106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Tébolyultak
7/10
sablonos akció-horror de nekem bejött:D:D -
gombabácsi #68756 Chronicle.
Elég jó film, komoly mondanivalóval, trükköt nagyon rendben vannak, meg úgy az egész.
Eltekintve pár hülyeségtől, logikátlanságtól, de nem veszélyesek. -
ml85ml #68755 múlt héten megnéztem az életrevalókat, valóban fasza film. viszont nemrég a film+ on belefutottam egy francia filmbe jean reano-val és meglepődésemre tök ugyanaz a ház szerepelt benne mint az életrevalókban. ennyire nincs franciországba helyszín? -
Főleg, hogy már nem ORTT, hanem NMHH (Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság) :) -
Azaz, magyar moziban nem vágnak. A Retek viszont vág rendesen - múltkor alig ismertem rá egy filmre :) -
moziban leadott filmhez nem igen nyúlhat senki a készítőkön kívül, max az rtl klub csinálhatja ezt meg a tv-ben, nem lesz megvágva -
pesten lesz éjféli vetítés, azért vannak ott a pesti mozik, szerda körül kint lesz az olalon minden város majd -
Man on a ledge 7/10
Nem volt rossz. Úgy ültem végig, hogy nem néztem az időre. Viszont a befejezésért -1 pont. Vasárnapesti film, amit akár idővel újra megnéznék. -

-
Intouchables - Életrevalók
Nagyon nem akartam bele se kezdeni, aztán annyira, de annyira jókat írt róla mindenki, h gondoltam, egye fene!
Odaragadtam!
Hangosan nevettem - talán nem is emlékszem, mikor volt ilyen mostanában!
Talán ki sem tudtam szakadni egy pillanatra sem a film varázslatából.
Minden évtizedben van egy-egy "Forrest Gump", amire azt mondom, hogy az utóbbi évek legjobb filmje - van rá egy húszasom, hogy ebben az évben ezreknek lesz ez a film az aktuális Forrest Gump!
Csak ez jobb nála.
Sokkal.
10/10, de csak azért, mert nem lehet többet...! -
Erő krónikája
6/10 -
"a nyomorék magyarok megint kivágtak belőle izgalmas részeket?"
Azért olyan messze nem ér az ORTT keze :). Gondolom látták már a filmet a magyar besorolók és az alapján döntöttek így. HW-n vannak weta-s arcok és külföldön élők, akik véleményezték már a filmet: (semmi igazi spoiler, csak vélemény, de elkerülvén a nyávogást)SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nyári blockbuster, akció sci-fi, semmilyen Alien szintű nyomasztó hangulat nincs benne
http://hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=28095 -
Nanobotok, ezért kell HD-ban letölteni, hogy lásd őket. :) -
robotok is vannak benne csak 1 méterről mutatják, ezért nem vetted észre:D -
Azok nem kalandfilmek.
Egyébként 100x inkább akármelyik buta TF, mint hogy ennek még egyszer nekiálljak. -
Prometheus:
1. Cinema City oldalán nézem a programot, de nem látok csak pesti mozikban kiírva vetítést. A többi moziba később vetítik, vagy mi?
2. Úgy látom 16+os lesz itthon a film, ez azt jelenti, hogy a nyomorék magyarok megint kivágtak belőle izgalmas részeket? Csak mert az eredeti változatot csak felnőtteknek ajánlják. -
Transformersben vannak robotok? HOL???
Én csak a kis főszereplő srác szenvedését és bénázásait láttam... a "Ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne....." és társai :) -
Reg5 #68740 "TFt a robotok miatt néz az ember, az pedig maximálisan rendben van."
