1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Rony94
    Now You See Me [IMDb]
    Nagyon, NAGYON erőltetett jelenetek vannak az egész filmben. Én hatásvadásznak éreztem az egészet. Azt akarja beadnia nézőknek hogy ez egy kurva király film, de ezt pont hogy fordítva sül el. Sok jelenetnél én éreztem kellemetlenül magam.
    Ettől függetlenül volt benne pár jó poén is. A vége még tetszett is. Michael Cain-t és Morgan Freeman-t pedig imádom. Viszont ezt a Jesse Eisenberg akárkit küldjék már el a francba. A színészi játéka és az arckifejezése minden filmnél ugyanaz. Ez nem színészet amit ő csinál. Lehet hogy egyesek bírják őt, de én nagyon nem. Kap tőlem egy nagyon jó indulatú 7-est (a 10-ből). Szóval egyszer meg lehet nézni.

De ha valaki egy igényesebb filmre vágyik, ami szintén a bűvészetről szól, az nézze meg Nolan Úr egyik remekfilmjét, a The Prestige-t. Ez minden szempontból egy remekmű.