106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • precision
    Man of Steel

A kevesebb néha több. Egyszer mindenképpen nézhető.

6,5/10

Gravity

3D -ben néztem még premierkor a moziban, csak eddig nem írtam róla. Engem nagyon magával ragadott a látvány. A többi részével sem volt túl nagy problémám, talán mert az elvárásaim sem voltak túl nagyok. Végig lekötött a film, egy percet sem unatkoztam. Végre a 3D -t is tudtam értékelni.

8/10
  • Rony94
    Jaja, az első részben konkrétan le is vágja a haját egy pengével. :D
  • IMYke2.0.0.0
    "nem nagyon követtem a film előéletét"

Gondolom, akkor az első részt se láttad ("Pitch Black") - abban konkrétan megmutatja, hogy lövi be mindig a séróját.
  • Tikal #80173
    Riddick

úristen mi volt ez a sárga CGI fos?? de ha még a CGI jó lett volna legalább, de olyan nevetségesen szar minőségű volt, hogy nem bírtam ki nevetés nélkül... egy kibaszott szabadtéri kép nem volt, mind szar stúdió felvétel. nem nagyon követtem a film előéletét, de gondolom nem sok pénzt kaphattak rá, azért a pocsék minőség.

a történet szintén siralmas... kölyök kutya, kölyök zsoldos, mindegy szót sem érdemel.

Ja egyébként Riddick-nek valami hormon problémája van, mert hogy sose nő ki a haja ? ( de biztos nem figyeltem és van rá valami magyarázat, pl minden nap borotválja egy csontból készített pengével )

5/10
  • cobol
    Getaway: Soha nem fogy ki a benzin/10
  • Totti5
    The World's End

Simon Pegg, Nick Frost magy kedvenc, bírom a humorukat és az agymenéseiket. Ez sem lett más mint amik ők. Beteg baromság, de volt már jobb filmjük!

7/10

The Lone Ranger

Nem érdekel nem is akarom tudni miért húzzák le és rugdossák, nekem bejött. Depp hozza a poénokat, látványos, gyönyörű helyszínek, korrekt film.

6/10

Kick-Ass 2

Kellemes, de az első jobb volt.

6/10

Grown Ups 2

Na az egy nagyon jó vígjáték, hatalmas poénokkal. Örömjáték a színészektől, komolytalanul és szabadon.

8/10
  • Rony94
    Ja igen, az effektekről meg is feledkeztem. Szörnyű volt. :D Meg ez a sok forgás a kamerával, nagyon ciki volt.
  • zorrobomber
    Na ez pedig szerintem egyenesen katasztrófa volt. 3.76/10
    Okos akar lenni a film, de e helyett inkább csak simán hülyének nézi a nézőt. Látvány a manapság divatos csilli-villi piki-puki mindenhol. Zoomolás, helikopter meg minden, mégis, az egyetlen értékelhető látványelem Isla Fisher. Imádom.

Én a Nolan-es mellett a The Illusionist-et (IMDb) is nyugodt szívvel ajánlanám e helyett.
  • Rony94
    Now You See Me [IMDb]
    Nagyon, NAGYON erőltetett jelenetek vannak az egész filmben. Én hatásvadásznak éreztem az egészet. Azt akarja beadnia nézőknek hogy ez egy kurva király film, de ezt pont hogy fordítva sül el. Sok jelenetnél én éreztem kellemetlenül magam.
    Ettől függetlenül volt benne pár jó poén is. A vége még tetszett is. Michael Cain-t és Morgan Freeman-t pedig imádom. Viszont ezt a Jesse Eisenberg akárkit küldjék már el a francba. A színészi játéka és az arckifejezése minden filmnél ugyanaz. Ez nem színészet amit ő csinál. Lehet hogy egyesek bírják őt, de én nagyon nem. Kap tőlem egy nagyon jó indulatú 7-est (a 10-ből). Szóval egyszer meg lehet nézni.

