106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • wesker24
    Na akkor újabb 2 film amit nem kell megnéznem köszi már törlöm is őket a gépröl ! :D
  • Tikal #66870
    Skyline

borzasztó szar, rosszab mint a Battle LA volt...
  • Lantee
    Nekem az Open Water 1-2 aránylag bejött, de a THE REEF-en már karcoltam az arcom rendesen.
  • kaposi1
    Köszi, akkor este ezt nézem.
  • Totti5
    Igen.
  • kaposi1
    Most erről a filmről van szó?
    Elsodródva (Open Water 2: Adrift)
  • tomsolo
    Szeretném megkérdezni miért nem használod a SPOILER tagot pláne, hogy ekkora piros betűkkel ki is van írva fejlécben?
  • ZilogR
    Egyetértek a leírással, amit én a kifogásoknál külön kiemelnék, a nagyon idegesítő "semmit nem csinálás" a szereplők csak tapossák a vizet és lassan rájuk esteledik és csak nézik a vizet, semmi, de semmi értelem nem születik meg az agyukban...

Csak néhány ötlet, amit fullpánik előtt is meg lehet beszélni, kivitelezni:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

- Egyiknek van órája, rögtön lehet tudni, mennyi idő múlva lesz kib. sötét, addig meg kell oldani - sztem ez biztonságérzetet erősítette volna.

- Erős gyerekek miért nem próbálják a csajokat kiemelni a vízből, hiszen van egy mentőmellény és egy lufidelfin.

- A "kés a résbe" már az elején beugró ötlet, ott a legkönnyebb picsát ki lehetett volna mászatni, a többiek tolják a formás kis seggét ő meg mászik...

- A zászló és a"kötél" elúsztatása megafail.

- A telefon eldobása dettó, csak szorozva 3-mal...
  • Seth
    Célirányosan rögtön felment az emeletre a lépcsőn,úgy emlékszem ott nem volt csapda, a többi meg nem látszott, elvégre azért csapda :)
  • davidka003
    Pont ez az, hogy a betörő csávó bemegy a házba. Akkor még tök üres, sehol semmi csapda. Aztán felmegy az emeletre, ott a széfet akarja feltörni és kb 10 perc után már az egész ház tele van csapdákkal. Ilyen gyorsan nem lehet felszerelni ennyi mindent.
  • kanduhr
    Egyébként készül a folytatás, hátha abból több minden kiderül.
  • kanduhr
    Nem derül ki a filmből, de szerintem nem is lényeges, mivel a betörő faszi már úgy megy oda, hogy be volt építve a ház csapdákkal. Bár már rég láttam a filmet, de úgy rémlik, hogy némi nemű kínzás után elengedte a fogvatartottat a házban, és azon élvezkedett, hogy mikor sétál bele a potenciális menekülő vmelyik csapdájába (és melyikbe)
  • Seth
    meg egyeltalán kinek? A szülők már be voltak spájzolva, kislány el volt bújva,de szerintem neki is vannak elvei, kisgyereket csaknem darabolt volna szét vmelyik csapdájával. A csajnak? Hülyeség szerintem. Azt meg nem tudhatta hogy a főszereplő srác itt lesz
    Ettől függetlenül nekem tetszett
  • davidka003
    The Collector (2009)

Mikor szerelte fel a gyilkos a csapdákat?

Meg még sok hülyeség van benne de nem volt rossz. 7/10
  • xxxpaulxxx
    Jah és igen... Lopott idő
    Ez valahol a kettő között áll:D jó is volt, meg nem is. Az alapgondolat nagyon tetszett, a vége viszont gyerekes és összecsapott volt szerintem. 5.5/10
  • xxxpaulxxx
    Amiket mostanában láttam és jók voltak:

Őrült dilis szerelem - Egyszer nézhető kellemes komédia 6/10

Barátság extrákkal - Teljesen korrekt kis romantikus vígjáték... volt benne néhány újdonság és jópofa volt, hogy próbált viccet csinálni a romantikus filmet kliséiből 7/10

Édes november - WOW! Ez fantasztikus volt! Szeretem az ilyen általam szimplán "anti-romantikus filmeknek" nevezett csodákat:)) Ez felkerült a kedvenc ilyem filmjeim listájára... teljesen rendben volt... Charlize Theronba pedig még mindig szerelmes vagyok 9/10

