106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
csgj #69039 Igen, moziban. -
A hajfestős jelenet is ultragáz volt. :)
Egyébként ha elmentek volna direkt ilyenbe még kult paródiafilm is lehetett volna. :D -
Lockout
Hát ez tényleg gyenge. Látványosan olcsó (jesszus, a motoros jelenetnél én szégyelltem magam), tele ostobaságokkal és logikátlanságokkal. Annyira ugyan nem fájt mint a tegnapelőtti Dragon Eyes, de ez is felejthető.
4/10
-
Legion
Inkább egyszernézős popcornos mozifilm, látvány rendben van, de nem hagy mély nyomot az emberben. Helyenként elég klisés.
6/10. -
hófehér és a vadászt és az éjsötét árnyékot moziban láttad? Mert nem találok belőle jó minőségű letölthetőt :S -
Piranha 3DD - Hozta az elvárt szintet Hasselhoff meg hatalmas volt
-
+ nem egy kicseszett antiszínész. -
Színészi játéka nekem sem tetszik mondjuk. Nem is mondtam, hogy ez a Garfield gyerek szar, mivel még nem is láttam az új SM filmet. -
ezt akár én is írhattam volna. -
Nem vagyok nagy SM fan - tv-ben néztem párszor a rajzfilmsorozatot régen - de Tobey Maguire-nél elbaszottabb, idegesítőbb színészt ritkán láttam. Konkrétan ő miatta nem néztem meg a filmeket. -
Viszont ez a gyerek legalább kicsit hasonlít a képregénybeli Parkerra. -
Már megy a mozikba? Akkor meg kell néznem.
Amúgy szerintem Tobey Maguire jobb lenne, most egy is vézna gyerek alakítja pókembert. Tobey Maguire direkt kigyúrta magát a filmre. -
nagy hős #69027 Amazing spiderman
Pontosan azt nyujtja amit vartam, se tobbet se kevesebbet. Bar kevesebb erzelgosseg jobb lett volna. Garfield meg hibatlan a szerepre szerintem.
7/10 -
Mégis mi a bajod? Feltételeztem, hogy nem tudtál róla, minden rosszindulat nélkül linkeltem az adatlapját.
-
ezt inkább kerülje el mindenki -
gondolom másik részből vágták be (legalábbis remélem :D) -
Dragon Eyes
Otthon néha poénból előveszünk egy retró akció filmet, vagy egy régi mára dzs kategóriássá vált akciósztár egyik új filmjét. Ebből az apropóból néztük meg a Jean Claude Van Damme nevével fémjelzett Dragon Eyes című filmet. Nos, a "húzónév" egy kurva nagy átbaszás! Hiába írják főszereplőnek és hiába vigyorog ránk a DVD borítóról Van Damme, ő mindössze 5(öt!) percet szerepel a filmben. Helyette egy Cung Le nevű ázsiai osztja a pofonokat. A történetről felesleges részletesen írni(korrupt rendőrök és drogkereskedő bandák), a rendezéssel együtt egy összevissza vagdosott, értelmetlen katyvasz. A verekedések közepesek, a párbeszédek primitívek. Ócska. Ne nézd meg!
2/10 -
Ez biztos olyan jó lehet, mint az Ace Ventura fia :) -
Nagyon baró!:D:)
Köszönöm.

Több nincs?:P -
hogyne lenne. minőség. -
A Maszk / The Mask (1999)
10/10
Hihetetlen jó és vicces..:) Nyilván nem most láttam először, de ezredikre is leköt.:D
Ennek nincs/nem lesz folytatása?:D:D -
pauly #69018 Ja,én is pár hónapja újranéztem az 1-3 részeket,és én is meglepődtem mikor Cameron nevét olvastam :) -
Lantee #69017 Nem azt mondtam, hogy vicces, csupán megjegyeztem. Számomra teljesen új információ volt, és James Cameron általam ismert munkásságába nehezem tudtam volna beilleszteni. Gondoltam, hátha másnak is feltűnt.
