1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • viizo
    Mission Impossible 4: Ghost Protocol

Az M:I szériát nem tartom rossznak, igaz kiemelkedőnek sem. Tom Cruise jó színész, bárki mondhat bármit, számtalanszor bebizonyította már, hogy mindenféle karaktert, akár komolyabbakat is képes jól eljátszani.

A negyedik résznek szurkoltam, hogy kiemelkedő bevételei legyenek, lássa csak az álomgyár, hogy a jó öreg klasszikus akciófilmekre igenis van igény. A rendkívül jó kritikák csak tovább csigázták az érdeklődésem, és tegnap végre moziban is volt szerencsém megnézni.

Egyből a lecsóba csapunk, sok felvezetése nincs a sztorinak, és szinte végig pörög a film. Ami egyrészt jó, másrészt viszont néha kicsit zavarosnak éreztem a történetvezetést - főleg az elején. Sajnos a 'nukleáris háború fenyeget' klisét annyiszor eljátszották már, hogy nem tudtam komolyan venni.

A trükkök, és a látványvilág hibátlan, de a történet annyira közepes, hogy ezen szereplők sem tudnak javítani - ráadásul a szinkron elég rosszul sikerült.

A film összességében nem lett rossz, de az erősen pozitív kritikákat eltúlzottnak érzem.

10/6