Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
történet, nyugdíjba vonuló nyomozó, utolsó ügy mégis elválalja, jön egy ujonc akivel együtt nyomozni fognak, akit természetesen elején nem nagyon csíp, erre értettem... amugy jó film volt.

Yo, Bitch!

zaki
Hetedik sablonos? :o
Te tudod.

ForzaInter
Hitman

nem volt rossz film, ahoz kéepst hogy mennyien lehúzták, nekem tetszett, egyszer simán nézhetõ 7/10

Ravasz az agy és a két füstölgõ puskacsõ

eza film, imádom az ilyen filmeket:d 9/10

Hetedik

teccet bár stori elég sablonos volt, nem mai film, de megnéztem mégegszer:d 8/10

Yo, Bitch!

[Jakuza]
Jumper
5.5/10
Megint talalkozhatunk az atlagos Holywood-i felresikerult ertekszemlelettel, miszerint egy film legyen latvanyos kevesbe koncentraljunk egy tortenetre, es mondanivalot vajmi keveset rejtsen a mu.
Tortenetvezetes nulla, durr bele az akciok kozepebe es legyen jo sok CG, amin a nezo amuldozhat.
Tipikus egyszer nezheto kategoria.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Bandew
Én is csak az értékelések miatt néztem meg. <#smile>
Egyébként én sem olvasom el soha a tartalmakat, túl sokat mondanak, túl rosszul, meg aztán minek?
És igenis az ember nézzen meg minél több filmet, ezt jól mondtad!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Blasta
Figy, énis az sg topikban olvasott értékelések miatt néztem meg.
Nem tudtam róla semmit, én szeretek az ilyen filmek elé úgy leülni, hogy "meglepetés" lesz mit fogok látni.
Mellesleg meg egy netrõl letöltött szar film nem kerül semmibe, csak abba az 1-1,5 órámba amíg nézem/felállok elõle, más bajom nem lesz, anyagi kár nem ér, stb...

Amúgy a kritikáddal nagyrészt egyetértek, több volt ebben a sztoriban mint amit kihoztak belõle

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Riddick21
jó, sok szerencsét az életben, majd nézzél meg minden filmet, amire azt mondják, hogy jó<#eljen>

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

stargatelost
"Az ember persze eleve nem ül le úgy egy ilyen film elé, hogy nem olvassa a tartalmát"[!i]

há már hogyne, én úgy ültem le, hogy annyit tudok róla, hogy itt, meg máshol repketdek rá a 10/10-ek, gondoltam akkor ez már valamilyen film
meg amúgy sem olvasok szinte soha el tartalmat film elõtt, nekem még az is spoiler 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Riddick21
The Man from Earth

Egy kiváló és nagyon érdekes ötlet átlagos, totál középszerû feldolgozása. Összecsapott volt és rövid. Az ember persze eleve nem ül le úgy egy ilyen film elé, hogy nem olvassa a tartalmát, hiszen totál nevesincs arcok a készítõk, mind kamera elõtt, mind mögötte, szóval a rövid sztoriismertetés kioltja az elsõ egy óra izgalmait, a maradék feszültséget meg a félpénzes színészi játék, viszont a 2. felében -a bibliai témában- már nagyon érdekessé válik és bizony semmi pénzért nem álltam volna fel elõle...
Sajnos mindezt sikerült felaprózniuk a végjátékkal, ami hihetetlen összecsapott és követhetetlen lett, túl gyorsan történtek az események.

Szóval az a véleményem, hogy ez azon független filmek közé tartozik, ahová nem lett volna rossz leszerzõdtetni néhány megbízhatóan nagy nevet, vagy még inkább: a kevésbé ismert, ám jó színészek garmadájából szemezgetni, és elnyújtani a játékidõt két órásra, vagy afölé akár! Így lehetett volna egy igazi klasszikus belõle, persze csak valami méltó befejezéssel!

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Sheltem
Egyetértek <#eljen>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

ForzaInter
1408

nagyon jó film, nem gondoltam volna hogy ennyire jó lesz... 9/10

Yo, Bitch!

barnie1990
Ja,általában mindig így van,ezért szedés elõtt mindig utánanézek a filmeknek.Sok film még azt az 1-2 óra sávszélességpazarlást sem érdemli meg.

