[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Captain Phillips – 7/10
-----------------------------------
Tetszett nagyon az elso fele, amig nem szalltak at a hajora a szomik, amig ment az uldozes. Onnantol kicsit lankadt a figyelmem, de meg igy is elegge izgalmasnak ereztem.
A vegefele viszont mar untam a lifeboat-ban benazast. Elhiszem, hogy igy zajlott le a sztori, de a vegjatekot kb. fel orasra sikerult nyujtaniuk, ami nekem sok volt ehhez a szituaciohoz.
Plane ugy, hogy ketseg sem merult fel az ugyben, hogy mi lesz a vege.
Tom Hanks is egeszen az utolso 5 percig teljesen kozepszeruen hozta a kozepszeru emberke szerepet. Rosszat nem tudok ra mondani, de kulonosebben jot sem…. addig a bizonyos utolso 5 percig. Mert ott akkor bizony vegre massziv, letaglozo szineszi jatekot lahattunk Tole. Kar, hogy nem sikerult ilyenbol tobbet irni a filmbe. Tudom persze, az irok keze kotve volt az esemenyek miatt.
A szomi kaloz sem jatszott rosszul, de az az oscar jeloles is vicces picit.
Legjobb film oscar jelolese pedig csak azert lehetseges, hogy feltoltsek a listat, ez nem egy Best Picture kategorias film.
Ajanlott, izgalmas is, de semmi extra.