Látványos az biztos, de konkrétan a 3. filmben mire oda került a sor, már mindenki elaludt. -
TF látványban űberalles. És jobban élvezhető film a TF akármelyik része mint a JC , mert a robotok harca félelmetesen odabasz. TFt a robotok miatt néz az ember, az pedig maximálisan rendben van. -
sandor8206 #68738 TF meglátszott minden cent, a JC is csak nem mindegy, hogy 100 6 méteres robot szétbasz egy várost vagy 100 3 méretes zöld idegen beszélget és lovagol. A computer használat és költség meg ugyanannyi. -
gombabácsi #68737 tf-eken meglátszott minden cent? mire gondolsz? arra hogy izzottak a renderfarmok? hahaha
félelmetesen ostoba és fos film mindegyik, talán a john carter még jobb is azoknál a szennyfilmeknél, bár persze nem sokkal :D
és nem, még látványos se volt a szennyformersz, abban a tekintetben is nulla, fos, értéktelen, szar film volt -
Prof William #68736 A lényegre tapintottál. A Battlehipnél és is meglátszik a belefektetett rész. Ellenben pl a Prince of Persián mi került 150 millióba? Mert a 1-2 nagyotálon kívül a a díszletek egy átlagosnál magasabb költségvetésű Xena epizódba is elmehettek volna. -
Tévedsz, a legdrágább TF2 volt 200 misi (a TF1 150, a TF3 195), a JC az 250. És a TF-eken meglátszott minden egyes cent, nem véletlenül ért meg három részt is, nagy kasszasikerrel...
-
Lipi1980 #68734 Várandósok - Az a bizonyos 9 hónap
Kicsit többet vártam a filmtől, de egy csomó poénnál hangosan felnevettem, ami nem nagyon jellemző rám moziban. Chris Rock jókat poénkodik, Dennis Quaid-et mocskos módon megöregítették. Az a szőke zakkant bolti asszisztens is sokat dobott a filmen.
Kb. 7,5/10 -
gombabácsi #68733 transzformersz és a többi szar szerintem többe került -
John Carter
1,5 órán keresztül néztem a semmit, aztán meguntam. Valószínűleg ez a legköltségesebb ZS kategóriás kalandfilm, ami az életben készült. -
Prof William #68731 Csatahajó (Battleship)
Kellemes csalódás. A felvezetés után felpörög és egy percig se ül le. Látszik rajta a ráköltött pénz amit mondjuk egy Prince of Persa-ról nem lehet elmondani.
Remek szemrágógumi és volt egy poén amin hangosan felröhögtem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez egy Kiborg! Ez velük van!
Rihanna... nem tudom hogy megérte azt a plusz x ezer dollárt amiért őt szerződtették. annyira semmilyen nyúlfarknyi szerepe volt, hogy bármelyik a statiszták tömegéből kiválasztott random fekete/fehér/ázsiai katonanő alaptípus el tudta volna játszani azt amit ő.
A taktikázás külön tetszett, és a játék felé kikacsintós "torpedó" -részt igazán ötletesen és izgalmasan oldották meg.
Külön tetszett hogy a Battle Los Angelessel ellentétben itt nem ilyen homályos rángatózós képeket kapunk az idegenekről hanem premier plánban láthattuk őket. Kifejezetten pofás volt a desingjük.
És persze nem rángatták idióta módjára kamerát, hanem szép kitartott jeleneteket kaptunk mindenről.
Innentől spoileres észrevételek...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kellemes meglepetés volt hogy az első győzelmeket nem a főhős, - aki egy hisztis pöcs volt az elején, harci helyzetben - hanem a japán kapitány vívta ki. Róla egyébként azt hittem az elsők között hal meg de kibirta a végéig és szerethető karakter volt.
Az idegenek ereje egyáltalán nem volt elsöprő. Igaz hogy az emberi hajók is megborultak pár találattól, de ők sem bírták sokáig. Ha mondjuk jöttek volna 100 -an és az emberi haderő, szabadon cselekedhetett volna eléggé kiegyenlített lett volna a küzdelem.
És persze az űrálló hajók ablakát sniperrel be lehet lőni. :)
Jó pont hogy kihagyták a kötelező idegesítő seggfej barát/társ dolgot, bár volt valaki akiből lehetett, volna az de kevés szerepet kapott szerencsére...
Egy karakter sem idegesített erre a szűk két órára...
Egyszer tökéletesen élvezhető film volt amiben nem spóroltak a látvánnyal... -
vasember 3 főgonosza (coldblood)
-
-
Ezt én tudom, de valakit szidni kell! :D Meg azért ő a rendező, mert ő fogja össze az adott produktumot. Az már stúdió, producer függő, hogy ehhez milyen eszközöket kap, mennyire szólnak bele a dolgába.
