1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Prof William
    Csatahajó (Battleship)

Kellemes csalódás. A felvezetés után felpörög és egy percig se ül le. Látszik rajta a ráköltött pénz amit mondjuk egy Prince of Persa-ról nem lehet elmondani.

Remek szemrágógumi és volt egy poén amin hangosan felröhögtem.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez egy Kiborg! Ez velük van!

Rihanna... nem tudom hogy megérte azt a plusz x ezer dollárt amiért őt szerződtették. annyira semmilyen nyúlfarknyi szerepe volt, hogy bármelyik a statiszták tömegéből kiválasztott random fekete/fehér/ázsiai katonanő alaptípus el tudta volna játszani azt amit ő.

A taktikázás külön tetszett, és a játék felé kikacsintós "torpedó" -részt igazán ötletesen és izgalmasan oldották meg.

Külön tetszett hogy a Battle Los Angelessel ellentétben itt nem ilyen homályos rángatózós képeket kapunk az idegenekről hanem premier plánban láthattuk őket. Kifejezetten pofás volt a desingjük.

És persze nem rángatták idióta módjára kamerát, hanem szép kitartott jeleneteket kaptunk mindenről.

Innentől spoileres észrevételek...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kellemes meglepetés volt hogy az első győzelmeket nem a főhős, - aki egy hisztis pöcs volt az elején, harci helyzetben - hanem a japán kapitány vívta ki. Róla egyébként azt hittem az elsők között hal meg de kibirta a végéig és szerethető karakter volt.

Az idegenek ereje egyáltalán nem volt elsöprő. Igaz hogy az emberi hajók is megborultak pár találattól, de ők sem bírták sokáig. Ha mondjuk jöttek volna 100 -an és az emberi haderő, szabadon cselekedhetett volna eléggé kiegyenlített lett volna a küzdelem.

És persze az űrálló hajók ablakát sniperrel be lehet lőni. :)

Jó pont hogy kihagyták a kötelező idegesítő seggfej barát/társ dolgot, bár volt valaki akiből lehetett, volna az de kevés szerepet kapott szerencsére...

Egy karakter sem idegesített erre a szűk két órára...

Egyszer tökéletesen élvezhető film volt amiben nem spóroltak a látvánnyal...