[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Eletrevalok
Francia vigjatek, most megy a mozikban, es mivel eddig semmit nem hallottam rola, kicsit felve mentunk el ra a moziban. Elotte nyilvan olvastam velemenyeket, amik kivetel nelkul igy hangzottak: "10/10", "10/11", "eletem legjobb vigjateka", "film utan senki nem ment ki a terembol 5 percig" (es ennek nem az volt az oka, hogy bezartak az ajtokat. Na szoval, azt kell mondanom, hogy ez tenyleg 10/10! Nem az a tipikus amcsi vigjatek, nem a fingas-bufoges-dugas a poenok temaja, es amellett, hogy vegigrohogtuk a filmet (teremben levok szinten), nagyon szeretheto a tortenet, es erzelmeket is belecsempesztek. De nem olyan a film folyasa mint a hasonlo filmekben, hogy egy darabig vicces, aztan jon egy dramai resz, onnantol mar csak 1-2 poen. Egy szo mint szaz, mindenkinek ajanlom hogy nezze meg, nalam mar igy 10 nap utan is "ev 3 legjobb filmje" gyanus. :D Ja es nem mellesleg a zenek is nagyon jok benne.