Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
#36920=nem zavar, csak kicsit hülyeségeket írtál... 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
8/10
remekül összerakott film
kedvcsinálónak annyit, hogy úgy kezdõdik a film, hogy csávó felébred valami raktárban, körülötte 3 ember, egyik megkötözve, másik lelõve, harmadik a földön fekszik.... õ maga pedig nem emlékszik semmire....vajon mi történt ott?
Azok a kis izék szerintem élõsködõk voltak, ilyen tetüszerû vackok.
Zene nélkül mit érek én?
Ez a film (akárcak az elõdei) mind errõl szóltak.
Ha neked maga a stílus nem jön be, akkor rossz filmre ültél be. Hidd el énsem nézek hálivudi romantik meg állatos vigjátékokat, nemis beszélve a mjuzikelekrõl, mert a belem kiokádom tõlük. Így nemis pontozom õket.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
(Egyébként a Godzillában még ennyi izgalom sem volt szvsz.)
A Cloverfield egyetlen hibájának egyébként az utolsó jelenetek egyikét tartom, amikor a bébi megkajolja az operatõrt. Na, ott szerintem túl sokat mutattak meg belõle. 😊
elmondtam egy filmrõl a véleményem...ha ez téged zavar nagyon sajnállak
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😄DDDDDDDddd
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
ez viszont tetszett, de egy dolgot nem vágok
részemrõl 8/10
"Mondom, én megértem, ha a film nem tetszett, de az ilyen hülyeségek, hogy "godzilla-kopp", azért feltörik egy kicsit az ingerküszöbét az embernek."
mire gondoljon az ember, ha megnézi ezt a filmet?
szóval nekem ez a véleményem róla :\
Kérdés: Mi volt elöbb, Godzilla, vagy King-Kong? Vagy az óriáspolip? Ez mind koppintás? Lál, hát persze, a XVII.-XVIII. század tengerészlegendáiból nyúlták, amelyek hatalmas tengeri szõrnyekrõl szóltak. Szóval az összes monstermovie egy-egy koppintás, még véletlenül sem feldolgozás, igaz?
És úgy egyébként tessék már észrevenni azt, hogy a Clobverfield teljesen más - szó szerint - szemszögbõl dolgozza fel a monstermoviet, és mondjuk ezzel tízmilliószor izgalmasabb, és mutálódott feldolgozása ellenére eredetibb, mint az ezelötti monsterek, amelyben jön a gólem, okos tudóspár kifundál valamit, körülöttük mindenki meghal, õk tök sterilen betesznek a szörnynek, és kész vége, happy new year... Ugyan már!
Ez így lett istenkirály. Egy legyõzhetetlen mocsokállat, amely szó szerint szétrugdossa New-Yorkot, és még cska csecsemõ! 😄DD Embertelen állat sztori lett ez.
Mondom, én megértem, ha a film nem tetszett, de az ilyen hülyeségek, hogy "godzilla-kopp", azért feltörik egy kicsit az ingerküszöbét az embernek.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Igy kb megmutattak a tortenesek felet ujra, amit mar tudtunk csak a kiegeszitesek kerultek bele.
Amugy egyszer nezheto a film, olyan 6.5/10-et erdemel nalam.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
még egy ilyen tré filmet :CC
Godzilla koppintás, kitalálhattak volna kicsivel jobb sztorit is
3/10 részemrõl
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Egész pofás cucc volt. Reménykedtem benne, hogy ha már európaiak (spanyolok), valamit hozzá tudnak tenni az eredeti alapötletekhez
és ez be is jött. Az elejét kell túlélni, ami tkp. csak egy felvezetés, amíg a stáb a "helyére" kerül, utána már rendesen végig lehet izgulni az egészet. Emellett a BW-tõl eltérõen nem csak paráztatás megy, hanem full direkt rémes-véres jelenetek is (vagyis aki unta a BW-t és több "plasztikusságra" vágyott, az nyugodtan bepróbálkozhat ezzel a filmmel 😊 ), miközben a sztori is szép kerek egész, nincs benne bakugrás, minden meg van magyarázva. A vége, az "utolsó szoba" és a "guminõ" 😉 nagyon komoly.
Én utoljára kb. 10-12 évesen féltem a Freddy elsõ részén (aznap este semmit sem aludtam 😊 ), az azóta eltelt jó húsz éve ez volt az elsõ olyan film, ami megborzongatott itt-ott. 😊
Értékelés: erõs 7/10.
