Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na még élek😊
Igazat kell adnom CitizenX-nek, valóban nem sz*rtam össze magam. Összvissz 2-3 jelenet volt amin éppen megijedtem, de ezektõl is volt már durvább más filmekben.
Ezt most nem lehúzásnak írom, csak a sok 10/10-es komment miatt, meg h milyen parás nagyon rákészültem, hogy majd jól megilyedek. Hát ez most nem jött össze (nem baj itt vannak a HorrorFest filmek, hátha...).
Amúgy nem bántam meg, hogy megnéztem végülis lekötött végig, meg jó volt az összezárt, ijedt emberek reakcióját nézni 😊
3 10 to Yuma 10/8 jó film de kiszámitható vég
Cloverfield 10/6 idegesítõ nekem a kamera sokszor de amugy jóegyszernézhetõ kat.
88 minutes 10/10!!!nem értem h ez ide mért nem jött be v mi. abszolút király film minden téren.
Zene nélkül mit érek én?
REC után is simán jó volt.Transformers óta nem szórakoztam ilyen jól filmen.Ahogy közeledett a vége, úgy növekedett a fejemben a pontszám.
Nem 10-es a film, mert az elejét kicsit jobban elhúzták, mint kellett volna, és a végével se vagyok kibékülve.
9/10
Zene nélkül mit érek én?
A végén már örültem hogy lekerült e fejemrõl a füles😄
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Ezt a vega zombit nem mondod komolyan... 😄
"ELjött az élõhalottak kora... De nincs mitõl félnünk... UGYANIS VEGÁK!!! Reszkessetek, növények!" 😄
Neee, ez már komolytalanabb az átlag zombulásoknál is...
Egyetértek az elõttem szólókkal,tényleg baromi szar/gagyi volt...
3/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Elég kiszámítható volt a plot, és az ijesztgetések is elég elõre láthatóak voltak, de azért jó volt, én is betojtam
7/10
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Éppen ebben a pillanatban fejeztem be 😞 Valami szörnyû. A valamirevaló zombi filmek megcsúfolása. Még vígjátéknak se jó, nevetséges jelenetek helyett csak röhejesekkel van tele. A 4 pont nálam nagyon sok, maradok 2/10-nél (mert néha azért felnevettem).
Nem vesztünk vele semmit ha kihagyjuk. Szánalmas próbálkozás volt.
SPOILER veszély !!!!!!!!!!!!!!!!
->
Egy-két negatívum (semmi pozitívumot nem tudnék mondani) :
- szereplõk játéka -> katasztrófa, idióta párbeszédekkel megspékelve
- plafonon mászó (légy)zombi <#wilting>#wilting>
- csúcs-> vegetáriánus zombi <#wilting>#wilting> <#wilting>#wilting> <#wilting>#wilting>
- logika teljes hiánya
- teljes kiszámíthatóság, semmi váratlan
- ótvar, indokolatlan CGI -> enélkül is meglehetett volna oldani.
Ami "tetszett" :
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
ha bírod a túlélõs-szörnyes mûfajt 😛
egyébként meg nagyon rövid, akár egy ebédszünetben közben is megtudod nézni
I love this game!
Elõször is: köze nincs az eredeti filmhez (nekem az tetszett a legkevésbé a Holtak-trilógiából). Ami nem is lenne baj, csakhát ennyi erõvel bármilyen más címet adhattak volna neki.
Úgy látszik ezzel a címmel nincs szerencsém, ugyanis ez a film sem tetszett (a Dawn of the Dead viszont baromi jó. Mindkét verzió).
Teljesen érdektelen volt számomra a film, mivel már késõn kezdtem nézni alig vártam közben, hogy vége legyen. Még megijedni sem lehet rajta.
Szerintem a sminkesek gyenge munkát végeztek nem igazán hitelesen a maszkok, szinte az összes vér is CGI (amit persze nem tudtak rendesen a filmbe illeszteni), a zombik idétlen figurákban változtatják a helyüket.
És persze jelen van a manapság divatos (hogy is mondjam) "egy éppen látható képnek az össze vissza rángatása (vágása), közben agyonszûrõzve".
Na mindegy kár több szót pazarolni rá. Számokban nem tudom értékelni, de mondjuk úgy hogy nem lepõdöm meg, hogy végül nem mutatták be moziban.
Azért csak ráírok egy 4/10-et.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Akkorcsak a meghívásos torrentoldalakra nem került ki? Érdekes.
