1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ProGabe #68728
    Ezt én tudom, de valakit szidni kell! :D Meg azért ő a rendező, mert ő fogja össze az adott produktumot. Az már stúdió, producer függő, hogy ehhez milyen eszközöket kap, mennyire szólnak bele a dolgába.

Pl. egy Tarantinónak dumálhatnának napestig, úgysem hallgatna rájuk, esetleg elküldené őket az anyjukba és otthagyná az egészet (lsd. del Toro szenvedéseit lassan 10 éve). Persze Quentin-gyerek nem is rendez Disney filmeket.

Ennél a szarnál azt hittem, valami nímand csinálta: az ilyenek ha egyszer beállnak a sorba, többet talán soha nem lesz normális filmjük, csak eljátsszák a stúdiófejesek bábját. Ezért gondoltam, hogy elkerülöm a további filmjeit. Miután megnéztem ki is az ürge sajnos kiderült, hogy elvesztettünk egy kiváló ügynököt :D

@Totti5: "Azért ilyen scifi filmből nincs túlkínálat, ezért érdemes meglesni, aki kedveli ezeket"
    Igen, sajnos nagyon kevés ilyen film készül, éppen ezért végigszenvedtem ezt is. Az utolsó fél óra egész tűrhetőre sikeredett. A főszereplő csajt meg remélem nem felejtik el, nekem már a Wolverine-ben is feltűnt, NEM csak a kinézete miatt. Talán itt írtam anno, hogy jó lenne, ha még kapna szerepeket. Erre pont egy ilyen bukott szutyokban kellett újra feltűnnie^^