106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • DarkSector
    Filmajánló:

Skytten
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon szépen tud énekelni. Amúgy, végül is, nem rossz csaj.
  • DarkSector
    KD kurvaszép csaj.
  • TBTPumpa
    M.J. igen, de hót ronda a csaj. Ennél még Kirsten Dunst is jobb vót.
  • bcrics
    Mary Jane feltűnik, vagy van rá utaló jel?
    Ugyanígy Eddie Brock?
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor nálam joggal vérzik el az "új" pókica.
  • Kongy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    igen gwen meghal nem is akarhogy: slow motionben
  • tigeroo
    a végén mi lesz?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    gwen meghal mint a képregényben?
  • Kongy
    Itt nem az oscarrol van szo vagy arrol hogy ki jobb szinesz, csak szimpatiarol.
  • IMYke2.0.0.0
    Tény, hogy Tobey sem egy Oscar-ra érdemes (még) színész :)
  • Kongy
    Csak Tobey Maguire után :)
  • Kongy
    Csodalatos Pokember 2

Nos, hozza az előző rész szinvonalát, talán a több villain miatt jobb is egy fokkal. Electro nagyon jól meg volt csinálva, az a hangzorzítás te jó ég kirázott a hideg. Andrew továbbra is jobb Pókember, és még a 3D is jó volt. A vége meg pfff nem gondoltam, hogy ezt meg merik lépni, de jól tették, nagyon ütős. Nekem 9/10 alig vàrom a következő részt!
  • Totti5
    Ha egy közepes volt az élmény, akkor minek néznéd újra?!!! nincs más film?
  • TaRka0107
    The amazing spiderman 2 (2014)

Lehet elfogult vagyok, mert kedvenc szuperhős, de teljesen jó volt. Andrew gyerek nagyon jó színész és a sztori is rendben volt.

10/10 :)
  • TBTPumpa
    Nekem nem tetszett anno. Andrew valóban szimpatikusabb Pókember, meg Emma Stone is bejövős (a magyar szinkronhangja miért ilyen idétlen és pösze? nem ismerem az eredeti képregényt, de Gwen a képregényben is idétlen és pösze? mert akkor azt sikerült eltalálni), de minden más negatívum. A CGI, a történet, a párbeszédek, a látvány és a történetvezetés miatt folyton az járt a fejemben film közben, hogy ez egy baromira elsietett és befejezetlen film. A CGI néhol tényleg iszonyat tré, meg amúgy is árad a filmből az összecsapottság érzése. Ráadásul a CGI miatt árad néhány szereplő arcáról, hogy azt sem tudja hol van/mit kéne csinálni. Számomra ez eléggé WTF kategória.

Azt már nem is említem, hogy a vágás (rettentő durva vágási hibák vannak benne) és operatőri munka eléggé tré. De legalább a látvány és a képi világ 1-1 jelenetnél el lett találva. Kb. csak annyira volt jó az a film, hogy a Sony újabb Spider-man bevételre tegyen szert (legális pénzmosás). Mert ugye olcsóbb volt ezt elkészíteni, mint megbízni az előző stábot, hogy elkészítsék a 4. részt. De ez az "olcsóság" rohadtul érződik a filmen.
    A második részből még csak a trailereket láttam, de a gagyi CGI ott is szemet szúr. Majd, ha megnéztem a filmet, nyilatkozom róla, de nem lepődnék meg, ha alulmúlná az első részt.
  • IMYke2.0.0.0
    A Nyámnyilák háborújában biztosan elsőként hullana el. Szerintem :)
  • Kongy
    Andrew jobb pokember mint Tobey azerintem
  • El Gigante
    A Benjamin Buttonos részt tényleg hiba volt beletenni, mintha valami gagyi paródiát néztem volna, ezt az egyet leszámítva szuper volt!
  • tigeroo
    a csodálatos pókember 2012

jobb volt mint a tobey srácos pókember, végre visszatért a karra épített hálóvető is...

mivel a 2000-ben kijött Spider-Man játékot rongyosra játszottuk PS1-en anno, valamint a képregényeket is szerettem olvasgatni (meg hát na: melyik kisfiú nem szerette a pókembert?)

a CGI néha kilógott (főleg a csatornában a víz alatti fight, ott spidey animálása eléggé lol kategória volt)

jó felvezetése volt a későbbi részeknek, ám a végével nem értettem egyet: az apa utolsó kérése... amit aztán persze hogy nem tart be, ez az utolsó párbeszéd a filmben.

ennyi erővel szemen is köphette volna a haldokló férfit, hisz úgyis meghal, mi értelme betartani az ígéretet (bár tudom, ez inkább a forgatókönyv írók hibája, miért kellett ilyesmit belerakni a végén)

amúgy könnyed volt, élvezhető. film közben gondoltam bele hogy pókinak mennyi kurvajó ellensége van, akiket fel lehetne vonultatni

(ja és még mindig várok egy egész estés pókember vs. venom filmet)
  • davidka003
    Snowpiercer

Jónak tűnt az elején.
    Első 1 órát még érdekesen szemléltem.
    Aztán unalmas lett és a vége is hülyeség volt.
    Tök értelmetlen volt megnézni.

