Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hellnight
Bocs, de egybõl találtam 2 Van Damme filmet is (Street Fighter, Inferno) xD
Egyébként ha már olyan filmeket is belevettél a listába mint a House of The Dead 1-2 vagy Alone in the Dark akkor már az a pár Van Damme vagy Seagal film már igazán elférne xD

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

The Mist:
ÁÁÁÁ, nagyon jó film. Nem is tudom meghatározni a mûfaját. Talán sci-fi-horror-dráma, vagy valami hasonló. Az utolsó fél óra egyszerûen tökéletes. A film egyetlen gyenge pontja a cgi szörnyek. Szerintem sokkal hatásosabb lett volna ha nem mutatják ilyen részletesen õket, csak néhány villanást, de azért nem tartom olyan nagy problémának, mert itt nem a szörnyeken volt a hangsúly, pláne nem a kinézetükön.
9/10

stargatelost
hehe, én már 1250 film fölött járok 😄 (itthon írom õket össze, nem imdb-n...már vagy öt éve)
és neked ott még sorozatok is vannak 😊 nekem az nincs beleszámolva az még plusz negyven lenne <#hehe>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

CSOCSO
nekem csak 212 van osszeszedve de csak egy ideig cisnaltam.. rauntam...
precision
ja ok, de nekem nincs regem imdb -re 😊

Bazinga!

ffxi
Ennél biztos több van. De nem rontanám a listámat ilyen Van Damme+S. Segal stb.. filmekkel 😊

Fákjúal!

zaki
amelyikre szavaztál, azt elmenti egy listába. Nekem is van, 530 filmmel kb, de ennél biztos sokkal többet láttam.

precision
azigen
nekem nem lenne türelmem összeszedni õket, meg valszeg nem is emlékszem mindegyikre

Bazinga!

ffxi
Count Adyn
Jáj azt mi épp vándortáborba néztük, aztán a következõ táborhely az erdõ közepén volt, áram, világítás meg csak ien benzines generátorral😄 Eléggé nyomasztó volt😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Az egyik legparásabb rész sztem amikor az erdõben mászkálnak és jönnek azok a bögarak, amik mindenkit befonnak és a sötétben mozognak. A szkulliék meg egy kis házikóban várják, hogy megjöjjön a reggel és közbe elmegy a generátoruk és így az összes fény. Na az para volt, ott télleg azt hittem végük. 😄

Seth
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
minden bizonnyal õ volt az, viszont a tulaj nem tudom hogy miképp tartotta kordában ennyi ideig, illetve ki volt az a kisfiú a padláson aki szétverte a kamera lámpáját

PSN ID.: Beegabor

barnie1990

8/10 <#vigyor>

Nálam ez történelmi pillanatnak számított, mert már vagy 2 éve nem néztem horrort. Régen sokat néztem, aztán egyszer csak ráuntam, és már nem esett jól borzongani.De a kisebb hype miatt nem bírtam ki, hogy ne nézzem meg és milyen jól tettem.
A film elsõ órájában meg se ilyedtem, persze már úgyis nagyon tetszett, az utolsó 10 perc viszont úgy ütött ahogy van.
A kézikamerás filmekkel mindig meg lehet fogni, egyszerûen imádom, sokkal átélhettõbbé teszi a filmet.Az ideglelés is nagyon tetszett nekem, ez talán még attól is jobban.
Kis spoilerben valaki elmagyarázhatja, hogy mi lett az újságban emlegetett lánnyal.Vagy õ volt ott a végén?

Zene nélkül mit érek én?

stargatelost

8/10

azért, mert imádom a zombifilmeket, és mert bejött a kézikamerás dolog (yeapp Ideglelés rulz)
azért nem 10 mert az elején kicsit ellaposodik a film, sztem....
meg a spanyol nyelvvel is csak a végére sikerült megbarátkoznom...

de fél óra után viszot nagyon király

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bár én apok/posztapok filmre gondoltam, de így sem volt rossz, hogy csak egy (lépcsõ)ház 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

ForzaInter
nálam is ez volt😄

Yo, Bitch!

