106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
hapi #69641 "Ilyen szempontból rühellem pl. Jackie Chan filmjeit is és többre tartok egy Steven Segal filmet."
Na innen már nem olvastam tovább... -
The Raid : a felénél kikapcsoltam, talán 1 pontot megér.
Amerikai pite reunion: 20 perc után kapcsoltam ki, 0 pontot ér.
Csatahajó: a világok harca óta nem láttam hasonló/jó akció-scifit. nálam eddig az év legjobb akciófilmje. 9/10
Éhezők viadala: Nagyon tetszett, érzelmekre erősen ható film. 9/10
Diktátor: nem csalódtam, remek vígjáték. 9/10
Torrente 4: a szinkronos verzió most nagyon nem lett jó, nagyon óvatosra vették a figurát, a szinkronosra 5 pontot adnék, az eredeti spanyol de magyar feliratos verzió viszont sokkal viccesebb az 8/10.
-
The Raid
Totál közepes verekedős tucatfilm. A látványosabb jeleneteket mind ellőtték a trailerekben, a többi jelentéktelen Bud Spenceres csihi-puhi Ez az a fajta, amikor valahogy sosem fáj nekik az ütés meg rúgás, rendületlenül támadnak újra meg újra (lásd verekedés a főmajommal) a látvány kedvéért. Ez csak engem idegesít? Ilyen szempontból rühellem pl. Jackie Chan filmjeit is és többre tartok egy Steven Segal filmet.
Szóval nem értem miért volt olyan nagy szám. Ilyen minőségű verekedős akciófilmet tucatszám találni.
5/10 -
Miután egy Twillight-szerű szerelmes könyv trilógia alapján készült a film (ugyanúgy jönnek majd a film folytatások), így az általad tálalt forgatókönyv nem igazán kivitelezhető. Nem azért mert nem úgy van a könyvben, hanem eleve folytatásos regénynek készült. -
Hunger gamesrol:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hat igen... a Romeo es Julias egyutt halljunk meg befejezes ezerszer jobb lett volna szerintem. Battle Royalera koppintas se lett volna jo. Esetleg maradhatott volna a szerelmes par es a fiu ledofhette volna a csajt. Majd mikor a csavo elfordul akkor johetett volna az, hogy a csaj hatulrol hatbalovi vagy barmi mas.DE EZ?!?!?!?! -
Tervbe van véve a 28 month later, de eddig csak pletykák voltak, semmi konkrét.
wikiről:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Possible sequel
Fox Atomic stated in June 2007 that they would consider producing a third film, if DVD sales of the film did well.[28] In July 2007, while promoting Sunshine, Boyle said he had a possible story for the next film. "There is an idea for the next one, something which would move the story on. I've got to think about it, whether it's right or not."[29]
In October 2008, Boyle discussed with KarmaLoopTV the possibility of 28 Months Later.[30]
In October 2010, when Alex Garland was asked what was happening with 28 Months Later, he declared: "I'll answer that completely honestly. When we made 28 Days Later, the rights were frozen between a group of people who are no longer talking to each other. And so, the film is never going to happen unless those people start talking to each other again. There is no script as far as I'm aware."[31]
In January 2011, Danny Boyle said, "There is a good idea for it, and once I've got [my stage production of] Frankenstein open, I'll begin to think about it a bit more.[32] -
bcrics #69635 The Tall Man
A Martyrs Rendezőjének újabb filmje.
A Filmet nézve végig azt hittem hogy egyfajta Alan Wake-Heavy Rain CrossOvert látok.(A fentebb említett Címek komoly Konzol játékok, hasonló hangulattal és történettel.)
A Martyrs-ban is volt egy csavar a film közepén, sebességet és stílust váltott a film, itt is hasonló csavar van, csak épp Jessica Bielt helyezik el a skálán egy másik végletre, majd a végén újra visszarakják a serpenyő pozitívabb mérlegére.
Jó film, Jó történet.
Dark Tide.
Egy Újabb Cápás film, de nem nagyon reklámozták túl a filmet.
Az Eddigi Uszonyos filmek alapján, a saját ízlésem szerint a következő helyre raknám be.
1.Cápa
2.Open Water
3.The Reef
4.Cápa 2
5.Háborgó Mélység
6.Dark Tide
...
vhol a 10. hely körül kolbászol a Shark Night 3d, kicsit bugyuta volt de tetszett mégiscsak.
Szóval Halle Berry, és cápák?