De ha valaki egy igényesebb filmre vágyik, ami szintén a bűvészetről szól, az nézze meg Nolan Úr egyik remekfilmjét, a The Prestige-t. Ez minden szempontból egy remekmű.
  • Bokafix2
    jó hogy nem a pí értékével pontozol bro...
  • IMYke2.0.0.0
    Azt a pontozást :)))))
  • zorrobomber
    Nem tudom, lehet azért mert nyilvánvaló hogy mi a vége, és így ugrott a feszültség, de én soknak éreztem azt a letaglózó színészi játékot a végén. Mondjuk összességében nem is tetszett a film. Egyes elemek jók voltak benne, de nem állt össze kész egésszé. 6,23/10
  • dartonite
    The World's End:
    (Simon Pegg es bandajanak amokfutasa egy almosnak tuno angol kisvarosban).
    Lassan es unalmasan indul,de a film felenel atvalt valami agyament...nos inkabb nem lovom le a poent annak aki nem latta,mert szamomra meglepetes volt.Jol szorakoztam nagyon,esti programnak teljesen megfelelo.
    7/10
  • Blasta
    Captain Phillips – 7/10
    -----------------------------------

Tetszett nagyon az elso fele, amig nem szalltak at a hajora a szomik, amig ment az uldozes. Onnantol kicsit lankadt a figyelmem, de meg igy is elegge izgalmasnak ereztem.
    A vegefele viszont mar untam a lifeboat-ban benazast. Elhiszem, hogy igy zajlott le a sztori, de a vegjatekot kb. fel orasra sikerult nyujtaniuk, ami nekem sok volt ehhez a szituaciohoz.
    Plane ugy, hogy ketseg sem merult fel az ugyben, hogy mi lesz a vege.
    Tom Hanks is egeszen az utolso 5 percig teljesen kozepszeruen hozta a kozepszeru emberke szerepet. Rosszat nem tudok ra mondani, de kulonosebben jot sem…. addig a bizonyos utolso 5 percig. Mert ott akkor bizony vegre massziv, letaglozo szineszi jatekot lahattunk Tole. Kar, hogy nem sikerult ilyenbol tobbet irni a filmbe. Tudom persze, az irok keze kotve volt az esemenyek miatt.
    A szomi kaloz sem jatszott rosszul, de az az oscar jeloles is vicces picit.
    Legjobb film oscar jelolese pedig csak azert lehetseges, hogy feltoltsek a listat, ez nem egy Best Picture kategorias film.
    Ajanlott, izgalmas is, de semmi extra.
  • sandor8206
    47 Ronin

Rendkívül gyenge blockbuster, ha meg japcsi szamurájos filmként akarnék rá tekinteni borzalmas

2/10
  • Tyler1
    Maga a pokol

Kicsit A bosszú börtönében és a Vitathatatlan keverékére hajazó börtönfilm, JCVD filmjei közül az egyik legjobb.
  • Minstrel
    "Mit csinálsz? - Felhőt oszlatok."

• Kontrakcio
    az tényleg nagy film , sok hippi
  • Inquisitor
    "Kecskebűvölők (The Men Who Stare at Goats) 7/10

- Elborult hülyeség, de nagyon jó :)"

Azért ha az ember utánanéz annak, hogy a történet nagyobbik fele igaz, az azért üt mint ipari áram. :D
  • hapi
    Még annyit hogy Bale meg Jennifer Lawrence jelenete mikor majdnem kinyiratta és a férj számon kéri, hát a legjobb esküszöm. A buta feleség nem tudtam sírjak vagy nevessek, te jó ég.
  • hapi
    American Hustle
    9/10

Ez nagyon jó film. Én nem vagyok Bale rajongó, de itt... minden elismerésem. Nagyon bejött a karaktere. Mindenki hatalmasat játszott, a 70-es évek feeling átütötte a képernyőt ami nálam megint csak királyság.
    A csajok meg fenomenálisak. Élveztem minden percét, bár lehet valakinek hosszú lesz és lassú, nekem egyáltalán nem.
  • ForzaInter
    A Lebowski-t a hétvégén néztem meg. Szégyen szemre eddig nekem valami oknál fogva kimaradt. Tényleg zseniális film, mióta megnéztem szinte mindennap visszanézek 1-2 jelenetet.
  • Blasta
    Fuckyeah
    (idiotak)

• Minstrel
    A lankadatlan - A Dewey Cox sztori (Walk Hard: The Dewey Cox Story) 7/10

- Nem is olyan rossz paródiája a Nyughatatlannak, de azt mindenképp látni kell előtte.

Az apokalipszis lovasai (The Horsemen) 4/10

- Nyomozós és a végén megdöbbenős, de nem nagy szám, vannak sorozatok amiknek egy része jobb.

A túlélő (Lone Survivor) 9/10

- BHD az egyik kedvenc filmem, azt nem előzi meg, de nagyon közel van hozzá.

A pokolból (From Hell) 8/10[/b]

- Johhny Depp nyomoz a hasfelmetsző után, hangulatos a régi London.

