1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • TBTPumpa
    Nekem nem tetszett anno. Andrew valóban szimpatikusabb Pókember, meg Emma Stone is bejövős (a magyar szinkronhangja miért ilyen idétlen és pösze? nem ismerem az eredeti képregényt, de Gwen a képregényben is idétlen és pösze? mert akkor azt sikerült eltalálni), de minden más negatívum. A CGI, a történet, a párbeszédek, a látvány és a történetvezetés miatt folyton az járt a fejemben film közben, hogy ez egy baromira elsietett és befejezetlen film. A CGI néhol tényleg iszonyat tré, meg amúgy is árad a filmből az összecsapottság érzése. Ráadásul a CGI miatt árad néhány szereplő arcáról, hogy azt sem tudja hol van/mit kéne csinálni. Számomra ez eléggé WTF kategória.

Azt már nem is említem, hogy a vágás (rettentő durva vágási hibák vannak benne) és operatőri munka eléggé tré. De legalább a látvány és a képi világ 1-1 jelenetnél el lett találva. Kb. csak annyira volt jó az a film, hogy a Sony újabb Spider-man bevételre tegyen szert (legális pénzmosás). Mert ugye olcsóbb volt ezt elkészíteni, mint megbízni az előző stábot, hogy elkészítsék a 4. részt. De ez az "olcsóság" rohadtul érződik a filmen.
    A második részből még csak a trailereket láttam, de a gagyi CGI ott is szemet szúr. Majd, ha megnéztem a filmet, nyilatkozom róla, de nem lepődnék meg, ha alulmúlná az első részt.