Cloverfieldrõl van valami vélemény? Érdemes megnézni? Eléggé megoszló véleményeket hallottam csak.
pl. izohántpontkom
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
10 / 6.5
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nekem amúgy egy közepes spielberg film a Munich, és nekem is hosszú volt.
De tény, hogy a téma megérdemelte a részleteibe menõ kifejtést, de akkoris 😊
-------------------
6/10
Érezhetõ rajta, hogy a rendezõ Till Attila elsõ játékfilmje ez, és ugyanakkor a humorérzéke és a témához való affinitása is. A következõ filmje biztosan jobb lesz. Ezzel is csak annyi probléma volt, hogy kevésbé volt feszes a sztorivezetés, a dramaturgia elég közepes lett, ugyanakkor nem sûrûn unatkoztam, és ha mégis akkor sem sokáig.
Egyszóval 1x érdemes megnézni, van a filmben 1-2 igen ütõs poén, de azért újra már nem nézném meg 😊
Hajrá Tilla!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Hát ez valami borzalom volt.Gagyi.Ezért kár volt 2-ig éjszakázni. 😞
Annyira primitívül sikerült ez a film.Témája sablonos, de ebbõl a sablonból jókat is lehet alkotni, itt nem sikerült.3 fickó lezuhan egy elhagyatott sátánista falu közelében, majd õk lesznek a kiválasztottak akik megakadályozzák, hogy a sátán uralkodjon a Földön.Teljesítik a próféciát, de közbe az unalom és a röhögés kerülgetett.
Chuck Norris meg minek egy ilyen ócska filmbe? 😄
2/10
Qwerty4
Ehh? Errol miert nem halottam eddig? Nekem nagyon teccet, szerintem egy nagy Spielberg alkotas volt. Asszony szerint hosszu de en nem untam egy percet sem.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
hihetetlen ... csak az effektek miatt adok ket pontot,mert az jo volt .Ertelmetlen egy film ,szineszek rosszak voltak ,felelem nem jott at ,semmi ertelme nem volt a filmnek ,semmibol megjelenik egy szorny es lerombolja a varost... mint a meseben.. aztan ennyi , "oh shit ,oh my god" ennyi a film .Gondolom reklam kampanyoltak rendesen ,mert minden szart ellehet adni reklammal...
bar ahogy latom sokaknak tetszet a film ,gondolom a kezi kamera miatt
Én csak a bemutatóját láttam, eléggé bohócosnak, space jam/shaolin soccer mixnek nézett ki. Kösz a reviewt, de lehet h inkább a CJ7t nézem meg elõször 😊
I love this game!
10/10
Eszméletlen nagy film függetlenül attól hogy a történetet még nem sikerült 100%-osan feldolgozni...😄
Ja és a végén a zene telitalálat!<#eljen>#eljen>
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
SZAR.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ott is a hirtelen bevágások meg hangok nagyon félelmetesek tudnak lenni.
Rám leginkább a hangok vannak hatással, ezért nem is néztem soha végig a Fehér zaj-t. <#pardon1>#pardon1>
Zene nélkül mit érek én?
Van nekünk ugyebár egy Stephen Chow és az õ focis vígjátéka (Shaolin Soccer), és most itt van nekünk Jay Chou és ugyanez kosárlabdában. Bár a film egy japán manga alapján készült, nem lehet nem észrevenni a párhuzamokat a másik filmmel.
Adott egy árva gyerek, akit egy kungfu iskolában nevelnek fel és hihetetlen képességekre tesz szert, de élete álma, hogy kosárlabdázó lehessen. Erre csakhamar alkalma is nyílik a nincstelenbõl menedzserré váló Uncle Li (Eric Tsang; pl. az Infernal Affairs-okból lehet ismerõs, õ a maffiafõnök) segítségével, aki meglátva tehetségét, beprotezsálja egy egyetemi csapatba, és aztán a cél onnan már csak a bajnokság megnyerése és a gonosz banditafõnök által menedzselt Fireballs csapat megverése lehet.