Sajnos a film még az elején lévõ kb. 15 perces felvezetéssel is alig több, mint egy óra, bár ha belegondolok, a tempó és a kerek történet miatt nem is nagyon lett volna lehetõség tovább húzni (esetleg a középsõ részekben). Fene tudja, én mindenesetre rövidnek éreztem.
Érdekesség, hogy a film "hivatalos" operatõre önmagát "játssza", még a neve is ugyanaz. 😊
Eyébként én sem tudom, mit vártál eg Rambo-mozitól. Mindig is errõl szólt, ez egy teljesen tiszta akciófilm-sorozat. Jön, lát, eksön, gyõz, stáblista. Ebben a mûfajban pedig Rambo a legnagyobb, mondhatni letisztult akciózás, nincs benne semmi felesleges tupír, alûr, ilyenek. Oszt, azt jóvan. 😄
Én soha nem úgy ültem le egy Rambo-film elé, hogy most akkor valami eszementen csavaros, ötletes történet fog kibontakozni az állandósuló puskapor-szmogból, és ezért pont azt kaptam, amire számítottam. Akciót, hentelést. - Ebben meg Jonh verhetetlen.
Logikai hibákat pedig minden filmben találsz. Vállon lõtték - reálisan innentõl kezdve harcképtelen lenne a csávó, de ez csak egy film, amelyben a hõsnek gõznie kell, még lógó belekkel is. Nézd meg a DH4-et, amelyben John McClane egy kamionnal menekül egy vadászgép elöl. 😄DD Ultraröhej jelenet, mert ugye egy vadászgép célzóautomatikája elöl nem igazán menne egy böszme kamion sehová. Mégis, van aki ezt elfogadja, mert film, mert a kedvence gyõz, mert látványos, meg minden.
Nézd meg a Bourne-filmeket, amelyben a hõs ellen senki nem tudja felvenni a harcot érdemben, és õ az, aki ha kell, akkor az egész világot legyûri, és veszélyesebb, mint egy alien. Az életben Mr. Bourne-t másfél kilométerrõl lõnék ki, vagy egy célzott rakétatalálattal osztanák le. Az élet alkalmatlan arra, hogy átvigyük akciófilmre. Ez itten az álomgyár, ezért az ilyen "hülyeségek" simán megengedhetõek, feltéve, ha adott film nem törekedik jól láthatóan valamiféle mûrealításra. A Rambo nem ilyen.
Úristen! Én most teljesen beparáztam. Nincs az az isten, hogy én most kimenjek a folyosóra (kolesz), becsuktam az ajtót, és addig ki nem mozdulok amig a nap fel nem kell.
Kézikamerás horror film, és a helyszín, ahol 8 vérengzõ valami elõl kell menekülni, egy 3 emeletes lépcsõház!!! Csak gondoljon bele az aki még nem látta a filmet, milyen beszaratos egy helyzet...
Pedig szinte mindig tudtam mi fog következni, de akkor is a szivemhez kaptam nem egy jelenetnél.
Hátborzongatóan tetszetõs.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Az elõzetes megnézése után nagyon vártam a filmet.Ilyenkor rendszerint csalódni szoktam.Most is csalódtam...pozitívan.A vártnál is jobban sikerült a film.Sokmindent ugyan nem lehet róla írni, de az adrenalin bomba kategóriában tökéletesen teljesített.Folyamatos feszültség, pörgés.Semmi üres járat, végig lekötött.
Wristcutters - A Love Story - 7.5/10
road-movie az öngyilkosok túlvilágán? beborult ötlet, szvsz remek megvalósítással.
History of Violence (Erõszakos múlt) - 5/10
gyilkolunk, dugunk, gyilkolunk, gyilkolunk, dugunk, gyilkolunk. ha jól emlékszem az idõrendi sorrendre. fröcsögõ vér, hozzá egy unalmas és vontatott film.
"The trees move. Do you not see it?"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
"The trees move. Do you not see it?"
10/9
Nagyon fasza, ha éjfél fele néztem volna akkor talán egy 10est is megért volna😄
Wrong Turn
10/7
Ez is fasza kis film, de sokkal jobb is lehetett volna...
