1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • tigeroo
    a csodálatos pókember 2012

jobb volt mint a tobey srácos pókember, végre visszatért a karra épített hálóvető is...

mivel a 2000-ben kijött Spider-Man játékot rongyosra játszottuk PS1-en anno, valamint a képregényeket is szerettem olvasgatni (meg hát na: melyik kisfiú nem szerette a pókembert?)

a CGI néha kilógott (főleg a csatornában a víz alatti fight, ott spidey animálása eléggé lol kategória volt)

jó felvezetése volt a későbbi részeknek, ám a végével nem értettem egyet: az apa utolsó kérése... amit aztán persze hogy nem tart be, ez az utolsó párbeszéd a filmben.

ennyi erővel szemen is köphette volna a haldokló férfit, hisz úgyis meghal, mi értelme betartani az ígéretet (bár tudom, ez inkább a forgatókönyv írók hibája, miért kellett ilyesmit belerakni a végén)

amúgy könnyed volt, élvezhető. film közben gondoltam bele hogy pókinak mennyi kurvajó ellensége van, akiket fel lehetne vonultatni

(ja és még mindig várok egy egész estés pókember vs. venom filmet)