Zene nélkül mit érek én?

stargatelost
ja, ez általában így van: adva van egy szar film, kijön szinkronosan, felrakják torrentre, megnézed: hmm szinkronos, hmm elég érdekes cím, hmm elég jó a borító, hmm 2007-es is és hmm több mint 100 seeder akkor már miért ne töltsem le
én a Mammut címû filmnek nevezett botrányosan rossz valami után már az ilyen ismeretlen filmeket soha nem szedem le....
egy bolond százat csinál közmondás illik ide 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

GAbriel 10\1 uristen még egy ilyen unalmas szar szinészekkel teli filmet :S semmi törtémés...gyenge akcio(kb 2 van benne) leszedni sem volt érdemes

Loál János
Jáj, télleg, elcsesztem.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

precision
David Schwimmer nem szerepel a filmben "csak" rendezi

Bazinga!

precision
ja én is, ezért néztem angol felirattal
opensubtitles -en van hozzá angol sub

Bazinga!

Challanger
Egy film élvezhetõségén nagyon sokat tud dobni az erõteljes hangzás. Sok régi film üldözésés jelenetei azért tûnnek olyan sz*r, lagymatagnak (mai szemmel-füllel), mert valami halk jellemtelen "zenét" aláraknak azt jóvan. Most konkrét példának a Terminator elsõ részét tudom felhozni, mert nemrég néztem újra. Tessék csak megnézni az elején lévõ jelenetet, mikor a Kyle Reese-t üldözik a zsaruk. Valami gagyi szintetizátoros muzsika megy alatta halkan, semmi effekt, vagy zörej. Nulla izgalom. Ismételten hozzá teszem, hogy MAI nézõként nézve a filmet. Régen biztos hatásos volt, de hát más idõket élünk, változnak az igények.

Személy szerint a már Planet Terror elsõ 1-2 percében kiült a számra a vigyor, mikor meghallottam a hangzást Cherry táncánál. Teljesen magával ragadott a hangulat, éreztem hogy jó mókának nézük elébe. Szóval én kifejezetten élveztem a brutál hangzást a PT-ban.
Blasta
opensubtitles.org

(nemtom van-e felirat, de érdemes ezt is nézegetni)

Seth
Ott a gond, hogy magadból indulsz ki

PSN ID.: Beegabor

Loál János
A szereplés, vagy a rendezés miatt?

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Kmarha
Meet the Robinson

Új fajta Disney rajzfilm, igy a néha-néha felhangzó gagyi zenéket nem mellözi a film, de legalább nem a fõszereplõk éneklik. 😄 Amúgy kitünõ film lett, simán a Pixar rajzfilmeket idézi. A mese az idõútazás témája körül forog, megspékelve egy adagnyi családi drámával, de én mondom, épp csak annyira lett csöpögös, amennyire szükséges. Poénokkal, érdekes karakterekkel van tele, és nem csak családi filmesthez felel meg, bármikorra ajánlom.

Kedvencem a T-rex elmélkedése volt csökevényes keze, hatalmas fejmérete és a terv kivítelezése szempontjából.

figy.: klisséktõl nem mentes!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
a brithis kiejtéssel mindig nehezen birkoztam meg így csak várom-várom a feliratot hozzá.. de hosszupuska nincs, feliratok.hu meg dög lassú, soha nem készül el

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Bandew
Ja erre kíváncsi vagyok, de csak David Schwimmer miatt. <#smile>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

precision
Run, Fat Boy, Run - imdb

Vígjáték Simon Pegg -el (Shaun of the Dead, Hot Fuzz). Azt kell mondjam, hogy egyszeri kikapcsolódásnak teljesen jó. Egy-két jó poén is van benne. De alapjában véve egy romantikus vígjáték inkább. És hát tudjuk, hogy ezekkel mi a baj... az, hogy kb. mindegyik egyforma, a végkifejlet nem meglepetés hogy finoman fogalmazzak. De ennek ellenére a megtekintése ajánlott egy fáradt délutánon/estén, egy kis könnyed kikapcsolódás. Az imdb 7 pontjával teljesen egyetértek. 7/10.

Bazinga!

Z
Milyen flekkensütésrõl beszélsz? Próbálj már meg kõkerítés mellett kb 20-30km/h-val bringázni úgy, hogy közben normális felvételt kell készíteni a kerítés másik oldalán történt eseményekrõl, és arra is ügyelsz, hogy a szembejövõ gyalogosokat el ne gázold. Egyik kezedben a kamera, fél szemmel azt nézed, másik kezed a kormányon, a másik fél szemmel (ez úgy hangzik, mintha összesen egy szemünk lenne <#idiota>) pedig elõre, az útra figyelsz. Kb összehasonlíthatatlanul jobb felvételt készítettem így. Nem katasztrófa szitu volt, valóban nem, de komolyan mondom, hogy tanügetésben kengyel nélkül jobban operatõrködöm a nemzetiben, és gyanítom, hogy a film készítõi egy olyan snittet is ugyanúgy megráztak volna, mint foxi a lábtörlõt.

