106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Pedig telis-teli van baro szuperhősökvel:) -
aa tényleg, szerintem nekem is az volt az eszemben, de már arra sem emlékeztem a karakterek hogy néznek ki -
Kick-ass, a legszuperebb szuperhősösös fílm. Abban is van ilyen szál. -
DantesHUN #94007 Megnézve a kibővített Batman vs superman filmet...jó ez a film. Moziban is jó volt. Nem értem a lehúzást. Persze akinek eleve nem jönnek be a képregényfilmek, vagy csak a marvel stílust szereti, ezt megértem.
Jó vannak hibái, vaskos logikátlanságok. eisenberg ripacs.
Az hogy más mint a képregény, melyik? Van ezer feldolgozás. Az is igaz a végső harc bár látványos és szórakoztató a főellenség úgymond elég semmilyen. Csak egy ostoba szörny. Semmi több, elég béna dolog. Oké erős de...attól még szar.
Viszont, a sötétebb hangulat, a zene, Ben Afflack, Gal Gadot...ez mind pozitívum és az is jó ,hogy mernek kicsit bele menni a témába, több szálon is fut a történet, mertek némi mélységet adni a dolognak, amit a Marvel is megpróbált a Polgárháborúval, de ott ez annyira nem jött át.
Gondolok arra hogy a superhősök szuperbunyójában emberek halnak meg...ártatlanok, vagy hogy jó-e az önbíráskodás, és más hasonló dolgok.
Szóval jó ez. -
Már az első rész is nagyon kínos volt... -
Támadás a Fehér Ház ellen 2 - London ostroma
Hát ez nem volt valami jó. Már azt nem értettem, mikor mentek a temetésre. Akkora drámát csapott körülötte Buttler és a nője, mintha vietnámba menne harcolni. Aztán Londonban meg minden elnök, miniszterelnök konvojban, lezárt utakon, hajón mehetnek a temetésre, erre a Japán miniszterelnök a dugóban ül....:D Az első rész CGI-ja még megbocsátható volt, de itt mintha még rosszabb lett volna. Szerencsére csak a film elején voltak, aztán már csak az utcákon harcoltak. Csihi-puhi, bimm-bumm, de semmi érdekes nem volt benne. Ami jót ki tudok emelni az a támadás kezdete. Ahogy robbantottak, kiléptek a sorból stb. az igazán valósnak hatott. De aztán folytatódott is tovább a mese és minden bokorból ugráltak elő a terroristák...
5/10 -
ez lenne? Ahogy tetszem (2000)
If You Only Knew -
tinédzserek ugye? -
Oks, csak nem mertem, mert mostanában néha a modik is nagyon harapnak. De akkor leírom. Bár nem sok infót tudok róla, nem nagyon emlékszem rá.
Annyi a lényege, hogy van egy csaj meg egy csávó, a csávónak tetszik a csaj és melegnek adja ki magát. Jó barátok lesznek, a csaj úgy tekint rá, mintha mondjuk egy barátnője lenne, tehát le is vetkőzik előtte melltartóra gátlások nélkül, mindent megbeszélnek, stb. Aztán a csaj később megtudja, hogy valójában nem meleg és megharagszik rá... de természetesen végül megszereti. Hát ennyi amit tudok mondani róla. Nem mostani film. -
Filmkereső
régebbi -
ide is írhatod... -
Van valamilyen olyan topik, hogy "filmet keresek" vagy hasonló? Körülírás alapján valaki felismer-e egy filmet. Régen láttam egy filmet, nem is nagyon sokra emlékszem belőle, de jó volna tudni a címét... Erre van valami topik? -
Zoolander 2
A rossz kritikák, vélemények után halasztgattam a megnézést, de csak sikerült. És nehéz helyzetben vagyok. Mert egyrészt nem egy túl jó film. Legalábbis nem érezni, hogy húde gyorsan lepörög a film. A másik oldalról meg annyira sikerült emelni az egészen, hogy arra szavak nincsenek. Ezt a rengeteg faszságot, amit összehordtak. Ahogy haladunk előre úgy dobnak be egyre beteg dolgokat. A végére már annyi baromságot össze beszéltek, hogy fetrengtem a röhögéstől. Hansel Kiefer Sutherlandes orgiája, a magnum, a fia, az intézet, Sting és a többi beteg faszság :D Tény, az első rész fénypontjait újra elővették és variálva újra ellőtték a poént és valamelyik ült, valamelyik nem. Vannak negatívumok, de a vége annyira random volt, hogy nem bírok kevesebb pontot adni... :DDD
6/10 -
The Shallows 2016
Annyi zagyvalék cápás film jött ki az utóbbi időben hogy ez a film kifejezetten kellemes csalódás volt. Szörfös csaj vs. cápa... face to face.
