Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként ha már olyan filmeket is belevettél a listába mint a House of The Dead 1-2 vagy Alone in the Dark akkor már az a pár Van Damme vagy Seagal film már igazán elférne xD
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
ÁÁÁÁ, nagyon jó film. Nem is tudom meghatározni a mûfaját. Talán sci-fi-horror-dráma, vagy valami hasonló. Az utolsó fél óra egyszerûen tökéletes. A film egyetlen gyenge pontja a cgi szörnyek. Szerintem sokkal hatásosabb lett volna ha nem mutatják ilyen részletesen õket, csak néhány villanást, de azért nem tartom olyan nagy problémának, mert itt nem a szörnyeken volt a hangsúly, pláne nem a kinézetükön.
9/10
és neked ott még sorozatok is vannak 😊 nekem az nincs beleszámolva az még plusz negyven lenne <#hehe>#hehe>
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Fákjúal!
nekem nem lenne türelmem összeszedni õket, meg valszeg nem is emlékszem mindegyikre
Bazinga!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID.: Beegabor
8/10 <#vigyor>#vigyor>
Nálam ez történelmi pillanatnak számított, mert már vagy 2 éve nem néztem horrort. Régen sokat néztem, aztán egyszer csak ráuntam, és már nem esett jól borzongani.De a kisebb hype miatt nem bírtam ki, hogy ne nézzem meg és milyen jól tettem.
A film elsõ órájában meg se ilyedtem, persze már úgyis nagyon tetszett, az utolsó 10 perc viszont úgy ütött ahogy van.
A kézikamerás filmekkel mindig meg lehet fogni, egyszerûen imádom, sokkal átélhettõbbé teszi a filmet.Az ideglelés is nagyon tetszett nekem, ez talán még attól is jobban.
Kis spoilerben valaki elmagyarázhatja, hogy mi lett az újságban emlegetett lánnyal.Vagy õ volt ott a végén?
Zene nélkül mit érek én?
8/10
azért, mert imádom a zombifilmeket, és mert bejött a kézikamerás dolog (yeapp Ideglelés rulz)
azért nem 10 mert az elején kicsit ellaposodik a film, sztem....
meg a spanyol nyelvvel is csak a végére sikerült megbarátkoznom...
de fél óra után viszot nagyon király
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
step up 2-t kurvajóba sorolnám,TÉNY hogy semmi extra nincs a történetben,de nagyon-nagyon jól megvan csinálva,aki szereti a hip-hop stílust az tuti hogy emlékezni fog rá egy ideig
aki meg nem az meg se nézze mert csak lehúzná szvsz:9
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Gumiember meg Dzsörzi ördög (vagy mi😄)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Most indultunk, gyertek olvasgatni, cikkírókat is szívesen látunk😊
http://joeperry.blog.hu/
Úgy szeretem ezen filmek történetvezetését, pl. amikor hirtelen az egész gimnázium/diszkó tudja a fõszereplõ pár által táncolt táncot és egyszerre ropják roppant hangulatosan, majd a végén az élménytõl részegen jól összejön a fõszereplõ pár egymással, hogy aztán egybõl a gonosz macsótáncos szétválassza õket a film végén bekövetkezõ kibékülésükig ami általában egy közös fellépés/táncverseny után történik meg a népes közönség tapsolása közepette, akik természetesen mind vágják, hogy mirõl van szó és a párral együtt örülnek.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
<#csodalk>#csodalk><#fejvakaras>#fejvakaras><#wilting>#wilting>
zene isten
tánc isten
csaj isten
film isten
10/10
-
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
atyaisten...és még lehet még lentebb?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Vagy talán esetleg csak poénból takarják el mindig a szemüket !! <#nyes>#nyes>
Ne is mond én kiskoromban ugy rettegtem az X aktáktól hogy csak na !!
Ma is ha meghallom a fõcim zenéjét a hideg futkároz a hátamon !!
I hate X akták fõcim zenéje !!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
3/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Fantasztikus.
No further comment...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Elõször egy kamerás verziót találtam, de ma már megvan a DVDRip verzió is!
Ha valaki szereti a zimbes-zombis filmeket, akkor ez kötelezõ darab.
Egyik hátránya, hogy olyan kézikamerás film, mint anno a Blair Witch Project volt, de ha ez nem zavaró akkor javallom a megtekintést.
Másik hátránya, hogy spanyol nyelvû a film, és így jobban kell figyelni a feliratra, mintha angol lenne...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Igazából tipikus zombis film, csak kamerával rohangálós,emiatt a feszültség eléggé átjön. Többet igazából nem is lehetne írni róla anélkül hogy ne spoilerezzek. 10-bõl kap tõlem egy 7-est, így este jó volt, nem ajánlom délutánra világosban 😄
PSN ID.: Beegabor