Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
közszolgálati csatornák nem vághatják,és nem szüneteltethetik (reklám) meg a filmeket,mûvészi alkotások megõrzése végett.ez biztos nem pontos megfogalmazás,a lényeg,hogy valami hasonló nevû törvény tiltja õket erre!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

sz4bolcs
jeee! 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sweech
sz4bolcs
max payne-t kéne megcsinálni filmben... 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Kmarha
pont azon lepõdtem meg, hogy nem sokan húzták le. Mindenki odairja hogy vannak benne túlzások, többet is ki lehet volna hozni belõle, de összeségében teljesen elmegy. Játékadaptációk között milliószor rosszabbakat látthatunk sokszor.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Bulykin
Hitman - A bérgyilkos
10/7
Tudom, mindenki lehúzza ezt a filmet, de nem értem, sztem nagyon jól megvan csinálva....persze lehetne jobb is, de sztem megéri megnézni.
Az külön megragadta a figyelmemet, h amikor beugrik az elején az ablakon, két kisgyerek pont a Hitman játékkal játszik😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

fifi
"Ha tényleg megvágták,akkor az eredeti k*rva hosszú film lehetett,"
az bizony egy kurv@hosszú film... 😊
amúgy 990 Ft a T.-ben

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

barnie1990
Én most láttam elõször,és semmi olyat nem láttam benne,ami akár 16-os besorolást is eredményezhetett volna.
Ha tényleg megvágták,akkor az eredeti k*rva hosszú film lehetett,de a jelenetek így is ütöttek,mert ritka profi színészi munka volt.

Zene nélkül mit érek én?

Bandee1987
Legvégét láttam, és megrökönyödve néztem, hogy a képernyõ bal alsó sarkában a 12-es karika figyel, holott évek óta 18-as karikával adták a tv-k. Csak nem megvágták?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

barnie1990
Pillangó

Elég vontatott film, azért mégis le tudott kötni és a történet felétõl már egészen belejöttem.Igy a végére nyugodtan mondhatom,hogy tetszett a film.Lehet többet kéne m2-t nézni?

Vágy és vezeklés

Na már nagyon hiányzott egy ilyen romantikus film nekem remek háborús látvánnyal megspékelve.A vége nagyon szívszorító tud lenni,és aki szereti a romantikus filmeket,annak szerintem az eleje se fog unalmasnak tûnni.Én,mint alkotás tekintek rá,9/10-et nyugodt szívvel adok rá.

Torta

Többen is ajánlották nekem,hogy mekkora egy film és mindenképp nézzem meg.Ennek ellenére sajnos eléggé csalódtam a filmben,pedig Daniel Craig-gel nincs semmi bajom.Sõt, a film még arra is rá tudott venni,hogy néha elgondolkozzak a történeten,de a vontatottság és az elszúrt utolsó percek miatt nem tudok neki megbocsátani.

Zene nélkül mit érek én?

Rambo 4... Nincs ra egyeb szo mint az hogy kurva jo.

desigo
Hitman 10/6

Egész tûrhetõ volt de a történetbõl ki lehetett volna többet is hozni...
A5-ös AUDI kéne 😊
Sephi
Cloverfield -

En LOST rajongo vagyok. Regota nem lattam ekkora filmet. Nalam ez a utobbi idok best muvija.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

fifi
éjjel megint megnéztema Téglát....
még mindig kurv@ jó filmnek tartom. ja és köszi, nem kell jönni a Szigorúan piszkos ügyekkel, ismerem azt is, és azok is tetszenek, de annak fényében is mondom: 9,5/10

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Kmarha
Finding Forrester

Érdekes szerencsém volt ma este. Lapozgatok a kolesz háló tartalmában, és bele-bele nézegetek a számomra még ismeretlen címû filmekbe. Eleje, vége közepe, ahova az ihlet éppen hajt.

Nos, e film végét sikerült elkapnom. Végül is ez vitt rá, hogy végignézzem. A felcsendülõ Over the Rainbow csodás dallama rákisért a szereplõk listájára is. Amin elöször megakadt a szemem az Sean Connery volt. Aztán hab a tortán, kiskedvenc leányzom, Anna Paquin. Aztán egy rég nem látott név: F. Murray Abraham. Na mondom.. A végsõ lökést Busta Rhymes adta meg, mert hogy õ hogyan jöhet ilyen nevek mellé, azt nem tudtam beláttni. Mint késöbb kiderült, túl sok vizet nem zavart, vidámlelkü bátyjnak tökéletes volt.

A történet ismerös, legalábbis aki látta a Good Will Huntingot, talán egy kicsit más tálalásban. A környék a feketéké, kiszakadási lehetõség nem sok van. De van egy fiatal srác, akin meglepödik az iskola, egy év közepei város teszt láttán. Rájönnek, hogy a gyerek nem csak a kosarazához ért olyan jól.