Count Adyn
Hehe unokatesómmal mi is a gumiemberre paráztunk rá😄 Szemeltakarás bejátszott néha😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

báttyó02
én különösebben nem vagyok nagy kritikus szal nálam 3verzió van kb filmekbõl: szar- egyszer nézhetõ- kurvajó 😄
step up 2-t kurvajóba sorolnám,TÉNY hogy semmi extra nincs a történetben,de nagyon-nagyon jól megvan csinálva,aki szereti a hip-hop stílust az tuti hogy emlékezni fog rá egy ideig
aki meg nem az meg se nézze mert csak lehúzná szvsz:9

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

AntiHero
x-aktáktól én is féltem😛

Gumiember meg Dzsörzi ördög (vagy mi😄)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Fogalmam sincs (nem hallottam róla), az is lehet, hogy az itthoniak megvárják az amcsi verziót amit 2009-re ígérnek.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Meg kell nézni, még nem volt hozzá szerencsém, de köszi az ötletet.

kaposi1
Mikor jelenik meg itthon?

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Count Adyn
<#eljen><#hehe>

SötétBarom
Sztem a diary of the dead kb ugyan ez a cucc.. Az se tûnik rossznak..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

joeperry
Mozgókép Kritikák
Most indultunk, gyertek olvasgatni, cikkírókat is szívesen látunk😊

http://joeperry.blog.hu/

Egyetértek Bátttyó02 vel a Step up 2 vmi hihetetlen <#wow2> a végén a csata az a legnagyobb de az egész film nagyon tuti. aki az egyet szereti ezt imádni fogja <#szeret> aszem megnézem még jó párszor ...és persze dvd az alap h megszerzem 😊<#eljen><#beka2>

Blasta
A musical-eknél csak az ultravagány ultradivatos aktuális táncosfilmeket utálom jobban.

Úgy szeretem ezen filmek történetvezetését, pl. amikor hirtelen az egész gimnázium/diszkó tudja a fõszereplõ pár által táncolt táncot és egyszerre ropják roppant hangulatosan, majd a végén az élménytõl részegen jól összejön a fõszereplõ pár egymással, hogy aztán egybõl a gonosz macsótáncos szétválassza õket a film végén bekövetkezõ kibékülésükig ami általában egy közös fellépés/táncverseny után történik meg a népes közönség tapsolása közepette, akik természetesen mind vágják, hogy mirõl van szó és a párral együtt örülnek.

😊

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Számomra az Ideglelés nulla, nézhetetlen. Elmondom, hogy nekem miért tetszett. Egyrészt mindent megnézek amiben zombik vannak (elfogult vagyok), másrészt ami sokkal fontosabb, hogy 10 egynéhány év után ez az elsõ horrorfilm aminek a végén (mondjuk tényleg csak a végén) bizony hevesebben vert a szívem. Mivel én végignéztem szinte az összes zombifilmet mondhatom, hogy ez a jobbak közül való, e témán belül nagy a szennyáradat 😞 Én úgy ültem le rá, hogy borzasztó rossz lesz, ehhez képest kellemesen csalódtam 😊 A kézikamerás dolgokat én sem szeretem egyébként. Kiváncsi leszek, hogy ebbõl a filmbõl az amcsik mit csinálnak, mert állítõlag õk is leforgatják.

Sephi
<#vigyor3>

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blasta
Korrekt
<#csodalk><#fejvakaras><#wilting>

Én ezt úgy írtam volna, hogy "a legjobb reklám a legrosszabb horrorfilmhez". Tök jó ez a shakycamozás, csak a REC az nagyon gány munka ett még egy Idegleléshez képest is. Pont a reklém miatt én is erõsen felpaprikázva ültem le a film elé, és sajna épp akkora csalódás ért, mint amekkora a várakozásom volt.

