Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
Gone Baby Gone (Hideg nyomon)

Hát, érdekes lett. Jó film lenne, ha a sztorivezetés nem lett volna összecsapva. Néhol már nagyon erõltetettnek éreztem az egészet. Ha nagyon szõrösszívû lennék akár még az 'amatõr' jelzõt is ráaggathatnám. A dráma viszont tényleg az. A téma komoly, elgondolkodtató. Csak hát a megvalósítás nem lett jó hogy finoman fogalmazzak. Hatnál többet nem igazán tudok rá adni, de emelett megtekintését ajánlom. Egynek jó. 6/10.

Bazinga!

Kandurex
<#smile>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sephi
/keresztet vett

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hát mondom hogy rohannak abban is.

Egyszeru Dal

Seth
Mikor van a vészhelyzetben ilyen kézikamerás felvétel? Meg abban rohannak? Milyen hülye összehasonlítás ez

PSN ID.: Beegabor

A vészhelyzethez hasonlítottam a kamerakezelést és nem a történetet.

Egyszeru Dal

Riddick21
Jumper - Hipervándor

Nem volt rossz, de egy átlag popcornmozinál több sem. Sajnos Samuel L. Jackson hiába egy félisten, ha megint kapott egy xXx kategóriájú szerepet, így ugyanis nehéz villogni. Ez a Hayden C. srác meg nekem szimpi, bár lehet, hogy csak azért, mert alapból úgy ültem be a filmre, hogy akkor most jól érzem magam! Sikerült is, de ebbõl az ötletbõl 10-szer ennyit is szégyen lett volna kihozni, talán ha egy-két ötletes megoldás volt benne, de ez így harmatos...
Talán ha sokat hoz, akkor kap valami épkézláb folytatást, mondjuk ez a Doug Liman nem egy nagy varázsló...

5/10

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Ja, a Vészhelyzet az tetszik , ez meg nem, remek ízlésed van, a Vészhelyzet az aztán az értékes dolog!
Minek is jársz moziba, nézd othon a Vészhelyzetet, az a jó!

Aztán én mondtam mást énis idióta voltam hogy megnéztem.

Egyszeru Dal

Írtam felette Vészhelyzet és még más fílmekben is volt ilyen sajátszemszõgû kamerás felvétel vészhelyzetekben te kis észlény! Érdekes mód mégsem a tengeribetegség kerûlgetett...

Egyszeru Dal

Jumper
5/10
Sokkal többet ki lehetett volna hozni ebbõl.
Teljesen lineáris minden ugy történik ahogy kigondolja az ember...

Egyszeru Dal

Megnézte sok idióta? Köztük te is látom.
Szarul tartotta kamerát? Te kis észlány, tudod ha egy bazi nagy szörny kerget, te hogy tartanád?

Elnézést eben teljes mértékben igazad van csak nagyon elkapott a hév mert kifizettem érte a rohadt pénzt és ennyi erõvel más filmet is nézhettem volna.
Amugy a fílm tök lineáris csak aki még életében nem látott hasonló filmet lepõdik meg egyáltalán bármin is ami a filmben történik.

Egyszeru Dal

Kmarha
azért legközelebb talán javasolhatom ezt a kis idézetet az irásod elé:

"SPOOOOOLLLLIIEEEER aki még nem látta, NE olvassa tovább"?

azért kösz.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

ER (Vészhelyzet)-saját kamerás felvételek ezerrel életszerû volt mégis profi volt aki vette saját szemszögbõl és nem a popkornos dobozt kerestem hogy odaokádjak mert felfordúl a gyomrom ahogy kapkodja azt a szart.

Egyszeru Dal

Bulykin
jaja, nézd meg, nem fogod megbánni😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Riddick21
Cloverfield 8/10

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

SötétBarom
<#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Bandew
Fúúú tényleg, akkor már tök jó film!!!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Én tegnap láttam. Kezdése parádés volt, de attól kezdve, hogy a pasi hülyére vette a dolgot, nem igen láttam értelmes összefüggéseket.

Nagyon jó film lehetett volna

Walk the Talk.

fifi
SPOILER
akkor azt is levágtad gondolom, hogy a visszaemlékezés alapján anno a szülõk a saját gyerekeiket akasztották fel...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Kmarha
Alvin és a mókusok

Hé, ez nem volt rossz! 😊 Kis gyerekes mesefilm. Mondjuk kifejezetten utálom ezt a fajta zenét, azt meg mégjobban, hogy az ilyenre tátogókat rockereknek meri valaki is nevezni, de errõl nem a film tehet.