7/10 -
DantesHUN #93996 Én csak azt mondom, hogy a Polgárháborút a legtöbb kritika felmagasztalja, a Batmant lehúzza, és ez az egyik leggyakoribb érv ,hogy a motivációk. A Polgárháborúban a szereplők 905-nál semmi nincs, nulla indok hogy miért cselekednek úgy ahogy. Ettől nem mondom persze arra se hogy szar, csak épp nem igazságos és fair értékelés, a Batman filmnél egy hibát felhozni, míg más hasonló filmnél nem foglalkozni vele. -
Mentol #93995 Batman vs Superman: nem tetszett, egy nagy katyvasz volt. Próbáltam összerakni a különböző szálakat, de nem nagyon sikerült. Szerintem, nem volt jó film. -
szerintem nem összecsapottak. Batman ki lett bontva, hogy teljesen el vakította az élet, Superman ereje és Luthor machinációja. Clarkot is láthattuk, hogy Batman működése tettekre késztette. Még a Martha jelenet is kapott egy kis támaszt, bár nem eleget, hogy kimagyarázható legyen. A motivációk minden oldalról rendben voltak imo... -
Sequoyah #93993 Azt meg nem lattam. De amennyit ismerek belole, ott magat a motivaciot is hulyesegnek ertem, mig a Batman v Supermanban a motivacio jogos, csak osszecsapottan lett bemutatva. Talan Lex Luthor oldalarol jon at a legjobban. -
Köszi! -
tess -
Valaki le tudná írni röviden vagy vmi linket adni, hogy mi nincs benne a normálisba ami a Extended verzióba benne van? -
DantesHUN #93989 Ha ez gyenge próbálkozás a motivációk bemutatására, akkor a Amerika Kapitány-polgárháború motivációi az mi? -
Sequoyah #93988 Ezt a filmet nem boviteni kellett volna, hanem osszebb vagni. Egy rakas alig osszefuggo jelenet, amik egyaltalan nem illeszkednek ra egy kozos, egybefuggo tortenetvezetesre. A motivaciojuk persze vilagosabb igy, de rettento gyenge probalkozas a motivaciok bemutatasara. -
Sequoyah #93987 Fuggetlenseg napja 2:
Kezdjuk ott, hogy az elso resz tortenetet nehez, lehetetlen megismetelni. Ott epp azert utott nagyot a sztori, mert a mi vilagunkban tortent, es mi is holnapra ebredhetunk arra, hogy oriasi ufok lebegnek felettunk. Nem kell reszletezni ez miert nem ismetelheto, igy nem is probaltak hasonloan jo sztorit osszehozni.
Ebbol az elvarasbol indulva is elegge felemas lett a velemenyem rola. Kezdjuk a rosszal:
Az elso resz nagyon egyben volt, minden jelenet hatasos volt, az aldozatokat atereztem, a poenok mind a helyukon voltak. A masodik ehhez kepest nagyon szedettvedett volt. Sok helyen el lett kapkodva, az elso tamadast peldaul egyaltalan nem ereztem at, a latvanyossaga ellenere nem ereztuk milliok halalanak a sulyat. A tobbi epitokocka is veletlenszeruen lettek elhelyezve, nem szerves reszei a tortenetnek. Veletlenszeruen 1-1 hulye poen itt-ott, kotelezo klisek, csak a poenok kedveert behozott funkcionelkuli karakterek, es onismetlesek.
Tipikus peldaja annak, amikor nem az otletbol lesz a film, hanem eldontik hogy kell a film, es utolag fercelik ossze hozza a tortenetet.
