jo volt, nyilván a minõség miatt A kategoria, a történetet az élet irta, nincs happyend....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kaplan
Nekem sikerült egy héten ötször is :S 😄D

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

PetruZ
A Shooter-t még nem láttam, nem tudom milyen, de hamarosan pótolom (bár kötve hiszem, hogy jobb, mint az alapmû Sniper 😊 ). De a BHD-ban én semmi extrát nem láttam, szvsz ugyanolyan hõsparádézós jegyekkel bír, mint amiket felhoztál. 😊 "A" kategóriát nálam max. a minõsége és a beleölt pénz miatt kaphat, de egyébként baromira nem tetszett.
Tikal
ellentéte? te mondtad 😊
de a kettõ össze se hasonlitható...amugy azt ne mond már te is hogy jo a shooter 😊

Kmarha
vígjáték, angol humorral, akciófilm és thriller keverékként. Egyszer megnézhetõ

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Sephi
"pöcsök!" ?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Egy zsaru "túl jó", ezért kihelyezik egy pici faluba...

AntiHero
mirõl szól?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

DoctorJohnson
HOT FUZZ - 9/10

megnézni
ezerrel
pöcsök!

kurvajó 😊

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

Sephi
Hat nezd , enekem jobban teccet mint a masodik de valoban sokkalta de SOKKALTA "uresebb" volt ez a resz. Mintha meg sem tortent volna...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

PetruZ
Ó, a BHD ezek szerint ennek pont az ellentéte? Jujj... 😉
Sir Quno Jedi
Pedig nem. Sajnos ezt adták, hogy az Isten akárhová tegye õket.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sztem, te rossz terembe ültél be. 😊

Jó, hagyuk! 😊)))

Tikal
a megvalositás és az hogy nem tetszett a befejezés két külön dolog 😊 A shooterben a megvalositás a szar, egyszeruen gyerek a történet, gyenge zene stb

Nekem viszont pont az nem tetszett, a vége miatt! Izlések és pofonok!

Sir Quno Jedi
Shrek 3

Kúva szar. Nem szól semmirõl és kukkra semmi értelem nincs. Az ididóta gimis Arthur, meg a lökött vénember Merlin kb. annyira hiányoztak bele, mint lecsóba a mákostészta. AZ elsõ két részt számtalanszor láttam, de ez, ez kritikán aluli... (tényleg)

Legalább keresztlányom jól szórakozott, de neki ha a helyszínelõkben zöld Shrek-kosztümben mászkálna a fõszereplõ, az is tetszene. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tikal
Brazil

ez valami nagyon komoly, ma is aktuális téma, sõt egyre inkább az...terry gilliam nagyon jo 😊

Tikal
next

nyarlathotep, ez is akcio, vhogy mégis jobb volt 😊

PíszLávJuniti
Világszám (hun)

Teljesen korrekt, sokhelyen drámai hangvételû magyar film. Talán ez az elsõ film, amiben Koltai nem az eddig minden filmben alakított, gagyi idiótát játsza, és meglepõen jól megy neki. Végre egy filme, aminek van mondanivalója, kicsit mélyebb tartalma.
Hozzáteszem, hogy elfogultan nem szeretem a cirkuszt, a bohócokat, és mindent ami ehhez kapcsolódik, a film elsõ néhány perce ebben a témában mozog, de gyorsan vált.
9/10

a befejezéssel nagyon nem értek egyet. jobb lett volna idejében abbahagyni, és az utolsó 5 percet elhagyni.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Tikal
a b kategoriában igen 😊

Igen, egy akciófilmnek pontosan ez a lényege!!!