A rakomány (Cargo) 7/10

- Svájci sci-fi egy borús jövőről és hosszú űrhajós utazásról, ha azt nézem, hogy mennyibe került akkor egész jó lett.

Kecskebűvölők (The Men Who Stare at Goats) 7/10

- Elborult hülyeség, de nagyon jó :)

Az éjszaka urai (We Own the Night) 7/10

- Átlagos rendőrsztori, jó színészi játék.

A nagy Lebowski (The Big Lebowski) 10/10

- A Töki örök, valakinek nagyon bejön, valakinek nagyon nem, kb. 8 év után néztem újra, de most is tetszett.
  • IMYke2.0.0.0
    Csak azt volt ésszerű választani - én is úgy tettem.
  • Bokafix2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    én értem mit mondasz, de az általad említett filmek szinte kivétel nélkül mind a földön játszódnak, ahol könnyebb elfogadni, elhinni a rengeteg túlélést, illetve a pörgős akció miatt nincs is idő ezen gondolkodni hogy na ezt most hogy élhette túl... viszont az űrből ilyen hajmeresztő körülmények között ép bőrrel földet érni... szóval érted...

mindenesetre ez nem vont le számomra semmit a film értékéből, csak egyszerűen feltűnt milyen "szerencsés" a leányzó, és épp mielőtt megnéztem volna a Gravitációt, olvastam egy ismertetőt a filmről hogy a rendező mennyire igyekezett élethűen bemutatni az űrbeli körülményeket és a tárgyak fizikáját, viselkedését ebben a környezetben
  • Jakuza1
    Hanem a balszerencserol ? :P
  • Inquisitor
    Az egész film nem a szerencséről szólt szerintem. Másrészt könyveket írnak tele olyan eseményekkel amik megtörténtek, pedig nem sok esélyük volt.
    (Lásd még Douglas Adams féle "aminek esélye egy a millióhoz, az tízből kilencszer bejön" észrevételt.)
  • wesker24
    Vazze akkor én egyből a rendezői változattal kezdtem mert azt néztem meg nem rég !
  • Tyler1
    Riddick rendezői

Kb. plusz 10 perc, ami kiegészíti a nem túl bő mozis átvezetést a Krónikákkal, valamint kap egy alternatív befejezést is ugyancsak kapcsolódva a Necromonger királyságával, utalva egy esetleges folytatásra.
  • Blasta
    Az ég kék, a Fold kerek és a Hollywood-i filmek foszereploinek mázlija van.
    Pont.
  • stargatelost
    Meglestem pár "díjbegger"... khm, díjesélyes filmet Oscarra gyúrva, ha már kivirágzottak a screenerek.

Gravity
    Ez szerencsére már tűélesen kint van. Mondhat akárki akármit, a film lenyűgöző volt, a kamerakezelésen át a látványig és az izgalmakig, minden a székbe szegezett.
    9/10

Captain Philips
    Szintén tűélesen. Tom Hanks jó volt, mint mindig (a vége alakítás!!!), a szomáliaiak szintén, mégis kicsit nyújtott volt. De élvezetes túszdráma lett végső soron.
    Bár engem kicsit meglepett, hogy a film fele abban a kis szar mentőkabinban játszódik.

7/10

The Wolf of Wallstreet
    3 óra geci :'( De elröppent, remek hangulata volt, Leo sziporkázott, és az a kb. negyed órás drogos csúszás-mászás az utóbbi idők egyik legjobb és legviccesebb filmjelenete.
    7/10

12 Years a Slave
    Na ez az, ami nem érdemelne semmi díjat. Unalmas az egész, a rendezőnek még az idő múlását sem sikerül szemléltetni, pedig ez a címe!! A főszereplő passzív, azonosulni esélytelen vele, így nem is tud érdekelni, épp melyik ültetvényeshez kerül. Jóindulattal...
    4/10

Lone Survivor
    Na ez ütött, ugyancsak székbe szegező, érezni lehet minden zuhanást, lövést. Remek volt.
    8/10

American Hustle
    A színészek/karakterek jók voltak, de a sztori full érdektelen. De a két dekoltázs miatt legyen...
    5/10

Ja és nem tudom, hogy tudtam kifogni egymás után négy filmet is, ami kibaszott foreshadowinggal kezd (közepe, vége jelenetet bebasznak a film elejére). Faszért kell ilyet csinálni? A Slave-nél volt a legesetlenebb ennek a beillesztése később a filmbe, de a Hustle-nál is szar volt.

