1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tyler1
    Haywire

Összecsődíteni ilyen gárdát a semmiért...
    1 órát bírtam ebből vegetatív állapotban, aztán kinyomtam. Gina Carano az új Amerikai Gladiátorok széria óta szimpatikus volt, örültem, hogy vele készítenek akciófilmet, csak kár, hogy annyira volt érdekfeszítő, mint József Attila Altatója. Azért remélem még kap lehetőséget, nagyon megnyerő csaj, és jól áll neki az akció.
    Gina és a (legalább) látványosan kivitelezett bunyós jelenetek miatt arra az 1 órára:
    2/10

War of the Worlds

Ez rohadt fílinges volt. Semmi one man army hősködés, meg katonai szál(akik úgy is kinyírják az összes idegen civilizációt, mert Áááámerika az univerzum teljhatalma), csak a reménytelen menekülés. Kár volt a happy endért a végén, azt hittem Spielberg bevállal egy ütős drámai befejezést. Egyik leghatásosabb Föld megszállós film.
    8/10

Különvélemény

A gondolatrendőrség koncepciója érdekes, de elég nagy falat. Pár sebből vérzett azért ennek a működése, meg a történet is döccent néha 1-2 logikai buktatón, amúgy rendben volt a film, látványosan kivitelezve. Ja, és Agatha is rettentően irritáló volt, de ez már csak kisebb problem.
    7/10