Wrong Turn 2
10/10
NAgyon király, isteni film😄 rég nem láttam ilyen izgalmas horrort😄
Egy kicsit azért meglepõdtem hogy ennyire durvára sikeredett, iszonyúan gusztustalan jelenetek is vannak benne, de akinek ez bajon(nekem is) annak ajánlom😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
csak még annyit, hogy klassz gyerekkorod lehetett, ha 14 vagy és 8-10 éve láttad a rambo filmeket!<#integet2>#integet2>
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
amugy a regi rambokat talan 8-10 eve lattam😊
a golyo pedig megsebesitette nem is ez a bajom hanem amelett hogy tok zsir meg brutal ekozben rambo bacsi meg kicsit leserul mikozben a vallanak kellett volna leszakadnia attol a kis fegyverecsketol...
a sztorikra annyira nem emlekszem de ennek a filmnek valoban harmatgyenge volt a sztorija.
nem vagyok akkora kecinaty iq mester mint te, de talan ervelhetnel valami okosat is.. abban te ugy is olyan jo vagy... csak hogy miert is beszelek en baromsagokat... talan az osszes rambo ilyen lagymatyag sztorival volt megaldva? hmm.. lehetseges... lehet hogy mar azokra nem emlexem de akkor sem kell igy fikazni.. kurvara elegem van beloled.... lehet mashova is menni irogatnod nem kell a topikomba jonni.. ha meg josz akkor viselkedj es probalj meg emberi modon hozzam szolni.. toled kene megkerdezni hany eves vagy..
en csak azt mondtam hogy ez nem volt olyam rambos es keves volt a sztorija.. ha szerinted ez igy ebben a formaban szanalmas hozzaallas akkor egeszsegedre..... vegulis te vagy a nagy hobbi filmezo..
tehát az a baj, hogy a film már nem olyan, mint a régi Rambo filmek, de "wohoooooo a sztori szvsz nagyon gyenge volt..."
Ugye te nem vagy magadnál, amikor írsz? Még normális 2 sort nem láttam tõled. Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
wohoooooo a sztori szvsz nagyon gyenge volt... Rambo sem volt az a regi mindenkit kinyirunk barmivel barhonnan de azert ogy osszessegeben rendben volt ez a resz.. viszont vizualitasilag duuurva volt!!!1 nem gagyi meg tul sok hanem eppen realisan durva ( egy ket jelenet azert kicsit el volt tulozva) pl mikor "valakit" vallon lonek a hajon levo gepagyuval vagy mi az es az emberunk 5 perc mulva halal jol van es mintha egy pisztollyal lottek volna meg.. mikozben a vallanak le kellett volna szakadnia attol az toltenytol... )
6\10
szvsz hamar felejtheto movie.. igazan nagy erdekesseg nincs azon kivul hogy egeszen faszan realisan abrazoltak a veres dolgokat.. bar a bemutato ultragagyinak tunt emiatt.. mondjuk mikor a terepjaro hatuljan levo gepfegyverrel lovi az elso ulesen levo csakot nah az beszaras KOMOLY😄D😄
amikor öt éve elkezdetem gondoltam jó lenne számon tartani, hogy mi tis láttam eddig (akkor még nagyon kevés volt 😊 ), mert észben tartani lehetetlen
amúgy nekem pont az ellenkezõje, az elmúlt két évben néztem rengeteg filmet 😊
Mingyárt google-n meg is keresem a csajszit..<#buck>#buck>
A történet maga nagyon gyenge, ettõl eltekintve egyszer élvezhetõ. 1-2 poén jó, sajna nincs sok benne. 6/10
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Szoktam én is nézni az ilyen "zs"filmeket,viszonylag jól is szórakozom rajtuk,mert nincsenek nagy elvárások.
Go Jeff Go!!!!
Ritka szarvolt de hát végignéztem,
volt benne 2csajszi,az egyik kis fiatalka szépcickós fürcsizett a tóban bugyiban,a másik meg kb 30körüli és hát egy csini triko volt rajta melltari nélkül
hHát a bembók meredtek végig mig meg nem ette a gyík,de ez húzta csak a filmet.
Fákjúal!
Abból kiindulva,hogy kb 400 filmet láttam az elmúlt 25 évben moziban,ezt lerontja az utóbbi évek kb évi 8 filmje.Videokazim anno kb 300 volt,X2film uygebár.
dvd-hmm..szintén.És az egyéb filmek,bár ha mondjuk valaki iderakna az elmúlt 50 év usa mozifilmtermését,+pár dvd-n megjelenõt,(azért akad európai is),és pár még régebbi mozi,egy papiron,valszeg betudnám jelölni amiket láttam.
Egy darabig irtam a mozifilmeket egy spirálfüzetbe évre lebontva,de sajnos az elkallódott az évek alatt.
Nembeszélve mondjuk a sorozatokról,ha azt vesszük Dallas összes,meg Star Trek összes,meg...és ellehetne azért lenni..És hogy belegondol az ember,mennyi idõt töltött filmek nézésével!Uhhh...!:-D
Go Jeff Go!!!!