MC SPOILER : Arra céloztam, hogy IRREÁLISAN rázták!!! a kamerát a jelenetek nagy részében. Az OK, hogy pánikszerû menekülés esetén fõleg ha egy ilyen szörny támadná meg a lakóhelyemet jó esetben lefosnám a bokám, de az is biztos, hogy elhajítottam volna a kamerát, és nem sétálgatva mentem volna el a városból a hídon, hanem kb 3 perces ezrekkel húztam volna el a belem. Továbbá nem Media Marktot (vagy valami elektronikai szaküzlet) mentem volna kifosztani, hanem egy bringa-, hegymászó-, túra-, meg egy barkácsboltot. Lõfegyverekhez nem értek, úgyhogy fegyver nem kellett volna. A kép világon látszott, hogy természetesnek akarták, de átestek a ló túloldalára. A szerencsétlen kamerát meg tiszteljük már annyira, hogy nem kurvázzuk le! Nélküle nem lenne film! 😄

Szvsz túlzásba vitték a képremegést.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Bulykin
Sweeny Todd: The Demon Barber Of Fleet Street
10/8
Nemhittttttem volna h egyáltalán elkezdem nézni, de megtettem....és nagyon jó. Az elején kicsit furán éreztem magam, mert nem szoktam ilyet nézni, de aztán tökre magával ragadott a szori😄 összességében egy nagyon jó film, egy nagyon jó történettel.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Kmarha
én tudom. Sehogy. Hajítanám el a francba, lenne jobb dolgom is mint a francos kamerával törödni.

Blasta
Perszehogy flekkensütésnél tudod horizontban tartani...

Mivel sem Te, sem én sem más innen nem volt még ilyen helyzetben (gyk: katasztrófa szitu, szörnytámadás, terrortámadás) fingod nem lehet róla, hogy hogy a rákba tartanád azt a kurva kamerát...

ProGabe
aha,a hang azért,hogy úgy érezd ott vagy,a kézikamera csak azért,mert ez volt a nagy ötlet a sztoriban
én balga meg azt hittem azt akarják éreztetni,hogy te tényleg a fõszereplõk felvételeit nézed...

kicsit olyan ez,mint a Star Wars-ban az ûrcsaták hangjai,hiszen abban természetesen igazatok van,hogy hang nélkül fos lenne,de pl a Planet Terrorban nyugodtan megengedhette volna magának a stereot

Sweeney Todd

már leírtátok,én csak elszórók rá egy 9/10-et 😊
azért nem 10/10,mert a történetvezetés lehetett volna jobb is

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Z
Cloverfield: a feszültség megvolt, ami egy ilyen filmhez kell is, de annyira rángatták a kamerát, hogy az alaposan felbosszantott.

MC SPOILER: Én is szoktam kamerázni, de sosem voltam ilyen balfasz, hogy ne tudnék nagyjából vízszintes képet csinálni. Az emberek nem így kószálnak, mikor katasztrófahelyzet van, mint holmi zombi. Azért a 9/11 napján egész mást mutattak az utcai felvételek! De mikor bezúdult melléjük a rohamozó gyalogság tankokkal megtámogatva, na az a snitt határozottan tetszett. Az tetszett még, hogy hullottak a fõhõsök, mint a legyek. Nem volt olyan, hogy jaaaaj, majdnem meghalt, de mégse! <#hehe><#ravasz1> Viszont annyira nyitva hagyták a végét, hogy nem tartom lehetetlennek, hogy lesz még valami folytatása.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Bucser
A Film azt akarja hangsúlyzni, hogy olyan mintha ott lennél. Nem pedig a kézikamera. Ahhoz pedig kell a jó dolby.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

zaki
Ja, monoba kellett volna tolni, úgy lett volna az igazi... 😛

sweech
mert tökéletes hang nélkül fos lenne? 😛

precision
mer az is annyira életszerû hogy mindenhonnan jön a hang, mint a valóságban <#idiota>
vagy mittudomén 😊

Bazinga!

