1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    Julia (2008) - 7/10
    ----------------------------
    Vki ajánlotta mint Tilda Swinton legjobb szerepe, és emiatt néztem meg, mert elismeroen gondolok a színésznore.
    Hát tényleg nem semmi amit lemuvelt a filmben, de kellett is egy ilyen kaliberu színész erre a szerepre. Tokéletes volt benne.
    A sztori is jó volt bár kicsit a tobb mint 2 óás játékidot hosszúnak éreztem, ugyanakkor nem unalmas a film (mégiscsak egy gyerekrablásról szól).
    Végig egyfajta meghokkent állapotban voltam a film alatt de nem kimondottan a torténések súlyossága miatt, hanem azért mert annyira életszagúan adta vissza Julia karakterét és az egész elbaszott rablást a film, hogy beleborzongtam. Néha nevettem volna a foszereplo bénázásán, elcseszett reakcióin, de valahogy nem tudtam, mert éreztette a film, hogy akár én magam is vagy bárki 7koznapi ember ugyan ezeket a hibákat kovetné el ha ilyesmire adja a fejét.
    Egyedul a vége volt kicsit negatív számomra, és nem az uzenet miatt, még azt is képes volt a film nem tenyérbemászóan tálalni.
    Egyszóval mindenképpen érdemes megnézni, mély, komoly filmdráma, Tilda pedig továbbra is az egyik legkomolyabb színészno napjainkban.