5/10
  • Blasta
    Julia (2008) - 7/10
    ----------------------------
    Vki ajánlotta mint Tilda Swinton legjobb szerepe, és emiatt néztem meg, mert elismeroen gondolok a színésznore.
    Hát tényleg nem semmi amit lemuvelt a filmben, de kellett is egy ilyen kaliberu színész erre a szerepre. Tokéletes volt benne.
    A sztori is jó volt bár kicsit a tobb mint 2 óás játékidot hosszúnak éreztem, ugyanakkor nem unalmas a film (mégiscsak egy gyerekrablásról szól).
    Végig egyfajta meghokkent állapotban voltam a film alatt de nem kimondottan a torténések súlyossága miatt, hanem azért mert annyira életszagúan adta vissza Julia karakterét és az egész elbaszott rablást a film, hogy beleborzongtam. Néha nevettem volna a foszereplo bénázásán, elcseszett reakcióin, de valahogy nem tudtam, mert éreztette a film, hogy akár én magam is vagy bárki 7koznapi ember ugyan ezeket a hibákat kovetné el ha ilyesmire adja a fejét.
    Egyedul a vége volt kicsit negatív számomra, és nem az uzenet miatt, még azt is képes volt a film nem tenyérbemászóan tálalni.
    Egyszóval mindenképpen érdemes megnézni, mély, komoly filmdráma, Tilda pedig továbbra is az egyik legkomolyabb színészno napjainkban.
  • Blasta
    Robocop 2014 (720p webrip, laptopon tokeletes volt)
    --------------------------

Elso blikkre bejott amire számitottam. Totálisan felesleges újrázásnak tartom, de legalábbis egy elcseszett remake-nek.
    Steril volt az egész, hiányzott belole az a hónaljszagú mocsok ami az elso 2 részre jellemzo volt és itt nem csak a véres jelenetekre gondolok. A sztori is lightosabb, robo is lightosabb, a film minden részlete mintha 3 lánggal kevesebbel égne. Szóval ilyen módon továbbra sem érzem indokoltnak a sztori napjainkba ultetését. És nem, nem vagyok hajlando az eredeti filmeket nem figyelembe venni az értékelésnél, majd ha nem remake-et tesznek le az asztalra (ráadásul ilyen kultmozi remake-et) akkor majd nem is fogok hasonlítgatni.

A laptopos megtekintés miatt adok rá 5 pontot, ujranézem hamarosan otthon projektoron és akkor esetleg átértékelem, de kétlem, hogy tobbet bírna osszekaparni.
  • DarkSector
    Ez a problem ja, keresem miben lehet magyar felirat vagy szinkron, de eddig a Robotzsarukat kivéve semmit nem találtam. :D
  • wesker24
    Nekem a Resi 1-4 jöhetne de mivel English only ezért skip !
  • DarkSector
    Aki szereti az angolt:

Resident Evil 1-4 4800ft
    Bourne 1-4 5600ft

posta ingyenes.
  • Tikal #82232
    mindent 1080p-ben szedek...és 1 nap se kell letölteni...persze betárcsázós neten lehet tényleg egy hét :)
  • TBTPumpa
    Walter Mitty titkos élete

Bevallom őszintén, még az első trailerek előtt azt gondoltam, ez is valami epic faszság lesz, mint anno a Trópusi vihar volt (ott is Ben Stiller volt a rendező és főszereplő), csak később tudatosult bennem, hogy ez egy régi remek film remake-ja lesz. Gyenge szóvicc.
    A legelső videó alapján azt hittem, hogy a Ben Stiller által alakított karakter megunja szürke, monoton életét és elhúz a nagyvilágba, gyönyörű tájakra, erőt meríteni talán a hátralévő életéhez? Valamiért ez volt a gondolatom.
    De a második és harmadik videó már meggyőzött arról, hogy itt valami másról lesz szó. Álmodozós fickó, aki egy elveszett negatív után kezd el kutatni? Nabazz, ilyen filmet sem láttam még.
    Karácsonykor moziban néztem, de most hogy megjelent/megjelenik DVD/BD formátumban is, újra néztem a filmet, immár HD-ban.
    Nos, annyit le kell már az elején szögezni, hogy a trailerekben és a marketinganyagokon fellelhető szöveg oltári nagy kamu volt (Ne álmodozz, kezdj élni!).
    Ennek ellenére nekem baromira tetszett a film. De sajnos nem tudom hova besorolni! Nem vígjáték, nem akciófilm, nem romantikusfilm, nem is dráma, inkább csak egy film, ami jókedvre akar deríteni vagy talán csak motiválni akar?
    Az biztos, hogy Ben Stillernek inkább filmet kéne rendeznie, mint szerepelnie, mert mint rendező, baromi jó referenciamunkát tett le megint (vágás, fényképezés, képi világ, kamera beállítások, képi transzfer, hangzás). Sok más nevesebb rendező példát vehetne róla.
    A Ben Stiller által játszott Walter Mitty nem lúzer, nem is szerencsétlen, inkább csak egy szürke és monoton életet élő ember, aki dolgozik és szabad idejében társkeresőt néz. Tipikus átlagember, így a néző is könnyen tud vele "azonosulni".
    Nincs szuper képessége és a világot sem akarja megmenteni, ahogy ő mondja is a filmben: "csak a munkámat akarom végezni".