Édes volt a 3 karakter, szájbarágosan a szokásos tanulságot sugárzó történet. De jól megcsinálták, az biztos. Családi mozinak simán elmegy.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Bulykin
de értem én, csak nekem nem jön be annyira a film

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

fifi
vagy csak nem vágtad 100%-osan a végén a csavart...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Bulykin
fúú, én is láttam már, de én végigszenvedtem a filmet, mert sztem nagyon....hmm, hogyis fogalmazzak finoman....sz@r
De mindenkinek más az ízlése😄

SötétBarom
Igen. Lionking és társai énekelgetõs részei már akkor is az agyamra mentek :S

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SASboy
A titkok kulcsa

Ez nagyon tetszett. A végén a csavar, nem gondoltam volna, hogy az lesz.
Kategóriájában tökéletes szvsz. 9/10

nice legs. what time to open?

Bandew
Szerintem ez még gyerekkori Disney-ellenesség, amely kinõtte magát, nem lehet? <#smile>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bucser
Igazából nem érdekelt, hogy milyen hangfekvésben énekeltek. Az érdekelt amit énekeltek. Ugyanis ez nem egy kicseszett opera😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Blasta
Abbanse énekejjenek!
Jáccanak a hanKszereken, de ne daloljanak! 😄DDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sheltem
1408

Ennél jobb horror/thriller filmet régen láttam már. A skeleton keyhez tudnám hasonlítani, de megvalósításban messze jobb annál. Sokkal jobb mint vártam 10/10

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sir Quno Jedi
Ééés ha KONCERTFILMBEN énekelnek???! Az??!?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

[Jakuza]
Hat nekem siman sertette a fulem a sok szinvonaltalan zenedarab.
Lehet a zeneiskolaban eltoltott evek miatt ? 😄DDD

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Blasta
+ én is hányok tõle 😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

CSOCSO
tim burton film nem? tehat rossz nem lehet.. az eddigi osszes tim burton filmet szerettem.
sweech
én úgy emlékszek Kandurex nem kedveli ha filmben énekelnek, de nem biztos 😊

Bucser
Ez nem táncos film. Itt egyszerûen csak énekelnek és így fejezik ki az érzelmeket és beszéd helyett is sok az ének.

Abszolút jó. És nuku tánc ha jól láttam.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hát nem olyan mint a Grease, és hát igazából nem is olyan mint bármi más.
Ilyen ,megvalósítású musicalt még nem láttam, szerintem nincs is.
Már csak ezért érdemes megnézni

CSOCSO
semmi ilyet nem mondtam... azt nem tudom kiallni ha kompakt kameraval csinalnak filmet valami remego kezu operatorrel...
ha rakerestek tim burtonre akkor valszeg latni fogjatok hogy en is odakat zengtem rola..

az igazi musicelekert annyira nem vagyok oda de pl a grease nagyon tetszett a szinhazban...
Ebben lehet valami, mert amúgy tényleg nagyon tetszett, meg szerintem érdemes olyanoknak is meg nézni akik nem szeretik a musicalt, mert rengeteg más dolog is van benne

Bucser
Ezért jó, mert nem arra emlékszem, hogy "ebben és ebben a jelenetben mekkorát énekelt együtt Depp és Carter" Hanem arra, hogy mekkorát ütött a megvalósítás, a képi világ és a történethûség, valamint mennyire helyén volt az egész és a színészek mennyire illettek a szerepeikbe.

BTW.: CSOCSO jegyezte meg asszem korábban, hogy ki nem állhatja ha énekelnek egy filmben.

sz4bolcs
Doommal voltam így. Hiába szerettem annyira a doom1-et és kettõt, hogy rogyásig játszottam, a filmbõl elég volt 5 perc is.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Mér utálná?
Elõ fordulhat ,hogy tetszet neki egy musical nem?

Amúgy tényleg remek lett, jó a zene is, csak...nincs benne olyan szám ami úgy igazán emlékezetes lenne, de azért jó mind, csak nem kimagasló.

Bucser
útálni fogod.
Énekelnek benne és Musical szinte végig.

Mindezek mellett 10/10.

CSOCSO
akkor ezt meglessuk
stargatelost
Sweeney Todd

10/10

Tim Burton zseniális....ennyit tudok mondani 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Kmarha
jó persze, köztes idõt, párbeszédeket flashbackeket be lehet szúrni, de álltalában a fõ történet szállat is teljesen átalakítják :d

Kandurex
ez esetben isten'ments tõle, egész film alatt csak lövöldözés, meg futkározás lenne <#vigyor3><#hawaii>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kmarha
nagyon sok játékadaptációval csak annyi lett volna a dolguk, hogy lecopyzák percrõl percre a játékot. Mégis sikerült elrontaniuk mindenféle hülyeséggel, mert egy rendezõnek legyen az akármilyen rossz, az a becsülete, hogy egyedit alkot.. a végeredmény meg sokszor egyedien szar lesz.

sz4bolcs
hmm, olvasgattam commenteket, és megakadt a szemem az egyiken, ahol azt írja a srác, hogy a half-life-ot szeretné mozivásznon látni. Szerintem is zseniális filmet lehetne összerakni már csak azzal is, hogy egy az egyben lecopyzná a játékot valaki. 😊 Elõbb utóbb meg is fogják csinálni, csak várni kell rá...

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.