Annie Hall - Még egy "anti-romantikus film"... ez egy igazi klasszikus, amit még nem volt szerencsém látni és ez volt most az első Woodie Allen filmem... ironikus, szarkasztikus, romantikus... hatalmas dumák, klasszikus poénok:) 8/10

Ed Wood - Mostanában elkezdtem nézni James Rolfe (Angry videogame nerd) mozikritikáit és egy két részes epizódjában Ed Woodról beszélt (az igaziról). Nos ezt muszáj volt látnom ahhoz, hogy ennek a filmnek értsem (szinte) minden poénját:D Mindenkinek ajánlani tudom, aki még nem látta, de előtte járjon egy picit utána a "világ legrosszabb rendezőjének", Ed Wood munkásságának:))
    A Bela Lugosi-t alakító Martin Landau tökéletes választás volt... tényleg mintha újraéledt volna Béla a film kedvéért^^
    Ez egy keserédes életrajzi film volt... igazi Burton remek! 8/10
    Depp mikor kap már Oscart? Jah... mindig elfelejtem, hogy az soha nem a "legjobbakról" fog szólni:D

Egy maréknyi dollárért - Bevallom őszintén nem sok western filmet láttam életemben, mert eddig nem is érdekeltek, viszont múltkor megtudtam, hogy a Jó a rossz és a csúf c. film az egy trilógiának a 3. része... azt meg már rég megakartam nézni és hát akkor így elkezdtem ezt a Dollár trilógiát...
    Eastwood egy csoda... komolyan... ez az ember nem tud rosszul játszani:D Már csak a megjelenése elég ahhoz, hogy azt mondd: EJJ HA!:D
    A film egy nem túl bonyolult történettel bíró western konfliktus... viszont a finálé!!! AZTAROHADT!!!!!!!!!!!:O
    Persze egyből felismertem a jelenetet, amit ugye Biff nézett tv-n a Vissza a jövőbe 2-ben:DD Mosolyogtam is egy jót:)
    Mellesleg nem is tudtam, hogy Eastwood már jóval a halála előtt reinkarnálódott Hugh Jackmanbe:D Vagy csak szimplán tényleg léteznek hasonmnások:)) 8/10

Amiket mostanában láttam és nem voltak jók:

Kungfu panda 2 - jajj/10

Twillight...első 3 rész - Ezt Szirmai Gergő kritikái miatt néztem meg és... hát... durva menet volt:D Nem szeretném túlszaporítani a szót, mert nem érdemel annyit, de annyit mondhatok, hogy az első két rész pocsék, a harmadik már akart valahova fejlődni... már volt CSELEKMÉNY:D A családtagok meséi, hogy hogy lettek vámpírok pedig kimondottan tetszettek!
    1-2. rész: 2/10
    3. rész: 4/10

Lepattintva - TEJÓÉG... Nem csak, hogy iszonyat idegesítő, de kicseszettül hosszú film volt! Egy könnyed vígjátékot vártam, de erre kaptam egy baromi hosszú rettentően izzadtság szagú valamit...
    Volt 1-2 jó poénja, de összességében nem jött be... a rocker fazon lecsaptam volna már a film elején egy szívlapáttal... elhiszem, hogy vicces akart lenni, de NEM volt az:S
    Viszont Kunis kiszasszony még mindig fapfap:D Gyönyörű az a nő!
    5/10 (Mila miatt)

Dobjuk ki anyut a vonatból - :(((( Kiskoromban imádtam ezt a filmet... már nem láttam vagy 10 éve, ezért gondoltam végre újra megnézem... hát hiba volt... most már nagyon nem jött be úgy, mint akkor:/ No mind1... van ez így:)
    5/10
  • ROCKnROLLA
    Eletrevalok

