1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • daver88
    The Hunger Games

Van egy kis hiányérzetem, de nem tudom megmondani, hogy mi...nagyon hamar elrepült az a 2 óra 20 perc, végig lekötött a sztori, de egyszerű valami még hiányzott..továbbiakban spoilerek:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amit érdekesnek találok, hogy a "táborban", amikor kiképezték, illetve felkészítették őket, mindenki nagyon steril volt...semmmi ellenségeskedés, pedig tudták, hogy meg kell ölniük egymást hamarosan így vagy úgy...
    Woody Harrelson-ról is kicsivel több infót elviseltem volna azon kívül, hogy megnyert egy viadalt...mert tulajdonképpen csak ennyit tudunk róla, illetve még annyit, hogy ő a mentoruk...és semmi több...
    Még esetleg ami nem tetszett, az a befejezés...miért kellett egy teljes hát hogyis hívjam vadmacska kolóniát rájuk küldeni, kicsit több fantázia kellett volna

Az előbb felsoroltakon kívül tetszett a film, karakterek jók voltak, még egyszer biztosan megnézem, illetve reméljük lesz folytatás is.
    nálam 8/10