[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
utóbbi napok termése, tömbösítve:
An American Werewolf in London (1981) - 6.5/10
egyszer nézhető, annyira nem voltam elájulva tőle, sokkal többet ki lehetett volna hozni ebből az alaptörténetből. Jenny Agutter ellenben valami elképesztően gyönyörű, és az kisfarkassá átalakulásért nem vagyok meglepve h Rick Baker Oscar-t nyert... egy olyan kategóriában, amit akkor frissen miatta csináltak
Mystery Men (1999) - 7/10
szuperhős filmek parodizálása (de nem olyan!), kifejezetten vállalható, bár ez is tele van kihagyott ziccerekkel. Ben Stiller (egyik főszereplő) sok év távlatából lehúzta, de közben csinált 3 apádra/vejedre/igényes humorra ütök filmet, szóval az ő szava ilyen téren nem sokat ér
(tudom, volt közben pár jó filmje is, de azt a 3 szörnyűséget semmi nem váltja ki)
Lord of War - 9/10
kibaszottul zseniális, a narrálás, a helyszínek, minden. pár helyen kicsit mélyebben belemehettek volna a történetbe, érdekelt volna h kedves főszereplőnk konkrétan hogy lett az ami, viszont szinte csak a végeredményt látjuk. Cage messze legjobb szerepe, bár ez a mondat elég furcsán cseng néhány másik agymenéséhez képest.