Nosza, dobjuk be a mélyvízbe és irány a különiskola. És ha az ottani tanárok nem is fogják fel a tehetség eme megnyilvánulását, hát bejön a képbe egy magányban élõ õszes öregúr, akirõl hamarosan kiderül, hogy több mint akinek elöször gondolnánk. Többet felesleges is mesélni a filmrõl, ülj le, és a rendezõ szépen stilusosan tállalja eléd a történetet! Túlzott konfligtust, más-más világban élõk összebarátkozását nem nagyon fogjuk láttni, inkább csak a tanár és tanítvány közötti barátságot, de a jó filmek garmadája közé ez a film is simán belefér. Nekem tetszett.

Ha pontoznám, igazán csak egy valami miatt húznám le jobban a filmet: a fiatalabb fõszereplõ hihetetlen érzéketlen pókerarca. Az egész film alatt 3 érzelmet tudtam leolvasni belõle. Nagyon nem jó. Azt hiszem a filmrendezõk megtalálták az új év fekete Steven Seagalját. Még Anna Paquin (annyiszor irom már le a nevét, remélem jól 😄) is csak annyit váltott ki belõle, hogy egyszer végignézett rajta, no meg egyszer komolyabban elmosolyodott a közelében. Bahh.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

precision
30 Days of Night

Jó kis vámpíros múvi, sok vérrel 😊 Kifejezetten tetszett. 9/10.

Bazinga!

kaposi1
Videokazin nehez lett volna.<#nevetes1>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Bucser
Ezért kell angolul nézni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bulykin
The Golden Compass - Az Arany iránytû
10/9
Sztem nagyon király folm, bár én szeretem a fantasykat😄 Már várom a folytatást😄 csak 1év...lol XD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

kaposi1
Azert az evszazad vihara sem rossz.
Persze nem azzal a formedvenyes retekklub szinkronnal.
A videokazis szinkron sokkal jobb.
Remelem egyszer kiadjak DVD-n is.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

<#ravasz1>
merem remélni .)
Blasta
Azért, hogy objektív vagy-e

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

<#vigyor2><#eljen>
CSOCSO
Last Winter (2006)

IMDB Tagline:
"What if mankind only had one season left on Earth?"

hat van ennel csalogatobb tagline? nincs.. szal bele is kezdtem a film megnezesebe... gondoltam hogy valami termeszetfeletti baszas lesz a dologbol nahdehogy ilyen.... ilyen gagyi?!?!?

semmi ertelme az egesznek.. nem oldanak meg semmit.. nem erezzuk hogy tenyleg jon a vilag vege.. es hirtelen vege a filmnek.. nahde hogy?????????????

a tovabbiakban spolier olvashato szal ne olvasd tovabb ha nem akarod.. de szerintem nem vesztesz sokat ha nem nezed meg a filmet szal:

szoval a vege a filmnek az hogy az egyetlen egy megmaradt csaj felebred egy korhazban... kimegy de sehol senki.. csak egy orvos akasztotta fel magat.. de az egesz korhaz ures.. nah itt mar gondolja az ember hogy valami nagy balhe lehet a csaj kimegy az utcara.. ledobbent, sapadt arccal bamul maga ele.. a kamera felemelkedik es a csaj moge megy de nem latni semmit csak azt hogy a csaj all egy penzszallito auto mellet a zene durva, a csaj csak all, meg se tud mozdulni.. olyan hatterzajok hogy azt hinned hogy milliardnyi szellem rombolja le a varost es a kamera nem ozdul.. csak bamulja a kurva csajt es ENNYI>> VEGE!!!! nem mutatnak semmit.. OMG MIJEZASZAR???????????? elfogyott a mani? es ettol a rendezo is szivrohamot kapott?? csak ezt tudom elkepzelni............

szanalom.

4/10
CSOCSO
langolierek 😄 nah az erdekes volt ugy 10 eve....

kihagytál még 2 nagy kedvencet 😊

1. Végítélet
2. Langolierek - Az idõ fogságában
<#integet2>
sztm láttam az összes adaptáciot , a könyveknek elolvastam minimum több mint a 3/4edét , miért kérded?
Charlie Wilson háborúja

Ezt a filmet most lehúznám. Többet érdemelt volna a történet. Én sokkal komolyabb filmre számítottam. Magáról a háborúról, a menetérõl, a kiváltó okokról, a következményekrõl, arról, hogy mi miért történt SEMMIT nem fogunk megtudni(esetleg ha szorgalmassak vagyunk és más források után nézünk). Mintha készítõk azt sem tudták volna eldönteni, hogy egy kicsit komolyabb film felé húzzanak vagy csináljanak egy vígjátékot. Végül is egyik sem lett belõle. Amerikai propagandafilmre sikeredett. Én elnézõ vagyok, hogy egy amcsi filmben az amerikaiak a jók és Istenítsük õket egy kicsit, de azért van egy határ amit ebben a filmben túlléptek szvsz. Továbbá unalmas, az elejét szabály szerûen végig kell szenvedni. Egyedül a CIA-s csóka karaktere tetszett csak nem ebbe a filmbe kellett volna benyomni. Erre a filmre vétek rábélyegezni, hogy igaz történet!

