Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, megnéztem a Vörös sárkányt. 10/7

Érdemes volt, tetszett; bár egy kicsit azt éreztem rajta, hogy az elsõ részt próbálták lekoppintani, ami nem feltétlenül baj, csak így nem sok újat mutatott (de a story korrekt volt). SPOILER(?): Az utolsó jeleneten mosolyogtam egy jót, amikor Hannibal kérdezi az FBI-os csaj nevét, aztán snitt, jön a stáblista. 😊

ikegami
The Wickerman (fsz: Nicolas Cage)

úúú ez mi. Na ilyen filmet nem fogok többet nézni.<#shakehead>

precision
Fantasztikus 4es episode 2.

Hááááát, 5/10, kommentár nélkül.

Bazinga!

desigo
Smokin' Aces 7/10

Az eleje nekem elég káosz volt de aztán elég jól beindultak az események.
A vége pedig ütött rendesen!

A zenéje is bejött nagyon.
Sir Quno Jedi
Tökömsemtudjamár, valahonnan elõkerült backupban. Jószar minõség, de majd nézek gyári DVD-t belõle, amiknál lehet kapni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

desigo
Hot Fuzz 8/10

Súlyos nagyon😊)
Honnan szerezted meg a filmet?

fifi
azaz... meg vannak benne jó csöcsök is 😄

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

The Reaping

Egész jó film, Hilary Swank alig ruhában futkos ide-oda, bár horrorfilmnek én nem nevezném ezt az alkotást.

10/8

Seth
ez nem az amikor kiszívják az erejüket aztán csak egy összeaszott hulla marad?? Rémlik egy jelenet rohadt régrõl,amikor a mûtõbe betolnak egy ilyen összeaszott embert,azmeg feléled és kiszívja a dokit,erre megfiatalodik,a doki meg aszott lesz ^^ Ezaz?? Mit kerestem én azt

PSN ID.: Beegabor

A boldogság nyomában

Mindig is félve nézek meg olyan filmeket, amiben a fõszereplõ Oscar-díj közelébe jutott, mert Will Smith-t ezért a szerepéért jelölték ám!
Azt most hagyjuk, hogy miért tartok ezektõl a filmektõl...
Ez a film egy nagyon ütõs (szívbe markoló) kis családi dráma, az amin az ember akarva akaratlanul elbõgi magát! Ez a film is tipikus példája annak, hogy mire képes egy apa azért, hogy felnevelje a kisfiát (mit felnevelje? legalább enni tudjon neki adni!!!) A másik oldalról nézve poedig Hollywood ismét bebizonyította, hogy USA a lehetõségek hazája, hogy ha elég kitartó ember (és van egy kis tehetsége), akkor házaló ügynökbõl is lehet valaki bróker!

Engem nagyon megfogott ez a film, és nem bántam meg hogy megnéztem, pedig csak azért akartam megnézni, mert kivácsi voltam rá, milyen színészi tehetsége van az ifjabbik Smith-nek, hiszen, aki a filmbéli fiát játsza, az valójában is a fia!

Nálam 10/10
Sir Quno Jedi
Lifeforce (1985)

Ütõs, elmebeteg, két órás sf-horror klasszikus, esti megaszórakozás a javából! Patrick Stewart rajongóknak meg egyenesen kötelezõ (a pasismaci kiborító). Akció, vér és meztelenség. Ezek kísérik végig a filmet, aminek a forgatókönyvét az ûrvámpírok témájára írták. Zene iszonyat módon illik az egészhez, a színészi játék pedig néha már röhelyesen szar, néha meg egész penge. A technika egész jó és pl. az ûrjelenetek ma is elmennének bármelyik sf-ben. Mindez a Texasi láncfûrészes és Poltergeist rendezõjétõl és az Alien, a Return of the Living Dead és a Total Recall forgatókönyírójától... Hmmm...

