[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
IXEMGabeo #69633 28 héttel később
Rém izgalmas film volt és szerintem méltó befejezése az 1-nek, habár kicsit más típus, egy kicsit pörgősebb. Mondjuk valami hiányzott belőle talán pont az, ami az 1-ben (28 nappal később) benne volt az, hogy a túlélők kicsi lélegzet vételhez jutottak és elkezdtek mélázni, hova tovább megvoltak a célok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Itt ebben ilyen nem nagyon volt csak fejetlen rohangálás.
Zavart kicsit, hogy egy már fertőzött ember (az apa) konkrét céllal "kereste" a fiát, hogy megölhesse. Nos egy kicsit abszurd volt pláne, hogy az egyetlen fertőzött volt pont ő, aki eljutott a stadionig és úgy tűnt, mintha gondolkodna is...na persze.
Doyle-t (Renner) nagyon sajnáltam méltatlan halála volt a katonai szerep nagyon illett hozzá őt mintha a Bombák földjénben is láttam volna.
1-2 logikai bukfenctől, idegesítő kamera mozgástól eltekintve nagyon jó volt a film. Az üres londoni utcák is eléggé megadták a hangulat sava-borsát.
8/10