ProGabe
odaver a dolby?ez annyira hálívúdi!már a planet terrorban sem értettem

ha a film azt akarja sugallni,hogy kézikamerával készült,ill. hogy egy ócska b kat. szar,akkor a hang miért tökéletes 5.1? :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Vilka -> én asszem ezen röhögtem egész sokat :ASDD

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Calver
The Darwin Awards (Darwin-díj - Halni tudni kell!) - 9/10
kövezzetek meg, de ez nekem rohadtul tetszett <#nyes> másfél óra könnyed szórakozás, rengeteg cameoval (Metallica, Jamie Hyneman és Adam Savage a Mythbustersbõl pl), egy szvsz nagyon eltalált fõszereplõvel, hozzá meg eyecandynek ugye Winona Ryder <#hehe> nem sírvaröhögõs, de én részemrõl végigvigyorogtam, megéri megnézni <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

CSOCSO
otthon jobban szeretek filmezni.. a dolbynk is jobban szol mint amennyire a mozikban felhangositjak a cuccost...
CSOCSO
most aztan k. nagy poen lottem le😄😄😄😄 nemhiszem hogy barmennyire is befolyasolna ez az info mikozben a filmet nezed.
Winz
A Cloverfieldet ma néztem meg a Rambó Jani helyett,mert azt csak du 5-kor tolták,ezt meg 2-kor.
A Dolbiszörránd odatette magát,majdszétmentazagyam annyira odabaszott,a rángatós kézikamerás téma sem volt annyira gáz,szal aki egyszer akarja megnézni az moziba nézze,ne otthon-e.

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Sil78
Nem az egészet, de elég sokat.

These are my friends, see how they glisten...

Sephi
Az nem egészen úgy volt. Abból énekelt neki, de nem az egészet.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sil78
Jaja, még a Borat elõtt jelentkezett a szerepre, és gyakorlatilag az egész Hegedûs a háztetõnt elénekelte Tim Burtonnek, hogy meggyõzze.

These are my friends, see how they glisten...

fifi
30 days of night

korrekt film volt, de a végsõ bunyó befejezése igencsak összecsapott...

viszont ami miatt tetszett:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nincs heppiend... 😄

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Z
"Sacha meg beszaras😄 hogy bir ilyen filmekbe belekeveredni?😄" --- mintha valahol azt írták volna, hogy õ harcolta ki magának a szereplést. Mindenképp akart játszani benne. De lehet, hogy csak a gyógyszeremet felejtettük el bevenni? Mi ez a hang? <#idiota>

SötétBarom
Én láttam a filmet, de nem tudom mirõl beszél 😄DD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Sephi
Bazeg bogar, most mondod, hogy spoiler erre :

"tetszett csak kar hogy nem derult ki hogy mi lett a vegen a "fiatalabbik parral""

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
amugy meglestem a Sweeney todd ot.. hat nem ezt vartam 😄😄😄 bar a bevezeto valami sejtetett 😄 de akkor is. amugy fasza kis film volt. az enekek azert annyira nem tetszettek, de turhetoek voltak.

Sacha meg beszaras😄 hogy bir ilyen filmekbe belekeveredni?😄

tetszett csak kar hogy nem derult ki hogy mi lett a vegen a "fiatalabbik parral"
CSOCSO
SPOILERT HASZNALD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

itt az iromanyod ha valakinek hianyozna:

© loga
tegnap 18:28 | privát | válasz erre | #35916
Cloverfield
SPOILER VESZELY!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ez évi legnagyobb csalódásom azért mert a srác filmez attól még nem kellene olyan szarul tartania a kamerát. Mikor életemben elõszõr kameráztam már akkor jobban ment mint neki lol...
Aztán semmi de SEMMI hogy most mi ez a szörny vagy honnét még a katonák sem tudnak semmit...
De a legszarabb:
Ugye mikor elkezdõdik akkor akkora a szörny hogy házakat visz el és akármivel lövik nem árt neki (Érted még Godzillánál is izmosabb...ekkora baromságot még életemben nem láttam csak valami Book of the deadben de az legalább vicces könyörgöm)
A végén meg a szörny hirtelen épphogy egy kissebb templom nagyságú lesz és simán kiszagolja-meglátja a kamerás emberkét és precízen leharapja a fejét...
A végén nem volt nagyobb mint egy T-rex mégis valamiért a föld úgy dübörgött mint godzillánál Elnézést annál jobban!
Szal a filmet megnézte a sok idióta aztán persze kifizették rá a pénzt a moziban még jóhogy aztmondják te ez valami újfajta saját kamerás csiráp film...jóhogy nem mondja azt elvesztegettem az életembõl idõt erer a szarra.
2/10