Az angolok pedig szokás szerint kiborítóak, fõleg, mikor éppen pusztul ki a város, statárium van és közben is teázni invitálják a tiszteket! 😄DDDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Count Adyn
Jaja, nagyon jó film szerintem is😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LasDen
Karib Tenger Kalózai 3

Csalódtam, de pozitívan. Rosszabbra számítottam, de egész jó lett. Fõleg Depp játéka vitte a filmet, viszont a nagy csattanó, amit vártam elég halovány kis pukkanás lett....De összességében jó volt...
10/9

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sephi
Nem de odairta hogy jonnek a kommandosok!!!!11

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Üdv! Megvan valakinek a "Terhelt Terkel" c. film soundtrack-je?
A GanxtaZoli féle magyarra gondolok. : )

Sajnos már ki van írva, úgyhogy akkor "végigszenvedem", max nem kezdek bele a 7.-be, helyette marad a Lost, meg PB (bár a 2. évad elég gyengus volt ebbõl is; Lost meg hozta a formáját, a 3. évad is simán 10/8).

Ma estére a Red dragon van betervezve (engem meglepetésként ért, hogy van 3. Hannibal is, amiben Anthony Hopkins játszik), de lehet elõbb a Silence of the lambs-ot kéne megnézni, mert már nagyon régen láttam; a "Hannibal" nem tetszett (Hannibal rising-ot szinén nem láttam még).

Seth
azt ne mond hogy még nem láttad Boll Mester filmjét, szégyeld magad

PSN ID.: Beegabor

Bandee1987
Hot Fuzz

A film: 7/10
Uccsó fél óra: 9/10

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elején poénok jók voltak, de nem volt annyira erõs. Viszont a vége...huhh nagyon kemény volt az utolsó fél óra az elejétõl a végéig. Nagyon élveztem 😊Még a legvégén is volt benne eksön: a rendõrörs felrobbanása, + danny sérülése. Nagyon nagy volt még amikor az öregek, pl. az öreg recepciós hölgye nekiáll a nehézgépfegyóval lõni nicolasékat 😊))

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Istencsászár
Gagyi volt ( 2.ra nézve is ), semmi köze a játék hangulatához.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

REALista
Most mi a baj?Nem írta hogy milyen fegyverekkel lövöldöznek...😄DD

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Sephi
Nem birjatok odairni hogy spoiler b+?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

LasDen
Tegnap megnéztem az Egyedül a sötétbent.......nagyon gagyi volt.. 😄
Egy jelenet volt, ami még jól is nézett volna ki, de elég rosszra sikeredett az is.....mikor tök sötét van, kõkemény rock zene szól alatta és lövöldöznek összevissza és jönnek a kommandósok....jó lett volna csak olyan kaotikus lett 😄

10/3

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REALista
Ok most látom hogy ez sorozat...😊

REALista
Én még csak a Shaun-t láttam és nagyon bejött a Hot Fuzz-t azt most töltöm!Egyébként látta valaki a Spaced címû filmet ezt a filmet is az az alkotó gárda készítette mint akik az elõzõ kettõt és állítólag nagyon jó de én nem találtam még magyar címét sem...😞
Spaced

DoctorJohnson
ez esetben most hagyd abba a 6. évadot.
a sorozat leggyengébb darabja, és ezt nem csak én mondom.

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

Na én is megnéztem a sokat emlegetett Hot fuzz! és Shaun of the dead filmeket. Elõbbi nagyon tetszett, én is csak annyit tudok mondani, hogy egy kicsit lassan indul be, de utána nagyokat lehet röhögni a film további részein. 😊 10/7,5

A Shaun nekem viszont nem jött be... 10/5,5

Frailty (Isten keze) Jó kis krimi-thriller Bill Paxtonnal. Az események lassan haladnak, szóval akció fanoknak nem ajánlott, de jó a végén a csattanó. 😊 10/7

Továbbá belekezdtem a 24 6. évadjába. Remélem ez jobb lesz, mint a 4., 5., ugyanis a számomra legjobb 3. évad óta nagy zuhanórepülést vett a sorozat... Ez az utolsó esélye. 😊

Transmorphers

Nekem nagyon tetszett, nagyon gagyi film, de éppen ezért nagyon jó! 😊

Sephi
Ugyvan! <#eljen>

LasDen
Pofa be! (Tais-toi!)