Francia vigjatek, most megy a mozikban, es mivel eddig semmit nem hallottam rola, kicsit felve mentunk el ra a moziban. Elotte nyilvan olvastam velemenyeket, amik kivetel nelkul igy hangzottak: "10/10", "10/11", "eletem legjobb vigjateka", "film utan senki nem ment ki a terembol 5 percig" (es ennek nem az volt az oka, hogy bezartak az ajtokat. Na szoval, azt kell mondanom, hogy ez tenyleg 10/10! Nem az a tipikus amcsi vigjatek, nem a fingas-bufoges-dugas a poenok temaja, es amellett, hogy vegigrohogtuk a filmet (teremben levok szinten), nagyon szeretheto a tortenet, es erzelmeket is belecsempesztek. De nem olyan a film folyasa mint a hasonlo filmekben, hogy egy darabig vicces, aztan jon egy dramai resz, onnantol mar csak 1-2 poen. Egy szo mint szaz, mindenkinek ajanlom hogy nezze meg, nalam mar igy 10 nap utan is "ev 3 legjobb filmje" gyanus. :D Ja es nem mellesleg a zenek is nagyon jok benne.
  • Police88
    sry szerkó ugyanaz
  • tomsolo
    A Kellékfeleségben plasztikai sebész aszisztenst játszott.
  • Police88
    az a poén,hogy Jennifer Anniston a Kellékfeleségben (a két film között alig van félév) szintén fogászt játszott bár ott nem volt ilyen perverz :D
  • viizo
    Förtelmes Főnökök / Horrible Bosses

Régen volt szerencsém normális vígjátékhoz, ezt is inkább csak esti unalomkitöltőnek tettem be a lejátszási listába. Viszont már az első 5 perc alatt jól szórakoztam, úgyhogy adtam neki egy esélyt, végignéztem.Már a vicces alapszituáció is jó, nem is beszélve rengeteg cameoról - Colin Farrell pl. ahányszor csak megjelent, sírtam a nevetéstől. :D

A nem éppen felhőtlen főnök-alkalmazotti viszonyokról szól a film, eleinte jól ki is figurázza azt, de a végére valamiért kissé alábbhagyott a lendület. A Kevin Spacey, Colin Farrel alakította karakterek nagyon jók ,de a Jennifer Anniston féle sztori nem jött be: másik színésznővel hitelesebb lett volna.

Jól szórakoztam a filmen, de sok mindent bele lehetett volna még beletenni - talán majd a jövőre érkező folytatásban.

10/7
  • davidka003
    Jégvihar

Kb egyetértek ezzel a véleménnyel:
    "Rendkívül intenzív, felkavaró film, elképesztően jó, miközben teli van fájdalommal. És kegyetlenül éles tükör. Nagyon reális, sajnos.
    És iszonyú jól van összerakva."
    Pedig utálom a drámákat de ez tényleg jó lett.
    Tobey Maguire, Elijah Wood, Sigourney Weaver, Katie Holmes szóval nem noname színészek játszanak benne. Ajánlom.
    9/10
  • precision
    ne már... zombis tini bugyinedvesítő is lesz már?

• SötétBarom
    Hobo with a Shotgun

Nem nagyon érdemes pontozni, hibátlanul megadja, amire számítani lehet. :) Nekem jobban bejött, mint a Machate, viszont az etalon még mindig a Planet Terror.
  • tigeroo
    donna klára, ez most komoly?

és igen Warm Bodies (2012) - IMDb

• morcosqtya
    Most akarom megnézni a napokban (eXistenZ).. :)
  • viizo
    Mission Impossible 4: Ghost Protocol

Az M:I szériát nem tartom rossznak, igaz kiemelkedőnek sem. Tom Cruise jó színész, bárki mondhat bármit, számtalanszor bebizonyította már, hogy mindenféle karaktert, akár komolyabbakat is képes jól eljátszani.

A negyedik résznek szurkoltam, hogy kiemelkedő bevételei legyenek, lássa csak az álomgyár, hogy a jó öreg klasszikus akciófilmekre igenis van igény. A rendkívül jó kritikák csak tovább csigázták az érdeklődésem, és tegnap végre moziban is volt szerencsém megnézni.

Egyből a lecsóba csapunk, sok felvezetése nincs a sztorinak, és szinte végig pörög a film. Ami egyrészt jó, másrészt viszont néha kicsit zavarosnak éreztem a történetvezetést - főleg az elején. Sajnos a 'nukleáris háború fenyeget' klisét annyiszor eljátszották már, hogy nem tudtam komolyan venni.