Kedvelhető és szerethető karaktert hoz (én is megkedveltem, mert belegondolva, nem semmi mennyi mindent megtesz a „munkájáért”, nagy pacsi neki!). Bár mesteri szintű színészi játékról nem beszélhetünk Ben Stiller esetében, meg amúgy a többiek esetében sem. Hozzák a "kellő szintet". Nincs túljátszva, de nincs is elripacskodva a dolog (talán csak a Benjamin Buttonos résznél). Olyan, amilyennek lennie kell, de tényleg. A film jól bánik a karakterekkel is, nincs túl sok belőlük, de megfelelő időben jönnek a képbe és a szereposztás is pazar.
    A film képi világa egész egyszerűen gyönyörű. Néztem volna még Grönland/Írország gyönyörű tájait egy darabig ilyen képminőségben, de ugye ez nem "természetfilm".
    A filmben vannak megmosolyogtató dolgok is (főként, amikor Mitty álmodozik), de tényleges röhögő görcsöd nem lesz. Viszont értékelem, hogy most nem süllyedtek le az alpári, fingós és 8 általános szintű humor (Adam Sandler és társai filmek) szintjére.
    Megfelelően ötvözi a Life magazin „megszűnését” a régi film modern újragondolásával (romantikus szál). Nagyon aranyos kikacsingatások is vannak a régi filmre (mikor hazamegy az anyjához és leül a zongora elé, a háttérben látható a régi film plakátja).

Számomra nagy pozitívum egy filmnél, ha magához a filmhez készítenek zenét és nem már elkészült zenéket/rádióslágereket nyomnak bele a filmbe. Itt az előbbi áll fenn, egyszerűen baromira tetszenek a film zenéi, élettel teltek, fülbemászóak és a filmben is megfelelően vannak elhelyezve!

Ami negatívum: a Benjamin Button-os utalást nem értem miért tették bele/miért hagyták benne. Inkább csak elrontotta a filmet. Illetve olyan dolgokat is kivágtak a filmből, amit nem kellett volna. Személy szerint engem megmosolyogtattak, nem is értem miért lettek kivágva. Persze az Extrák között meg lehet őket nézni.
    Igaz volt pár jelenet, aminél örültem, hogy kivágásra került, de volt olyan is, amit nagyon sajnáltam.
    Maga a film sztorija sem rossz, egész élvezetes (az elveszett negatív nyomában - keressük meg Sean O' Connelt, aki épp a világ másik végén van), a film végén pedig egy nagyon jó kis fordulat van (engem először meglepett, de biztos lesz olyan, aki előre tudni fogja).
    Konkrétan az elejétől a végéig magával ragadott a film, nem untatott, hanem szórakoztatott. Persze ezt embere válogatja. Nagyon vártam ezt a filmet és nagyon tetszett. Nem teljesen azt hozta, amit vártam, de komolyabb csalódást sem okozott.
    Összességében egy "érdekes" filmet tett le az asztalra Ben Stiller. Meglepő, mert nem ilyet vártam tőle, az eddigiek függvényében meg főleg. De azt hiszem ez is volt a cél. Én tuti befizetek a BD kiadásra, mert nekem baromira bejött a film.
    Az IMDB értékelése is korrekt, valóban 7,5/10 a film, se több, se kevesebb.
  • DarkSector
    Nah találtam egy jó oldalt, itt minden Robotzsaru rész ami csak létezik megtekinthető online! :D (egy röke regisztrálás után)

0.évad = 7 teljes estés rész
    1.évad = sorozat ami 22 részes :D
  • DarkSector
    Azért érdekes az IMDB pontozásrendszere.
    Van ugye 7 része a Robotzsaru-nak

És a pontozások:

Robocop 1: 7.5 (felháborítóan kevés) 09/10 szerintem
    Robocop 2: 5.7 (felháborítóan kevés) 07/10
    Robocop 3: 3.8 (felháborítóan kevés) 06/10
    Robocop 4: 5.2 (ezt látta az aki pontot adott rá?) mindenképpen 03/10 alatt, ha a R3 3.7-et kap csak
    Robocop 5: 5.9 (ezt látta az aki pontot adott rá?) mindenképpen 03/10 alatt, ha a R3 3.7-et kap csak
    Robocop 6: 4.5 (ezt látta az aki pontot adott rá?) mindenképpen 03/10 alatt, ha a R3 3.7-et kap csak
    Robocop 7: 5.9 (ezt látta az aki pontot adott rá?) mindenképpen 03/10 alatt, ha a R3 3.7-et kap csak

Az utcsó 4 rész még tv filmnek is vicces.
  • DarkSector
    Hát igen ez tiszta vicc, miért nem engednek ilyeneket vásárolni.
    Minden szar lehet venni de ami épp kéne az nincsen.

Jó az én esetemben az a baj hogy az árusítási jogokkal van valami gebasz, ezért vagyok szar helyzetben. :S
    Mondjuk kicsit előbb is mutánajárhattam volna, jó azért nem panaszkodom, mert a fonos példányok már ugye megvannak.
  • IMYke2.0.0.0
    "Torrentről is baszik lejönni"

Én rengeteg ázsiai filmmel vagyok így - pedig vagyok ám regisztrált e témakörben pár helyen -, azokkal, amik engem érdekelnének.
    Ezért van az, hogy azok esetében voltam már kénytelen a bűvös 720P alá is menni, hogy megnézhessek egy-egy művet.

Nem értem amúgy, hogy Európa miért diszkriminálja ennyire az ázsiai filmeket, boltokban, polcokon, kínálatokban egyáltalán nem látni arról a piacról eredeti kiadványokat.

Egy Londonban élő barátnőm mesélte, hogy ott azért könnyebb, de korántsem bőséges a kínálat.
  • DarkSector
    Vicces és ezért adok hálát az égenek hogy zavvi-ról be tudtam szerezni amiket beszereztem, itthon beszerezhetetlenek ezek a bluréjek.
    Bárhol nézem csak a 3.-at tudják szolgáltatni. Döbbenet.

Most gondoltam nézek DVD-t, hogy dvd-be olcsóbban a 4-5-6-7. részeket megvenni, mert szarok de azé a sorozat része.
    De semmi. :)

Torrentről is baszik lejönni, még a sorozat is.
  • DarkSector
    thx
  • IMYke2.0.0.0
    Egyedül a "Baraka (1992)"*** van kiírva BD-isoból. Nem kockáztattam.
    Minden más fenn van még a gépen, amit klasszikusnak, fontosnak tartok, és kedvem szottyan újra nézni.
    A 3,3 TB kevés is már sajnos.

*** = Dead Can Dance
  • Bachstein
    Xpress.hu
  • vérpocok
    egyetlen 10 giga közeli film amit letöltöttem eddig a King Kong 2005-os remake-je volt. A látvány miatt vállalkoztam rá hogy letöltöm, napokig tartott, de megérte. Szemkiguvadósan szép lett.

Aztán jött uncsitesóm hogy felrakjon egy játékot és mivel kevés volt a gépen a hely, úgy döntött hogy letöröl valamit ami sok helyet foglal.

Utólag mondta hogy felrakott egy nagyméretű gammát a gépre, de én tudtam, hogy itt valami gyanús hisz annak nincs elég hely... sajna elég hamar leesett hogy valami ordenáré dolgot csinált. xD

Szóval szépen lebacta a legjobb minőségű egyetlen bluray filmem a gépről.
  • DarkSector
    Amúgy keresgélek hol van neten MAGYAR üzlet ahol lehet kapni filmeket nagy választékban, és esetleg előrendelést leadni, de eddig semmi.

Ez talán a legnagyobb amit találtam eddig.
  • DarkSector
    én is, ezért kell 1080p-s robocop. :P
  • IMYke2.0.0.0
    Én 27"-en is megnézek 720-as BD-t, vagy Webripet.
    Mert egyrészt:
    * szórakozni vágyok, és nem napokig, hetekig tölteni egy 12-2x GB-os verziót, amit megnézés után úgyis törlök
    * 720-ban csakis az egyszer megnézni tervezetteket szedem le

1080 BD-t pedig a többször nézős, klasszikus, vagy helyből nagy bizalmat megszavazottak esetében favorizálok. Azokért hajlandó vagyok több napot, de akár heteket is töltögetni.

Animét meg 99%-ban 1080.
  • DarkSector
    :D