106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blum
    Highwaymen (2003)

Hajnalban alltam neki megnezni,de inkabb elmentem aludni valahol a 30. perc kornyeken.
    Nemreg ismet elkezdtem,nagy keservesen vegig is neztem. Mar az elejen tudni lehetett,hogy mirol fog szolni,mi lesz a vege. Meg egy kis fordulat sem volt benne,tipikus sablon film. A foszereplo csaj pedig irritaloan hulye.

3/10 szamomra.
  • Mentol
    Nem szoktam linkelgetni, de erre a pókos témára bepipultam.
    Amúgy, valószínűleg, rajtad és még kb.10 képregény fanatikus emberen kívül ezt más nem ismerte.
  • Dynamic
    Nem áll távol az igazságtól. A demotiválón megint nagyon eredetiek akartak lenni, csak az a baj, hogy ezt a problémát önirónikus módon pont a képregényben is sütötték el vagy 20-30 éve. Ott volt egy olyan sztori, hogy Pókember valami kertvárosba kerül, és gyalog kellett mennie mindenhová meg busszal :)
  • morcosqtya
    Lada Nivával. :)
    Okos vízember például nem vállal kiszállást a szaharában, homokember ha van esze nem megy úszómesternek, stb stb..
  • Mentol
    "szuper"hős:

:)
  • Tyler1
    Arról én sem, mert azt nagyon régen láttam.
  • IXEMGabeo
    Állítólag a Daylightban is játszottak együtt...:O Arról nem is tudtam
  • Blum
    Rem hangosan es irto kozel

Tenyleg jo film. Neha kicsit lapos volt ezert tolem csak 9/10-et kap.
  • Tyler1
    Az ilyet megélni jó, nem nézni. Én is részt vettem húzós bulikban, de ezt a témát nem lehet jól átadni sem filmben, sem verbálisan. Mint egy vicces szituáció, ami elmesélve már nem hangzik poénosnak, csak ha átélted.
    Amúgy meg ott van a Pite 2, mai napig röhögök a poénjain, vicces a történet(de legfőképpen VAN), viccesek a karakterek, jók a zenék, ilyen egy jó party vígjáték. De ez, hogy 1,5 óráig nézek vonagló satisztapicsákat, meg bulizó tömeget, amit néha megszakít fél perc beszéd a semmiről, a senkinek...ezt még filmnek titulálni is erős.

Más: most olvastam, meghalt Stallone idősebbik fia, valszínű gyógyszer túladagolásban. Egyébként ő is a filmiparban dolgozott, a Rocky 5-ben ő játszotta Rocky fiát. Kemény lehet most az öregnek, főleg a TE2 bemutatója előtt... :S
  • gabesz012
    Ez is egy vélemény. De szerintem egész szórakoztató volt, sokszor vigyorgó pofával néztem. Története valóban nem sok volt, de a hangulata jó volt, a vége meg csak simán, ezt nem hiszem el, ekkora baromság nem sülhetett ki ebből érzésem volt, de az sem negatív értelemben.

Mondjuk nekem az American reunion és a 21 Jump street is tetszett. Mostanában ebben a műfajban sajnos kevés értelmes alkotás van, így már az ilyeneknek is örölük.
  • Tyler1
    Project X

Aki nem akar elbaszni 1,5 órát az életéből arra, hogy egy kézikamerával felvett házibulit nézegessen, az messzire kerülje el. Aki őrületes partyállat, és nem számít, hogy a filmnek se története, se humorforrása, egyáltalán semmi érdemi pillanata nincs, kivéve, hogy "úúúbázzeg mekkora buli vóót" annak hajrá, bár ők inkább a nézzenek meg egy Club Rotation epizódot, mert abban legalább néha elhangzik valami érdekes is.
  • cody1994
    Nem mert nekem új volt a film :D
  • TaRka0107
    Mondjuk az Exam az tényleg 10/10. De amúgy nem együtt néztük még régebben?
  • cody1994
    Nem mind-re Ez a kettő nagyon bejött és azért :D
  • TaRka0107
    Mindenre 10/10-et adsz:DDDD
  • cody1994
    :D:D
  • n000rbi
    Annyit beszéltetek róla, hát én is megnéztem az Exam-et.

