1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • MrSpock
    Én is néztem az éjjel,és hát nem iagz hogy akezdeti pánik után nem tudtak ésszerűbben gondolkodni. Nem tudom menyire lett volna kivitelezhető de ha egyik csaj mondjuk az erősebb pasi nyakába ül,majd többiek ugye tartják,és esetlegesen feláll a vállára,majd onnan elrugaszkodva talán elérte volna a hajó szélét. Főleg elején mikor még volt elég energiájuk eme mutatvány véghezvitelére. Ha már ugye 4en tarják és emelik akkor megoldható lett volna. Tehát kb 50cm+ 160-170 plusz karnyújtás +40cm,és esetlegesen még kicsi felfelé lökés..elrugaszkodás 30cm.Így ezt összeadva talán elérhető lett volna a hajókorlát. Másik mikor mászott fel acsávó ruhákból kötött kötélen.akkor is pl talpát foghatták volna nyomhatták volna felfelé,vagy támasztéknak,hogy ne teljes súlyával nehezedjem. És persze alegnehezbb próbálta meg,miért nem a45kg csaj? Jó persze pánikszitu volt,de lehetett volna higgadtabban is,főleg hogy napokig úszkáltak ott. Hibát hibára halmoztak,így egyértelmű volt a dolog.