Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
REC
A legjobb reklám egy horrorfilmhez - > Nézõi reakciók 😛
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
mai filmekhez meg CGI -khez mérten természetesen technikailag jócskán alulteljesít
Bazinga!
én gyerekkoromban láttam és nem vetett vissza a fejlödésben! 😄 És biztos vagyok benne, hogy akkor teccet! <#fejvakaras>#fejvakaras>
Mai szemmel meg se merném nézni 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
10/6
A második rész sokkal de sokkal jobb volt, lehet hogy csak azért, mert jobban elõtérbe helyezték ott az utcai táncos dolgot...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Atyauramisten... ez annyira szar, hogy szerencse, hogy gyerekkoromban nem láttam... visszvetett volna vagy 10 évvel a lelki fejlõdésben.
És ahogy Jackoból Transformers lesz. Na az agyrém...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
pl amikor a képeket átadja a csávó Brooksnak, a holttestek már be vannak állítva, amikor huzza el a függönyt, pedig igazából még nem is voltak beállítva.
amúgy marhajó film 😊
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nade ez a feltevés alapból gáz, mivel EGYEDÜL Õ GONDOLJA magáról, hogy õ az utolsó, mint azt az eredeti befejezésben látjuk (plusz ugye ottvan Anna és a kisgyerek is) de NEM Õ AZ UTOLSÓ.
Õ meg csak nem gondolja magáról, hogy LEGENDA csak azért mert õ az utolsó ember. Legendának csak mások tarthatnak valakit, ez pedig vagy a fertõzötek (nehivjuk már vámpiroknak õket) vagy a többi túlélõ ember lehet. Értitek 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
AZ EGÉSZ VILÁGON EZ A LÉNYEG, háborúk, miegymás tört ki a NÕK miatt, ez nem a filmek sajátja, ilyen az ember!! 😄
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Sin City 2 (2010)" ?
Szomorú vagyok, reméltem, hogy hamarabb láthatjuk.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
tv2-The World's Fastest Indian
RTL-Insomnia
máskor meg csak a szemét megy...
amilyen fasza a film gondolom nem mutattak meg hogy tertel vissza 😄😄😄
R:Matt Reeves
Fsz:Michael Stahl-David
etc.
Mielõtt szólnék bármit is a filmrõl el kell mondjam hogy sajnos még egy igen csak rossz minõségû release-t sikerült megnéznem így nem is hiszem hogy az élmény teljes volt úgy hangban mint képben 😞
Kapott hideget is meleget is a kritikusoktól ez a film így aztán én is vegyes érzelmekkel ültem elé,lesz ami lesz alapon maximum távozik a kedves nézõ a képernyõ elõl 😊.Azt kell mondjam a távozásnak még csak a gondolata se jutott eszembe,a borzalmas minõség (hang,kép) ellenére szinte odaszegezett a székbe -ágyba xd - a film,szerény véleményem szerint egy jó kis filmet sikerült kovácsolniuk a készítõknek jó ötletekkel -homevideo feeling hatalmas ötlet volt - és habár kezdõ de szépet alakító szinészekkel.A történetet és mondanivalót ne ebbe a filmbe keressük,az nem nagyon van 😊 -amerikáttámadószörnymenekülõshadsereges- de hát egy látvány movie-t nem is ezért nézünk meg.Ha valaki szerette a godzillát annak idején annak ez is tetszeni fog sõt ....
Könnyed esti kikapcsolódás mindenkinek ajánlom.
Zene nélkül mit érek én?
ez komoly? Jessica Alba-t még nem láttad máshol? Hát sorry, de azt kell mondjam, hogy eléggé alacsony lehet a filmes tapasztalati rátád (no sértés)
de hát mint mondani szokás, sosem késõ elkezdeni, szóval mihamarabb pótold õket 😉
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
5/10
Jessica Alba nagyon nem volt király, legalábbis sztem. Egyszerûen nem oda való. Az egy dolog hogy jól néz ki, de nem horrorba való... ráadásul tök hülyén nézett ki vakon...
És mivel láttam az eredetit, ezért azt tudom mondani, hogy a hangulat is szinte teljesen odaveszett....