DE! Ennek ellenere egy percig nem unatkoztam, az elejetol a vegeig teljesen lekotott a film, es osszessegeben elveztem. Nem fogom annyiszor megnezni mint az elso reszet, de egyszeri nezesre kituno szorakozas volt. Emellett az univerzumepitesben is egeszen jo iranyba lepett elore, nagyot tagult benne a vilag, de nagyon rejtelyes is maradt. Sikerult beinditania a fantaziamat, ami mindenkeppen pozitiv dolog.
Azt hiszem leginkabb a vagoasztalon tortent a legtobb hiba. Bizonyos tortenetszalaknak a kukaban kellene landolnia (pl az iskolabuszozas), cserebe mas jeleneteket nem kellett volna elkapkodni, illetve egyes poenoknak, torteneseknek jobb utemezest kellett volna adni, es jo film lenne.
7/10, mert a nyilvanvalo hibai ellenere nagyon jol szorakoztam rajta. -
Maradjunk annyiban, hogy összébb rántotta a filmet. A történeteknek így valamivel több értelme van. De kilométereket nem javít a filmen. Nem lett az UE-től egy 9-10/10-es film. Inkább csak egy nézhető, szórakoztató film. Nincs igazán több bizalmam Snyderben. Azt nem bánom, hogy ő rendezi a JL-t, bár most már nem hiszem, hogy megtudja ugorni magát. Viszont az jó dolog, hogy helyette Geoff Johns vette át az DCEU irányítását.... -
csak a bővített kellett?
a rajongók megbocsátottak syndernek -
Katalizátor #93984 Hát itt nem szívesen sétálgatnék... -
Szenilla nyomában
Lányommal néztük moziba. Meglepően jól szórakoztm rajta.
Kicsit elrugaszkodottabb a valóságtól mint az előző rész, ugyanakkor komolyabb, nyomasztóbb részek is vannak benne.
Első részt nem űbereli nálam, viszont a kiscsajnak jobban tetszett mint az első része. -
Prof William #93982 A Take Shelter kb olyan mintha egy szokásos alkonyzóna vagy hasonló 30 perces csattanóra kihegyezett részt húztak volna el két órára... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Letezik! -
Take Shelter
Alapötlet jó, de elég vontatott az eleje, a végén csattanó. Tetszett de kissé unatkoztam. A The Believer jobb volt.
The Forest
Ijesztgetős horror, a képi világa jó volt de semmi új. Kiváncsi vagyok létezik-e a Fuji lábánál az a japán "öngyilkos erdő" vagy a helyiek jót röhögtek a filmen.
The Bite
Amennyire durvának gondoltam a beharangozások alapján annyira banális volt. Sokkal jobb testhorror-ok vannak. -
Wayne Gace #93978 Annak se sok értelme van szerintem, hogy sokadjára leírja mennyire pocsék filmek a képregény feldolgozások és továbbra is megnézi őket. -
Azt nem értem, miért jársz vissza rendszeresen a "csordához" a felsőbbrendű gondolataiddal? Semmi logika nincs abban, hogy te elszakadtál a buta tömegtől, de folyton visszaszaladsz bekiabálni, hogy te nem vagy csordatag. Nekem úgy tűnik, hogy te valójában csorda-függő vagy, és végső soron érdekel a figyelmük.
-
súlyos érvek.... vagyis várjunk...nincsenek érvek megint csak, maradtunk a szokásos mantránál, mindenki hülye, csak te nem :D -
gombabácsi #93975 mint írtam, a bárányok hallgatnak nagyon súlyos témát feszeget. emiatt nem engedhettek volna akkora baromságokat meg, mint amiket megengedtek...
sorolhatnám, de túl egyértelműek és túl nagyok. azaz csak azért nem veszi észre a tömeg, mert oszkár meg híres színész stb, ilyen esetben engem már nem érdekel hogy meggyőzzek bárkit is -
gombabácsi #93974 air
egész jó kis oldschool postapoc scifi. lassú film. a befejezés se rossz, de semmi extra. -
nem teljesen, de azért most passzol ide :D
-
a troll általában nem gondolja komolyan amit ír és kizárólag a kötözködés célzatával teszi... nála ez viszont életfilozófia -
ne etessétek már a trollt, leírta a véleményét,ennyi