[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Meglestem pár "díjbegger"... khm, díjesélyes filmet Oscarra gyúrva, ha már kivirágzottak a screenerek.
Gravity
Ez szerencsére már tűélesen kint van. Mondhat akárki akármit, a film lenyűgöző volt, a kamerakezelésen át a látványig és az izgalmakig, minden a székbe szegezett.
9/10
Captain Philips
Szintén tűélesen. Tom Hanks jó volt, mint mindig (a vége alakítás!!!), a szomáliaiak szintén, mégis kicsit nyújtott volt. De élvezetes túszdráma lett végső soron.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bár engem kicsit meglepett, hogy a film fele abban a kis szar mentőkabinban játszódik.
7/10
The Wolf of Wallstreet
3 óra geci :'( De elröppent, remek hangulata volt, Leo sziporkázott, és az a kb. negyed órás drogos csúszás-mászás az utóbbi idők egyik legjobb és legviccesebb filmjelenete.
7/10
12 Years a Slave
Na ez az, ami nem érdemelne semmi díjat. Unalmas az egész, a rendezőnek még az idő múlását sem sikerül szemléltetni, pedig ez a címe!! A főszereplő passzív, azonosulni esélytelen vele, így nem is tud érdekelni, épp melyik ültetvényeshez kerül. Jóindulattal...
4/10
Lone Survivor
Na ez ütött, ugyancsak székbe szegező, érezni lehet minden zuhanást, lövést. Remek volt.
8/10
American Hustle
A színészek/karakterek jók voltak, de a sztori full érdektelen. De a két dekoltázs miatt legyen...
5/10
Ja és nem tudom, hogy tudtam kifogni egymás után négy filmet is, ami kibaszott foreshadowinggal kezd (közepe, vége jelenetet bebasznak a film elejére). Faszért kell ilyet csinálni? A Slave-nél volt a legesetlenebb ennek a beillesztése később a filmbe, de a Hustle-nál is szar volt.
Valamint a több mint két órás filmekből is kicsit elegem van. Minek? Csak túlnyújtott lesz, a fent említett filmeknél egyik se indokolta ezt a játékidőt. Bahh... (Kivéve a Wolf, meg talán a Lone. Gravity ugye rendes játékidővel bírt)