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
10/7
Fasza kis film, bár az "eredetit" nem láttam, Jessica Alba király volt😄😄
Step Up 2 - The Streets
10/9
Lenyûgözõ😄 imádom a break-es filmeket, nagyon király film volt😄 jövõhéten megnézem az elsõ részét is...lol😄😄
viszont a film végét tekintve (mármint a moziverzió esetében) ez máris megbukik.van egy városnyi ember.az õ szemükben ugyebár valamit tennie kell,hogy legenda lehessen -> gyógymód,és/vagy feláldozza magát
ezért is írtam,hogy a zombik szemszögébõl nézve legenda.õ az utolsó élõ ember,ennyi bõven elég
szóval szerintem már csak azért sem lehet ebbõl vita,mert teljesen elbeszéltünk egymás mellett 😊 amúgy sem szeretem a vitákat.....
tényleg,írtam már,hogy azt álmodtam,hogy bemutatták a No country for old men 2-t? <#idiota>#idiota> <#ravasz1>#ravasz1> <és tényleg ezt álmodtam!elég idióta álom volt.ja és szerepeltem is a filmben,megöltek,de újra megjelentem 😄>és tényleg ezt álmodtam!elég idióta álom volt.ja és szerepeltem is a filmben,megöltek,de újra megjelentem 😄>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
szvsz ezegyertelmu, nemtom miert kell belemagyarazni masba.. de nem kivanok ebbol vitat nyitni.. szvsz emiatt.. szertinetek amiatt 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem mellesleg,amit blasta írt a #36771-ben az kb azzal egyenlõ,amit én akkor gondoltam,amikor hallottam a film plotját.ez még jóval az elsõ trailer elõtt volt,sajnos a végterméket hálivúdiasították,mert kb az volt benne,hogy
ebbõl jött le nekem az,amit blasta írt:õ a vámpírok között legenda.vadászik rájuk nappal,de éjjel õ a vad,az egyelten trófea...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
American Gangster 7/10
, Jumper, 5/10
Juno, 10/10
Superbad 6/10
http://videodrome.freeblog.hu/
a csajzombi feleled, az okoszombi gondolkozik mi legyen willel majd meglatja az osszes fenykepet a falon akik meghalltak.. persze ezt o nem tudja hogy mi tortent veluk csak azt hogy eltuntek a klanjabol vagy barmi is az.. szal vegulis kiadja a parancsot hogy : MEGGYILKOLNI! kamera a plexi es a csaj/gyerek mogul mutatja ahogy will neki ul hattalk a plexinek es raugrik vagy 10 zombi es mar tepik is cafatokra a csaj meg a gyerek beugrik a lyukba es menekulnek.. kov kep ott van a csaj meg agyerek a nagy kapunal a megmaradt varoskaban...
talan hianyzik ebbol is hogy will felaldozza magat. de azt igy nem lehet megoldani. nemtom eldonteni melyik ajobb ending.
A magyar cím gagyi szokás szerint, de a film még harmadszorra is jó szóraozást nyújtott.De asszem elég volt belõle, lehet már negyedszerre nem fog kelleni. 😊
Szeretem az ilyen beteges filmeket!De állítólag igaz történeten alapszik.
A nagy újanézhetõségi faktora miatt 10/10.
Qwerty4
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
utóbbi idõk legjobb amcsi akciója, igaz van pár kamu dolog, de pörög ezerrel
ELÕZETEST NE NÉZZÉTEK MEG MERT LELÕ SOKMINDENT
9/10
2 nap alatt 2x néztem meg!
Még ennek a hülyegyerek Will Ferrellnek is lehet egy kurvajó filmje.
Megnéztem neten, de Emma Thompson semmi értelmes díjat, vagy akár jelölést nem kapott a szerepéért, pedig valami eszméletlen jó volt.
9/10 (de csak mert happyend a vége)
Ja és este 22.35-kor lesz az egyik kereskedelmi adóm A leggyorsabb Indián. Aki teheti, nézze meg: 9/10 körüli film sztem.
Kojiro ergo sum.
csalódás :I elején parasztok rohannak fölrobbannak
közepén már csak egyszerüen darabokra robbannak
fejek robbannak fel mint egy narancs végtagok potyognak a vízbe , rambo papa már az izmait sem mutatta meg digitális vér mindenhol :C
valahogy unalmas volt látni a sok parasztot amint bántják õket bocs
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Bejött, szép szombat estém volt...
Már a második Sandler film ami tetszett...
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
3:10 to Yuma 7/10
Good Luck Chuck 6/10
Superbad 7/10
Jumper 5/10
Junot még nem láttam
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
8/10
Marha jó kis film, vígjáték és eksön egyben, plusz százhúsznál, rendõrökkel a hátukban elkezdenek b*szni az autóban 😊))
Rég láttam ezt a filmet, jólesett megint megnézni.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"