Valamint a több mint két órás filmekből is kicsit elegem van. Minek? Csak túlnyújtott lesz, a fent említett filmeknél egyik se indokolta ezt a játékidőt. Bahh... (Kivéve a Wolf, meg talán a Lone. Gravity ugye rendes játékidővel bírt)
  • Jim Morrison
    Lehet félreérthetően írtam, nem azt akartam mondani, hogy ez akciófilm. Csak azt akartam mondani azzal mint a horroros és romantikus filmes mondatommal. Ha ő ezen fenn akadt, akkor ne nézzen akciófilmet/horrort/romantikus filmet, mert ezek mind mind tele vannak ilyen jelenetekkel, mint az általa kifogásolt gravity jelenetek.
  • Synchronous
    Nekem pl. egyáltalán nem akciófilmnek hatott a Gravity. Az eltérő környezet és a felhozatal miatt úgy tűnt inkább mintha a fejünk feletti űrállomáson dolgozó asztronauták mindennapjaiba kapnánk betekintést. Nem is úgy ültem le hozzá mint egy akciófilmhez.
  • Jim Morrison
    Való életben sem élte túl a tizedikről zuhanást egy ember se, mert előtte esett az eső sokat megpuhult a föld, meg talán bokorra is esett á, ilyen csak a filmekben van...
    Ha te ezeken ennyire fenn tudsz akadni, hogy a szereplőnek mázlija van, akkor ne nézz akció filmeket, mert nem létezik, hogy ne tudják lelőni a főhőst. Sőt, horror filmet se nézz, mert ott hiába lő a rosszba nyócat' csak nem döglik. Romantikus filmekről nem is beszélve, hogy pont ott, pont akkor találkozik/látja meg, stb. Nem is nagyon kötekedésnek szánom, de nekem ez sokkal inkább csakazértis mindenbe belekötök vélemény lett. De ugye ez csak film, itt nem volt kiírva az elején, hogy megtörtént eseményeken alapul.(mintha akkor sem szépítették volna picit :))
    peace
  • Bokafix2
    Gravitáció 2013

Korrekt kis mozi, bár

ez sem mentes a kliséktől... Ökrös Szandi valahogy túl sok meleg helyzetet túlélt. Annak a valószínűsége hogy tonnányi mindenfelé repülő űrszeméttel való megannyi találkozás, robbanások + tűz után ép bőrrel földet ér a kabinnal, hát finoman szólva is nevetséges.

Valahogy éreztem mikor száguldott a Föld felé a kabinban, hogy több mint valószínű hogy vízbe fog esni, hisz ellenkező esetben agrár kft-t nyithatott volna a felszántással, amint a jó öreg humuszban végigkaristol a szétrebbenő gyapjasok között.

De vízbe esett... oké, nincs azzal semmi baj, elvégre a bolygó felszínének 70%-a víz... na de az, hogy pont egy olyan vízbe esik amiből egy-két karlendítés után ki is úszik és elégedetten elterül parton, az már megbocsáthatatlan... sokkal nagyobb lett volna a valószínűsége annak hogy óceánba esik és kilométerekre semmi szárazföld nincs.

De ilyet nem lehet hisz valakinek túl kell élni... de akkor is, neki miért van ekkora szerencséje? Clooney-t 20 fényévvel arrébb szopogatja egy szupertömegű fekete lyuk, ő pedig sikeresen földet érve sziesztázik a parton... (ha ügyesebb lett volna még a kabint is kihúzza a vízből hogy le ne vonják a fizujából - apám) szó se róla tehát, volt pár rész amin felhúzódott a szemöldökünk, de aztán rájöttünk hogy filmet bámulunk amiben nem kell realizmust keresni, kivéve ha a film akarja magát nagyon realisztikusnak mutatni.
  • The Protector
    Bad Grandpa.

NEm rossz kis film volt.Érdekes volt a történetmesélés vegyítve a rejtett kamerás szivatásokkal.A kissrác nagyon ügyes volt minden téren.Egyszer nézős,párszor hangosan felröhögős film.

Jakuza köszi de nem szoktam pityeregni(ha nekem szólt)
  • Jakuza1
    Jaj hat hagyjatok mar pityeregni szegenyket, hogy valaki nem ert vele egyet.
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem is ironikusnak tűnt inkább.
  • Blasta
    Az a komment most nem is volt arrogans senem pokendi, maximum ironikus.