4/10

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Bulykin
majd még meglátom, ha lesz rá esély, akkor is max nyáron😄 akkor van nagy pangás, meg unalom XD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

precision
np
pedig szerintem nagyon jó a firefly + serenity...majd ha nem lesz más adj neki egy próbát 😊

Bazinga!

Bulykin
akkor jóó XD, már biztos nem nézem végig, mert nincs kedven a sorozathoz, meg nem is érdekel az....kössz az infót😄

precision
Serenity -t csak a Firefly sorozat megnézése után van értelme megnézni...ugyanis annak a folytatása (úgymond befejezése) és sok elõismeret van a sorozatban ami nélkül sok mindent nem lehet érteni

Bazinga!

Blasta
Akkor ok 😊

CSOCSO
ez kurvajo lesz😄
Bulykin
Dead Sentence
10/7
Jó film, csak számomra egy kicsit több volt benne a dráma, mint amire számítottam.....de a vége mindent kárpótolt😄
Serenity
10/?
Hááát....nemtom....sztem elég gyér, mondjuk nem láttam végig, mert 1óra 20perc után megakadt a DVDlejátszóm...de sztem nem fogom befejezni, mert nem is nagyon érdekel😄

Bulykin
nyugi haver, rendben van, elsõre nem volt világos😄 nah....
Amúgy kössz az választ, tudom, hogy nem fontos h hova mennek meg ilyenek, csak megjegyeztem, mert engem érdekelne na XD

Vexille

1000* jobb mint a Beowulf! Aki szereti a CG filmeket nézze!

10/10

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Z
Ott a kulcsszó a mondatodban...SZIMPLA...ez azért nem annyira szimpla. De nem kell túl komolyan venni, a leszakított karfát. 😉

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

zaki
Feltétlen nézd meg, ha lehet moziba...
És igen, Sly megint megcsinálta... Meg is nézem a Rocky Balboát megint... 😄

Sephi

ProGabe
durva,hogy mindenki azt írja,hogy az adrenalinja a topon volt,majd leszakította a karfát,érezte az arcára fröccsenõ vért,és a halál szelét,stbstb

bennem ilyen érzelmeket egy szimpla akciófilm kb 10-12 éves koromban váltott ki utoljára!Sly lehet megcsinálta?meg kell néznem ezt a filmet 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zaki
Bárcsak így lenne...

ForzaInter
RE 3

elment egynek, kettõnél jobb volt, egynél rosszabb, kicsit erõltetett már, ideje lenne lezárni egészet... de voltak jó jelenetek filmben amik tetszettek. 6,5/10

Yo, Bitch!

Sheltem
Én naiv vagyok és buta, ezért abban reménykedem, hogy lesz dvd extended verzió ami +20-30 percel hosszabb...Amíg élünk remélünk 😉

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

zaki
John Rambo.

Most néztem meg faterral moziba (nem volt vagy 15 éve 😄). Kegyetlen volt. Némelyik résznél úgy vert a szívem, mintha ott lettem volna... 😄 Ilyen egy igazi akciófilm. Nem nagyon láttam még ehhez foghatót. Kár, hogy ilyen rövid volt... 9.5/10

Blasta
Na lássuk akkor.

- "zombik vagy mik": VÁMPÍROK testvérem, olyan világos mint a nap.
- "honann jöttek, meg hova mennek majd": hajóról. Hogy pontosan honnan, kit érdekel? És hova? Szintén, lásd #35831
- "akkor a csaj olyan, mintha megfertõzõdne, mert fura képet vég)":
De könyörgöm, miért "fertõzõdne" meg??????????? Nem fertõzõdik meg, nincs semmi baja, tán azért vág olyan képet mert a kezei között ég el a szeretett férfi... <#wilting>
- "És ami a legfontosabb, hogy miért vannak emberevõk, hogyan "jöttek létre"....":
A legfontosabb, hogy elsõ körben maradjunk annál, hogy nem eszik meg az embert!!! Vagy Te láttál ilyet????? VÁMPÍROK, akik vérrel táplálkoznak. Embervérrel. Hogy jöttek létre? Miért érdekel? Voltak és kész. Nem "Hogyan születik a vámpír" a film címe, nem is arról szólt.

De ha ez akkora gond, akkor nézz meg egy Pengét, abban asszem pont a vámírok eredetérõl esik szó, valami fõvámpírról, alfahímrõl, vagymiatököm.

Dynamic
Miért is fontos, hogy honnan "jöttek"?Kb. 1000 vámpír, zombi, farkasember film van még amiben szintén nem feszegetik, hogy honnan is származnak.