Sajnos bár a sztori tkp. még elmegy kategória és lehetett volna belõle akár egy méltó Shaolin Soccer utód, sok tekintetben gyengébb annál. Van néhány jelenet, ami csak helykitöltõ funkciójú, igazából jelentõsége nem sok. A CGI végül is nem rossz, ki lehet bírni és nincs is sok belõle, a drótozásos repkedések egy része viszont látványosan béna. Emellett bár vígjáték, elég ritkán sikerül megnevettetnie, amiben vszleg közrejátszik az is, hogy ez a Chou gyerek meg egyáltalán nem egy Stephen Chow (arcra inkább a fiatal Bruce Lee, néha rá is játszik erre). Megemlítendõ még, hogy a vége felé van egy jelenet (amikor a négy kungfu mester is beszáll a játékba), ahol ki akartam kapcsolni és azonnali felindulásból letörölni...
A kosaras részek látványosak, jópofák, szerencsére nincsenek elhanyagolva sem, ennyit talán megér a megnézése, de többet nem nagyon. Az imdb-n 4.1-en áll, ennyire azért nem volt rossz, de nálam is csak gyenge közepes: 5/10.
10/10
Utobbi idõk legjobb filmje. Nekem nagyon átjött a film, iszonyat tetszett.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Nem szeretem az ilyent. Egyedül vagyok a tök sötét és hulla csendes kollégiumban, és ez a film idõrõl idõre megállítja a szivem.. vagy én vagyok most gyenge pillanatban, vagy a film játszik jól a hirtelen bevágásokkal és hangokkal, de ezt igy most nem fogom tudni végig nézni.
Egyébbként érdemes? (keresõ egyik böngészõvel sem akar most müködni, szóval nehezen tudnék vissza olvasni.. max google majd holnap reggel.. 😛)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
spoilermentesen, mert akárhol olvastam róla, mindenki elspoilerezi. igen, azzal is, hogy
szóval én minden 12 év alatti gyermekkel megnézetném a filmet! igen, pszichológus vagyok, lenne munkám egy életre <#mf2>#mf2>
10\10
Ne kövezzetek meg, de ez igy a REC után, nagyon nagyon rossz volt. Tudom hogy a két filmet összehasonlítani nem igazán illõ, de csak a kézikamerás megoldás, a szereplõk játéka, a hangulat, mind mind a Spanyol film mellett szól. Ott már már elhittem hogy valódi felvételt látok, itt egy másodpercre sem.
Ráadásul valahogy izgulni sem tudtam senkiért.. de hát nagyon ritkán adták be nekem azt, hogy õk most tényleg félnek valamitõl, nem csak rájátszanak erre.
Volt már a vége felé több olyan rész ahova szívem szerint bele is tekertem volna. Nekem nem jött be.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Hát elég érdekes film volt, engem pl. nagyon zavart ez a 10x visszatekerek megmutatom majdnem ugyanazt mégegyszer dolog, kicsit olyan se eleje se vége volt az egész, az akció is olyan semmilyen, szóval láttam már jobbat is.
6/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Cloverfield
Jó minõségben sokkal jobb volt. Vhogy sokkal jobban át tudtam élni a dolgokat. A kamera kezelésnél egyedül a hidas jelenet zavart. Ott jobban is megcsinálhatták volna, hogy lehessen látni mitörtént 😄
De a lényeg 10/9
A Remény rabjai
Magáért beszél 😄 Mindenki ismeri, így nem ecsetelném. 10/9
Az utolsó akcióhõs
Megunhatatlan, zseniális eltalált poénokkal. 10/9
Disturbia
Jó kis popcorn mozi. Már nem emléxem mennyit attam rá anno itt a topikban, de most 10/7,5
Superman Doomsday
Egyszerû, nem túl bonyolított mese. Atta amit vártam. Jók voltak a harci jelenetek. 10/8 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Jack Nicholson, Morgan Freeman. Egyebet nem is kell mondanom 😊
Na jó mégis. Jó kis film volt, mondanivalóval, poénokkal, érzelmekkel. A két fõszereplõt nem kell bemutatnom senkinek, ebben a filmben (is) nagyot alakítanak. Igazából nem is mondanék mást, mindenki nézze meg. Nekem nagyon tetszett. 10/10.
(az imdb 7.7 pontja elõtt érthetetlenül állok)
Bazinga!
hasonlo sztori.. hasonlo graf es hasonlo zene.. megeri meglesni.. szvsz eleg jo filmecske volt...
az a cime hogy Vexille
megertem hogy a szuperhosunk nem hallhat meg meg hasonlo nem is ezt mondtam de elneztem volna hogy az o vall ais leszakad mondjuk.. tehat leserul.. egy csipetnyi drama nem artott volna vagy legalabb meghalt volna vagymittom en.