Nálam 8/10, csak azért nem több, mert sikerült hülyére vennie :D
  • cody1994
    Rém hangosan és irtó közel!
    Megint egy remek film!
    10/10
  • ROCKnROLLA
    en is most vegeztem vele. tenyleg porgos, agyalos, csavaros. 9/10
  • cody1994
    Exam tényleg jó film!!! egyetlen percet se unatkoztam!

10/10
  • sandor8206
    csodálatos pókember

hát ez a film egy jújjj...tényleg szükségük van az amcsiknak olyan jelentekre egy filmben, mint itt a darusoké
    + még az érdekelne, hogy a forgatókönyvíró nem röhögi el magát amikor ilyeneket leír
  • IXEMGabeo
    hosszú a címe, de meglesem. Imádom a drámákat
  • Blum
    Mar nalam is itt figyel,este szerintem meg is nezem,plane hogy igy dicseritek :)
  • CSOCSO
    Szerintem eddig csak te meg en irtunk a filmrol. Valoban nagyon jo film. Igaz en "csak" 8/10 et adtam ra.
  • kill3r21
    Rém hangosan és irtó közel!
    Történet 9/11 egy kisfiú szemszőgéből!
    Nekem hatalmas élmény volt a film, nem egyszer volt gombóc a torkomban..
    Aki szereti a drámát annak kötelező!
    A kisfiú meg tiszta forrest gump xD
    10/10
  • Blum
    Exam (2009)

Oriasi film. Az ember folyamatosan agyal,hogy vajon mi lesz a kovetkezo lepes. Nem hagyja elbobiskolni a nezot. A vegen pedig olyan csavar van,hogy percekig csak pislogtam.

Egyertelmuen 10/10 szamomra.
  • davidka003
    Hihetetlen/Nincs határ
    (Unthinkable)
    8/10

Egész érdekes volt.
  • Kmarha
    Úgy érzem nem finomkodnak! Nem hittem volna, hogy pont Dredd bíró remake lesz az amire azt mondom, hogy igen, moziba kell menni (és egyre több ilyen film van :D jó kis év ez)
  • Prof William
    Dredd nem adja fel és akármekkora komoly szorulása is van ,de kinyomja azt a fránya végterméket.

Nekem ez jutott eszembe az arcáról.
  • kamionosjoe
  • viizo
    The Grey / Fehér Pokol

Késő este, fáradtan, álmosan ültem neki. De 10 perc sem telt el a filmből, amikor már tudtam, lehetek akármilyen fáradt, végig fogom nézni. A szomorkás, rideg, de mégsem bántó hangulat már elejétől magába szippant, és onnan egészen a végefőcímig nem ereszt. Liam Neeson alakítása mindent visz, és bár kedvelem a színészt, nagyon-nagyon régen láttam ilyen nagyhatású szerepben - főleg, hogy komoly párhuzamot is véltem felfedezni a színész életében történt tragédiával.

A történet a szokásos 'túlélni a vadonban' séma is lehetne, ha a színészek és a rendező nem töltötte volna meg sokkal többel - kezdve a valaha volt egyik leghatásosabb repülőgép lezuhanás bemutatásával.

Bár a film néhány alkalommal meglepően (túlzottan) ijesztő és véres, mégsem ment át éktelen kaszabolásba, az események drámaiságára próbálta helyezni a hangsúlyt.

Az év egyik legjobb, kalandfilmbe oltott drámája, Liam Neeson for prezident.

10/9

• Lipi1980
    Az erő krónikája

Kissé lassan indul be a film.
    A közepe, ahol bontogatják a szárnyaikat a srácok, az átlagos.
    A vége meg túlságosan össze van csapva...