Tikal
ja, hangos, látványos? ha neked ennyi elég akkor tényleg jo 😄D

bocs, de akkor elmondom, kb az elsõ öt percig tudtam élvezni, utána jöttek a párbeszédek, a menoben sétálok a hangárbol hátam mögött az amcsi lobogo gyagyi beállitások, rambozás az FBI ugynok társammal akit fél nap alatt mesterlövésszé képeztem, kommandosok tucatja nem birta el kapni egy házban ami igazán könnyu célpont lett volna stb....hagyjuk 😊 egy BHD azért kicsit komolyabb, nekem az az A kategoria, és ott viszont tényleg jo volt a hang, még szobrot is kapott....

mark oh
a héten megnéztem pár filmet.1: a messengert:összeségében jo volt,csak már volt pár hasonlo.2:a sziklák szeme 2,nem volt már olyan durva mint az elsö rész,a katonák kib@szot bénák voltak.3:a megérzés,hát sandra bullock nem nagy szám,a film szar.4:fehér zaj 2,szerintem b kategoria,ráadásul ismeretlen szereplökkel.5:torrente 2,ez fasza volt,röhögtem párat.6:vadidegen,nem volt rossz,de a végét elb@szták.hát ennyi.ja,ez az én véleményem a filmekröl,valoszinü másnak jobban bejötek.

Choke off

Hát, a film 25 perce felé jelenik meg a Surfer... addig elég uncsi, készülnek a házasságra, stb... Onnan már elég sok az akció! Kb ugyanolyan mint az elsõ rész.

Seth
itt a harc hosszabb volt a végén ugye mint az elsõ rész 5 perces semmilyen csatája dr doom-mal ??? Remélem, elvégre itt már nem kellett a szereplõk bemutatásával foglalkozniuk

PSN ID.: Beegabor

A TS valamikor reggel jött ki, remekül nézhetõ egy nagyobb monitoron, vagy tv-n... én nem vagyok hajlandó várni még egy hónapot a magyar premierig!

REALista
Nem is tudtam hogy már megjelent a film!Gondolom jó lehetett a minõsége...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Fantastic Four Rise Of The Silver Surfer

Nekem nagyon tetszett, akárcsak az elsõ rész, csak sajnos elég rövidke lett. Remélem lesz harmadik rész is! Ebben is iszonyat jó volt a Stan Lee poén! 😊

Sephi
Shrek 3 -

Pont az amit vartam. Se tobb , se kevesebb. Jobb volt mint a masodik.

fifi
fontos lenne tudnom egy nagyon régen a magyar tévében játszott sorozat címét!
annyira emlékszem, hogy volt két gyerekbanda, valami barlangban volt az egyik. az egyik bandavezér neve "pók" volt... és ilyenek voltak náluk, hogy palackozott böfögés pl...

na ennek mi volt a címe?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

AntiHero
The Plague (Pusztulás)

10/3

-Zene szar (magyar embör csinálta pedig)
-Story szar
-Megjelenés szar
-szereplõk szarok
-hangok néha jók (vagy 3szor)
-Unalmas az: eleje, közepe, vége. Meg a kimaradt jelenetek is biztos unalmasak lennének.
-öszhatás okádék

Szóval csak ajánlani tudom...

...hogy ne nézd meg!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

A Shooter hulla szar? Na ne már! Szerintem egy remek A kategóriás akció film! Látványos, hangos, mi kell még?

REALista
Hát nem tudom én jókat hallottam róla...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Na azért a Shooter és Chuck Norris kb mint Bill Gates és a templom egere!

SASboy
Hot fuzz
Ez bizony nagyon bejött. Aki tudja nézze meg. 10/10

nice legs. what time to open?

Tikal
hulla szar a shooter, B kategoria, chuck norris-os lövöldozés, gagyi párbeszédek stb 😊 moziba meg ne nézd....

barnie1990
Na ja, a zene még nagyon ott van.A látvány is jó,de a 300 után már másképp néztem rá,mint azelõtt,persze ez az én hibám,és a film attól még jó.

Zene nélkül mit érek én?

Kandurex
Shrek 3

Csizmáskandur / Szamár 10 / 10

A film meg elment egynek, a második után se volt nagy eresztés...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Goal II Living The Dream

Nagyon jó film, izgalmas! A végén David Beckham a film hõse ofkosz...

10/10

CSOCSO
szvsz uber film fe mindegy.... csak a szineszi jatek tetszett? ugy kezdodik hogy top10 es filmzeneje van azonkivul ott a latvany.. meg a sztori se szar szerintem..

nah. most kedvet is kaptam hogy meglessem ujra.😄
ffxi
ja télleg.

Fákjúal!