10 perc után már fel sem tűnt hogy a Nagy fehér cápával mazsolázgat, és ez jó.
Viszont akadnak Bőven ostoba pillanatok és ez nem jó, de na.
A film inkább az Open Water, The Reef Tónuson mozog, de nem érinti azok színvonalát, bár a fényképezés, és a Cápás jelenetek mondhatni elég színvonalasra sikerültek.
Semmi csicsa, ökörködés, Gumi cápák.
Van helyette egyszeri történet, cápákkal lebzselő Halle.B., vmint hullajó fényképezés és az Állatkák.
Annyira van jó film hogy kedvem kaptam a Tropicariumhoz.
-
IXEMGabeo #69634 Ja és úgy tűnik ezt is úgy fejezték be, hogy lesz folytatása (tán 28 hónappal később?!) -
IXEMGabeo #69633 28 héttel később
Rém izgalmas film volt és szerintem méltó befejezése az 1-nek, habár kicsit más típus, egy kicsit pörgősebb. Mondjuk valami hiányzott belőle talán pont az, ami az 1-ben (28 nappal később) benne volt az, hogy a túlélők kicsi lélegzet vételhez jutottak és elkezdtek mélázni, hova tovább megvoltak a célok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Itt ebben ilyen nem nagyon volt csak fejetlen rohangálás.
Zavart kicsit, hogy egy már fertőzött ember (az apa) konkrét céllal "kereste" a fiát, hogy megölhesse. Nos egy kicsit abszurd volt pláne, hogy az egyetlen fertőzött volt pont ő, aki eljutott a stadionig és úgy tűnt, mintha gondolkodna is...na persze.
Doyle-t (Renner) nagyon sajnáltam méltatlan halála volt a katonai szerep nagyon illett hozzá őt mintha a Bombák földjénben is láttam volna.
1-2 logikai bukfenctől, idegesítő kamera mozgástól eltekintve nagyon jó volt a film. Az üres londoni utcák is eléggé megadták a hangulat sava-borsát.
8/10 -
Merida
Minőségre hibátlan term. Végére én is megkönnyeztem. Sikerült 2D-ben megnézni, ami áldás. Korrekt mese. Nem, nem egy Wall-E, de abszolúte szórakoztató és tanulságos. Azt nem tudom a gyerkőcöknek mennyire tetszik, mert a kicsik többnyire végigkussolták (ami lehet jó jel is). 11 éves keresztlányomnak úgy tűnt tetszett (kb. róla szól a film amúgy :D). -
xido #69631 Battleship nekem is megvolt pár napja..hasonló érzések róla,korrekt iparosmunka,bejött,mert ennyit is vártam tőle
Ezer szó..Eddie Murphy..Kicsit megfordított Szent ember hangulata volt,abban Eddie volt a "jó",Jeff Goldblum pedig a változásra kényszerült hős...z is klisé,de alapjában korrekt és minden blokk a helyén volt érzelmileg is -
-
A bosszú jogán - Seeking Justice
7/10
Átlagos valami volt. Egyszer bőven elég volt megnézni.
Az adósság The Debt
Na ez érdekes volt. 8.5/10
Náci háborús bűnöst üldöznek. -
Flypaper - Bankcsapda
Félve ültünk le a haverral nézni, de pozitívan csalódtunk.
A forgatókönyv elég jól sikerült, de a legvégét kicsit összecsapták, ettől függetlenül baromi jól szórakozunk a filmen.
7/10 -
Ja azon mosolyogtam, nulla dráma volt ebben a filmben -
A bosszú jogán - Seeking Justice
1080p, DTS, eredeti nyelven...
Egyszer nézhető, de nekem még így sok volt az üresjárat benne, nem találtam olyan izgalmasnak, mint egyesek írták a neten, talán 5.5/10
Battleship
1080p, DTS HD 7.1, eredeti nyelv...