6/10
  • viizo
    Lockout

Sci-fi blődli, a súlytalan szórakoztatás fajtából. Sokan lehúzzák, nem teljesen alaptalanul: faék egyszerűségű történet, sablonos egysoros beszélgetések, teljesen irracionális dolgok. Ámde: aki úgy le elé, mint én, elvárások nélkül, és csak szórakozni akar egyet egy fárasztó nap után, annak akár még tetszhet is. És tetszett is! A motoros üldözés PS2-es szintű grafikáján és túlzásain is jót mosolyogtam, teljesen irónikus volt, ezen nem tudom mit lehet komolyan venni, és emiatt jól lepontozni..

Guy Pierce hozza a laza egysorosokat benyögő machót, a partnere kicsit súlytalanabb, de nálam ő sem tudta lehúzni a filmet. Olyan ez a film, mint a Duke Nukem: gagyi, de ha kellő pillanatodban kap el, jól szórakozol.

10/6
  • Calver
    The Raven - 4/10

ez baromi gyenge lett. hihetetlenül elnyújtott (110 perc? 80-90 bőven elég lett volna) és érdektelen történet, miközben próbálnak lenyomni egy melankolikus atmoszférát a kétlábú torkán, amiből semmi nem jön át. a színészi játék legalább nagyjából rendben van, ami John Cusack esetén (Grosse Pointe Blank, Being John Malkovich) egy hatalmas sértés, mivel tőle alsó hangon azt várja el az ember, h szokásosan kibaszottul zseniális legyen, itt viszont semmit nem adott a karakterhez (bár ez inkább a forgatókönyv hibája).

kihagyás javasolt, hiába rak be az ember egy zseniális színész főszereplőnek, szarból nem lehet várat építeni - a forgatókönyv meg kimeríti ennek a fogalmát.
  • Tyler1
    Haywire

Összecsődíteni ilyen gárdát a semmiért...
    1 órát bírtam ebből vegetatív állapotban, aztán kinyomtam. Gina Carano az új Amerikai Gladiátorok széria óta szimpatikus volt, örültem, hogy vele készítenek akciófilmet, csak kár, hogy annyira volt érdekfeszítő, mint József Attila Altatója. Azért remélem még kap lehetőséget, nagyon megnyerő csaj, és jól áll neki az akció.
    Gina és a (legalább) látványosan kivitelezett bunyós jelenetek miatt arra az 1 órára:
    2/10

War of the Worlds

Ez rohadt fílinges volt. Semmi one man army hősködés, meg katonai szál(akik úgy is kinyírják az összes idegen civilizációt, mert Áááámerika az univerzum teljhatalma), csak a reménytelen menekülés. Kár volt a happy endért a végén, azt hittem Spielberg bevállal egy ütős drámai befejezést. Egyik leghatásosabb Föld megszállós film.
    8/10

Különvélemény

A gondolatrendőrség koncepciója érdekes, de elég nagy falat. Pár sebből vérzett azért ennek a működése, meg a történet is döccent néha 1-2 logikai buktatón, amúgy rendben volt a film, látványosan kivitelezve. Ja, és Agatha is rettentően irritáló volt, de ez már csak kisebb problem.
    7/10
  • desigo
    The Amazing Spider-Man

Pozitív csalódás volt a film.A két óra nagyon jól volt beosztva.
    Jól felépített,pörgős történet szerethető karakterekkel.
    Peter Parkert hitelesen alakította a főszereplő srác.
    Nagyon látványos,szépen kidolgozott amikor a várost/épületeket pásztázzák különböző szögekből.
    A gyík nekem bénának tűnt.Szája inkább mosolygásra állt mintsem félelem keltésre.A 3D eléggé hullámzó volt.Hol szépen kidolgozott élvezhető percek voltak hol sokáig semmi.
    Összességében megérte a mozijegy az árát.

7/10
  • Sir Quno Jedi
    Skyline

Nem is volt rossz. Kicsit uncsiak, de jópofa.
  • TaRka0107
  • hapi
    Szerintem mindkettőt alul értékelted. Mondjuk én scifi hiányban szenvedek szal:
    Lockout 6/10
    get the gringo 7/10
  • cody1994
    elképesztő* jó van ne szójjá be XD