Mindenesetre nagyon köszönöm az építő jellegű hozzászólásodat. -
És ezen mi a vicces? (J.C.)
-
Inkább a legdurvább kínzás ami létezik...:D -
De egyben megnézve mind a hetet a legütősebb filmsorozat :) -
Film +-on most kezdödik a Fűrész 1 ! Még mindig a legjobb rész mind a 7 rész közül ! -
Lantee #69012 hehe...most nézem a Rambo 2-t, és mit hallok:
"A forgatókönyvet írta Sylvester Stallone és JAMES CAMERON" :D -
bcrics #69011 Hello, tudja vki hogy erről az esetről van e szinkronos Dok.Film?
http://www.origo.hu/nagyvilag/20091111-kivegeztek-a-washingtoni-sorozatgyilkost.html
Film készült róla:
Orvlövész a rettegés 23 napja, vmint youtube-on vannak angol nyelvű anyagok is, de szinkronos felvételt nem találok.
-
?? 
-
csgj #69009 * állok (bocsi az elírásért) -
csgj #69008 Sziasztok! Nem fogok sikert aratni a kritikáimmal, mert semmi tehetségem a kritizáláshoz. Én pont alkotni szoktam, tehát a másik oldalon állon. Előre is bocsássatok meg! ;-) (Facebookra teszem ki az ilyeneket, képekkel. Szóval igazából az ottani ismerőseimnek szólnak, de gondoltam, megoszthatnám itt is.)
Lazacfogás Jemenben (Salmon Fishing in the Yemen) (2012): Azonnal kijelenthetem, hogy életem egyik legjobb filmje, pedig még nem tudhatom előre, hogy hányszor fogom újranézni, és hányszor rágom át magam a mondanivalóján. De igen, ez egy okos, gyönyörű, értelmes, mosolyra és könnyre fakasztó, 10/10 pontos szuperfilm! Ráadásul két kedvenc színészem, a szépséges Emily Blunt és a jóarc Ewan McGregor játszik benne + szép skót tájakat láthattam + kelta zene is volt benne. Igazi FEEL-GOOD film, jó érzéseket ébreszt az emberben, és szinte felrázva kiáltja, hogy VALÓSÍTSD MEG ÁLMAIDAT, LEGYEN HITED!!! :-))) Nem a trehány bulizós filmek érnek sokat, hanem az ilyen elfeledett, elkerült, és méltánytalanul hanyagolt műalkotások. Ebben ÉRZELEM van. Ne féljetek tőle...
Éjfélkor Párizsban (Midnight in Paris) (2011): Nem vagyok nagyon Párizsbolond, és a franciák sem a kedvenceim, de ez a film nagyon magával ragadó volt, bájos, jópofa és mesés! Woody Allen rendezte, tehát volt mondanivalója, amit szépen adagolt, és Owen Wilson kifejezetten jól játszotta a Woody Allentől megszokott kisembert. :-) Az időutazás miatt a teljes realitást kedvelő embereknek nem ajánlom, de mindenki más nézze meg!! Kötelező! :-D Én jót derültem és kellemeskedtem rajta. ^^
Hófehér és a vadász (Snow White and the Huntsman) (2012): Először is: "szivárványt hánytam". :-D Tehát gyönyörű volt!!! Gyönyörű látványvilág, gyönyörű zene, gyönyörű állatok és teremtmények (bár voltak gonoszok és rondák is) és gyönyörű lány... Az események néhol lassan folytak, máskor felpörögtek. De nekem ez nem volt zavaró, és a film 2 órája nagyon hamar elszállt. A történet tényleg tartalmazza az eredeti mese lényeges részeit, de vannak benne csavarok, és dark fantasy-s újítások. ;-) A harc epikus volt, a törpék jófejek, a vadász nagy arc, Hófehér szerintem igenis szép (ne bántsátok a csajt!!! :-D), a királynő pedig szupergonosz (a bátyjával együtt...). Ó, és James Newton Howard zenéje fantasztikus!!! Új kedvenc film. ^^
