1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ZilogR
    Rítus

Éjjel, egyedül.
    Az a fajta, amin nem féltem, de rohadtul nyomasztott és sok jelenetben előjött a teljes testes libabőröm. Valszeg a sok mocsok miatt a fejemben a bűntudatom buzgerált. Nekem tetszett, ebben a műfajban elég jónak éreztem. Van benne egy betalált poén is, amúgy nem az a vidám sztori.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ördögűzés után Hopkins:
    - Mire számított? Azt hitte, körülfordul a feje...?!?

A nyitójelenetek annyira nem hétköznapiak, hogy az állította belém a sötét nyugtalanságot, de ettől eltekintve úgy éreztem utána, hogy sok aprósággal fel lehetett volna még cicomázni (pl.: a történetben előkerülő apró "jelek" kiemelésével, több hangeffekttel, örültem volna a szürreális/látomásos jelenetek még jobban felerősítésére és a Sátán hangjának még finomabb részleteire (mondjuk én szinkronosan néztem))
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Pl.: amikor felidézi a megszállott lány vagy a pap a halott embereket, jobban borzongtam volna, ha azok hangján, kis CGI-vel azokhoz hasonló arccal/szemmel nézett volna. Ha ez is bejátszott volna, tuti a nem alvás...

Olyan 8/10, de én fogékony vagyok a téma iránt...