Sok fikát hallottam a filmről, de mégis milyen mélységű történetet vártak a fanyalgók egy ilyen filmtől? Engem szórakoztatott és a hangok, effektek te jó ég, ez plusz egy pont, idáig a transformers 3 vitte a pálmát hangeffektekben, de ez még azon is túltett! 10/8 -
utóbbi napok termése, tömbösítve:
An American Werewolf in London (1981) - 6.5/10
egyszer nézhető, annyira nem voltam elájulva tőle, sokkal többet ki lehetett volna hozni ebből az alaptörténetből. Jenny Agutter ellenben valami elképesztően gyönyörű, és az kisfarkassá átalakulásért nem vagyok meglepve h Rick Baker Oscar-t nyert... egy olyan kategóriában, amit akkor frissen miatta csináltak
Mystery Men (1999) - 7/10
szuperhős filmek parodizálása (de nem olyan!), kifejezetten vállalható, bár ez is tele van kihagyott ziccerekkel. Ben Stiller (egyik főszereplő) sok év távlatából lehúzta, de közben csinált 3 apádra/vejedre/igényes humorra ütök filmet, szóval az ő szava ilyen téren nem sokat ér
(tudom, volt közben pár jó filmje is, de azt a 3 szörnyűséget semmi nem váltja ki)
Lord of War - 9/10
kibaszottul zseniális, a narrálás, a helyszínek, minden. pár helyen kicsit mélyebben belemehettek volna a történetbe, érdekelt volna h kedves főszereplőnk konkrétan hogy lett az ami, viszont szinte csak a végeredményt látjuk. Cage messze legjobb szerepe, bár ez a mondat elég furcsán cseng néhány másik agymenéséhez képest. -
Detachment 8/10
Adrien Brody rég alakított ilyen jó szerepet. Szeretem a hasonló jellegű, kis költségvetésű drámákat, amik az élet hétköznapi problémáit mutatják be egy vagy több személyre ráhúzva.
Kémes hármas 6/10
Barátnőmmel nehéz jó filmet nézni, így kompromisszumot kötve vele szoktam megnézni a szar (filmszerető szemmel) filmeket. Egyszer megnézős kategória, ami nem ad többet, mint amit gondoltam a megnézés előtt. Délután, barátnővel, húggal megnézve tökéletes. Bár meglepádtem, hogy "Bane" bevállalt egy ilyet. De mint mindenkinek, neki is jönnek hó végén a számlák... -
caps lock #69623 Tegnap láttam egy nagyon jó,a maga módján humoros filmet.The Hell Fated Courtesan címmel.1977-es japán film.Az egész ahogy van tiszta képtelenség,mégis teljesen odaszögezett a képernyő elé.Nem is tudom,hogy jellemezzem,mindenesetre beszéljen róla egy igazán hétköznapi jelenet a filmből,amit feltettem a youtubera http://www.youtube.com/watch?v=zDjczHW_uRg&feature=youtu.be -
Amin én egy kicsit kiakadtam az az volt mikor:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azt mondták, hogy megváltoztatják a szabályokat és lehet két győztes, aztán mégsem lehet két győztes, de a végén mégis csak két győztes lett. A baj itt az volt, hogy abszolút nem jött át a kettős öngyilkosság. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az oké hogy be kellett fejezni, de nem így...simán adni kellett volna egy határidőt, kivetíteni az égboltra, aztán ha lejár a határidő és még életbe vannak akkor robban a chip, amit beültettek a karjukba. vagy a nézők döntötték volna el, hogy ki maradjon életben...így rá lettek volna kényszerítve, hogy gyilkolják egymást, nem pedig táboroztak volna csak. És mondjuk ilyenkor a mentorok szerepét is erősíthették volna. -
Én konkrétan azt hittem hogy ez egy remake csak a szokásos szirupos amerikai stílusban. Ez egyszerűen gyerek mese volt, de a sztoriban sem volt semmi csavar... Vegig azt reméltem hogy a srac csak szineszkedik aztan a vegen lecsapja a csaj fejét de legalabb megpróbálja:) -
Nekem nem tetszett a Hunger Games, túl meseszerű. Battle Royale szvsz jobb volt. -
az akció hiányzott, de az nagyon. konkrétan semmit nem mutatnak és még aközben is rángatják a kamerát. ezt a filmet nem tinikkel kellett volna megcsinálni és naturalistábbra kellett volna venni az egészet. akkor lehetett volna akár kiemelkedő is. -
Anélkül, hogy olvastam volna a regényt... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Előtte biztos, hogy szigorúan büntetnék azokat, akik egymásnak ugranak, azzal a műsorban tennének kárt.