Éjsötét árnyék (Dark Shadows) (2012): Ez nagyon-nagyon jó volt!!! :-) Tim Burton (kedvenc rendezőm) megint megcsinálta! Jópofa jelenetek + horrorisztikus elemek + gótika vegyítve a hippis 70-es évekkel :-D + kis romantika. Nekem nagyon bejött! És Barnabas szerelme nagyon szép nő, nekem a dögös boszinál is jobban bejön... :-P
Az igazi kaland (We Bought a Zoo) (2011): Először is, a cím fordítása bár gáznak tűnik, de egyáltalán nem az. A film sztorijához tökéletesen illik az is. Másodszor, ez egy KÁPRÁZATOS film. Életszagú, nem mese, mégis valahol annak tűnik. És bár sok állat van benne az állatkert miatt (nyilván :-D), de attól még igazán az EMBEREKRŐL szól, és sokat tanít, sokat mutat abból, hogy igenis előre lehet nézni, MINDEN gyötrelem ellenére. Na, ez az, amit a mai fiataloknak nézni kéne. Nem a Másnaposokat meg a Project X-et...
The Big Year (2011): Újabb tipikus példa arra, hogy egy kicsit indie-esebb jellegű feel-good film sokkal kellemesebb lehet, mint egy óriási szuperprodukció. A főszereplők viccesek, amúgy is kedvenc színészeim között vannak, és egyszerűen szép az egész! Nem is tudom, az ilyen feel-good filmek mindig emiatt jók... ha semmivel nem rondítják el az összképet a készítők, és egy részben tanulságos, részben szórakoztató, és kifejezetten kedves-aranyos történetet kapunk. Ez simán többször nézős! :-) (Ó, és ráadásul totál rossz passzban néztem meg, de filmnézés közben egy időre legalább megfeledkezhettem a gondjaimról.)
+ egy kis bónusz régi film :-D
Mókás arc (Funny Face) (1957): Idilli, aranyos, kedves, zenés-dalos, színpompás és romantikus. Na és humoros is. Totálisan Audrey Hepburn film. Meg Fred Astaire-es. De azért nekem Audrey miatt tetszett... :-DDD -
Seediq Bale (2011): Kétszer 2+ órás tajvani film, amely az 1935-ös híres / hírhedt Wushe incidens előzményeit és eseményeit dolgozza fel. Ekkoriban a japánok uralták a szigetet és az őslakosokkal mint másodrendű, "vad" fajként bántak. A folyamatos megaláztatás és kizsákmányolás végül lázadásba csapott át és itt most egy olyan népről beszélünk, ahol a férfiak bátorságát levágott emberi fejekben mérték már évszázadok óta... A cím az őslakosok nyelvén "igazi harcos"-t jelent, azokat a fiatalembereket hívták így, akik megölték és lefejezték egy ellenségüket, ezért viselhették az arctetoválást és az őseik szellemei is büszkén fogadják majd maguk közé. Na most, amikor a japánok "pacifikálták" őket, a híresebb harcosok zsákszámra hordták a koponyákat a gödrökbe...
Elég hosszú, de mivel sok a szereplő és néhányukat 1895-től, a japán megszállás kezdetétől követ, így valahol érthető a dolog, bár azért rendesen túl is van húzva. Érdekes, kissé nyers, kissé vad (japán oldalról is), elég korhűnek is néz ki (amennyire meg tudom ítélni), de a hossza elég elriasztó és azért az események sem pörögnek ezerrel, viszont unalmas drámázásnak sem mondható. A sztori itt-ott eltér a vlóságtól és a kegyetlen japán megtorlást is jóindulatúan elhallgatja. Talán történelmi dráma a jó kifejezés rá. 6/10
-
bcrics #69006 Ted, Androidra.