báttyó02
Step Up 2

zene isten
tánc isten
csaj isten
film isten
10/10

-

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Count Adyn
Errõl jut eszembe, nem tudom már meik részében volt, mikor meséltek az O-ren Ishi jakuzafõnökcsaj kislánykoráról anime stílben, ott amikor ment fel a kamera a kardon, át kelett volna vinni a képet "valódi" ba😊 Én azt vártam, hogy ellövik ezt az effektet, ütött volna vizuálisan😊

Kandurex
Megy a gõzös

atyaisten...és még lehet még lentebb?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ForzaInter
Kill Bill vol. 2

sztem jobb lett mint az egy, nagyon tetszet 9/10

Yo, Bitch!

wesker24
Naná hogy lehet félni egy filmtõl ennyire !! Aki gyenge idegzetû és nem birják az idegei az simán csinál ilyet !! Ugy kell neki ha ennyire nem birják az idegei minek ment be ??

Vagy talán esetleg csak poénból takarják el mindig a szemüket !! <#nyes>

Ne is mond én kiskoromban ugy rettegtem az X aktáktól hogy csak na !!
Ma is ha meghallom a fõcim zenéjét a hideg futkároz a hátamon !!
I hate X akták fõcim zenéje !!
AntiHero
mér kell eltakarni a szemét valakinek? Ennyire lehet félni 1 filmtõl? nemértem...😞

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Még jó, hogy nem ijedõs, mert benyúlt volna agyig :ASDD

ProGabe
looool,14-16-ig turkálja az orrát a srác,kb pont a kép közepén XD

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zaki
Torrent oldalakon meg ezt szedte mindeki 7végén... 😄

fifi
fú ez Megy a gõzös egy kemény idõpazarlás volt... értem én, hogy a nagy nevekkel akarják elvitetni a gagyit, de EZ még ahoz is kevés...
3/10

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sephi
U23D -

Fantasztikus.

No further comment...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bizony, én is a DVD megjelenés apropójából linkeltem 😊

Én is elõször ezt a "reklámot" láttam, és addig vadásztam, amíg meg nem sikerült szereznem!
Elõször egy kamerás verziót találtam, de ma már megvan a DVDRip verzió is!
Ha valaki szereti a zimbes-zombis filmeket, akkor ez kötelezõ darab.
Egyik hátránya, hogy olyan kézikamerás film, mint anno a Blair Witch Project volt, de ha ez nem zavaró akkor javallom a megtekintést.
Másik hátránya, hogy spanyol nyelvû a film, és így jobban kell figyelni a feliratra, mintha angol lenne...
Blasta
Jó, de hidd el, hogy akkoriban amikor ez hozzánk elért a mozikba (bõven a rendszerváltás elõtt) iszonyat nagy szám volt ez a film, 10 éves körüli fejjel meg nem is tudták mit jelent az "egyszerû film" fogalma, elég volt hogy repülõ limó meg michaelbot volt benne és csá. Más volt akkor. Mostani szemmel már tényleg borzasztó film.

CSOCSO
ne is.. mai fejjel mar teljesen mas.. ahogy a tini nindzsa teknocoktol elkezdve minden olyan akkori film mai fejjel mar "gaz"

Bucser
Nem érdekel a CGI... A bot egyszerû film az ami kiborít...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

SötétBarom
Én is láttam kiskoromban. Teccett 😊 Viszont én se merem megnézni 😄D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

CSOCSO
szvsz fasza film volt ez anno.
Seth
Vicces,pont ebben a minutumban végeztem vele,namondom megírom a véleményem róla 😄 Tetszett, volt benne 1-2 "tudod hogy lesz valami de azért majd beszarsz mikor megtörténik" jelenet
Igazából tipikus zombis film, csak kamerával rohangálós,emiatt a feszültség eléggé átjön. Többet igazából nem is lehetne írni róla anélkül hogy ne spoilerezzek. 10-bõl kap tõlem egy 7-est, így este jó volt, nem ajánlom délutánra világosban 😄

PSN ID.: Beegabor

Z
Ördögi! <#ravasz1><#taps>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.