106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
ez nem kritika, hanem vélemény, majd ha kijártad a általánost talán megérted a különbséget :) -
Hát ezek a kritikáid majdnem olyanok mint ahogy szidod a filmeket: tök felelsleges tök gyenge, de azért kapsz egy 10/7-et mert ide írsz.
-
IXEMGabeo #66829 pontosan én is ezen agyaltam, hogy megpróbálhattak volna bakot tartani, vagy egymás vállára állni, na meg amikor a ruhákat összekötözték, már nem azért, de a súly miatt egy csajnak kellett volna felkapaszkodnia...
késelős jelenet, meg ez, hogy a csávó beveri a fejét a hajó propellerbe azok kikészítettek:D:D -
Nem néztem egy darab trailert sem, tartalmat sem olvasgattam, annyit tudtam, hogy Hugh Jackman robotbokszolós popcornfilmje. És hogy miért néztem meg...fogós kérdés, talán mert érdekelt b+?-.-
Nagy Sándor, a hódító
Alapjába véve tetszett, de eléggé száraz és felületes lett, semmibe nem nyúltak bele mélyen. Nagy Sándor ábrázolása is csalódás volt, mondjuk ebben Farrell is benne volt, nem volt jó választás szvsz, ezenkívül jó pár karakter(és kapcsolatuk a történethez) tök felesleges, vagy tök gyenge volt. Ettől függetlenül bejött.
7/10
Agora(2009)
Spanyol történelmi film, aminek központjában Alexandriai Hüpátia, és a keresztény vallás kezdeti térhódítása áll. Igazából a történetben benne volt a feszültség, és az izgalom, de elég súlytalanul van tálalva. Hüpátia jelenetei pl. totál elszakadnak a vallási száltól, és csak a végén kapcsolódnak össze, nincs kihangsúlyozva a karakter nagysága, inkább a vallási témára mentek rá jobban, bár az is sterilre sikerült. Külön síkon mozog a 2 rész, és egyik szál se annyira nyomós, hogy vigye a cselekményt.
Ettől függetlenül érdekes, és jó film, sőt elég igényes munka lett(európai filmhez képest), de azért több sebből vérzik.
6/10 -
Never let me go - értékelhetetlen/10 - Emberek akik önként sétálnak a halálba, ugyanmá!
Sorsügynökség - 5/10 -
Akkor minek nézted meg? Trailerből gyakorlatilag az egész sztorit ki lehetett találni, de te pont ebbe kötsz bele. Sőt, anélkül is, ha csak a tartalmát olvassa el az ember, az alapján is ki lehet következtetni a sztorit. Ha valami engem nem érdekel, vagy tudom, hogy nem fog tetszeni, akkor nem nézem meg, ennyi. -
The Thing (1982)
7/10
The Thing (2011)
nekem az előzmény valamiért jobban bejött, 8/10 -
Ez nem a vágatlan verzió ugyanis az 96 perces maga a film credits nélkül ! -
hagyd mar abba -
Sherlock Holmes 2 - 7/10 - Nem különösebben csípem a SH sorozatot /arra sem emléxem, miről szólt az első rész/, de kellett valami elfoglaltság szombat estére. Végül is nem volt annyira rossz, aki kedveli a Mátrixot, mindenképp nézze meg. -
Ez elvileg egy Unrated a Capitivityből
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://torrent.eval.hu/torrent/Captivity.2007.Unrated.DVDrip.XViD/4537534 -
pedig amiket felsoroltál Fincher-től elég nagy filmek -
Én is néztem az éjjel,és hát nem iagz hogy akezdeti pánik után nem tudtak ésszerűbben gondolkodni. Nem tudom menyire lett volna kivitelezhető de ha egyik csaj mondjuk az erősebb pasi nyakába ül,majd többiek ugye tartják,és esetlegesen feláll a vállára,majd onnan elrugaszkodva talán elérte volna a hajó szélét. Főleg elején mikor még volt elég energiájuk eme mutatvány véghezvitelére. Ha már ugye 4en tarják és emelik akkor megoldható lett volna. Tehát kb 50cm+ 160-170 plusz karnyújtás +40cm,és esetlegesen még kicsi felfelé lökés..elrugaszkodás 30cm.Így ezt összeadva talán elérhető lett volna a hajókorlát. Másik mikor mászott fel acsávó ruhákból kötött kötélen.akkor is pl talpát foghatták volna nyomhatták volna felfelé,vagy támasztéknak,hogy ne teljes súlyával nehezedjem. És persze alegnehezbb próbálta meg,miért nem a45kg csaj? Jó persze pánikszitu volt,de lehetett volna higgadtabban is,főleg hogy napokig úszkáltak ott. Hibát hibára halmoztak,így egyértelmű volt a dolog. -
Warrior
Nem vagyok híve kifejezetten a bokszolós, verekedős filmeknek de mindig is fel tudtak spanolni kellőképpen valahogy. A The Fighter a maga ötvözött drámájával nagyon tetszett de azt kell, hogy mondjam, hogy ez a film körülbelül öt kört ver rá. Tulajdonképpen talán sztoriban tényleg nem kapunk semmi újat de a forgatókönyv, a színészi játék és az adrenalin ami a film alatt megtalálható a legjobbak közé emeli az alkotást. Meg kell, hogy mondjam annyira élveztem a filmet itt-ott, hogy én is felálltam a székből, püföltem a levegőt és néha elhittem, hogy én is lehetnék ketrecharcos. Természetesen nem kellett sok, hogy rájöjjek az első pofonnál az állkapcsom hazáig repülne de ha egy film ennyire a hatalmába tud keríteni az csak jó lehet!