A trükkök, és a látványvilág hibátlan, de a történet annyira közepes, hogy ezen szereplők sem tudnak javítani - ráadásul a szinkron elég rosszul sikerült.

A film összességében nem lett rossz, de az erősen pozitív kritikákat eltúlzottnak érzem.

10/6
  • luckyboi
    Tegnap ment az eXistens a viasaton(?) , na az elég bizarr egy valami! A meztelen ebéd jobb volt Cronnenbergtől, vagy a Crash talán az még jobb.
  • tomsolo
    Takashi Szamuráj is ilyen.
  • wesker24
    Hát jah az US verzióból egy 1x-szer nézhető thriller lett ami eredetileg horrornak indult az amcsik csináltak belőle egy thrillert !
  • kaposi1
    Hát ez szép.
    Akkor tényleg nem sok értelme volt megnéznem a vágott verziót.
  • wesker24
    Azt azért kapta mert segített Jennifernek kijutni az egyik csapdából és megpróbáltak ketten megszökni de elkapták mindkettőjüket és hogy tanuljanak az esetből Gary-nek kihúzták a fogait miközben Jennifernek végig kellett néznie !
  • kaposi1
    Szóval a fele film.
    "A fog húzás jelenet amikor Gary-nek harapófogóval húzzák ki a fogait." Azt meg minek csinálták????
  • wesker24
    Ime a 15 kivágott jelenet a Captivity-böl !

1. Miután Jennifer megmenekült észrevett egy shotgunt az emeleten a berobbantott ajtónál 2. Miután Jennifer sikeresen kijutott a helyszínről van egy jelent amikor az emberek csodálkoznak rajta hogy mégis hogyan tudott erről a helyről megszökni ! 3. Sokkal több nyomozás és vizsgálat zajlik és a két zsarunak volt egy női társa is ami a másik verzióból kivágtak 4. Ben-nek van egy extra jelenete az étteremben amit az US verzióból szintén kihagytak 5. A teljes sav zuhany jelenet 6. A flashback jelenetek amikor Ben és Gary még gyerekek voltak 7. A teljes turmix gép jelenet 8. A fog húzás jelenet amikor Gary-nek harapófogóval húzzák ki a fogait 9. Jennifer elrablása a night club-ból 10. A teljes kutyás jelent amikor shotgunnal szétlövik a kutyát 11.Egy jelenet amikor látható Jennifer mobiltelefonja 12. Amikor Jennifer és Gary harcol a shotgunért 13. Jennifer +1 extra lövést lead Gary-re ! 14. Egy video kazetta az egyik áldozatról a savas csapdánál 15. Azok a jelenetek amikor bemutatják mi lett az áldozatokkal
  • kaposi1
    Sajnos nagyon sok olyan film van amit azt hiszünk hogy láttunk, de később kiderül hogy csak részben.
    Ha nem írod azt hogy vágott, erről is azt gondoltam volna hogy teljes.
  • wesker24
    Pontosan 15 jelenet nincs benne az amcsi verzióban !

Aze lejét egy az egybe kivágták hiányzik 10 perc és a végét is megvágták !
  • kaposi1
    Sajnos igazad van.
    Ami az Ncore-n található az 85 perc stáblista nélkül.
    Megnéztem az IMDB-n található videókat.
    Három jelenet nincs benne a filmben amit én nem láttam a trailer alapján.
    Bár azok lehetnek egész hosszúak is.
    Elisha mellesleg jól néz ki.
    így vágva a film nálam egy 6/10
  • Zoli007
    Tekintve, hogy a film nem scifinek, fantasynak lett beállítva, és én a környezetemben nem tapasztaltam hasonlót, nekem a film hiteltelen. Viszont, ha már itt tartunk, mondj néhány példát, mikor az értelmes, egészséges emberek önként, dalolva haltak meg, úgy, hogy nekik abból semmi hasznuk ne legyen.
  • dzsagon
    "Emberek akik önként sétálnak a halálba, ugyanmá!"
    Ja tök igazad van soha nem láttunk még ilyet a történelem folyamán.
  • ZZ88
    Dolphin tale 2011

Mivel a delfinek nagy kedvenceim, így elfogult vagyok a filmmel, de egy értékes alkotás, aminek van mondanivalója.
    8/10