1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • xxxpaulxxx
    Amiket mostanában láttam és jók voltak:

Őrült dilis szerelem - Egyszer nézhető kellemes komédia 6/10

Barátság extrákkal - Teljesen korrekt kis romantikus vígjáték... volt benne néhány újdonság és jópofa volt, hogy próbált viccet csinálni a romantikus filmet kliséiből 7/10

Édes november - WOW! Ez fantasztikus volt! Szeretem az ilyen általam szimplán "anti-romantikus filmeknek" nevezett csodákat:)) Ez felkerült a kedvenc ilyem filmjeim listájára... teljesen rendben volt... Charlize Theronba pedig még mindig szerelmes vagyok 9/10

Annie Hall - Még egy "anti-romantikus film"... ez egy igazi klasszikus, amit még nem volt szerencsém látni és ez volt most az első Woodie Allen filmem... ironikus, szarkasztikus, romantikus... hatalmas dumák, klasszikus poénok:) 8/10

Ed Wood - Mostanában elkezdtem nézni James Rolfe (Angry videogame nerd) mozikritikáit és egy két részes epizódjában Ed Woodról beszélt (az igaziról). Nos ezt muszáj volt látnom ahhoz, hogy ennek a filmnek értsem (szinte) minden poénját:D Mindenkinek ajánlani tudom, aki még nem látta, de előtte járjon egy picit utána a "világ legrosszabb rendezőjének", Ed Wood munkásságának:))
    A Bela Lugosi-t alakító Martin Landau tökéletes választás volt... tényleg mintha újraéledt volna Béla a film kedvéért^^
    Ez egy keserédes életrajzi film volt... igazi Burton remek! 8/10
    Depp mikor kap már Oscart? Jah... mindig elfelejtem, hogy az soha nem a "legjobbakról" fog szólni:D

Egy maréknyi dollárért - Bevallom őszintén nem sok western filmet láttam életemben, mert eddig nem is érdekeltek, viszont múltkor megtudtam, hogy a Jó a rossz és a csúf c. film az egy trilógiának a 3. része... azt meg már rég megakartam nézni és hát akkor így elkezdtem ezt a Dollár trilógiát...
    Eastwood egy csoda... komolyan... ez az ember nem tud rosszul játszani:D Már csak a megjelenése elég ahhoz, hogy azt mondd: EJJ HA!:D
    A film egy nem túl bonyolult történettel bíró western konfliktus... viszont a finálé!!! AZTAROHADT!!!!!!!!!!!:O
    Persze egyből felismertem a jelenetet, amit ugye Biff nézett tv-n a Vissza a jövőbe 2-ben:DD Mosolyogtam is egy jót:)
    Mellesleg nem is tudtam, hogy Eastwood már jóval a halála előtt reinkarnálódott Hugh Jackmanbe:D Vagy csak szimplán tényleg léteznek hasonmnások:)) 8/10

Amiket mostanában láttam és nem voltak jók:

Kungfu panda 2 - jajj/10

Twillight...első 3 rész - Ezt Szirmai Gergő kritikái miatt néztem meg és... hát... durva menet volt:D Nem szeretném túlszaporítani a szót, mert nem érdemel annyit, de annyit mondhatok, hogy az első két rész pocsék, a harmadik már akart valahova fejlődni... már volt CSELEKMÉNY:D A családtagok meséi, hogy hogy lettek vámpírok pedig kimondottan tetszettek!
    1-2. rész: 2/10
    3. rész: 4/10

Lepattintva - TEJÓÉG... Nem csak, hogy iszonyat idegesítő, de kicseszettül hosszú film volt! Egy könnyed vígjátékot vártam, de erre kaptam egy baromi hosszú rettentően izzadtság szagú valamit...
    Volt 1-2 jó poénja, de összességében nem jött be... a rocker fazon lecsaptam volna már a film elején egy szívlapáttal... elhiszem, hogy vicces akart lenni, de NEM volt az:S
    Viszont Kunis kiszasszony még mindig fapfap:D Gyönyörű az a nő!
    5/10 (Mila miatt)

Dobjuk ki anyut a vonatból - :(((( Kiskoromban imádtam ezt a filmet... már nem láttam vagy 10 éve, ezért gondoltam végre újra megnézem... hát hiba volt... most már nagyon nem jött be úgy, mint akkor:/ No mind1... van ez így:)
    5/10