10/10 -
Harcosok klubja?
-
Alien 1 rendezői változat
9/10
Alien 2 rendezői változat
Na a legnagyobb kedvenc. 10/10
Meg van benne minden ami kell.
Alien 3 rendezői változat
Na ez no komment. Unalmas, semmi nem történik benne.
5/10
Nem is értem miért lett David Fincher a rendező. Mondjuk a többi filmje sem tetszett. (Hetedik, Harcosok klubja, Benjamin Button)
David Lynch filmeket is néztem mostanában:
A sötétség útja - Mulholland Drive
Lost Highway - Útvesztőben
Nulla mind a kettő, egyiket sem bírtam végignézni bár a Losh Highway kicsit jobbnak tűnt. -
ZZ88 #66814 Azt nem is láttam. A 4. rész jobb lesz. -
De ha te megrendelted akkor más is megtehette és felrakhatta volna. -
Soha nem is volt is nem lesz ! Mert nem létezik olyan verzió !
Nagyon régen fent volt a vágatlan verzió még kamerás verzióban !
Én is az e-bayről rendeltem meg az UNCUT verziót ! -
Érdekes, hogy magon nincs fent az uncut. -
ez tipikusan egy olyan (high concept) film, aminek az alapötlete egyből megbukik, mert csak úgy lehet 5 percnél hosszabb, hogy a szereplők totális idióták -
Én E-bayen szereztem be a Captivity UNCUT verziót na ez a film rendes original verziója nem a szarrá vágott verzió !
Az amerikai verzió egy jó thriller az Original verzió az egyik legjobb trash slasher horror amit láttam ! -
Sajnos nálunk csak a szarrá vágott amerikai verzió van meg !
Az amcsik 17x-szer vágták meg a filmet mert annyira durva volt !
Az elején rögtön hiányzik 10 perc mert az amcsi verzióba csak azt mutassák hogy elrabolták Elishát de azt hogy hogyan történt már nincs benne és a film végéből is hiányzik vagy 5 perc mert nem ugy volt vége ahogy az amcsi verzióban benne volt !
És a durva jelenteket teljesen kivágták és megváltoztatták a film történetét a durva részeket helyettesítve ! -
Captivity (2007)
Jennifer (Elisha Cuthbert) celeb; szép, gazdag, híres.
Egy napon egy cellában ébred, nem emlékszik mikor és hogy került oda, valaki figyeli minden mozdulatát, a szomszédban pedig egy szintén fogvatartott férfi akivel érzelmileg egyre közelebb kerülnek egymáshoz elrablójuk beteg játékaiban való akaratlan részvételük kapcsán.
Sajnos vagy a trailer hazudik, vagy az általam "megvett" verzió volt vágva, de az IMDB-n bemutatott trailerben szereplő durvább képsoroknak 10-20%-a hiányzott a filmből. Érdemes lenne a vágatlant beszerezni.
Egy jó thriller / krimi, az első fél óra kissé lapos, a film utolsó fél órájában történik a sztori 90%-a.
Összességében egy jó "Kiss the Girls"-t (Gyűjtő) kapunk, egy Fűrész III etalonra nem kell számítani itt sem dramaturgiában, sem a képsorok durvaságában, sem ötletekben, bár az alapsztori (mint a végére kiderül) viszonylag jól megírt.
Nálam 7/10 -
Na akkor ezt megnézzük azt hittem hogy a fos 2 rész után már nem tudnak újat alkotni ! -
ZZ88 #66805 ujjú -
ZZ88 #66804 The Scorpion King III, Battle for Redemption
Jó kis film, egyszer nézhető. Az X csapatból megismert elektromos újjú gyerek a főszereplő, rá sem ismerni.