TEddi -
Truman Show-ra keveset adtál. -
Lockoutot megnéztem tegnap és nekem nagyon bejött, végre egy kis akció, némi Fortress utánérzéssel, jópofa poénokkal. Vannak persze hiányosságai, meg a motoros rész animációja ilyen GTA IV szint volt de hát Istenem, valahogy ezeken én nem tudtam felhúzni magam. Úgyhogy nálam 8/10 mert végig jól szórakoztam, azt kaptam amit vártam talán még többet is. -
Utóbbi nagyjából 2 hét termékei:
Hatfields & Mccoys
Rekord nézettséget elérő 3 részes westernsorozat, Kevin Costnerrel, Bill Paxtonnal és Tom Berenderrel( nem mellesleg a forgatókönyvet a Deadwood és a Broken Trail írói jegyezték). A sorozat az amerikai folklór egyik legismertebb családi viszályát meséli el, amely 150 éve robbant ki a két család között, és hivatalosan csak alig 9 éve vetettek véget a leszármazottak.
Hát kérem, ez elb*szott jó lett, 1 percig nem untam egyik részt sem, iszonyat feszült volt végig, nyers és kegyetlen. Nálam bekerült a top10-be műfajon belül. Ilyet még, western sorozatot még, Kevin Costnert még!
9/10
Arábiai Lawrence
Húú, hát ez kicsit hosszú volt, kicsit öreg, kicsit lemaradt a szinkron néhány jelenetről, kicsit a fonalat is elvesztettem a végére. Ezeket leszámítva érdekes történetet dolgoz fel, korához képest látványos is, úgyhogy semmiképpen nem rossz film, de elsőre nem tudom hova tenni.
Pont nincs.
Bronxi mese
Chazz Palminteri gyerekkori ihletésű gengsztermeséje, Robert De Niro rendezésében. Nem különösebben kiemelkedő gengszterfilm, de végig lekötött, hangulatos volt, igazi 60-70-es évekbeli amcsi olaszmaffia feeling.
7/10
Sherlock Holmes 2
Szép, látványos, vicces, de sikerült ismét egy érdektelen alibisztorit kitalálni hozzá.
4/10
Truman show
Érdekes volt, vagy inkább kicsit groteszk, de jó pofa. Jim Carrey nagyon jó volt(ebben is).
7/10
Don Juan De Marco
Nem annyira erős, mint a K-Pax, de ez is remek film, kellemes, kissé meseszerű körítéssel, Johnny Depp és Marlon Brando remek alakításával.
8/10
Pandorum
Igényes scifi-nek nézett ki, szép díszlet, jó sztori, jó karakterek, amin viszont nálam nagyon elvágódott, azok a halálgyenge űrbennszülöttek, akiket a Barlang kellékeseitől lenyúlt, iszonyat gagyi maszkokba öltözettek be, és inkább voltak nevetségesek, mint horrorelemei a filmnek.
5/10 -
Lockout
valoban gaz volt de siman meger egy 5/10 est. A CGI valoban uber gaz volt a motoros resznel. Kb az XBOX360 kipaszirozza magabol azt a grafikat real timeban. A tobbi cgi nem volt annyira gaz. Unalom ellen ok volt.
HOGY LEHET EGY FILMET A FELETOL VEGIGTEKERGETNI?????????? En nem ertem. Vagy megnezem/vegigszenvedem a filmet vagy kikapcsolom. -
Susarc #69001 én is tegnap néztem,de fél óra után elkezdtem tekerni így 45 perc alatt kivégeztem és csak a fejem fogtam.... -
Lateralus #69000 Ja. (mondjuk a paródia nem jött le belőle, csak a vígjáték-szatíra)
De ez a filmet nem menti, legfeljebb az alkotóknak takaró az éles kritikák elől.