Pl. egy Tarantinónak dumálhatnának napestig, úgysem hallgatna rájuk, esetleg elküldené őket az anyjukba és otthagyná az egészet (lsd. del Toro szenvedéseit lassan 10 éve). Persze Quentin-gyerek nem is rendez Disney filmeket.
Ennél a szarnál azt hittem, valami nímand csinálta: az ilyenek ha egyszer beállnak a sorba, többet talán soha nem lesz normális filmjük, csak eljátsszák a stúdiófejesek bábját. Ezért gondoltam, hogy elkerülöm a további filmjeit. Miután megnéztem ki is az ürge sajnos kiderült, hogy elvesztettünk egy kiváló ügynököt :D
@Totti5: "Azért ilyen scifi filmből nincs túlkínálat, ezért érdemes meglesni, aki kedveli ezeket"
Igen, sajnos nagyon kevés ilyen film készül, éppen ezért végigszenvedtem ezt is. Az utolsó fél óra egész tűrhetőre sikeredett. A főszereplő csajt meg remélem nem felejtik el, nekem már a Wolverine-ben is feltűnt, NEM csak a kinézete miatt. Talán itt írtam anno, hogy jó lenne, ha még kapna szerepeket. Erre pont egy ilyen bukott szutyokban kellett újra feltűnnie^^ -
1szer végig lehet nézni. Látványos is volt, néha vicces is a helyszín és a téma érdekes. Azért ilyen scifi filmből nincs túlkínálat, ezért érdemes meglesni, aki kedveli ezeket... maga a film nem kiemelkedő, csak egy erős közepes. -
Azt már hangsulyozom egy ideje, hogy elkellene felejteni azt a hozzáállást, hogy ha egy film SZAR arrol kizárólag a rendezo tehet!
NEM!
Gondoljatok már bele, ezek TERMÉKEK amiket nagy studiok találnak ki, hogy szeretnék elkésziteni, hogy temérdek pénzt keressenek vele.
Kiválasztanak egy forgatókonyvet, keresnek hozzá egy rendezot aki elvállalja adott pénzért és hajrá.
DE SZARBOL A LEGJOBB RENDEZO SEM TUD VÁRAT ÉPITENI KONYORGOM!!!!
A legtobb esetben a foslé forgatókonyvon bukik el egy film.
Uff -
Nem kell belelátni ekkora mélységeket :) -
gombabácsi #68724 ja és még annyit a raid-hoz, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az alacsony szuperharcost úgy győzik le hogy egy fénycső darabját vágják a nyakába, ez is talán utalás hogy a "fény" az ami legyőzheti ezeket :)
az meg már részletkérdés, hogy egy fénycsőnek olyan vékony az üvege hogy ilyet valszeg nem lehetne csinálni vele :)
-
Hugo
Hát ez valami iszonyat gyenge volt.Unalmas érdektelen sztori, idegesítő karakterek.Inkább nem is pontozom... -
Olvasd el inkább a könyveket :) -
John Carter
Egyszerűen képtlen vagyok végigszenvedni ezt a SZART! Olyan szinten érdektelen és unalmas, amit talán még nem tapasztaltam. Meg is nézem ki rendezte, többet a közelébe nem megyek a filmjeihez, az biztos!
Szerk.: Andrew Stanton = Wall-E és Nemo? Mi a f*sz? :OOOOOOOOOOooooo -
gombabácsi #68720 The Raid-hoz még:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az eltúlzott közelharcoknak szerintem értelme van. Főleg az utolsónak ahol azzal az alacsony "szuperharcossal" verekszik a testvérpár. Valahogy azt hozom én ebből ki, hogy az ilyen bűnszövetkezeteknek az ereje a "kisember", és csak úgy lehet legyőzni ha összefogunk.
Persze lehet hogy túl mély dolgot képzelek bele. :)
-
Hát ez van, nem egy Ál/Arc de azért nem is szar. -
ja, hogy ez akciófilm? :D én csak az első jelenet láttán arra gondoltam ez vigjáték lesz, mert olyan béna volt.. lehet nálad ez a jobbak közül való de nálam ez a szarok közé tartozik...