[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Utóbbi nagyjából 2 hét termékei:
Hatfields & Mccoys
Rekord nézettséget elérő 3 részes westernsorozat, Kevin Costnerrel, Bill Paxtonnal és Tom Berenderrel( nem mellesleg a forgatókönyvet a Deadwood és a Broken Trail írói jegyezték). A sorozat az amerikai folklór egyik legismertebb családi viszályát meséli el, amely 150 éve robbant ki a két család között, és hivatalosan csak alig 9 éve vetettek véget a leszármazottak.
Hát kérem, ez elb*szott jó lett, 1 percig nem untam egyik részt sem, iszonyat feszült volt végig, nyers és kegyetlen. Nálam bekerült a top10-be műfajon belül. Ilyet még, western sorozatot még, Kevin Costnert még!
9/10
Arábiai Lawrence
Húú, hát ez kicsit hosszú volt, kicsit öreg, kicsit lemaradt a szinkron néhány jelenetről, kicsit a fonalat is elvesztettem a végére. Ezeket leszámítva érdekes történetet dolgoz fel, korához képest látványos is, úgyhogy semmiképpen nem rossz film, de elsőre nem tudom hova tenni.
Pont nincs.
Bronxi mese
Chazz Palminteri gyerekkori ihletésű gengsztermeséje, Robert De Niro rendezésében. Nem különösebben kiemelkedő gengszterfilm, de végig lekötött, hangulatos volt, igazi 60-70-es évekbeli amcsi olaszmaffia feeling.
7/10
Sherlock Holmes 2
Szép, látványos, vicces, de sikerült ismét egy érdektelen alibisztorit kitalálni hozzá.
4/10
Truman show
Érdekes volt, vagy inkább kicsit groteszk, de jó pofa. Jim Carrey nagyon jó volt(ebben is).
7/10
Don Juan De Marco
Nem annyira erős, mint a K-Pax, de ez is remek film, kellemes, kissé meseszerű körítéssel, Johnny Depp és Marlon Brando remek alakításával.
8/10
Pandorum
Igényes scifi-nek nézett ki, szép díszlet, jó sztori, jó karakterek, amin viszont nálam nagyon elvágódott, azok a halálgyenge űrbennszülöttek, akiket a Barlang kellékeseitől lenyúlt, iszonyat gagyi maszkokba öltözettek be, és inkább voltak nevetségesek, mint horrorelemei a filmnek.
5/10