Hát ez vmi nagyon jó film...Gérard Depardieu és Jean Reno nagyot alakít...fõleg Depardieu...😄 Nem is tudom mikor nevettem ilyen jót 😄
10/8

wesker24
ez nem volt annyira mozis minõség hogy ne lehessen látni semmit !!
sweech
akkoris bûn filmet nézni mozis minõségben >_<

wesker24
Értettem mirõl van szó mert középszintem tudom az angolt és nem volt annyira rossz minõsége hogy ne lehetett volna megnézni !! <#vigyor>
Szóval nem értetted, nem is láttad rendesen, de tetszett 😄D

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Bandee1987
Shrek 3

7/10

Nem volt rossz, voltak benne jó poénok, de a második rész jobb volt.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

wesker24
Most néztem meg a Ratatouille-t magyar nevén L'ecsó-t ! <#vigyor>

hát ez valami olyan szuper animációs film hogy az öszes eddigi animációs filmet veri nálam amit eddig néztem !!

Én simán adok rá egy 10/9-et !!

Igaz hogy a minõség nem volt a legjobb és még felirat sem volt hozzá !!
Tudom Sephi, hogy te vagy itt a lángész, de hidd el, én sem most jöttem a falvédõrõl. Nem azt mondtam, hogy nem értem a filmet, hanem azt, hogy NINCS MIT ÉRTENI benne!!! Nyugodtan belemagyarázhatsz nekem bármit (amit már megtettek a Kontrollal is), de ez a film akkor is egy nagy nulla!

Friss élmény - Number 23
Úgy látszik ezen a héten csak fosh filmeket fogok ki. A második felében már csak azt néztem, mennyi van még hátra. A nagy csattanó meg inkább csak egy kis pukkanás volt.
Felejthetõ.
barnie1990
Én 2x próbáltam megnézni,de tényleg nagyon unalmas,és semmi hangulata nincs.

Zene nélkül mit érek én?

Buliszervíz 2:Háátt szerintem nagyon unalmas.Alig van benne vicces rész.Az 1. rész se tetszett annyira de ez talán jobb az elsõnél!
5/10

Én a nõ és plussz egy fõ:Tetszett,vicces volt,jó a története! De mégegyszer nemtudnám megnézni!

Kmarha
Túl mindenen

Azt hittem akciófilm. De olyan unalmas és vontatott hogy végig sem néztem. Vin Diesel ezzel nem nyert nálam.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Jövö karácsonykor már DVD-n! 😄

Davidus
ha olyan jó lesz mint az elõzõ részek akkor leszarom hány éves Ford papa😛

V9ykn8_TZL0

Sephi
Ezt a kepet maga Spielberg keszitette... nem lattunk ilyet 1989 ota...

Davidus
Mulholland Drive

WTF?<#idiota>

V9ykn8_TZL0

Istencsászár
Volt egy kis idõm a 7ten filmezni:

300 - amirõl annyian beszéltek... 2szer is megnéztem, és még meg is fogom... teljesen magával ragadt a látvány a karakterek és az egész, fantasztikus alkotás.

Mr. Bean Nyaral - Olyan Bean-os, de sok töltelék átvezetés túl lett eröltetve, voltak benne jó poénik, vicces helyzetek... 1szer nézhetõ, bár az elõzõ rész jobban tetszett.

Next - Csak Cage miatt néztem végig, felejthetõ.

Robotzsaru 2 - Egy kis nosztalgia😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sephi
EZ KESZ 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Sir Quno Jedi
Kívánságod amúgy narancs:

Sir Quno Jedi
Végét kell elmesélni és onnan visszafelé a sztorit! Úgy a legizgibb...

Loál János
Ez az, spoilereket, még.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Sephi
Ha egy ilyen eggyszeru filmet nem ertel akkor szerintem ezen nincs mit magyarazni. Meg anyam is megertette pedig nem egy langesz...