A "vadmacskák" meg azért kellettek, hogy befejeződjön a játék, mint hogy azért terelgetik őket egymás felé előtte is, hogy a nézők ne azt bámulják, hogy hogyan táborozgatnak békésen egymástól kilóméterekre. -
Altered 8/10 Félelmetes,humoros,szórakoztató film ufós témában. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát igen, nekem, aki nem olvasta a könyvet tökre úgy jött le, hogy az operátor az irányítóközpontban éppen a mestermunkájaként prezentálta a főnökének a "lényt", aki rábólintott, beírta az ellenőrzőbe az ötöst, aztán beküldték terepre... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azok nem vadmacskák voltak, hanem a meghalt vetélytársakból kreált genetikai lények... legalábbis ezt olvastam egy kommentben valakitől, aki olvasta a könyvet. Bár nem tudom, miért hagyták ezt ki a filmből, érdekesebb lett volna így. -
The Hunger Games
Van egy kis hiányérzetem, de nem tudom megmondani, hogy mi...nagyon hamar elrepült az a 2 óra 20 perc, végig lekötött a sztori, de egyszerű valami még hiányzott..továbbiakban spoilerek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amit érdekesnek találok, hogy a "táborban", amikor kiképezték, illetve felkészítették őket, mindenki nagyon steril volt...semmmi ellenségeskedés, pedig tudták, hogy meg kell ölniük egymást hamarosan így vagy úgy...
Woody Harrelson-ról is kicsivel több infót elviseltem volna azon kívül, hogy megnyert egy viadalt...mert tulajdonképpen csak ennyit tudunk róla, illetve még annyit, hogy ő a mentoruk...és semmi több...
Még esetleg ami nem tetszett, az a befejezés...miért kellett egy teljes hát hogyis hívjam vadmacska kolóniát rájuk küldeni, kicsit több fantázia kellett volna
Az előbb felsoroltakon kívül tetszett a film, karakterek jók voltak, még egyszer biztosan megnézem, illetve reméljük lesz folytatás is.
nálam 8/10 -
kanduhr #69612 A zenéje is egészen jó lett:
rome -
:D
Két heti hideg élelemmel mennék a gyóntatószékbe...
;) -
bcrics #69610 "Valszeg a sok mocsok miatt a fejemben a bűntudatom buzgerált"...
Mesélj kérlek:) -
The Untouchables (1987)
Tetszett. Jól játszották a szerepüket a színészek!
9/10 -
Rítus
Éjjel, egyedül.
Az a fajta, amin nem féltem, de rohadtul nyomasztott és sok jelenetben előjött a teljes testes libabőröm. Valszeg a sok mocsok miatt a fejemben a bűntudatom buzgerált. Nekem tetszett, ebben a műfajban elég jónak éreztem. Van benne egy betalált poén is, amúgy nem az a vidám sztori.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ördögűzés után Hopkins:
- Mire számított? Azt hitte, körülfordul a feje...?!?
A nyitójelenetek annyira nem hétköznapiak, hogy az állította belém a sötét nyugtalanságot, de ettől eltekintve úgy éreztem utána, hogy sok aprósággal fel lehetett volna még cicomázni (pl.: a történetben előkerülő apró "jelek" kiemelésével, több hangeffekttel, örültem volna a szürreális/látomásos jelenetek még jobban felerősítésére és a Sátán hangjának még finomabb részleteire (mondjuk én szinkronosan néztem))SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pl.: amikor felidézi a megszállott lány vagy a pap a halott embereket, jobban borzongtam volna, ha azok hangján, kis CGI-vel azokhoz hasonló arccal/szemmel nézett volna. Ha ez is bejátszott volna, tuti a nem alvás...
Olyan 8/10, de én fogékony vagyok a téma iránt... -
legjobb, amit mostanában láttam -
Fighter
There will be blood -
Deja Vu
Voltak kisebb-nagyobb hülyeségek benne, pl. a Hófehérke rendszer valami orbitális baromság, meg a visszautazás is, de ahogy elkezdték összekapcsolni a szálakat, egész jó lett. D.W meg alapjáraton hozta a karakterét, nem ez a legjobb filmje(mert az még mindig a Kiképzés), de illett hozzá.
Forráskód faszántosabb elméletet talált ki a laikus nézőnek az időutazás+párhuzamos univerzum teóriáról, ennél sem ártott volna, ha valaki párszor még átgondolja.
7/10 -
bcrics #69604 A többi is nagyon rendben van. -
Blum #69603 A Hachi az tenyleg jo! -
bcrics #69602 Ha jó drámát akarsz :
-Üres város
-Another earth
-seven pounds (hét élet, inkább eredeti nyelven.)
-a boldogsag nyomában
- Hachi :)