Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát, érdekes lett. Jó film lenne, ha a sztorivezetés nem lett volna összecsapva. Néhol már nagyon erõltetettnek éreztem az egészet. Ha nagyon szõrösszívû lennék akár még az 'amatõr' jelzõt is ráaggathatnám. A dráma viszont tényleg az. A téma komoly, elgondolkodtató. Csak hát a megvalósítás nem lett jó hogy finoman fogalmazzak. Hatnál többet nem igazán tudok rá adni, de emelett megtekintését ajánlom. Egynek jó. 6/10.
Bazinga!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Egyszeru Dal
PSN ID.: Beegabor
Egyszeru Dal
Nem volt rossz, de egy átlag popcornmozinál több sem. Sajnos Samuel L. Jackson hiába egy félisten, ha megint kapott egy xXx kategóriájú szerepet, így ugyanis nehéz villogni. Ez a Hayden C. srác meg nekem szimpi, bár lehet, hogy csak azért, mert alapból úgy ültem be a filmre, hogy akkor most jól érzem magam! Sikerült is, de ebbõl az ötletbõl 10-szer ennyit is szégyen lett volna kihozni, talán ha egy-két ötletes megoldás volt benne, de ez így harmatos...
Talán ha sokat hoz, akkor kap valami épkézláb folytatást, mondjuk ez a Doug Liman nem egy nagy varázsló...
5/10
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Minek is jársz moziba, nézd othon a Vészhelyzetet, az a jó!
Egyszeru Dal
Egyszeru Dal
5/10
Sokkal többet ki lehetett volna hozni ebbõl.
Teljesen lineáris minden ugy történik ahogy kigondolja az ember...
Egyszeru Dal
Szarul tartotta kamerát? Te kis észlány, tudod ha egy bazi nagy szörny kerget, te hogy tartanád?
Amugy a fílm tök lineáris csak aki még életében nem látott hasonló filmet lepõdik meg egyáltalán bármin is ami a filmben történik.
Egyszeru Dal
"SPOOOOOLLLLIIEEEER aki még nem látta, NE olvassa tovább"?
azért kösz.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Egyszeru Dal
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Nagyon jó film lehetett volna
Walk the Talk.
akkor azt is levágtad gondolom, hogy a visszaemlékezés alapján anno a szülõk a saját gyerekeiket akasztották fel...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Hé, ez nem volt rossz! 😊 Kis gyerekes mesefilm. Mondjuk kifejezetten utálom ezt a fajta zenét, azt meg mégjobban, hogy az ilyenre tátogókat rockereknek meri valaki is nevezni, de errõl nem a film tehet.
Édes volt a 3 karakter, szájbarágosan a szokásos tanulságot sugárzó történet. De jól megcsinálták, az biztos. Családi mozinak simán elmegy.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
De mindenkinek más az ízlése😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ez nagyon tetszett. A végén a csavar, nem gondoltam volna, hogy az lesz.
Kategóriájában tökéletes szvsz. 9/10
nice legs. what time to open?
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Jáccanak a hanKszereken, de ne daloljanak! 😄DDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ennél jobb horror/thriller filmet régen láttam már. A skeleton keyhez tudnám hasonlítani, de megvalósításban messze jobb annál. Sokkal jobb mint vártam 10/10
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Lehet a zeneiskolaban eltoltott evek miatt ? 😄DDD
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Abszolút jó. És nuku tánc ha jól láttam.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ilyen ,megvalósítású musicalt még nem láttam, szerintem nincs is.
Már csak ezért érdemes megnézni
ha rakerestek tim burtonre akkor valszeg latni fogjatok hogy en is odakat zengtem rola..
az igazi musicelekert annyira nem vagyok oda de pl a grease nagyon tetszett a szinhazban...
BTW.: CSOCSO jegyezte meg asszem korábban, hogy ki nem állhatja ha énekelnek egy filmben.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Elõ fordulhat ,hogy tetszet neki egy musical nem?
Amúgy tényleg remek lett, jó a zene is, csak...nincs benne olyan szám ami úgy igazán emlékezetes lenne, de azért jó mind, csak nem kimagasló.
Énekelnek benne és Musical szinte végig.
Mindezek mellett 10/10.
10/10
Tim Burton zseniális....ennyit tudok mondani 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.