7/10
-
IXEMGabeo #66803 Elsodródva
német thriller, de szerintem dráma volt.
nos tipikus amerikai meggondolatlan fiatalok csoportja azt képzelte, hogy életük legjobb bulija lesz a Karib-tengeren, aztán hamar rádöbbentek arra, hogy ez a kirándulás nem olyan, mint ahogy elképzelték. Mint minden csapatban itt is van egy fő hülye a sok közül, aki elfelejti leengedni a hajó létrát, miközben azzal a csajjal ugrik be a tengerbe, aki eleve fél a víztől (mivel kiskorában az apja fulladt meg) a bökkenő csak annyi, hogy a többi 4 másik ember már a vízben volt. Így tehát hajólétra nélkül kell túlélniük a nyílt tengert. Természetesen ilyenkor mindegyik bepánikolt agya egyiknek se volt egy szál se, viszont a drámaiság és a tragikum mindenképpen értékelendő ebben a filmben, mert valamilyen szinten megérdemelték, ez egy lecke számukra, hogy máskor ne legyenek ilyen meggondolatlanok ugyanakkor az ember sajnálta is őket, mivel saját magukat készítették ki idegileg.
+ elgondolkodtató film mindenképpen
+ drámaiságát, sajnálkozást, szánakozás érzetét maximálisan hozza
+ történet és az elgondolás jó + igaz történet alapján készült
- "névtelen" színészek
- kissé rövid a film
- szereplők nagyon ostobák voltak, sorozatos hibákat követtek el, de mondjuk ez nem újdonság
- Csaj képes volt magával vinni egy csecsemőt a hajóra egy ilyen 6-os bulira
Nem volt rossz film, esti/éjjeli hangulatra mindenképp jó 10/7 -
Lehet, hogy pont az ilyen túlzó szubjektív kritikák miatt jött be mégjobban a film mert zéró elvárásokkal ültünk le elé aztán csak néztünk ki a fejünkből h ez kegyetlen jó :D Szinte sajnálom h nem moziban néztem meg bár így HD+hangcucc se volt rossz.
Az a gyerek meg tündéri volt sztem :D örökbefogadnám, de biztos neked nem volt gyerekszobád :D (dzsászt dzsókin')
Kiváncsi vagyok h beválalnak-e egy folytatást és h annak sikerül tartania a színvonalat. -
Arcmás
Amilyen jól kezdődött és amilyen potenciál volt a kezdősztoriban olyan szinten elrontották a megvalósítást is...színészek teljesítménye tök nulla, közepes B kategóriás feeling, majdnem kikapcsoltam, de sikerült végigszenvedni...
3,5/10 -
The Lincoln Lawyer
Az igazság ára
Mindenki nézze meg, mert nagyon jó film. Szinkron is fasza lett.
8.5/10 -
Vasököl
Unalmas, kiszámítható gyerekfilm. A 10 éves kölök kibaszott irritáló volt, a bunyók unalmasak, és nevetségesek, a film minden jelenete full klisé. 13 éves korig biztos élvezhető. /a tánc meg a film legalja/
3/10
Jackman inkább cameozzon 100 Farkast, mint még egy ilyen baromságba részt vegyen. -
Fene tudja, de engem sem tabletázott meg a Vasököl. Moziban néztem, de untam(kivéve a harcokat). Olyan RTL klubos vasárnapi családi mozidélután fíling. -
egyrészt reklám, másrészt warez, harmadrészt rengeteg rajta az igénytelen cam verziós film, negyedrészt pedig nem hiszem hogy túl hosszú életű lesz az oldal :) -

-
Real Steel
a felétől már pörgettem
1/10 -
I Love You Phillip Morris: buzijó volt :D Ráadásul valós eseményeken alapszik.
Repo Man: nagyon jó Sci-Fi csak a sok vagdosás nem passzolt a pizza kajáláshoz :P
Real Steel: az a poén,hogy kb annyira izgultam rajta mint a Warrioron elnéztem volna egy hétig is ahogy zúzzák egymást :D -
A vizsga
Kb 40 percnél akartam kikapcsolni, mert nem tetszett DE mégis csak tovább néztem és elég szépen beindult és a végén már élveztem is. Olyan 7/10-et megérdemel. -
szerintem is marha gyenge a 2, az egyre nem is emlékszem a 3 viszont tetszett -
Legjobb része?Kínszenvedés az egész kb.No de ízlések és pofonok...