[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nem néztem egy darab trailert sem, tartalmat sem olvasgattam, annyit tudtam, hogy Hugh Jackman robotbokszolós popcornfilmje. És hogy miért néztem meg...fogós kérdés, talán mert érdekelt b+?-.-
Nagy Sándor, a hódító
Alapjába véve tetszett, de eléggé száraz és felületes lett, semmibe nem nyúltak bele mélyen. Nagy Sándor ábrázolása is csalódás volt, mondjuk ebben Farrell is benne volt, nem volt jó választás szvsz, ezenkívül jó pár karakter(és kapcsolatuk a történethez) tök felesleges, vagy tök gyenge volt. Ettől függetlenül bejött.
7/10
Agora(2009)
Spanyol történelmi film, aminek központjában Alexandriai Hüpátia, és a keresztény vallás kezdeti térhódítása áll. Igazából a történetben benne volt a feszültség, és az izgalom, de elég súlytalanul van tálalva. Hüpátia jelenetei pl. totál elszakadnak a vallási száltól, és csak a végén kapcsolódnak össze, nincs kihangsúlyozva a karakter nagysága, inkább a vallási témára mentek rá jobban, bár az is sterilre sikerült. Külön síkon mozog a 2 rész, és egyik szál se annyira nyomós, hogy vigye a cselekményt.
Ettől függetlenül érdekes, és jó film, sőt elég igényes munka lett(európai filmhez képest), de azért több sebből vérzik.
6/10